418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A 2 tartály előtti dobozra gondolsz? -
foxbat88fx #154129 tudom... sztem loltractor átviszi, ha meg arty talál be oda akkor -2000hp :/ -
Ilyen képeket vagy ilyesmiket hol találhatok?
http://gamemodels3d.com/ Régen itt tanulmányoztam a tankokat, de most már 3$-t kérnek... -
Thaifun #154127 Na a patton után a T30-on is megvan a T110E4-re is az XP. Már csak laza 7milla kell. Jöhet a 7.5 -
diegho #154126 És az ott kb 0mm páncélzat, KV-2 trollal lőtt már át rajta 1100-ra szemből kb 300m-ről, jó persze ehhez óriási mák kell, de az a rész ott nagyon gáz. -
foxbat88fx #154125 hihetetlen h nem teszik be hitbox-ba.... esővédőt meglövik aztán úgy halsz meg XD tényleg halálos találat XD -
foxbat88fx #154124 McDonaldsos tálca meghosszabbított vége hihetetlen hogy benyeli a sebzéseket :@@@@ kurva idegesítő, eldugom a testet, erre jön egy kis szutyok és még az is átlövi :@@@ -
diegho #154123 Miért mekkora tankkal akarsz átütni egy 10-es tankot szemből toronyban? 6-ossal? 9-es heavyk és tdk átütései:
németek: 246, 276
amcsi: 269, 276
orosz: 268, 286
francia: 267
Ezekkel már át lehet ütni az IS-4 és az IS-7 tornyát. Nekem legalábbis menni szokott, de tudom én állítólag gold ammo-t lövök, mert túl sokat sebzek. -
FosTalicskaa #154122 Aha, értem... Elég érdekes elképzeléseid vannak a sima fogalmáról... (Azt hittem olyan gyenge pont kerülte el a figyelmem amihez nem kell 10-es ágyú, de akkor tévedtem.) Mindenesetre a random átütést is hozzákalkulálva elég ritkán lehet akkor átlőni azt a részt. -
Nekem is produkált ilyet, de máskor rendesen működött... -
Mostanában azért már betartják a határidőket, pl. a mostani patch is időben fog jönni, az előző is időben jött, az az előttire nem emlékszem, de talán az volt az amelyik a határidő utolsó napján, pénteken jött ki.
Vagy jobban meg tudják becsülni a késést és ezt is belekalkulálják, nem tudom. -
diegho #154119 Szintén lövegpajzs mellett és ágyú fölött. -
Nem lehet eredményeket feltölteni az adatbázisba, vagy csak én bénázok?
Feltöltés után:
Elfogadás után:
-
Szpecnyaz #154117 Most nézem hogy fél millióval emeltek a 9es medek árán. Annyira nem is bánom, mert így jobb áron tudom elpasszolni az E-50et :D. -
nagypite #154116 Most voltam orosz szerveren az új kiegben jól lenerfelték a tier6-os tankokat. Legalábbis az E8-at 750 sima exp-s győzelem hozott 13000 creditet... -
Oddball29 #154115 Először azt szokták hinni, hogy hülye vagyok, hogy felfelé célzok. Aztán észbe kap az első átütés után és megpróbál lerázni, de nekem ugye pont az kell, hogy rátapadhassak az egyik lánctalpára és szögből szétlőhessem az ammo rackjét a testpáncélon keresztül. -
TDantes #154114 Ez nem túl valószínű, mert ha szeptemberben patch, akkor már lassan el kéne kezdeni a tesztszervert beindítaniuk, és még az előző patch-set se adták ki.
Nemhinném hogy jövő héten patchet kapunk, rá egy hétre teszt, és utána újabb patch -
és az is4-et? -
Ytar #154112 A kis naív. :) -
Azt figyelembe veszik gondolom hogy a szovjet Churchill az ugye Churchill mark III vagy IV (mármint a kölcsönbérlet, amit csesztek kifizetni a ruszkik).
