418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #153691 Ez egy érdekes kérdés különben, mivel:
107es: 300 damage 270 creditért
122es: 390 damage 1025 creditért
Penetráció lényegében azonos.
Sajnos nem lehet pontosan tudni hogy mennyi damage mennyi creditet ér a KV3-on, de sanszos hogy a mindösze alig 30%os sebzésnövekedés kompenzálná olyan jól a majdnem 4x lőszerárnövekedést.
Sztem csak megtanultál a KV-val jól játszani :) -
Tehát szerintem érdemes ott maradni,szvsz a legjobb t7 heavy,de kinek mi jön be :)
-
Köszi a kiigazítást:). Mondták már itt,hogy ha kv3-al pénzt akarok termelni,a 107-est rakjam rá.Hát úgy tűnik a 122-sel valahogy jobban hozza a lovettát :) -
lammaer #153688 Batmobillal mi a gond? Infót küldj priviben (replayt vagy textet). -
Szpecnyaz #153687 Ja láttam hogy van bug. Ezért nem tudtam felvinni pl egy nagyon jó Batmobilos eredményt (ami a legjobb is lett volna XD). -
diegho #153686 Ott a gond, hogy azokat a köröket 99,99%, hogy prémiummal mented, ránézve a statodra, átlag xp-dre, átlag sebzésedre egyértelmű, hogy prémiumos vagy, de az eredményed prémium nélkül szerepel fent. Szóval ítélkezek! -
Szpecnyaz #153685 "csak figyelni kell,hogy mindig tudjak elegendő sebzést bevinni :)" Ez nem csak a KV3ra igaz, hanem minden tankra. A 10es tankok is plusszosak így prém nélkül. Szerintem ő inkább arra gondolt hogy egy rosszabb csata után hogy jön ki anyagilag -
lammaer #153684 Prém v nemprém? Az volt a kérdés :) -
lammaer #153683 Az mwreplayyal az a baj, vannak benne kellemes bugok.
Az első ilyen pl a tankok neve, a csávó random rövidíti, változtatja a tankok neveit. Illetve maga az oldal HTML szempontból kicsit slendrián (nem használ pl id-ket a különböző elemekhez, igy gyakorlatilag searchelnunk kell a html kódra).
Mindenesetre próbálok egyeztetni a sráccal, hogy van e kedve együttműködni :)
Amúgy a replay fájlból mindent ki tudunk már szedni mi is, csak magát a fájlt nem tároljuk le, de az is megoldható lenne - az egész már notepadban is olvasható 7.4 óta asszem.
De hosszabb távon az mwreplay oldalt favorizálnám, mivel sokan szeretzik, meg lehetne ráépülve olyan featureket is csinálni, hogy csak oda töltöd fel az adataidat és a trackerben csak signuppolsz hogy naponta nézzük vane vmi új.
Viszont az eredeti cél a copy paste hozzászólások csökkentése volt, sztem egész jól megy :)
-
nobodyattis #153682 azért mert valakinek volt egy jó köre véletlenül azért nem kéne lehúzni hogy gyanús. ugyanis E 50 él a két 2200xp eredmény véletlenül az enyém. De ha nem hiszed elküldöm a replay fájlt bizonyítéknak.Ennek hiányába te ne ítélkezz senki felett. -
Hát én a kv3-ról tudok nyilatkozni,mivel úgy döntöttem,a kv4 felé semmiképp nem fogok menni,majd az IS vonalnak kezdek neki.Nekem a kv3 szinte miden körben röhögve plusszos,az is 122-sével,csak figyelni kell,hogy mindig tudjak elegendő sebzést bevinni :)
Van screenshotom 45 ezres körről is,prém nélkül,szval megéri ott maradni nála :) -
Szpecnyaz #153680 Csak ez az MWreplays féle fog maradni? Mert az jó ötlet lenne, a részletes kiolvasható infók miatt. -
lammaer #153679 "hát lehet ésszerűbb lenne, ha most gyorsan átírnátok a progit hogy replay fájlokat dolgozzon fel és ne szöveget..."
Tudod, az a vicces, hogy mennyire osztod az észt, közben az alapfeature-ket nem veszed észre, amit rajtad kívül már mindenki felismert. Ezért nem veszlek nagyon komolyan a témában, mert ha ez nem tűnik fel akkor komplexeb kérdésekben vajon mennyire tudnál hasznot hozni? :)
Amúgy szívesen vennék konkrét javító szándékú adatokat és diskurzust - de nem olyan high level dumát hogy hasonlítsd össze az XPt a damageval, hanem konkrétan a képletet vesd fel ami működhetne is hogy megtárgyaljuk.
