418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #153731 Löwenbrau 
-
Egész jól lehet keresni ezzel a kis fraszia artyval:
Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. július 25. 13:39:16
Jármű: AMX 105AM
Szerzett tapasztalat: 407
Szerzett kredit: 16 020
Csatában elért Achievement: Védő -
Kubukli #153729 WoT-ból kifolyólag labilis idegállapotomat mostanában vagy Max Payne 3-mal reparálom (bullet time és aprólékosan homlokokra helyezett célkör) vagy egyszerűen iszok egy pár Löwenbrau-t.
Ha az lennék akinek nem írjuk le a nevét akkor nagyon várnám hogy legyen KönigTigerBrau is.... -
Szpecnyaz #153728 Majd ha ráunok falloutra akkor lehet teszek vele egy próbát. A környezet miatt féltem attól hogy ez is csak ilyen klasszikus "gonoszszemétarabterrorista" lövölde. -
bgabor #153727 Egyetlen arab terrorista sincsen a sztoriban. De tényleg. Szerintem te nagyon rosszul tájékozódtál. A játék sztorija éppen hogy homlokegyenest szembemegy a megszokott 9/11 ökörséggel. Dubaiban játszódik, de ebben ki is merül az arab vonal benne. Amerikai katonák ELLEN kell harcolni, amerikai katonákkal. Nagyon jó sztorija van, mindenképp próbáld ki. Két pálya után rá fogsz jönni, hogy ez nagyon nem a megszokott hollywoodi sztori séma. -
Én ha nem WoTozok (csak hétvégén megyek 20 meccsnél többet 1 nap mostanában), akkor vagy a blogomat heggesztem, vagy játékot fordítok, vagy játszok.
Most éppen a Dead Island-ot kezdtem el újra trancsírozni :D Azelőtt én is az Fallout NV-t nyomtam kiegészítőkkel modokkal, vagy az előtt egy-két RTS, avagy egyéb lassú taktikázós kattintgatóssal. -
Lehet, ROSSZ tankot, és rá való csövet választottál!
Nekem se megy MINDEN T2-3-s tankommal a funolás. Például, a BT2-7 is megvan, nem is rossz a win rátám velük, még sem szeretem őket szintén azért, mert nagyon előre rohanok vele, és egyedül, a sok lúd disznó győz alapon meg ugye hamar végem is lehet így. Ergo, itt is vigyázni kell! Tetrarch-l pl 159 csatám van, 104 győzelemmel. Persze, ezzel is bele-bele futok hírtelen halálba, de ha jól választom meg a taktikámat, akkor minimum 2 kill lazán bejön. Tegnap vesztes csatámba mentem 6 killel, és ez se volt elégséges a nyeréshez.
vannak tankok, melyekre kifejezetten jó a sorozat lövő gun, asszem pl a BT2-re is van ilyen. Ezek pl közel harcra nyerőek, darálnak, de távolra már gázosabb.
Szerintem, nézd meg a statodat, melyik tankkal mentél minimum 60% feletti win rátával, és használd azt (most mindegy a tier fokozat). Mondjuk, én speciális állat fajta vagyok, nekem az M3LEE is favorit.
Tegnap pl legyalultam egy Kv-1s-t vele majdnem teljesen. Az utcsó lövést, azaz a killt persze lenyúlták, de van ez így. Illetve, egy T34-85 is próbálkozott ugyan itt, azt pl szééépen lecsipegettem, pedig ott frontálisan egymásnak voltunk állva. A béna nem nagyon talált el.
Illetve, kis tierbe beadja ugye Provansz pályát is, ami eléggé bulis tud lenni.
-
foxbat88fx #153724 év játéka simán.... + a végén lesz****am magam olyan befejezése van :DDD -
Szpecnyaz #153723 Szemeztem vele, de elrettent ez az arabos terroristás sztori. -
bgabor #153722 Én a Spec Ops:The Line-t tolom ha idegesít a WoT, mindekinek csak ajánlani tudom. A cím alapján azt hittem valami tucat shooter, de az egyik legegyedibb, leghangulatosabb lövöldözős cucc amivel valaha játszottam. -
FosTalicskaa #153721 Óriási szerencséd volt. Amire még emlékszem ilyen komolyabb bug, a Khan-ok körül volt. A végjátékban kaptam egy questet, hogy tárgyaljak velük, viszont akivel tudtam volna tárgyalni annak a játék elején véletlenül repeszakna került a zsebébe és gyorsan elhalálozott néhány bandataggal együtt. Így maradt a teljes likvidálás, meg is halt mindenki, viszont csak nem jött a szöveg, hogy meghaltak. Néztem a fórumokat és azt láttam, hogy kb 25-t kell kinyírni közülük. A gond csak az hogy a küldetés idejére már csak 7-en maradtak. Így nem is tudtam elkezdeni a végső nagy csatát, de aztán valahol megláttam a consolos ressurection csodaparancsot és azzal ki tudtam mozdítani magam a holtpontról... De ha javítottak rajta akkor lehet megint elkezdem, mert nagyon bejön ezekenek a Fallout részeknek a hangulata. -
Hello üdv! Valami klán szakértő tudna választ adni a kérdésemre?
