418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
demoneye #154090 de akkor az a churchill nem ugyan az a churchill? -
Oddball29 #154089 Este valamikor neki kéne ülni az M48-nak tesztszerón. -
Azoknak akik megvették megmarad, de miután berakják az angol tech-fát, már nem lehet majd megvenni. Kiveszik mint most a KV-5-öst.
Így jár valószínűleg a Matilda és a Valentine is. -
VanDaal #154087 Végigolvastam a részletes patch notes-ot, és megakadt valamin a szemem:
Increased 105mm Gun T5E1M2 gun dispersion on move by 50%
Increased the price from 2980000 to 3450000 credits
Normálisak ezek? 50%-kal rontják a Patton menet közbeni pontosságát, és mindehhez majd' fél milával megemelik az árát is... -
demoneye #154086 ha a churchill prém tank és most bekerül az angolokhoz,akkor mi lesz azokkal akik anno goldot áldoztak érte? -
foxbat88fx #154085 ahh crusader, ah churchill, ahh centurion :D 

-
Köszi!
Hááát, most erre mit is mondhatnék...szuper... -
diegho #154083 10esek tornya is lőhető simán szemből, főleg az IS-7 tornya, az IS-4 tornya is átmegy, számtalanszor ütött már át német 128-as nem golddal toronyban. -
Oddball29 #154082 350-os átlag átütésű HEAT az kb. 280-as átlag átütésű AP-nek felel meg 60 fokban a függőlegestől döntött páncél ellen, ha nincs oldalszög. Ami ekkora ekkora kredit-lőszert pattint, az 25%-al nagyobb HEAT-ot is fogja. -
lexlutor #154081 ..ilyenek ezek a mai fiatalok, mar gondolatot sem tudnak olvasni! -
virkir #154080 Na majd délután bemegyek a tesztre van még némi aranyam és jól kipróbálom mit hogyan visz át random körben.
Azért a 438mm-nek már elégnek kéne lennie sok mindenre. -
virkir #154079 Idézlek
"egyik orosz tank tornya sem volt soha atloheto csak a gyenge pontokon."
Én itten nem látok T10-es kitételt. -
lexlutor #154078 kosz! -
Majd később lehet hogy ráteszik. De ez lesz a 10-es: link
FV4002. -
lexlutor #154076 ..a tizes med lemaradt a keprol, ha jol latom.. -
lexlutor #154075 ..remleme a fizika szokas szerinte elhalasztodik majd :) -
Ezek jönnek: link
A 8.0-s patchben, az a következő a 7.5 után. Kb. 2 hónap múlva. Ebben lesz az új fizika is. -
Na megtaláltam:
Удален снаряд 100мм УБР-412 ПБ, вместо него добавлен снаряд 100мм 3УБК4.
Szóval jól gondoltam :D A 3 ugye az Z az oroszban. A másik meg UBR-412 PB. -
Arról van vmi konkrét infó, hogy mikor várható (kb) az angol ág??? -
kiskami #154071 Csak a bemutatkozásba kukkantottam bele, de nekem tetszik. Normális a gyerek hangja, tud értelmes, kerek mondatokat mondani.
Addig mindenképpen megfelel, amíg nem lesznek diegho vagy Szakesz kommentált videók, tutorial-ok.
-
Ilyen rendezvénye én is voltam jópár éve! Nagyon király volt!
Bármikor elnéznék hasonlóra, menőbb mint egy repülőnap. Mondjuk, ha minden második évben van Kecskeméten repülőnap, akkor másik évben simán lehetne Táborfalván szárazföldi bemutató. -
A HEAT az durva viszonylag függőleges páncélzatból álló tankoknál, de kb. használhatatlan döntött páncélhoz. Nem hinném hogy ez erősítés.
Az APCR-nek legalább volt normalizációs értéke, ennek meg nem lesz.
0.7.5 tesztszobában teszteltük ezt T110E3 305mm vastag atombunker felépítménye ellen, ami éppen hogy döntött kicsit, mint az E-100 tornya kb.
Az M68-as ágyú sima AP-ja (átlag 268mm pen.) nem lőtte át sehogy sem, viszont a HEAT átvitte többször is, még fura helyeken is. Aztán jött a meglepetés hogy ugyanez a HEAT meg pattog a frontpáncélról...azon a részen ahol döntött. Nem vitte át egy sem. Hiába 381mm átlag átütés, ha nincs normalizációja.
Az eredeti orosz patch leírásból amúgy kiderülne az igazság a lőszer típusáról, de most pont nem megy az orosz oldal, mert patchelnek. -
stoppos #154068 Nem játszok amcsival, meg franciskával, örülök hogy ha a németet, meg a ruszkit bírom húzni, de nem a pen miatt érzik a népek, hogy az orosz a mumus a németeknek? Mert az amcsinál mindenki tudja, hogy nem a fejit köll lőni, a franciát meg csak akkor nem lövöd át, ha a randomisten nem akarja. Az orosz viszont pattog, mint a háborodás.