Lásd, múltkor kitárgyaltuk hogy fake szűrésre milyen elméleti maximum real XP és credit lenne célszerű. -
lammaer #153678 Bocsánat, de ez az opció ott van ha megnézed, kétféle módon is. a text alapú meg fog szünni, de még a replayyel sem tudsz prémiumról infót szedni. -
setchoo #153677 Á, oké kv szünet! XD
És ebéd is. :) -
Adjunktus #153676 Leraktad a tojásokat és rájuk ültél.Aztán mikor kimentél az erdőből,sok kics PanzerJager-1 meg totyogott utánad libasorban.:) -
Én is reménykedve vártam a T20-t, de nekem sajna nem jött be annyira eleinte. Az a gond vele számomra, hogy túl gyorsan reagálok/indulok, és elsőként érek a "csatamezőre", ergo, egyből kaphatok legalább 2x annyi lövést, ami elég az egész szakasznak is.
Ezért, érdemes vele lapos kúszásba kapcsolni, kicsit forgolódni, vagy várni az enemy scouthjait. Még ha vársz is 1-2 percet, akkor is utol éred/érheted a fronton harcoló csoportot.
Mikorra elitté vált nálam a T20, addigra be is érett nagyjából a taktikám vele. Sokszor alkalmazom, hogy támogatom azt az oldalt, amerre megyek, de ha omlik az oldal, lazán át helyezem magamat a másikra. nem várom meg, amíg engem is bedarálnak.
-
setchoo #153674 Hú, ezek a kezdeti naívságok. A játék elején a kis Stug III-al úgy döntögettem a fákat, hogy ilyen takarósáncot készítettem. Majd beültem mit kotlóstyúk a fészekbe.
Később itt fórumon olvastam, hogy a kidöntött fákat már nem számolja a rendszer! Lol
Pedig milyen lelkesen fészkeltem! :D -
Én mindig valami kis elérhető célokat tűzik ki aznapra, ami elég közel van és sikerélményt is ad, pl ha 58% a legénység x-edik skillje akkor felhúzni 60-ra, öt vagy tízezres xp-vel osztható összesxp-t beletenni, fél-egész millió kreditre kerekített pénzt elérni, kövi tankhoz kellő fele xp-t elérni, ilyesmiket :) Ha meg nagyon unatkozom, artival td-mód. -
FosTalicskaa #153672 Jajj, de bírom az ilyen: "Az én pöcsöm azért kicsi és puha, hogy neked ne fájjon..." tartalmú beírásokat. XXXD
-
FosTalicskaa #153671 A replay fájlban benne van minden adat (nem kell hozzá végignézni, egy okos program ki tudja szedni a fontos infókat belőle), kivéve a prémium az igaz, de azt könnyedén el lehet dönteni, hiszen ha valaki okoz 2k sebzést és kap érte 2,5 xp-t akkor az nyilván premium accal volt.
Meg ugyan kitől lehetne elvárni, hogy a szabadidejében ilyen kis semmiségek miatt nyomozzon ismeretlen trollok fantom eredményei után. Amennyi energiát beleöltök majd ebbe hosszútávon..., hát lehet ésszerűbb lenne, ha most gyorsan átírnátok a progit hogy replay fájlokat dolgozzon fel és ne szöveget...
Ráadásul a vote gomb is egy hadbahívó gomb a trollsereg számára, hogy ha unatkoznak akkor kattintgassanak ész nélkül mindenre, ami miatt persze a szerencsétlen önjelölt moderátoroknek kellene lefutniuk felesleges köröket a wot stat oldalain...
De mindegy ez csak egy egyszerű észrevétel. -
diegho #153670 Eff-et sosem fogok direkt javítani, mert leszarom, nem fogom fossá capelni magam azért, hogy magas legyen az effem, mondjuk ma 2 csatát is cap-el kellett megnyerni, de ritka az ilyen. Én inkább sebzek. Ráadásul sok top játékossal ellentétben én nem játszottam bétában, 0 ismerettel telepítettem fel ezt és úgy toltam le sok ezer csatát az elején, hogy egy rakás dologgal tisztában sem voltam, kb 5000 csata körül tudtam meg, hogy van arty nézet - még nem artyztam addig, nem kérdeztem senkitől semmit, mindent magamtól találtam ki, így nehéz magas effet csinálni, ráadásul kb 75%-ban egyedül játszok, hang nélkül, ami megint elég hátrány - nem is beszélve a konstans 999 pinges időszakomról (mail szerver miatt). Ha eff-re akarnék menni belépnék egy klánba és tolnám szakaszban, de nekem tökéletesen jó egyedül is ekkora eff-el. -
setchoo #153669 Na, majd beszúrok egy képet. Ekkora hullámvölgyet szerintem nem tapasztalt még senki. Na az a befáradás! :D -
bgabor #153668 Én kipróbáltam, nem rossz, de az XVM-el együtt nem megy, szóval felejtős. -
Kubukli #153667 Köszi a választ a T20 kapcsán!
A KV-4-et azért kérdeztem, mert korábban többnyire csak szidták a "kicsikét" még kifullozva is. Ezért kacérkodom egy gonosz arty (S-51)beszerzésével helyette. -
Desmodromic #153666 Ne tankokra menj, hanem csípd meg Szakesz eff.-ét,Te vagy hozzá talán a legközelebb!
