418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kruger445 #153490 Nyilván MM-től függ. (T-50essel nyilván nem megyek neki KV-5ösöknek és Oroszlánoknak.) -
diegho #153489 Kis tankkal sem kell gyávának lenni. Én szinte minden tankkal megyek előre, teljesen mindegy tier mennyi. -
kruger445 #153488 Ha elérem, nyilván nem leszek gyáva.
-
kruger445 #153487 Semmi gond. Számomra is értékes infókat adott a más jellemzése. Azért remélem, legközelebb ilyen nem fordul elő...
-
diegho #153486 Ez így van, de amikor 10-2 az állás és látom, hogy a sok kis effhuszár rohan a körbe, pedig én még kilőném azt az 5 tankot, akkor húzzanak már a fenébe és ne vegyék el tőlem a lehetőséget, hogy kiosszak még pár ezer sebzést. -
lammaer #153485 Ha a cappeléssel győztök bocsánatos "bűn" bemenni a körbe és cappelni sztem :D -
diegho #153484 Amíg ezt megfelelő tankkal műveled nem is baj, de mondjuk egy IS-7-el remélem nem hátul kullogsz. -
lammaer #153483 Most beszéltük meg hogy csak összekeveredtek a nevek a fejemben, természetesen NEM rólad szól az elemzés :D -
diegho #153482 Az új jobb képet ad, de vannak benne oltári bakik, pl az új szerint egy med tank ha sebez, az nem sokat ér eff számban, ami hülyeség, a régiben meg a cap érték miatt vannak hülyeségek, lásd itt a példa 4 cap/meccs és 1400 effje van, ha én annyit capelnék, mint ő - megtehetném én is, hogy minden kör végén berohanok a körbe - akkor 2200effem lenne. -
kruger445 #153481 Köszi. Nos, valóban nem vagyok egy nagy első vonalas frontharcos, inkább a mesterlövész fajta.
-
lammaer #153480 Akkor módosítás: Vityek, béna vagy :) -
lammaer #153479 Sokat iszok, bocsánat :D -
lammaer #153478 Ami szarul került be a DB-be az úgy marad (nem javítgatunk utólag bugos adatot, max törlök ha tesztelni akarom hogy most jó e), ezért fogunk majd élesbe menéskor törölni.
Mindig az adat (replay, link, txt) kell ami a rekordot okozza a DBben, csak akkor tudom kipróbálni hogy van e még bug. -
Attiska #153477 lammaer, Te összekevered szegény kruger barátunkat egy másik fórumtárssal. Nem Ő kérdezte, hogy milyen jó az eff-je.
-
ladista #153476 de akkor vityának címezd, nem kruger kérte a véleményt :D -
Attiska #153475 Pl. nézd meg a VK2801 lista második helyezettjét. Egyedül a Profitnál van érték, minden máshol nulla. -
lammaer #153474 A mod egyelőre a régit használja (2. link). -
lammaer #153473 Na jó, csak hogy nehogy megorrolj rám:
Szóval, úgy tűnik hogy sokkal inkább abból élsz (és azért ugrott meg az efficiencyd) mert a meccs során hagyod hogy mások haljanak és hátul babrálsz egészen addig amig el nem kezdődik a foglalás, amikor is becsúszol és húzol pár százalékot.
XP-nél ez nem jelent sokat - ezért alacsony az átlag XP-d, hiszen ott a foglalás keveset jelent, XP-t a sebzésért kapsz főként meg azért ha mutatsz célpontokat másoknak és a csapattársaid sebzik azokat.
Az régi fajta efficiency számításnál azonban a foglalási pontok fajsúlyosabban kerülnek beszámításra, ezért magas az efficiencyt (1400 az jónak számít).
Van egy újfajta efficiency számítás is, ahol a cappelésért jóval kevesebbet számít be a rendszer, és itt láthatóan nagyon erősen lecsúszik az effed (1400-ról 1000-re).
Itt is a példa: nekem is asszem 1490 az effim, de az átlagXPm 623 (ez olyan félig prémes, félig nem prémes, mivel sokat játszok így is meg úgy is). Tehát még legjobb esetben is 1.5xes az XPm, feltehetően a több leadott sebzés/spottolás miatt.
Az én effem emiatt 1490-ről "csak" 1390-re esik le, tehát látszik hogy hozzád képest az effem nagyobb része jön sebzésből meg leselkedésből.
Szóval: tessék bátrabban előretörni és többet sebezni/ölni. :) -
Gathavor #153472 http://wot-news.com/index.php/stat/calc_new/en
http://wot-news.com/stat/calc/en
melyiket érdemes akkor használni eredménynézegetésre?
