418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
HUNGabor #153930 http://wotdb.freeiz.com/index.php?p=roster&tank_id=72&nation=GERMANY&type=MT
Kicsit elrontottam itt a feltöltést
Úgy látszik, hogy véletlen nem az egészet jelöltem ki
Én vagyok ott az utolsó ember a felbergabor -
-
Igen. 150k xp. -
diegho #153927 Ahhoz mekkora nyomorékság kell már, hogy valaki még teszt szerveren is stock IS-4el játsszon? -
lord nihilus #153926 Eddigi legjobb BL-10es meccsem:D -
Glo #153925 Mi ez a transition? Lehet Tiger P-ből Ferdit fejleszteni? -
lammaer #153924 Akkor is.. uncsiiiiiiii :D -
Változtatások teljes listája: link
Google fordítós. Olyan hosszú hogy nem engedi bemásolni ide a fórumba. -
TDantes #153922 Nem vagytok valami nagy sportrajongók úgy látom. Jó én se, de azért olimpia 4 évente van, a legfontosabb sportesemény -
lammaer #153921 "Ha jól láttam neked sincs és mégis elvagy szépen."
A WG jóvoltából már én is prémwarrior vagyok egy T34ben :) -
diegho #153920 Teszten most próbáltam ki a T25/2-t kellemes csalódás. -
A foci meg végképp nem :D Azzal engem ki lehet kergetni a világból...
Engem valahogy nem mozgat meg ez az egész...mondjuk ha nincs kiírva az időképen akkor kb. azt se tudom meg hogy ez most lesz :D Kábeltévé már vagy 3 éve nincs, újságot meg nem olvasok. -
Szpecnyaz #153918 Hát mit mondjak, engem is teljesen hidegen hagy az olimpia :D A zacskós kenyeret érdekesebbnek találom :D. -
Greenscape #153917 Vagy a noi strandroplabdat kell nezni. Ha az sem erdekel egy fickot akkor elkezdhet aggodni. -
TDantes #153916 Nem értem azokat , akiket nem érdekel az olimpia. Azon mindig történik valami érdekes. Mindig van valami érdekes jó versenyszám, és lehet szurkolni a magyaroknak is. De ha épp nem mi játszunk, akkor is lehet nézni egy rakás izgalmas versenyt. No ,de nem vagyunk egyformák -
foxbat88fx #153915 elég szomorú :(
jó érzés úgy nézni egy sport eseményt hogy magyarok is részt vesznek rajta... -
Greenscape #153914 Ha valaki mas statjat nezed es ramesz egy bizonyos tank adataira akkor hiaba lepsz vissza az osszesitettbe akkoris az utolso tanknak az adatait mutatja felul. Ki kell lepni a statjabol es be ujra akkor visszaall a rendesen. -
Nem érdekel a női foci?Pedig jófféle csajok vannak benne :D -
Ki a franc nézi az olimpiát? :) Engem az nem érdekel egyáltalán. -
diegho #153911 most teszten vagyok, de kb 18 csatánként tol top gun-t, az nem számít jónak? -
foxbat88fx #153910 HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!! ennyi :) jól mondod! -
Na mindegy,láttam én már itt rejtélyes dolgokat,nem agyalok ezen tovább....
-
TDantes #153908 Jövő héten már olimpia...ki a franc fog wot-ozni akkor? -
Hm, igen, holnap megkapják az oroszok a patchet. Akkor mi meg jövőhéten valamikor. link -
Oddball29 #153906 5.33. Én se élek sokáig. -
Valami gubancvan a rendszerben mert nekem ezt mutatja az összesített statjainál is pedig ez csak a pattonnal elért statja. Hmmm....
-
foxbat88fx #153904 haver :)
miért ilyen szar az élet néha? :((((((((((( -
Na még egy furcsaság !!!!!!
Elvileg kilőtt 17500 járművet a Carius kitüntetéshez I osztályához meg hiányzik neki még 6000 !!!!!!!
Ez hogy van ??? -
wallen #153902 mostantól csak a kölök játszik vele? -
Az oké hogy 120+30mm, de azt hittem hogy a felépítmény oldala 120mm...mégis csak az teszi ki a legnagyobb részt az oldalából. Haver. -
"winrate" -
A szoknyát el felejtetted haver... -
Ami érdekes még a srácnál hogy a magas győzelmi arányhoz nincs túl sok csata hőse kitüntetése sem.Sem mesterlövész,sem top gun,semmi.
Ahogy egyre többet nézegetem a statjait,egyre furcsább a srác. Egyedül a kilőtt tankok száma nagyon sok és a vinrate,ami ugye tudjuk hogy randomban nem a játékoson múlik hanem a csapaton.Így még érthetetlenebb az egész....
-
Szakesz #153897 Az AMX 13 90-nel csak rosszabb lesz, de még a T32-vel is, ahogy minden tier 10-es tankommal. :) -
diegho #153896 emu nem céloz, ha megnézitek a replay-eit látjátok, hogy sokszor célzás nélkül lő és menetből megy elég sok és ez nagyon jó taktika, mert mit érsz azzal, ha marad a csata végén 30 lőszered, ha bukod a meccset, viszont ha 1-2 ilyen célzás nélküli lövésed beakad simán eldöntheted vele a csatát. -
S-35CA-val haladtam amúgy ma, 90mm-es ágyú tökéletes rá, nem is akarom rá visszarakni a 105-öst, pedig nagyobbat sebez és nagyobb az átütés is, de mozgó célpontot nem lehet vele eltalálni az iszonyú hosszú célzási idő miatt. 10-ből 7 csatában max. Tier 6-ba rak :) A maradék 3 az Tier 7-8.
870-et sebzek vele átlagban, efölött csak a T49 tudott nálam jobbat Tier 5-ben, 977-et. Nagyon jó TD, már meg is van az ARL V39 fele. Azt viszont lehet hogy átugrom free xp-ből ha olyan rossz lesz mint amire számítok. -
Jó lesz az egy olyan TD-snek mint én. :)
Megvan a 280K xp a ferdin és a 6 milla kredit is hogy a JT-t kihagyva,egyből meglegyen. :) Csak jönne már az a pach !!!!!! -
Greenscape #153893 Nem kell az oralis kenyeztetes nyugi. Ha valaki statja nem gyoz meg akkor talan a makematika segit. Azt probaljak elmagyarazni, hogy 70%-os talalati arannyal is sokkal eredmenyesebb mint szinte barki akinek hasonlo vagy akar jobb van. Nen kerdojelezem meg a gyerek tudasat foleg ugy, hogy nem is lattam tole videot, de a matematika szerint valami nincs rendben. -
Jagdpanzer E-100 páncélzata: link
Érdekes hogy az oldala sehol sem 120mm, pedig statok alapján annyi. -
Szpecnyaz #153891 Én is sok csatáját néztem vissza régebben. Pl a Pattonos játékomat leginkább ő ihlette, ami meg is látszik, mert messze jobb vele a statom mint a többi medemmel.