Najó, nem mindegyik. :) -
lexlutor #154067 ..ok es az is8as miota tier tizes? :) -
lammaer #154066 Eh, úgyis a randomisten dönt el mindent. Fene, megyek is áldozok egy elsőszülött bárányt ma is mielőtt elkezdem a meccset.
Tegnap is lekaszaboltam egyet, egyből nyertük a 28%os meccseket mint a parancsolat. Igaz, nekem is oda kellett tennem a francia vasat, hogy ugyanúgy be tudjam mutatni a férfimunkát mint Szpecnyaz :D -
lexlutor #154065 nem terelek, de az amerikai tankok eddig is a a hulldownrol volt hiresek, a franciakrol meg pancelzat relacioban nincs mirol beszelni. nem vagyok nemet buzi, de ugy gondolom ettol tehat tenyleg nem kene elajulni, amikro pont a pancelzat kellene h legyen az erosseguk a nemeteknek. az mas kerdes, h a jatekban a pancel csak egy jol mutato szam az adatlapon. -
virkir #154064 Az lesz az csak elírták.
Így viszont a goldammo csúnyán durva lesz a T-54-hez, 263-438mm pen. -
TDantes #154063 Biztos vannak rejtett nerfek amiket nem írtak bele ezek a vodkaivó csavargók.
-
Azért nem google fordító, de hibás :) Ahogy átolvastam nem is ez az egyetlen hiba. Pl. a francia Tier 8-as TD-nél is kavartak valamit, hogy a topsebesség lesz 2km / órával kisebb, pedig nem, hátramenetben lesz ennyivel lassabb. -
virkir #154061 Na ne finomkodjál már.
Annak a tanknak az egész eleje egy bazi nagy weakspot. -
Ez az orosz tankok sajátossága. Olyan minta németeknél az erős felső frontpáncél. Ettől függetlenül igenis jelentős erősítés, még ha nem is tűnik soknak.
Mondjuk kérdéses hogy így ha bejönnek a 300mm-es átütéssel rendelkező lövegek, akkor mit fog érni. De elmondom hogy 300mm ellen még az Is-7 frontja sem véd, simán átviszi a frontpáncélját felül is. Na az E-100-ét viszont nem :) Legalább :D
-
lammaer #154059 Nem olvastad el figyelmesen a kolléga hozzászólását: megmondta hogy a weakspotokon lehet csak átlőni az orosz tornyokat.
Azt nem mondta hogy MEKKORÁK és MIK azok a weak spotok. IS8nál pl az egész torony az :D (na jó, ez túlzás, ez már olyan német stílusú hsz volt. Kezdem felvenni a ritmust) -
lammaer #154058 Most nem azért...
IS4
Vehicle durability increased by 100 HP
Dispersion decreased by 33% when moving
Ez az a horror táp? Ez tényleg összemérhetetlen a Mauséval ? :)
(KV4-nél csak a lista hosszabb, ott is brutális 70HPs növekedés volt :)) -
virkir #154057 "Removed 100mm UBR-412 AP shell, added 100mm 3UBK4 shell instead."
Ezek szerint a marhák simán rátolták a guglifordítóra az orosz szöveget oszt gyááá... had menjen ki a honlapra? -
lammaer #154056 Elég sótlannak tűnt, pedig már le akartalak szúrni hogy miért nem ELŐTTE szólsz....
Nekem pár éve (van az már 10 is) a táborfalvai hadifesztivál tetszett nagyon... családosok kisgyerekesek ülünk a domboldalon, nézzük a hadijátékot, egyszer csak az erdőből pár kmre kigördül pár Tnemtomhány tank, ellőnek egy sortüzet... akkorát szólt, az anyukák vitték is hátra a síró kicsiket megnyugtatni.
Nagyon jó rendezvény volt, tán még van is fotóm ahogy pózolok egy BMP tornyában meg amcsi napszemüveges texasi stílusban tartom a gepárd rombolópuskát.
Vannak még ilyenek mostanság is? -
virkir #154055 Akkor a bánatba lövik meg szemből az IS-8-am tornyát rendszeresen?
Ez a hüjje tank tuti nem kapta meg a kör emailt vagy csak baszott elolvasni, hogy az orosz tankok tornya átlőhetetlen.
Fene a marháját.
:D -
Nem ZUBK4 lenne az? Mert az HEAT lőszer a D54-es ágyúba. És az az UBR-412P-t váltja szerintem...ami APCR volt.
Fordítási hiba gyanús... -
diegho #154053 IS-4 tornya szemből simán átlőhető, IS-8 tornya szintén, IS-7 tornya szintén. Miről beszélsz? -
Ehh, éreztem én. Eddig elvi okokból távol tartottam magam a békazabálók kitalált tankjaitól, de a sebesség miatt kipróbálnám. Erre tessék :-) Lehet, hogy írnom kellene Igoréknak, hogy az orosz tankokkal fogok játszani, tuti még jobban visszaszednék őket :-) -
Attiska #154051 Azért a Marder-t, meg a Panzerjäger I-et sikeresen elintézték, persze egyelőre papíron, hogy élőben mi lesz, azt majd a patch után. Persze, a Maus kapott némi buff-ot, de hozzá sem mérhető a KV-4 és az IS-4 tápolásához.