és melyik áll közelebb a mod által számolt értékhez? -
lammaer #153471 Privibe dobj pár linket, momentán fogalmam sincs (thunderbyte barátom/kollégám a fejlesztő, nemtom éppen mit javított és mit nem, szabin vok :) ) -
virkir #153470 A saját értékem jobb 70 ponttal nem az övé. 1280/1358
Félreértetted. -
Jogos, összekevertem őket :D
sry -
Szakesz #153468 A sajátja nő 70 ponttal. -
lammaer #153467 Diegho:
Az trackerban az eredmény bevitel azonnali, azaz ha a trackerbe bemásolsz egy eredményt/feltöltesz egy replayt/megadsz egy MWreplay linket és utána konfirmálod hogy jól értelmezte e a rendszer az adatokat, akkor instant az adott tank eredménylistájához kell kerülnöd és a listában szerepelnie kell az eredményednek. Azonnal és helyesen.
Ha bármi gebasz van (nem ismert tanktípus, valamit rosszul értelmez a rendszer, visszakerülsza főoldalra feltöltés után stb) kérlek dobj egy privátot azzal a szöveggel /replay fájllal / mwreplay linkkel amelyikkel baj volt hogy megnézhessük mi a gond.
Konrétan most van 4 tanktípus (többek közta Löwe is) amit nem ismert tankként kezel a rendszer, igy eredményt se lehet felvinni, ez egy hiba ami javitva lesz még a 8.0-ás WOT pattch előtt :) (na jó, a jövő héten).
Sajnos kicsit tovább tart a tesztidőszak mint terveztem, főleg azért mert Thunder barátom teljesen átalakította a kódot (hogy még szebb/jobb/csinibb legyen) aminek természetes következménye hogy bekerült pár bug. -
virkir #153466 Legyen, akkor is jobb lennék a mostaninál :) -
kruger445 #153465 ??
-
Skyline0021 #153464 oké, köszi az infót, amint lesz időm megnézem:) örültem volna ha mindkét tanknak max 5-6-os tier limitje lenne :))) -
Vond már ki a kettőt egymásból újra :D
1443.97 - 979.13
Nekem ez nem 70en pontos növekedés, inkább 460 csökkenés :D
Mert a bokorban kempelő TD és arty kiosztott sebzését jobban értékeli, mint a suicide előrerohanó scoutokét (tisztelet a kivételnek, aki a játék végéig képes életben maradva normálisan spottolni). -
Szakesz #153462 Szerintem az igazság valahol a kettő között félúton van. :) -
Pont ez az hogy nem tudom eldönteni :D -
Attiska #153460 lammaer,
153391? -
virkir #153459 Szerintem egyértelmű. Az eperfagyi, ha gyümölcsből készül és nem porból akkor király. :) -
virkir #153458 Amit Szakesz is linkelt.
Nekem szimpatikusabb kevésbé súlyozza a cap/def/spot értékeket meg vagy 70 ponttal jobb is vagyok azon :D -
lammaer #153457 I see. Akkor kruger, béna vagy :) -
lammaer #153456 Miért tőlünk kérdezed?
Ez kb olyan mintha én most megkérdezém tőled hogy szerinted szeressem az eperfagyit vagy nem? :)
Neked kell eldönteni hogy megér e cirka 200K-t az hogy kapj tizenvalahány k free XPt. -
Mert annyi foglalás pontja van, ami 2x/3x ennyi csatánál szokik lenni. -
lammaer #153454 Nem rég még úgy volt megcsinálva a szöveges bevitel, hogy mellékelhettél egy linket is (meg screenshotot is lehetett felrakni).
Egyelőre még thunderbyte-al agyalunk hogy mégiscsak megmaradjon a szöveges bevitel is (ez amolyan becsületesség alapú opció), mert végülis közel 40%-a a játékosoknak támogatta, és ami fontosabb, az eltelt pár hétben csak 1-2 idióta ember vitt be kamu adatot, tehát úgy tűnik a fórumon jelenlévők alapvetően becsületesek :)
Csak most nemtom thunder hova tünt, mert nem dolgozik :D -
lammaer #153453 "Az efim 1440 felett és 267 az xp átlagom."
Ha az átlag XP-t nézem akkor átlagos vagy átlag alatti játékosnak titulálnálak (semmi személyes), az még prémiummal is csak 400 (gondolom nem vagy prémes)... régen én ez alapján ítéltem meg az embereket...
Ha meg az effit nézem, akkor átlag feletti játékos vagy.
És ez most nekem tudathasadás, valami gebasz van a rendszerben :) -
kruger445 #153452 Értem, köszi.
-
Su85-öt meg érné vissza vásárolnom, 414 ezer ezüstért, hogy 10959 xp-t össze szedjek vele ( ennyi kéne a 107mm kihúzására ), aztán eladom, és ha kivették az ágyút, azt az xp-t meg kapnám szabad xp-be?