Egyébként nem csoda az utóbbi egy évben naponta átlag 44 csatát nyomtál, ami testvérek között is 4-5 óra/nap. -
Egyszerű utána járni az ilyen fake adatoknak nem kell hozzá a replayt se végig nézni mert gyorsabb. -
diegho #153664 Folyamatosan nő minden mutatóm, szóval a teljesítménnyel nincs gond, pont most gondoltam, hogy megnézem milyen kört kapok patton-al és jött is a top gun. -
Ytar #153663 sztem is el kéne felejteni ezt a copy-paste dolgot, én csak az mwreplays-ről fogadnám el a linket .. -
setchoo #153662 Szünetet kell tartani. Van mikor egy hónapig nem veszem elő a játékot. Cél nélkül nincs értelme. Olykor az ember sem úgy teljesít.
A fásultság érzeténél nincs rosszabb. -
Desmodromic #153661 Tényleg nem jó ötlet, csak nincs más lehetőség kifehéríteni az adatokat. -
diegho #153660 Egy globális kérdés: - ti nem untatok bele a játékba? Én most kezdek besokallni. Tegnap is alig mentem pár kört, tegnap előtt se vittem túlzásba, ma eddig csak 7-8 kör volt, de már nem nagyon van kedvem a többit duplázni, teszten kipróbáltam egy rakás tankot, már megvan a Patton, T62A, O268-hoz szükséges xp hetek óta, van 186ezer free-m, ehhez jön még az a 18ezer amit kapunk, tehát 200 felett leszek, de nincs jelenleg olyan tank, ami annyira érdekelne, hogy nekikezdjek újra duplázgatni mindent naponta, hogy jöjjön 3-4000ezer free és majd élesben akkor jó gyorsan kifejlesztem a kiszemeltet. -
diegho #153659 Én sem vettem volna észre, ha itt fent nem menne a kis reklám, hogy 3300xp. Na mondom az odabasz, megnézem ki csinálta, aztán látom, hogy 2500 a max xp. Mondjuk az alattad lévők is kérdésesek, 1600 átlag sebzéssel E-50ben 2200xp-s prém nélküli körök... gyanús na. -
diegho #153658 Garázsfotó nem jó ötlet, pl én sem csinálok garázsfotót sose, sőt replayt is kb 1 hónapja veszem csak, pedig arról a 2892xp-s körömről de jó lenne egy. -
Akkor azért volt furcsa.Utána rájöttem hogy a "(duplázott kör a nap első győztes csatájáért)" részt elfelejtettem bemásolni, mikor lefordítottam magyarra:/ 5064 xp volt prémiummal. A valós xp 2532 lenne prémiummal :) -
setchoo #153656 A szavazás eredménye szerint ezirányba fog elmozdulni a dolog. Amúgy is lesz egy rezet. Aztán már csak hiteles és pontos eredmények kerülnek fel. -
Desmodromic #153655 Egy garázs fotó megmutatná, hogy van e az adott időpontban prém előfizu, csak hát az elég macerás lenne. -
lammaer #153654 Sajnos a prémiumság becsületbeli alapon működik, mivel a WG semmilyen formában nem utal rá sehol hogy egy adott eredmény prémiumos vagy nem - tudtommal még a user statisztikában az adott tankkal elért maximális XP is lehet prémes vagy nem. De még a replay fájlban sincs ez tárolva.
Tehát arra vagyunk utalva amit a delikvens mond.
De: ahogy te is írtad, van lehetőség (sajnos a WG jóvoltából csak kézzel, emberi időt rááldozva) annak ellenőrzésére hogy vki kamuzik e. Ha élesbe megyünk, a top eredményeket biztosan fogjuk vhogy moderálni, illetőleg van egy olyan ötletem hogy az eredményekre lehet Vote-olni hogy hiteles e vagy nem, és kellő számú negatív Vote esetén egy humán erőforrás megnézi az adott eredményt és validálja. Ehhez azonban majd kell egy-két admin beállítottságú egyén.
Szűrőket is teszünk be, amelyek a horror értékeket (pár hete megbeszéltük hogy mik lehetnek a reális nettó XP és credit értékeket) ne lehessen egyáltalán bevinni. Megnézem hogy ez még működik e, ha igen akkor egyszerűen lehet hogy ez még csak egy előtte bevitt adat.
De mindenképpen veszek fel egy ticketet hogy megnézzem mi a szitu :) -
FosTalicskaa #153653 Hát jah, ez a bizalom alapú "feltöltöm a saját eredményem", már az alapgondolat is hibás.... A legtisztább az lenne, ha nem a csata végeredményét, hanem egy wot replay fájlt kellene feltölteni és abból lenne kiparsolva minden szükséges adat. -
foxbat88fx #153652