418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Biztos megvan rá az okuk, de annyiból meglepő, hogy általában ezt nem szokták tiltani MMO játékokban. Egyébként ez a része a szabályzatnak módosítás, vagy már alapból így adták ki? Valahogy ez a része nem rémlik, de lehet, hogy nem olvastam el elég figyelmesen.
  • stoppos
    Az ágyú hiánya azért feltűnne neki. Ugyanannyi ellenfelet lőne ugyan ki, de nem pukkanna ritmusra, miközben a panzerliedet nyomatja full hangerőn. :)
  • lammaer
    Ezt így nem állítanám, én pont hogy nem érzek igazán nagy különbségeket. A flémet amit gyújtogatsz rádhagyom, megyek fogdokihoz :)
  • TDantes
    Nem hogy nehezebb német ágon, kimondottan könnyebb...
  • lammaer
    Ja és írni akartam, annyi hátrány van a különn acc/tank koncepciónak hogy:

- free XP külön gyűlik
    - ha használsz prémiumot mindkettőre kell
    - farmtankot kell tartanod mindkettőn

Egyszerűen előnye nincs, csak némi "hátránya" ennek. Meg a már említett egyéni "pszi" dolog ;)
  • Szakesz
    Figyelj, a HC játékosok most is így játszani. "Tudjukki" alapból nem használ belsőnézetet, nem figyel a minimapre és nem is mozog igazán a tankjával. Neki fel se tűnne egy sérül ágyú, sérült optika vagy motor, mert ezek mind teljesen felesleges elemek egy tanknál. :)
  • MALZrt
    Valóban kellemetlenül érintene minket, ha minden modul ennyire értékes lenne. Viszont így ezeknek is lenne szerepe.
    Könnyebben fogadnám el ezt, mint azt, hogy egy lövéssel kiütnek a tankomból 3 modult, és két embert.

Ha valaki tudja, hogy mi történik az üzemanyagtank sérülése esetén az írja le, mert ez számomra rejtély.

Valamit, hogy a periszkóp sérülése esetén is látom e az 500 m-re lévő spottolt ellenséget. Szerintem igen.
  • lammaer
    "nem akarok németekkel játszani a fő accon, ráadásul állítólag nagyon nehéz a németekkel játszani"

A nem akarok rész érdekes, ez tényleg csak valami huszár dolog lesz (mint az amikor XY az istennek nem hajlandó orosz tankkal játszani mert vörös csillag van rajtuk). Én legalábbis semmi objektívet nem tudok elképzelni miért ne lehetne egy accon mindenféle tank mint a játékosok 99.99%-ának :)

A németekkel meg nem nehéz játszani, ezt csak néhány elvakul németfan magyarázza, aki ezzel próbálja nyugtatni magát az eredményeiért.
    Miért lenne nehéz játszani egy olyan ággal amely papíron némileg pontosabb ágyúval rendelkezik és a tankokat be lehet forgatni hogy több legyen a lepattanó?

Ha csak azt akarod érzékelni hogy a némettel nehezebb játszani sztem már be is fejezheted, mert abszolút nem az. Maximum csak MÁS lehet picit, de nem olyan szignifikáns hogy látványos legyen. A tankjaik 90%át pont ugyanúgy kell használni mint az orosz vagy us tankokat. 1-2-nek van "különlegessége", mint a Tiger P-nek, a beforgatható KT/E75/E50 szériának azt doszt.
  • diegho
    Van 186ezer free xp-m, kezdhetném akár tier7-en is a németeket, de én inkább kihúzom a pz4-et aztán odaadom barátnőmnek, had játsszon vele, könnyített mm-el az a tank nagyon jó lesz.
  • lammaer
    Hát, ha ilyen ötleteid vannak ólommal leszel teletömve :)

Komolyan, inkább örülj neki hogy bizonyos modulok sérülése nem kritikus, főleg mióta az arty ha csak mellédböffent elszáll 2-3 is.

Periszkóp sérülés amúgy okoz hátrányt, a látótávolságod romlik, csak ez nem olyan látványos "érték" mint az hogy mennyit sebzel.

Üzemanyag sérülésre meg legyen elég annyi, hogy kigyulladhatsz ha eltalálják, nem kell más hátrány még pluszba.
  • Gottfried
    Hiába nem esett jól,ha miattad ezeket bevezetik,valaki megtalál és ott fogsz lógni... :D
    Van elég bajunk az artyk lövései miatt szinte használhatatlanná váló tankokkal,nem kell még tetézni a bajt !!!
  • stoppos
    Több hátrányt látok ha nemzetenként külön accounttal játszol, mintha egyben tartod és kiadsz párszáz aranyat a garázshelyekre.
  • Hassel74
    Egyébként ezt nem értem...Ha 2 accom van, és tömöm a lóvét aranyra (feltételezzük fel), akkor ez csak plussz bevétel nekik, nem?
  • VanDaal
    Köszi, de win7-et használok :)
    Majd keresgélek hozzá...
  • diegho
    Úgy, hogy itt a fórumon vannak ilyen feljelentő irigykedő emberkék és ők jelentenek téged. Amúgy meg ez a barátnőm accountja, csak én húzom ki neki tier5-ig a tankokat és köszönöm szépen.
  • lexlutor
    ..istenem ez de szep lenne, ha mukodne: "must be 13 years of age or older"..
  • diegho
    26 garázshelyem van, 26 tank csücsül benne a fő accon, tiltsanak nyugodtan, ha nem kell a pénzem. Én már fizetni is akartam egy normális mm-ért, azt mondtam dollárban legyen 7 számjegy alatt és mondják hová utaljam a pénzt, de nem kaptam választ. Ez van.
  • I.C.ram
    A. Registration

