418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho #153651 Lammaer ez a result tracker elég érdekes eredményeket is mutat, van 1-2 olyan eredmény főleg E-50nél, ami biztosan prémiumos, de mégis a teljes xp-t mutatja, az a 3376xp-s kör biztosan nem történt meg soha pl. - statjában nincs bent, de azért az alatta lévők is elég kérdésesek, hogy nem prémium nélkül készültek. Ha tényleg összesítést szeretnétek csinálni és jól, akkor a sebzést sem lenne rossz feltüntetni, mert egy 2200xp-s prém nélküli csatához legalább 10ezret kéne sebezni, 3000 felettihez pedig kb konkrétan ki kéne lőni minden tankot maxról. -
setchoo #153650 Mi a véleményetek a pöcs után az E-50 használhatóságáról?
Mivel romlani fog a menet tulajdonsága az újonnan érkező Auf M. viszont egy az egyben a régi E-50. Picit rosszab mozgással, jobb páncélal és über ágyúval.
Szerintem így nem sok értelme lessz az E-50-nek.
Kíváncsi vagyok a meglátásaitokra, mert nyugdíjazni tervezem a büszkeségem. -
Jumbo után a T20-at imádtam! Hasonlóan kicsi méret, kicsit fürgébb meg minden.
Másikról nem tudok nyilatkozni. -
Kubukli #153648 Illetve KV-4 helyett inkább S-51 perverzió? -
Kubukli #153647 Két tank váltásban kérném a véleményeteket:
- M4 Jumbo-ról T20-ra,
- KV-3 -ról KV-4-re.
A Jumbo nálam jól működik vesztes csatáknál is rendre plusszos köröket hoz fullra fejlesztve (gyakorlatilag hozza az AMX tűzgyorsaságot, csak kevésbé gyors és kicsi a sebzése).
A KV-3 már véleményesebb mert fullon is gyakran csak viszi a kreditet a nagyok között. Javult/javulni fog annyival a KV-4 -hogy érdemes váltani? -
zsupeti #153646 -
Desmodromic #153645 A legfontosabb szó! 
-
brasco84 #153644 igaza van, a gwtiger egy iskolabusz.. utálom is, lassú is nagy is, spg is. inkább visszaveszem a grillét :D -
Érdekes volt velük csatározni,a csata elején persze magyarul beírták a recruitot,és haverommal eldöntöttük,hogy ezt nem hadjuk szó nélkül.Leírtuk,hogy hát nem igazán akarunk a P*na klán tagjai lenni,a válasz se maradt el,mi van a faxt szereted? :P -
zsupeti #153642 Punci pöcögtetők :) -
zsupeti #153641 Tegnap láttam egy új klánt.Nemes egyszerűséggel csak úgy hívják őket,hogy Pina.
Muffok hadserege :) -
kiskami #153640 like
-
Attiska #153639 Azért cuki neki, mert olyan pici a többihez képest.
Szerinte a GwTiger a legrondább.
-
Attiska #153638 Ja, a random vallás... A múltkor a 10%-ois meccset hoztuk valami 15-3-ra, majd a 90%-ost buktuk el simán. Mondjuk ha Prokhorovka, vagy Malinovka védőoldalának elvileg a százaléktól függetlenül kötelező lenne hoznia a msccset, ha épp ez a játékmód van. -
setchoo #153637 A reggeli kávém mellett ezen besírtam! XD -
Szpecnyaz #153636 Lehet ilyen késői órában már csak erre áll fel neki ha az asszony szexet követel tőle :). -
lammaer #153635 Van egy fasz aki ezzel élvezkedik, rendszeresen megjelenik azt teleszarja az ocsmányságaival pár véletlenszerűen kiválasztott fórumot. Állítólag accokat lopkod (egyszer az enyémmel is művelt ilyesmit).
Hajnalban jelenik meg, reggelre a modok letakarítják. -
Szpecnyaz #153634 Miért kell minden retardáltnak megtalálnia ezt a fórumot? -
epic shit game olyan anomáliákkal dolgozik hogy nincs rá szó JGpZE100 HEAT lőszerével ami minimum 315mm nem bírom átlőni az IS8-at amit szinte bármi átlő
-
lammaer #153631 Hopp, és már csak hab a tortán hogy az Istenek fölemeltek a nagyszerű játékosok közé (1500 eff meglett)!
Dicsérje mindenki a Randomot! -
Tisztára mint a spanyol inkvizíció :D -
lammaer #153629 Mostmár celeb vagy :) -
lammaer #153628 Hehe... ma megalakítottam a Random egyházát :)
A meccs végére többen meg is tértek, a hitetleneket meg kivégeztük :)
Ez volt az esélylatolgatás....
Többen a reménytelenségbe dőltek de papságunk lelkesítő szónoklatott tartott....
Végül a hit ereje győzelemre segített minket és a hívek a mennyei XPben fürödhettek... -
Végre látom kiírva a nevem banneren a jó kis somával :D -
lammaer #153626 Vannak frissebb találatok (májusiak). -
Csak már nem mostani ezt találtam én is de ezekszerint még mindig nem kóser. -
lammaer #153624 Hát, ilyet találtam....
link -
bodit #153623 sziasztok van köztetek olyan aki probálta a t10 amcsi medet mert jó lenne párinfo menyire használható iletve a töbi t10 medhez viszonyitva mien
-
Ma is vettem 3 cuccot paypalról igaz köze nem volt a WoT hoz úgyhogy WoT nál van a hiba. Nem vonta le mert addig el sem jut. De mintha írták volna pár hónapja hogy nem működik a paypal lehet azóta sem megy.. -
lammaer #153621 Levonták a pénzt?
Ha igen, akkor nyiss egy supoport ticketet, payment területen. Ha nem ,próbáld újra.
Itt senki nem tud érdemben segíteni neked. -
Inkább azt mondjátok ,hogy nem müködik a paypal gold rendelés?:D -
lammaer #153619 a jpanther diszkógömb mi?
A végén kénytelen voltam vakra, tracer alapján kiszedni. Ok hogy bozótban volt, de hogy lövés közbe se villant fel 5-ből 4x... :) -
Hassel74 #153618 "Cuki" :D Ez jó! :D -
Attiska #153617 Nóra lányom a minap megint cukizta a Panzerjäger I-et, a hétvégén kap egy acc-ot azt hiszem. -
lammaer #153616 Ez vagy a feleségem vagy a fiam volt, így hagyd őrizetlenül a gépet 1 percre :) -
aranyharcsa #153615 Szép munka !
-
9 kill :)
Victory!
Battle: Sand River 2012. július 24. 21:21:25
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 689
Credits received: 66 660
Battle Achievements: Böelter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Hunter, Reaper -
Attiska #153613
Az enyém néha rámászik, és elkezd dörgölőzni, meg hegeszteni, plusz a testével a monitort is eltakarja. Ez olyankor nagyon jó, amikor épp lövök valakit. A "sic macska" meg hatástalan, sőt ront a helyzeten, mert még erősebben dörgölőzik a hülyéje.
-
Na, megy már a szerver újra :) -
Nekem se jön be a hivatalos oldal sem, se a játék :/