418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho #153850 Amúgy, ha nagy sebzést akartok látni, akkor nézzétek meg emu87-et, gold ammo és szakasz nélkül tolja randomban. Én hozzá képest sehol nem vagyok, igaz már kérdeztem tőle pár dolgot. -
Oddball29 #153849 Új TD-k felépítményei ellen kell majd HEAT, de azzal meg nem szabad lőni döntött páncélra, mert kétszeres szorzója van. -
Szpecnyaz #153848 Én nem látok ilyet kiírva a főoldalra se. -
Szpecnyaz #153847 De minek vegyek goldot ha meg tudom oldani sima AP-val is? Med esetében 220 pen, heavynél pedig 260 már szinte mindenre elég. Pedig én a kis 1240-es eff rátámmal elbújhatok Diegho vagy Szakesz mellett.
Egyedül CW-n szoktam használni goldot, de ott is csak E100 és arty esetében, pl a T110-be sose kérek, még amikor lehetne se. -
Greenscape #153846 Egy IS-4 lotte at az en IS-7-em kupolajat az agyutol nem messze. Eddig ilyet meg nem tapasztaltam a szazvalahany csata alatt. A tetejet at lehet loni, de ez a vastag pancelon ment at. Neztem videokat az IS-7 gyenge pontjairol, de abban is az volt, hogy ott atlohetetlen. Amugy meg mindegy mivel lottek at mert szerencsere nagyon ritkan fordul elo. -
Orpheuslow #153845 az orosz szerveren,itt természetesen legalább egy hét -
Oddball29 #153844 Holnap patch??? -
bgabor #153843 Napi Mátyáshun osztályú idióta:
15.000 csata, 380 eff
-
diegho #153842 Múltkor HE-vel átlőttem szemből egy IS-4et Patton-ban. Igen van az IS-4en olyan pont amit még a sima HE is átüt, van rá tanú is, éppen szakaszban voltam és reppent a 493dmg az IS-4 frontjára. Ha egy ilyen kis átütésű HE-vel is lehet sebezni, akkor minek vennék gold ammo-t? -
TDantes #153841 Láttam egy E75-öt, aki El Hallufon, le ment középre foglalni a zászlót, oda a sziklához.
Csak egy baj volt.
Ez normál csata volt, és nem volt ott a zászló...hát nem tűnt fel neki na. -
Szakesz #153840 A múltkor bejött egy IS-4-es a csatába, és persze folyamatosan HEAT lőszert használt. Azzal magyarázta, hogy CW volt és elfelejtett visszaváltani AP-ra. :) -
Greenscape #153839 A gold azert biztosabban ut at mint a sima mert akkor senki nem venne goldot ha nem igy lenne. A multkor ketszer is atlottek az IS-7-em kupolajat(nem a tetejet) IS-4-gyel. Erre pedig a sima loszer nem kepes szerintem.
Az viszont igaz, hogy az goldtol senki na varjon csodakat. Ha valaki szarul mozog, lat a palyan annak mindegy mivel lovoldozik mert ugysem lesz eredmenyesebb. -
Szpecnyaz #153838 Nem értem hogy miért kéne gold lőszer a nagy átlagsebzéshez, elvégre nem üt az nagyobbat. A gold is ugyan úgy pattan, továbbá ha a ismered az egyes tankok weak spotjait akkor oda elég a sima lőszer is. -
virkir #153837 Csacsiságot beszélsz.
Nem 20-30%-al sebez többet hanem kb 5%-al de az meg betudható annak, hogy szakesz inkább meddel megy míg dieghó nagyon sokat ment IS-4-el. -
diegho #153836 És igen már több, mint 16ezerszer mákoltam be magam a gyengék közé - ez tetszik a legjobban :D azért ennyire ne legyél már irigy. -
diegho #153835 mwreplays - diegho nézzed meg mennyit használok a jó csatáimban, szerinted akkor a szarokban meg azt lövöm? -
wallen #153834 Elég hihetetlenül hangzik. Kb 20-30% többet sebzel mint Szakesz, vagy más jó játékosok szoktak különféle egyébként általuk is favorizált eszközzel. Vagy ennyivel jobb lennél, vagy folyamatosan gyenge játékosok közé mákolod be magad. Nekem valószínűbbnek tűnt, hogy a kevesebb lepattanó tesz hozzá ennyit. Ez az átlag xpn is látszódik. Mintha soha nem lenne olyan lövésed ami nem sebez. De ha te mondod... -
virkir #153833 Tudom mit jelent :D csak arra akartam utalni, hogy szerintem felesleges a prémtank farmolónak.
Kell adott nemzetből 1-2 amivel "jó" menni az bőven elég ha valaki nem rohan. Ha jól láttam neked sincs és mégis elvagy szépen. -
Greenscape #153832 Par napja egy E-100-as hozott be egy loltraktort magaval es elore szolt, hogy meg nem probaljuk kiloni a kis buzi baratjat. En meg szotfogadtam az IS-7-tel es eltapostam a kis kocsogot
Erre belemlott egyet az E-100, de lepattant mert a hulye a test felso reszet lotte. Lelancoltam direkt es otthagytam a picsaba. Himmelsdorfon voltunk szerencsere es mire osszeszedte magat meg megfordult mar elhuztam a sikatorban. Bekekultem, de semmi nem lett belole. Lottem mar ki ket sajat tankot is egyszer mert szandekosan kinyirtak a sajat artyjainkat. Az mar ket honapja volt es semmi nem lett belole.