Q: A klánkasszába lehet utalni goldot a számládról, Deputy commanderként vagy commandernek lehet csak esetleg egyik se
-
Szpecnyaz #153719 Nekem se volt semmi vészes bug, pedig amint kijött egyből neki estem. Szóval úgy látszik én is szerencsés voltam. -
lammaer #153718 én a NVvel még kijövetelekor játszottam, sztem minimális patcheléssal és akkor is végigvittem gond nélkül, igazából látványos bugra nem is emlékszem. Szerencsés vok e? -
Szpecnyaz #153717 Most már elég patch van, szóval javítva vannak a bugok és tökéletesen játszható. -
foxbat88fx #153716 lóf***t!!!
100% lehetetlen ennyi idióta barom gyökérzet mellett....
win rátám elég szar vele: 47.9% de a DPB elég yoooo ;)
ИС-4
69605 XP total
565 XP average
1228 Max XP
123 Battle count
59 Wins
47,9% Win percentage
60 Losses
59 Survived
47,9% Survival percentage
14h10m21s Battle life time
250 Frags total
2,03 frag average
8 max frags
185 level 8 frags
48 Beast frags
59 Sinai Frags
66 types of frags
361480 Damage dealt
2938 Damage per battle
215705 Damage received
1,67 Damage dealt/received
1359 Shots
1195 Hits
87,9% Shot percentage
171 Spotted enemies
210 Base capture pts
287 Base defense pts
37 Battle hero
7 Warrior
0 Invader
24 Sniper
1 Defender
3 Steel Wall
2 Supporter
0 Scout -
Szakesz #153715 Ez inkább ilyen flawless victory-nak tűnik, mint instantnak. :)
Flawless victory.
-
FosTalicskaa #153714 A Fallout NV-vel régebben sokat játszottam, de annyira bugos és átgondolatlan volt az egész, hogy még fő szálon haladva is el lehetett benne akadni, hogy nem is tudtál benne továbbhaladni. Én is pl csak úgy tudtam benne haladni, hogy időnként konzolban fel kellett támasztani pár ellenfelet, aztán újra kinyírni stb, de gyorsan kellett dolgozni, mert a frissen felélesztett npc-k elkezdtek belesüllyedni a talajba és ha elmerültek akkor még mini nuke-al sem lehetett onnan kirobbantani őket, aztán annyi volt a mentésed, kezdhetted elölről, vagy egy korábbi mentésből ha volt... :S -
diegho #153713 100% a win rátád IS-4el? -
diegho #153712 Én alapvetően német ellenes vagyok minden téren, ezért nem német tankozok, mondjuk teszten kihúztam az E-50et és M-et is és mindkettő tetszett, de most lesz 3db tier10 medem, negyedik nem kell, 10-es tank szintén nem kell több, lesz 7 összesen, arl44-et néztem még meg, de az se tetszik, artyzni meg tdzni nem akarok, így marad valami kis tankok próbálgatása. -
foxbat88fx #153711 Az olyan h minden faszásan jön ki :D 0 kapott damage :D top gun, minden lövés talál, rólad minden pattan stb stb... -
Szakesz #153710 Milyen az az instant win? Kezdéskor atomtöltetet lősz az ellen bázisára? :) -
foxbat88fx #153709 xDDDDDDD +1
tegnap GW P-vel 60%-ról 57%-ra estem vissza LOL
IS-4 meg instant win és top gun xD -
Erlenberget nem akarják kivenni a játékból? Undorodom ettől a térképtől... -
diegho #153707 Én lehet egy másik accon elkezdem a német ágat, a fő accot nem rondítom el német tankokkal. -
Szakesz #153706 Szerintem sokan lőttek már ki 15 tankot. :) -
Szpecnyaz #153705 Az idióta is több. Csata elején jobban félek a csapattársaktól mint az ellentől, mert nem tudom hogy melyik fog seggbelőni csak úgy XD. -
vityek333 #153704 Ki lótte ki a legtöbb tankot 1 csatában és mennyit? -
lammaer #153703 Érdekes amúgy, az itteniek (többek közt a te) elménybeszámolóidra alapozva és is megpróbáltam a T2/T3 prémtankos "funolást", de nem igazán jött be. Ott is kilőnek ugyanúgy, valahogy nem jönnek a sok killes körök. Kbszarabbul tolom mint T7-T8ban :D -
kruger445 #153702 Én is ezért tartottam meg az MS-1esem. Imádok T1-2ben irtani. -
Szpecnyaz #153701 Nyilván a WoT rovására megy a dolog :D. De én már csak financiális okokból is lemondtam arról hogy mind a 6 T10et megszerezzem egyszerre. Inkább megelégedek 3al elsőre. -
Ha pihentetni akarom magamat, megyek pár kanyart Tier 2-3s tankokkal, és máris teljesen más lesz az élvezeti faktorom. A statnak is jót tesz a több nyert csata, a sokkal több kilőtt enemy.