A brit tree-ben pedig mark I és mark VII (heavy churchill) van feltüntetve.
Az meg egyértelmű, hogy prémtankot nem vesznek el senkitől, inkább adni szoktak, illetve kivonni a megvásárlás alól. -
Oddball29 #154110 Az a rész nekem M58-al kevesebb mint 50%-os volt teszten. Akkor már inkább megpróbálom trackelni, mielőtt az arcomba mászik. -
Oddball29 #154109 Oks. -
Szpecnyaz #154108 Mondjuk azt is olyankor lehet normálisan ha nem rángatja közben. Már pedig az eszesebb user azt csinálja amint észleli hogy mi a szándékom. -
diegho #154107 A kukkert sokkal nehezebb átlőni, ha mozgatja a tornyát, mint magát a tornyot, ha az ágyúd egy vonalban van a torony ezen 2 pontjával, akkor már elég jó esélyed van átlőni, ha feljebb van az ágyúd, akkor pedig még jobb. -
Azt tedd hozzá hogy nem árt 268+-os átütéssel lőni, 20cm-ről, úgy hogy az ellenség meg se moccan. Életszerű :D
Oddball29: akkor ezt most Szpecnyaz-al csináld már meg légy szíves, mert este inkább játszanék, addig kell tolni a francia TD ágat amíg OP :)
-
demoneye #154105 akkor tuti. csak mert nagyon szeretem,igazi kis gyilkológép. -
Oddball29 #154104 Ez azért elég esetleges. Hébe-hóba átmegy, ha nem ficereg közben. Én a bal kukkert szoktam lőni a torony tetején. -
diegho #154103
a két piros pontnál lehet lőni. -
Oddball29 #154102 Hát azért ez elég esetleges.
Eagle: nekem van, majd cserélünk. -
Szpecnyaz #154101 Nekem van M48 ha kéne tesztelni. -
Akkor nem olvastad el amit írtam. Aki megveszi a 8.0-s patchig annak megmarad örökre a prémium Churchill. A patch után viszont nem lehet majd megvenni. Szóval nem adnak vissza senkinek semmit, mert nem vesznek el senkitől semmit. -
igazából mi a probléma? prém tankként sokkal többet keresel vele mint a nem prém változattal lehet majd. -
diegho #154098 Ágyú mellett két oldalt, nem a lövegpajzsnál, hanem mellette. Számtalan facehuggert lőttem már ki tornyon keresztül. Ott olyan 260mm effektív lehet a páncélzat. -
demoneye #154097 és szerinted látok vissza vmennyi zsozsót belőle,vagy így jártam?
mert 750gold az azért mégsem ingyé van/volt! vagy tier 5ben kezdem az angolokat:):) -
Azért hogy mindenki eladja és siessen megvenni a Tier 10-es csodát...mert az most jó meg szép, meg drága is.
Oddball29: olyan tankom nincs és free xp-vel se jutnék el odáig, mert M4A3E2-nél járok azon az ágon. -
Lehet hogy lesznek olyan moduljai amivel olyan lehet mint a prémium Churchill, de fullosan biztosan jobb lesz. A nem prémium verziót ugye lehet fejleszteni, és adott Tier-ben egy prémium tank valamilyen szinten mindig gyengébb mint a nem prémium. Type 59-nél mondjuk ez kérdéses, de azt ki is vették. -
FosTalicskaa #154094 Az IS-7 tornyát hol lövöd át simán szemből? Ez engem nagyon érdekelne...
Az IS-4 tornya az viszont tényleg katasztrofális, azt el kell ismerni. -
Toweliee #154093 Neked is szólok természetesen :) -
Toweliee #154092 Vannak ilyen jamborik. Nem csak Tébolyfalván. Ha érdekel akkor szólok a következőnél. -
"(Updated 07/26/2012)
The next update of World of Tanks - 0.8.0, the estimated period of the output of which - in September 2012."
Ezt ma frissítették az orosz oldalon. Szóval szeptemberben jön a 8.0.