Szerintem ha feljelentenek megnezik a replayt es merlegelnek vagy a fasz tudja. Lehet erre nincs kapacitasuk. -
diegho #153831 Mellesleg a kicsivel ennyi volt a játék, nem is tolom tovább, nincs értelme, simán ugyanúgy lehet vele haladni, mint a többivel - első körben teszten akartam kipróbálni őket, de nem kaptam csatát a kicsikkel, így nem tudtam. -
diegho #153830 A fő accomon 70 azaz hetven millió kredit van, nem tudok vele mit csinálni, már direkt nem veszek leárazáskor semmit, de így is itt van a valag kredit. Nem bánnám, ha 100 milliót be lehetne váltani mondjuk 1 hónap prémiumra, vagy valami értelmesre. -
diegho #153829 Soha az életben 1db-ot sem lőttem még el, ez olyan dolog amire nem fogok költeni 1 forintot sem. -
Na ereztem en hogy egyre sz@rabb a helyzet jatekosfronton, bizonyitekul egy finn autoversenyzo vernyomasaval (40/50) biro Szakesz is besokallt... :D -
Orpheuslow #153827 maximum az oroszoknál jön ki holnap a patch,nállunk jó egy hét ,jövő csütörtök körül -
lammaer #153826 Sok WOWos, azt hiszi így lehet powerlevelezni :D -
TDantes #153825 Tök jó. Úgy játszok hogy leraktam tálcára a játékot. Prokhorovka...védekezés...mi a töltés egyik oldalán, ellenfél a másik oldalán, és 5 perce senki még egy kósza lövést se eresztett meg...annyira izgi volt, hogy 5 perc után alt+tab. Úgyse történik semmi. És igazam volt, mert nem is történt. -
lammaer #153824 Nem, olyankor ha jól tudom az euronight vonat érkezik Bukarestből ;)
Komolyra fordítva: nem, csak általános karbantartásra (general maintenance) lövik le a szervert. -
rahotep #153823 Sziasztok!Hajnal egy és négy között a 0.7.5 érkezik? -
lammaer #153822 Arra gondoltam, hogy mivel az accountok között nem tud átvinni ezüstöt (credit), mindkét accounton kell farmolnia, és lehetőleg ehhez kell lenni farmtanknak is. Tehát ha mondjuk effektiven akar farmolni, mindkettőre kell venni vmi prémtankot.
Az elején ráadásul többnyire hamarabb van meg az XP mint a credit, és ott le kell ragadni vmi szutyokal farmolni, miközben a fő accounton már ott figyel(het) a jó kis prémtank amivel kb 2 kör alatt meglenne minden :)
Vagy ha nem prémmel farmol, mivel az accountokat nemzethez köti, a farmtank sem lehet mondjuk KV vagy SU85 a németes accon. -
VanDaal #153821 Nem hiszem el, hogy nem lehetne kezdeni valamit ezekkel a degeneráltakkal, akik szántszándékkal teszik tönkre mások játékát...
Olyan egyszerű lenne beépíteni egy algoritmust, ami nem engedné hogy több, mint 2 tier különbséggel platoonozhassanak egymással.
Vagy ha ilyenért feljelentenek valakit, akkor azt azonnal bannolják... először csak 1 napra, a következőnél már egy hétre, és ha még ezután is hülye marad, akkor örökre!
Ilyen kreténekre nincs szükség egy játékban. Nem értem, miért nem lép fel ellenük a WG valamilyen módon... -
wallen #153820 Diegho - mennyi prémium lőszert használsz? Mert elég szép a kiosztott átlag sebzésed. -
A wiki meg más helyek szerint a sérült üzemanyagtartály, amiből ugye folyik a nafta, 50%-al növeli meg a tűz kialakulásának esélyét. Bár ennek ellenére sem használnám rá a javítót. -
Commandier #153818 2 nap alatt én is 2 ilyen retardálttal találkoztam. Biztos nyári szünet van az oviban. -
VanDaal #153817 Top tankunk IS-4 kemény 44% győzelmi aránnyal és 500 alatti effel... de ahhoz van esze a büdös fogyatékos gyökerének, hogy még loltraktort is hozzon magával platoonban...
A kis kretén meg még a kezdőkörből se jött ki, csak hogy egyből bekéküljön aki kilövi.
Hogy dögölnének meg az ilyen retardáltak! -
virkir #153816 "- farmtankot kell tartanod mindkettőn"
Ez mit is takar tulajdonképpen?
-
Desmodromic #153815 Elvileg a moduloknak is van HP-ja, ami ha elfogy, akkor gyullad nagy eséllyel a tank a motor, váltó, üzemanyagtartály esetében. Amikor látod, hogy sérült, akkor javíthatsz rajta és újra full HP-s lesz az üz.tank. Az más kérdés, hogy senki sem javítja, de a lehetőség megvan rá. -
Trükkel, de igen. -
R3nton #153813 és sikerült e-mailt változtatni? -
Más MMO-ban az account adásvételt se tiltják. Fehérorosz játék, ne feledd... Kicsit más a felfogásuk ott az embereknek. -
Nem tudom, hogy mikor, hogy került bele, de a supportos faszi is felhívta rá figyelmet, mikor emailt akartam változtatni.