418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem olyan jó az,szerintem egy olyan useré aki szeret játszani és egy kicsit odafigyel. :)(azért köszi ! :))
Nem írtam volna semmit ha nem lenne némi tapasztalatom.Én is 99%-ban randomban játszom és igyekszem is.Tudom hogy sokan sokkal jobbak mert egyszerűen tehetségesebbek ebben a műfajban de vannak bizonyos dolgok amit nagyon nehezen tudok elhinni,bárki bármit is mond. -
ladista #153889 Miért hülyeség, amit írtam? Szerinte csodaszámba megy, ha azzal a tankkal 70-es wr-ja van. Akkor most ezt egyetemesen el kell fogadni? Azért, mert valakinek nagyon jó a statja, hadd ne szopjam már le :) -
Attól hogy egy zászló van, még nem fontos mind a 30 tanknak ahhoz a zászlóhoz menni...pl. ha Himmelsdorfon senki sem harcol a hegytetőért akkor onnan az ellenség szépen be tud menni a baráti tankok hátába. Bekerítenek. -
TDantes #153887 Nos igen. Szóval ez a taktika a zászlófoglalásnál, hogy megkerülni a pályát, kiéőni az ellen tankjait, miközben páran fogalnak, és mire kilövünk mindenkit, még oda érünk, mielőtt befoglalnák a zászlót.
Tehát Himmels-en harcolunk a hegyen. Enks-en erdő+város széle.
Steppes, a sziklás részen keresztül.
Malinovka: varázserdő.
Eltartott egy darabig míg megszoktam, de ez van. Ezt kell csinálni, mert minndeki ezt csinálja.
Ugyanis a Wot-os játékosokon nem fog ki a Wot, holmi új pályákkal. Akkor se arra mennek amerre azt a fejlesztők kigondolták. -
Greenscape #153886 Nezd meg Fritz_the_tankdestroyer alias Gottfried profiljat es akkor nem irkalsz ilyen hulyesegeket. -
Csak egy példát hoztam mert az egy kimondottan vacak tank.Nagy,gyenge páncélzat,gyenge ágyú...
De nézzétek már meg,neki mindegy hogy TD,med vagy bármi....
Csak randomban 69% találati aránnyal azért nem olyan nagy ász az a 3001P. Akkor hogy lehet 71% vinrate?
És mint írtam,szinte mindennel ilyenek az arányok.. -
Nem tudom...még a fórumában sem írnak róla semmit. Legalább egy leírás lehetne róla hogy az a szám hogy jön ki... -
Az összesített találati aránya is csak 76% !!
Ez Szakesznak pl. 79%
itt valami sántít.... -
ladista #153882 Neked csoda a 3001-es teljesítménye, másnak nem feltétlen :) -
Nem vitatom hogy jó de pl egy vk3001P-vel....
Csodák már pedig nincsenek. -
Adjunktus #153880 Na most van ugyebár az ütközet.Ahol van egy fehér zászló és azt kell behúzni vagy kinyírni az összes enemyt.
A legelső ilyen csatámban is rájöttem egyből,hogy mi is itt a lényeg.
De azóta kismillió olyanban voltam,ahol a debilcsorda elindult nagy bőgve a hót totál ellenkező irányba,a fehér zászlótól a mértanilag legtávolabb lévő részébe a mapnak.
Ez nyilván valami furfangos csel lehet,csak az én sekélyes agyam nem igazán tudja ezt felfogni.
Csodálkoztam is,sokszor szájtátva,hogy ennyire agyhalott brigádok vannak.
Na de akkor még jobban tátva marad a szám,amikor ez még be is jön,merthogy az ellenfélnél is ott jelenik meg a tudathasadásos zombi horda.
Sokáig nem játszottam na!Már el is felejtettem hogy ebben a játékban bármi megtörténhet. -
Ráadásul a találati aránya egy rakás tanknál csak 70% körüli... -
ladista #153878 egyszer játszottam vele, t-54-ben ült. Egyedül maradt három ellenféllel szemben (az egyik egy 4502b volt, a többire nem emlékszem) és simán lehozta, nagyon nem is látszott rajta, hogy erőlködne.
