418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Már megint terelsz :)
    Látom német tankról soha nem lehet úgy beszélni hogy ne hozzuk be egyből az oroszokat. Érdekes módon francia/amcsi tankokról meg valahogy lehet önállóan csevegni.

Valahogy úgy tűnik,egyedül a német tankoknak kell orosszal harcolni :D
  • lammaer
    Ezt a részt sose értettem WGnél, papíron mocsárban/homokban kicsit jobban kéne hogy menjen.

De hogy hogyan találják ki hogy az amx12t első lánctalpának pont a mocsárjárás képességét kell javítani ahelyett hogy az ágyú kitéríthetősége vagy a penje javuljon az rejtély :D
  • lexlutor
    ..ettol azert ne vagodjunk mar annyira hanyatt, mert konkretan egyik orosz tank tornya sem volt soha atloheto csak a gyenge pontokon..
  • lexlutor
    ..amx12t vagy igazabol barmelyik francianal ez mit jelent?

'First suspension passability on soft soils increased by 15%'

azaz javulnaka menettulajdonsagok vagy romlanak majd?
  • virkir
    A 3UBK4 ami a UBR-412-t váltja milyen lőszer lesz a T-54-hez? Nem igazán találom még a teszten sem.
  • Eagle16
    Nem lesz semmi ilyesmi, most is nyomogatják ész nélkül hogy attack meg follow me, aztán a kutyát se érdekli :D Ez ugyan az csak van hozzá egy grafikus felület, meg a parancsban benne lehet adott nicknév is.

Azt nem tudom hogy van-e új parancs közte, mert nem tudom lefordítani.

lammaer: áh az nem buff, buff az ott kezdődik a németeknél hogy minimum 500 HP meg 100mm páncél :D Ez alatt inkább nerf...

E-100 kapott a tornyára 10mm-t pl., de persze ez is használhatatlan buff...az nem számít ám hogy pont ennyi kellett hogy a 260-as átütés (is-7) ne lője át, és a 268-as átütéssel sem fogják átlőni 10-ből 7-szer az tuti. Effektív 250-255 körül lehet most a torony, és ez akkor ennyi ha teljesen szemből lőnek rá a toronnyal egy szintről. Szintkülönbség esetén vagy ha a torony kicsit el van fordulva...hát nem lesz olyan szép célpont mint most az biztos.
  • Ndre77
    Habár tegnap volt, de azért jó tudni, ha már tankozunk:

fegyvernemi nap
  • lammaer
    Sztem ez kb annyi értelemmel bír mint a most meglévő F gombok... Help, Help, Help én meg elkezdem chaten osztani hogy nézzen már rá a minimapra, egyedül van a térkép túloldalán, mégis mit tudunk helpezni? :)

Orosz barátaink mindíg a hülyeségekkel vannak elfoglalva, ahelyett hogy az olyan DURVA featureokon dolgozzanak, mint egy checkbox amivel kiválaszthatjuk hogy akarunk e menni assaulton vagy sem.
  • lammaer
    Sajnos nem kaptak a franciskák akkora sebességbuffot hogy lehagyják a Tier X-es medek/heavzik/TDk lövedékeinek sebességét.... szóval lehet hogy lemaradtál az aranykorról, most a TierX éra következik amíg nem lesz elég statisztikai adat hogy őket is elérje a rebalance szele ;)
  • Pluskast
    De ennek mi a fene értelme van? És ha teszem azt valaki nekem ad parancsot, hogy menjek pl c3-ra és nem teszem meg? Bekékülök vagy felrobbanok? Na és milyen alapon lesz valakinek jogosultsága parancsokat osztogatni random battle-ban? Csak mert ez meg arra alkalmatlan, hogy cw-n használja bárki is, hisz arra meg ott a ts.
  • lammaer
    Korrekció: a Maust konkrétan buffolták kicsit. Tudom, a +20 mm frontpáncél meg a +200 Hp az nem számít némethonban buffnak :)
  • kerla
    Hmm, gondolom uez lesz az EU szerveren is. Pedig pont gondolkodtam rajta, hoyg kipróbálom a francia med ágat a sebsség miatt... Lehet, hoyg ezért veszik vissza őket? nehogymár jó legyen nekem vmi :-)
  • lammaer
    Német nerf? A Nerf az amit mi, bagettevő franciák kaptunk.... az 1200HPs kis tankocskámat durvábban sorolja be a meccsméker mint a Tier9es heavyket.... ez a nerf, nem az hogy 10HPt elvesznek a mauszról...