In order to take part in the World of Tanks MMO Game, participants (“Players”) must be 13 years of age or older. Each Player can have only one registration Account.
  • Mighty
    És ezt hogyan derítik ki a derék oroszok?
    Az én gépemen játszom a saját accommal, a fiam a sajátjával (néha az enyémmel is). Egy IP, két acc.
  • I.C.ram
    Többek között pont ezért tiltják a multiple accountot.
  • MALZrt
    Remélem az ötleteim miatt most teletömnek arannyal.
  • MALZrt
    Ez nem esett jól.
  • SZU
    Annyi értelme van, hogy egy új acchoz kapsz 3-5 helyet (nem emlékszem már pontosan), s ha nem költ aranyra, illetve régen nem vitézkedett a végtelen garázs projektnél, akkor bizony betelik a garázs.

Ilyenkor esetleg érdemes lehet új accot nyitni a nemzeteknek, mert mindegyikhez megkapod azt a pár free garázshelyet.
  • bgabor
    Először is revolvertár, nem autoloader. Az autoloader az egy teljesen más dolog. Másrészt ha akkora csodafegyvernek tartod a revolvertárat, játszál egy kicsit magas tierű francia tankokkal, meglátod egyből mennyire csodafegyver. Semennyire sem az. A francia light/med tankokat kimondottan nehéz játszani még más nemzetek mediumjaihoz képest is, nemhogy a szürke szovjet/német heavykhez képest. A TDket és artykat nem is említve.
  • diegho
    Akkor bannolnak. És akkor mi lesz? Semmi. Játszok mással, de úgy érzem innen azért nagyon sok embert lehetne ezért kitenni. Mellesleg mindenkinek megvan a joga újrakezdeni és meg lett kérdezve, hogy igen lehet több is. És az nA ágon indultam el, mert állítólag az a legnagyobb hulladék.
  • Szakesz
    Miért nem lehet kettő? Ezt a részt ki tudnád másolni nekem?
  • Szakesz
    Pz III auf A lesz az első a sorban, ami okozhat egy-két meglepetést. Leichtraktor és a Pz II még kifejezetten élvezhetőek.
  • lexlutor
    ..ahhoz kepest h regen mennyi promo kod volt, mara mar csak az uj, kezdo accountokhoz lehet vadaszni oket..
  • MALZrt
    A 7.5-ben az eddig belső nézetet éreztető, periszkópot idéző feketeséget is elveszik. Igaz, hogy így jobban látjuk a perifériát, de azért mégiscsak sajnálom.
  • I.C.ram
    Pedig banolnak... benne van az EULA-ban, hogy egy embernek csak egy accountja lehet, és ezt írták is supportosok is.
  • diegho
    Ja és 90%-ban platoonban játszanék.
  • stoppos
    Az illegális kommunista földaltti mozgalom oszlopos tagjaként, nem engedheti meg magának, hogy német tankok statjai tűnjenek fel az accountján.
  • diegho
    Ha stathuszár lennék én is capelnék minden kör végén és lőném a low hp tankokat, de nem teszem. Azért csináltam az accot, mert volt végtelen számú nvidia promo kódom és nem akarok németekkel játszani a fő accon, ráadásul állítólag nagyon nehéz a németekkel játszani, főleg az elejétől, eddig nem vettem észre.
  • stoppos
    XP-hez processek
  • Szakesz
    Ad1: Nem bannolnak ezért, sőt..., a WG-nek ez pluszpénz.

Ad2: Nem akarom megbántani Diegho-t, de a legegyszerűbben úgy lehetne elmagyarázni ezt, hogy stathuszár, és nem akarja lerontani a statisztikáját a német tankok miatt. :)
  • lexlutor
    miert bannolnak?
  • I.C.ram
    Még mindig nem értem, mi értelme külön acc a különböző nemzet tankjainak... Arról nem is beszélve, ha kiderül, akkor bannolnak.
  • FosTalicskaa
    a végén autoloader nélkült akartam írni....

MAL: Hát igen, a kezelőfelület terén a legnagyobb szívfájdalmam nekem is a belsőnézet teljes hiánya, nincs meg az az érzés mintha tényleg tankban ülnél. A vicc az egészben, hogy a BF3-ban megcsinálták a periszkóp-nézetet, ami egy fps játék, ebben meg ami kimondottan tankokról, egyszerűen semmi? Csak egy kulcslyuk-nézet aztán csá...
  • diegho
    Komolyan szégyenlem magam, hogy csináltam egy új accot a német tankoknak:
    Victory!
    Battle: Mines 2012. július 25. 16:01:48
    Vehicle: Leichttraktor
    Experience received: 1 677
    Credits received: 22 572
    Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Popel's Medal IV Class, Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • Tessellia
    Téged ezért fizetnek?