Nagyon jó játékos. -
diegho #153877 Én emu-tól eddig kb 300 replay-t láttam, minden körben egyedül volt és egyetlen gold lőszert sem lőtt el. Igen kaptam tőle még régen tömörítve egy rakás replay-t, plusz ott vannak a régiek youtube-on. -
Figyelj,én sok mindent el tudok képzelni és lehet hogy 1 vs.1-ben tízből tízszer elverne de ez csapatjáték.15 embert nem tud pótolni,bármilyen jó. -
Desmodromic #153875 Hátha Te tudod! A wot-dossier performance fülön mi a túró az uccsó két érték? -
Neki ugyanúgy jut hülye csapat,ugyanúgy bekerítik és szarrá lövik ha kihalnak mellőle mint bármilyen mezei játékost.Szóval itt valami nagyon sántít....
Egy jó században,esetleg hármas platoonban már sokat lehet tenni de egy rakás random idiota közt ez egyszerűen képtelenség. -
diegho #153873 Vagy csak szimplán el tudja képzelni, hogy valaki lehet nála annyival jobb is. -
Megnéztem a statjait és bárki bármit mond,lehet a srác egy géniusz az nem igaz hogy pl. VK3001P-vel valaki 70% vinratet ér el csak randomban gold ammo nélkül.
Én nem vagyok egy nagy ász de azért már van némi tapasztalatom és aki ezt állítja hogy szinte minden szarral 70% vinrateja van neki randomban,sima lőszerrel,az hazudik vagy kurvára beszopta amit mondtak neki.
-
diegho #153871 4m 59s az átlag csataidőm. -
5 perc, 7 másodperc nálam. Agresszív kismalac stílus :D -
Itt: link -
bgabor #153868 Ja vágom, mint a póker kifejezés. Ő meg kid-nek hitte a kindet. -
diegho #153867 Hol lehet megnézni az átlag meccsidőt? -
Szoktam nézni tőle visszajátszásokat, bár van amelyik nem tetszik...volt egy olyan Patton-os visszajátszása például amiben az egész csata alatt kempelt Redshire-on a dombon...sosem megy elöl, inkább olyan távolságról lövöldözik ahonnan kicsi az esélye hogy meglátják, tehát nem kockáztat.
Nekem is ezt kéne csinálni és akkor biztos jobban menne, de én agresszívabban játszom, ennyire nem vagyok türelmes. Még Tier 6-os csatában is én mentem elöl múltkor Tier 5-ös TD-vel, mert a nehéztankjaink csak lestek ki a fejükből, 3-an nem mertek rátámadni egy tankra...az ilyet nem bírom.
-
Orpheuslow #153865 mindegy náluk mikor jön,valószinüleg itt jövő hét,szóval még egy hétig farmolhatjuk az xpt és kreditet az új csúcsvadakra:) -
diegho #153864 Szerintem ő a legjobb, de legalábbis az egyik legjobb játékos a wot-ban, érdmes a replayeket nézni, hogy miket csinál, sokat lehet tanulni tőle, ráadásul ha az ember kérdez válaszol is rá, tehát nem az a fajta, hogy én vagyok a legjobb a többi meg kapja be. Teljesen normális srác. -
wallen #153863 Elhiszem.