-
Oddball29 #153699 Neked legalább van időd játszani, én kénytelen voltam kiszervezni a T10-esekre az XP-gyűjtést. -
Igen, ez is benne van, meg az első "élmény" az adott csővel. Nekem pl érdekes volt elsőre a 122-s. Az MM beadta akkor a találataimat, és élvezet volt, amikor sorba lőttem ki az enemyt. Persze akkor mindegy mivel vagy, lőhetsz atommal is, ha az MM úgy akarja, nem sebzel semmit se. 
-
Szpecnyaz #153697 Pedig tényleg jó Lammaer módszere. Én nekem is mindig van valami más is raktáron. Most pl a Fallout NV az amit így mellékesen tologatok amikor ráunok erre, vagy felkúrom az agyam. -
diegho #153696 Én is betáraztam még egyik karácsonyi akcióban steam-en, vettem vagy 10 játékot, de nem tudom rávenni magam, hogy fel is tegyem őket. Régebben 8 éven át szinte csak counter-strike volt a gépemen, aztán utána jött az archlord, majd ez. Köztük 1-2 játék volt csak, mint pl neverwinter nights 1-2 összes létező kiegészítővel, stalker, ut3, grid, de már vagy 2 éve nem vettem játékot, lehet megint fel kéne szabadulnom steam-re és bevásárolni. -
Elsőnek én is a 107-sel nyomtam,de az valahogy nem hozta meg a várt eredményt,gondoltam kipróbálom ezzel,hát,nagyobb elrettentő ereje van az biztos,beviszek egy 400 feletti sebzést,már tolatnak a brantba :D -
lammaer #153694 Szerintem csak pszichés, a 107-es lényegében ugyanazt tudja mint a 122, csak olcsóbb és kicsit jobb a ROF.
Egyedül csikicsukinál van előnye a nagyobb lövedéksebzésnek, amúgy a 107est a nagyobb ROF miatt jobban szeretem, főleg ha kisebbekre kell vadászni.
Persze jobb ha az ember szoktatja magát a 122-eshez, hiszen IS/IS3 meg feljebb már az az alap. -
lammaer #153693 Nekem mindig van 2-3 másik játék a tarsolyban amit tolhatok, sőt időnként szándékosan van WOT pihenő.
Most pl a WOT mellett ott figyel az Endless Space, az Arma DayZ mod, A CIV5 az új kieggel meg a Sins of Solar Empire: rebellion, meg egy csomó apróság.
Valamelyik beszippant, akkor napokig nincs WOT.
Prémiumot is szándékosan nem fizetem be (erre a hónapra van), olyankor nincs akkora kísértés. -
Az előző peccsnél kezdtem a KV3-l, és a 122-st is kipróbáltam. Teljesen más feeling, és taktika AZZAL menni, a töltési idő miatt is. Élvezetesebb tud lenni a 122, de praktikusabb tud lenni a 107-s. Az lenne a jó, ha pálya betöltés közbe lehetne csövet is választani.
Szerintem, ki kell próbálni mind kettőt, és azt választani, melyel az ember eredményesebbnek érzi magát.