• kerla
    Na, beleestem a másik végletbe, azaz olyan übermegaügyes csapatba kerültem, hogy mire az E-100-mal odacammogtam a frontvonalba, már győztünk is! Alig sikerült az utolsó ellent kilőnöm és így 15:1-re le is nyomtuk őket. Ráadásul ez volt a duplázós köröm, sosem gondoltam volna, hogy egyszer az is baj lehet ha túl OP a csapat :-)
  • Seriallkillah
    Köszi szépen. Már nagyon várom. Nagyon bejön az a 10-es német td. Nagyon brutálisan jó lesz.
  • Sunsetjoy
    Nos skacok, egy haverom elkezdett WoT videókat gyártani természetesen magyar nyelven, kéri, hogy ha tetszik a munkája, akkor iratkozzatok fel a csatornájára, illetve kommenteljetek oda.

http://www.youtube.com/channel/UCqpe-QTefXjV002pFyoPAIA/videos?view=0

Kezdetnek a játékkal és az alapokkal foglalkozik, de van a témában potenciál. Nem olyan, mint az x hónapja felrakott 10 éves kölyök videója :)

Statfanoknak: az illető 15k csata felett 52% winrate tulajdonosa.

Amúgy meg szerintem egy stílusos elmeroggyant :DDD
  • foxbat88fx
    köszi, aztán már rájöttem a hülye agyammal én is :)

Attiska: engem nem zavar az IS-4 buff :D imádom azt a tankot :D
  • Eagle16
    Valószínűleg a jövőhéten valamikor, hétfő/kedd...még nem tudni pontosan, de szerintem 90% hogy jövőhéten csütörtökig ki fog jönni.
  • foxbat88fx
    Na ha érdekel lesd meg mit tudsz megölni egy 13 90-el ha jó vagy ;)
    Első helyen naná hogy arty van XD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kills by AMX 13 90 (81):
    GW Panther 25
    PzKpfw VIB Tiger II 11
    С-51 11
    КВ-3 11
    ИС-3 9
    ИС 9
    T34 8
    AMX 13 75 8
    КВ 8
    GW Tiger 7
    Type 59 7
    AMX 13 90 7
    M12 7
    Ferdinand 7
    PzKpfw VI Tiger 6
    Hummel 6
    Lorraine 40 t 6
    T29 6
    L?we 6
    СУ-14 5
    E-50 5
    T32 5
    AMX 12t 5
    ИС-4 5
    M36 Slugger 4
    ARL 44 4
    PzKpfw V Panther 4
    Т-43 4
    T28 3
    Т-50 3
    M6 3
    VK 2801 3
    M4A3E8 Sherman 3
    Т-50-2 3
    Jagdtiger 3
    VK 1602 Leopard 3
    Т-54 3
    Т-34-85 3
    AMX M4 (1945) 3
    СУ-100 2
    M40/M43 2
    Grille 2
    M103 2
    AMX 50 120 2
    JagdPz IV 2
    СУ-8 2
    E-100 2
    PzKpfw VI Tiger (P) 2
    VK 4502 (P) Ausf, B 2
    T110E5 2
    AMX 50 100 2
    M5 Stuart 2
    T20 2
    ИС-8 2
    VK 4502 (P) Ausf, A 2
    T92 2
    А-20 2
    PzKpfw 38 nA 2
    СУ-152 2
    КВ-1С 2
    M41 2
    M46 Patton 2
    PzKpfw IV 1
    Panther II 1
    E-75 1
    Bat Chatillon 25 t 1
    M4 Sherman 1
    M4A3E2 1
    T25 AT 1
    VK 3001 (P) 1
    Объект 704 1
    КВ-2 1
    AMX 13 F3 AM 1
    T25/2 1
    M18 Hellcat 1
    T1 heavy 1
    VK 3001 (H) 1
    Maus 1
    СУ-5 1
    Jagdpanther 1
    VK 3601 (H) 1
    TOTAL 304
  • Attiska
    Egyértelmű, szovjet buff, német nerf.

Amúgy nem tudom, hogy hová táplják még azt a rohadt IS-4-et. Valamiért nagyon kedvence a WG-nek, valamelyiknek a rokona ezen szolgált?
  • Eagle16
  • Random work
    Ez érdekelne engem is! Remélem ma este még nem. :) Kellene a ma este xp gyűjtésre. :D
  • foxbat88fx
    na hátha így kell...
  • foxbat88fx
    1 kérdés! hogy tudok spolierben írni? mert pl ha bemásolok statokat akk ne ba**am szét az egész csetet, csak nézze meg az aki kiváncsi rá :)
  • foxbat88fx
    Pedig az még egy szar :)))
    Azzal én is állat voltam :D 68% win rate jött ki vele 133 meccs alatt 209 tankot vágtam haza vele....
    de ez még lóf***! Majd a 13 90, na az egy brutál kis dög...
    azzal gyakorlatilag az összes nagyot megöltem már....
    volt hogy egy csatában 3 Patton látta a kárát hogy ott voltam :))))
  • Attiska
    Igen, ez egyértelmű szovjet BUFF.
  • TDantes
    Szóval mi lesz benne? Német nerf és orosz buff?
  • bujcsik555
    Egyre jobban tetszik a francia med ág, stock 13 75-el olyan fasza köröket megyek, el se hiszem :D
  • Sunsetjoy
    Nagyon grammar nazi leszek, bocs, de nem hagyhattam ki :)

Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel az erdőben, a 'még most csak' szinonimája az egyelőre :D
  • foxbat88fx
    ahhh erősítik IS-4-et meg KV-4-et :)
    Hála istennek megint jól jártam ezzel a peccsel :)
    nem is beszélve a +16 vagy 18k free exp-ről + az ingyen garázshelyről + az ingyen majdnem 1 milla creditről xD
  • Seriallkillah
    mikor lesz az EU szerveren elérhető a 7.5?
  • Eagle16
    Itt vannak a patch változtatások normális fordításban is: link
  • Alien69
    Ez sem egyértelmű. Mines-n nem 1x lazán nyertünk hill nélkül is. Főleg, ha a másik fél se mászik fel oda. De volt, hogy kb a 2., 3. percig volt nagy csata érte, oszt utána csönd. Én is rohanok oda, de, ha látom, hogy egyedül érdekel a dolog, nem erőltetem, osonté vissza. Leszarom, majd csak lesz valahogy hill nélkül is. Volt, hogy 80-90% nyerési esélyt adott a xvm mód, és már kb a 3. percben 1:7 volt az állás. Jó ez a mód, én is használom, de szerintem csak a három adat együtt hoz értelmezhető következtetést. Aki sokat játszik, mégis rendkívül kicsi az eff értéke (5-6-700), és a win ratiója (45% alatti), na az tuti láma. Néha figyelem ezeket. Az egyik fajta nem tudja, mikor látszik IGAZIBÓL a tank, azaz, ha csak a tornya látszik, a többi takarásban, Ő ezt nem fogja fel, és lőné a testet. A másik meg az, aki anno, kis tankokban már az indulásnál lövöldözik csak úgy, mert jól néz ki. Ez később, mivel nincs pénze, mert el lőtte, beáll kempelni a bázis kör szélén valahol. Csak forgatja a csövét, és már csak akkor lő, ha elé mászik valaki.
    Tehát, lehet, hogy jó az a 80%, de az ember már csak olyan, hogy a maradék 20%-ot figyeli. Főleg, ha kirívó esetek vannak, mondjuk ad 10% esélyt, és lazán nyerünk, vagy ad 80%-ot, és mint írtam, már az első percekben látszik, hogy ez biza buktavári.
  • lexlutor
    ..a franc..elvezstek a buntetopontjaim...
  • Eagle16
    A 7.5 kb. 370-380 mb lesz. Az oroszoknál már tölthető.

A 8.0-ban (következő patch) így lehet majd parancsokat osztogatni:

Alapból, a "Z"-t lenyomva tartva nyílik majd meg ez a körmenü, és az egérrel lehet kiválasztani hogy melyik parancsot választjuk ki. Aztán a "Z" elengedésével elküldi a parancsot.

A parancsban persze nicknév is benne lehet, azt a nevet rakja bele akire a "Z" megnyomásakor a célkör mutat. De persze név nélkül is el lehet küldeni, ha azt szeretnénk hogy mindenkire érvényes legyen a parancs.

A parancsot duplán is el lehet küldeni, de másodjára elég megnyomni egy gyorsbillentyűt, nem kell majd kétszer megnyitni az egész menüt.
  • kiskami
    Akkor ajánlom ezt a modot: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/103725-sound-modes-wot-war-atmosphere-bfot-20/
    Én csak a hit és explosions-t használom belőle, de állati jó. Sokkal hangulatosabb a játék.
  • brown05
    Már tárgytalan köszi!
  • sir Hunnish
    Nyugtassatok meg lécci, hogy ez a karbantartás még nem azt jelenti, hogy az oroszokkal együtt mi is megkapjuk ma a 0.7.5-ös patch-et, mert akkor nagyon rácsesztem. Csak tegnap kezdtem el kifejleszteni az AMX 12t-t, mondván, hogy úgy is van még idő. Kéne még 3600XP!!!
  • brown05
    Sziasztok új vagyok még a fórumon.Nem tudjátok meddig tart a karbantartás mert ezen a kiíráson nem tudok eligazodni.:(
  • virkir
    1. Pont a karbantartás végére kezdtél volna éppen csak visszakapcsolták a szervert ezért voltak még kevesen.
    2. Cuna rossz artysta várjon jó sokat hátha megunja és megy rendes tankkal inkább :D

De az a fordítás nem semmi, "Csata ütközet" nice...