Is-3 kb ugyanaz mint nekem KT. Pattonod ugyanaz mind szakesz pattonja. A kiugróak lehetnek azért, mert maxra upgradeled egyből a gépeket és ez torzítja a stockkal szenvedőkhöz képest (pl 13/90 alapból elég gyenge). Megnéztem pár meccsedet. Elég türelmesen tolod. Én már féltucatszor kilövettem volna magam csak hogy történjen már valami. Mennyi az átlag meccsidőd? -
TDantes #153862 Pl: Tiger II-őn több mint kétszer annyit sebzett mint én. Pedig Tiger II volt az egyik legeredményesebb tankom. A fene..ettől olyan kisebbségi érzésem lesz... -
Szpecnyaz #153861 Én randomban találkoztam vele még régen. Én artyztam ő meg E-100al nyomult. Kb egyedül végigdarálta azt az oldalt ahol volt, annyi hogy pingelt nekem hogy mit kéne lőnöm neki. Eléggé örömteli egy ilyen játékossal egy csapatban lenni. -
Múltkor még úgy volt hogy aug. 1-ig megy a tesztszerver...
Mondjuk lehet hogy azért megy addig hogy az EU még tudjon tesztelni, amíg az oroszok már élesben tolják. Mint múltkor.
Nem lepődnék meg ha az oroszoknak már tényleg a héten jönne a patch, nem igazán voltak nagy változtatások a teszt 2-ben sem, nincs értelme teszt 3-at indítani...akkor szoktak harmadik tesztet is indítani ha még a másodikban és nagy változtatásokat csináltak. -
Greenscape #153859 four oF a kind akart lenni -
diegho #153858 Volt szerencsém hozzá teszten én M48 ő Bat, egy csapatban voltunk én kivágtam a bal oldalt ő a jobbot és az ellenfél bázisán találkoztunk. Gyors csata volt. -
Greenscape #153857 Gondolkoztam mar sokat az ilyen emberek minek jatszanak? Es most nem rosszindulatbol kerdezenm meg oket hanem mert tenyleg erdekelne. En ha szorakozasbol csinalok valamit akkor abban probalok jo lenni legyen az barmi es ha ez sikerul akkor erzem jol magam. De nekik valoszinu mashogy jar az agyuk. Volt egy ismerosom aki naponta tobb 10ezer forintot nyomott a pokergepbe(meg a 90-es evek vegen). Mikor egesz nap bukott(mint szinte mindig) es vegre lett egy pokere ami az 1%-at sem hozta vissza az aznapi elvesztett penzenek ugralva kiabalta, hogy "Ott vannak a kisfiuk, ugye megmondtam!" Azert kisfiukozott mert angolul volt kiirva, hogy "four os a kind" negy egyforma es a kind-nek hitte, hogy gyereket jelent.
Szoval vannak erdekes emberek mindenhol. -
Oddball29 #153856 Hát ha valamelyik fejlesztő nyögte eredetileg be, akkor esélyes, csak még nincs kinn a kiáltvány. -
Szpecnyaz #153855 Na igen, Emu87 a WoT Chuck Norrisa :D. El nem tudom képzelni hogy hogyan szorulhatott valakibe ennyi tehetség mint belé :D. -
diegho #153854 Pedig elhiheted, hogy nem költök rá, ott van egy rakás replay mwreplays-en, egyikben sem lövök gold ammo-t, szerinted mindig ráérzek, hogy na most megyek egy nagyon jó kört és kiveszem előtte a gold ammo-t és úgy megyek? Ennek mi értelme lenne? -
Szpecnyaz #153853 Nem hiszem hogy pár elvetemültet leszámítva használná valaki randomban. Max cw-re kell majd. Ha meg randomban futok össze velük akkor ott van a jó puha hasuk, ami még mindig könnyen lőhető. De mivel a patch után úgyis a Jpz E100 és a Patton III lesz az amivel sokat fogok menni, nem lesz fontos a még a has se :). -
Orpheuslow #153852 orosz fórumon irkálják hogy holnap megkapják,ha ténynek tünt amit irtam,elnézést érte:) -
wallen #153851 Irigy :) ez jó. Nem. Nem zavar, ha valaki erre is költ. Csak érdekel, hogy hogy a francba tudsz annyi sebzést bevinni. Ennyi. És most éppen volt időm nézelődni. T54, IS-8, 13/90, IS-3 ezeket néztem.
13/90 kb. ugyanannyi meccsből 25% plusz dmg szakeszhez képest és ez medium.