418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Ha 100%-on lép működésbe a halálos szem, akkor állítsd vissza a képességeidet és tedd a halálos szemet másodiknak. Ettől szájbarágósabban nem megy.
  • diegho
    Bele se merek gondolni mik vannak még itt, bár ha a filmcímekből indulok ki, akkor itt is lehet 1-2 érdekes dolog, lásd The Grey - Fehér pokol ?!?!?! Ez most hogyan jött ki?
  • Scuy
    No akkor ebböl semmit se értek idáig:-)Bocs,hogy csak magyarul tudok olvasni..tudom..luzer vagyok...
    azért van aki elmagyarázza,hogy meg is értse az ember???:-)
  • TDantes
    Bizony. A halálos szem fordítás komoly lelki törést okoz embereknél. Ez tragikus. Olyan mértékű lehet ez a trauma, hogy abból évekik nem lehet felépülni (eredetinyelvsznob)
  • Szakesz
    A halálos szem nem a kritikus találatokért felelős? Mindenesetre leginkább azt kell nézni, hogy skill vagy perk, mert utóbbi esetén lehet érdemes resetelni 20K kreditért a már meglévő képességeket, hogy aztán a megfelelő sorrendbe rakva működésre bírd a halálos szemet. Ha nem perk, akkor mehet tovább visszaállítás nélkül a képességfejlesztés.
  • diegho
    Halálos szem úristen, na az ilyenek miatt nem játszok semmit magyarul.
  • Scuy
    Üdv!
    Kérdés..szakértökhöz..
    Képességeket hogy érdemes fejleszteni??na meg ha kivan fejlesztve már javitás-álca..akkor egy halálos szem kifejlesztés esetén ,az érvényteleniti a másik kettöt???Vagy összeadodnak??Kinek mi a tapasztalata??

THX..elöre is:-)
  • R3nton
    Grille tegnap vágott belé 800at kb t34be:D:D örültem
  • Koridor
    Én meg leléceltem vele egy kv1-elöl nézett mint rozi a moziba hogy eltüntem ensken a házak között.
  • Koridor
    Ja, de a Grilllé 150mm-es 680/680 átlagsebzéssel, az amx meg 105mm-es és 445/330.
  • R3nton
    én már volt, hogy bázist foglaltam vele :D
  • Ytar
    tegnap egy top tank KV-1-et lövöldöztem vele perceken keresztül, alig 200 hp-tól szabadítva meg úgy 8-10 találattal .. vicc .. egy grille ehhez képest egy S-51.
  • ilsalon
    Ritkán száguldozok vele, de nyilván jó a sebesség pozició elérésehez, vagy szökéshez.

A pontatlanság érdekes. Van olyan csata, amikor borotva pontossággal lő, máskor meg nagyon mellé. Köztes állapot nemigen szokott lenni.

A sebzés érdekes. Sok kicsi és nulla mellé néha bead egy hatalmas sebzést. Gondolom ilyenkor üti át a páncélt. Sajnos ritka az ilyen.
  • Koridor
    És gyorsan is tölt, sokat lehet vele löni ezért fizet ilyen jol.
  • Koridor
    Jobb mint egy Grille, joval gyorsabb és jobban is forog. 60km/h 25fok, a Grille meg 35km/h és 22 fok
  • R3nton
    nekem mindig picit sebez de pontos és fürge szeretem én is. Artykat meg néha a franciákat oneshootolja.
  • Ytar
    ez egy fos, 10 találatból 5 sebez:
    ~38,64,21,148,42, a többi ding/bounce/0 sebzés.
    ráadásul olyanok mennek mellé, hogy az hihetetlen. worst arty ever.
    a napi duplázókon kívül rá se nézek arra a fosra.
  • ilsalon
    Lényegében egy Grille, egész jó. Valamiért csak minden ötödikre sebzek vele nagyon, de akkor oneshot.
  • Koridor
    Azért néha nyerni is szoktam vele:
    Győzelem!
    Csata: Fjords 2012. július 26. 14:41:48
    Jármű: AMX 105AM
    Szerzett tapasztalat: 938 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 13 505
  • Koridor
    Ezt a gépet megtartom:
    Vereség
    Csata: El Halluf 2012. július 26. 14:19:35
    Jármű: AMX 105AM
    Szerzett tapasztalat: 240
    Szerzett kredit: 14 545
  • Oddball29
    Este megnézem. T110E5 is lassan rakja fel a láncot, de ennyire azért nem. 100% repair, és 116% crew 8 mp.
  • Oddball29
    Kb. 200 pentől lehet átlőni.
  • diegho
    1v1-ben amikor nincs másik tank életben nehéz plusz egy lövést bekapni, következő körben E3 a tornyomat lőtte ki, 2 szer lőtt mire megcsinálták.
  • FosTalicskaa
    Vagy közben meglőttek úgy hogy nem vetted észre, vagy "beakadt" a számláló ami a javítást állapotát mérte.

Nekem egyszer például 40 sec-et kellett várnom a láncjavításra. Aki lelőtte a láncot az gyorsan elhalálozott, így üres úton Himmelsdorfon, csak vártam és vártam, a végén már mind2 csapat rajtam röhögött... Igaz ez még 7.0-ban volt se előtte, se utána nem fordult elő többször.

Tesztszerveren pedig alapból is sok bug van. Az orosz peccs előtti tesztszerón, párszor lőszer nélkül töltötte be a Pantherem a csatába, meg egyéb finomságok... Az ilyeneken nem kell fennakadni. :)
  • diegho
    T110E4 miért 20 sec alatt teszi fel a láncot? Teszten egy másik E4 meglőtt, 100% repair és újra tudott lőni mielőtt felment a láncom, konkrétan 17sec töltési idővel láncolva tudott tartani 100% repair mellett.
  • MatchDiabolo
    Pedig jó lenne valami ilyesmi hogy a csata elején azt a 30másodpercet értelmesen eltöltené a legnagyobb effel rendelkező játékos ahogy felvázolná a csata helyezkedés tervét úgy nagyjából és egykis +xpért a delikvensek megoldhatnák máris egy értelmes csata kerekedhetne a randomból.
  • virkir
    Ja a jómúltkor platoon.
    Mondom a társnak, hogy jön egy E-100 remélem nem tudja hol kell lőni ha rátapadok.
    Tudta :(
  • Master91
    Remek, köszi!
  • Master91
    Igen, így már vágom! Köszi!
  • foxbat88fx
    Szemből közelről viszi bármi mint a szar.... oldalról hülyeség azt lőni
  • Master91
    Óóó! És azt szemből-oldalból, ha eltalálom, badabumm, nagy sebzés? :D Mondjuk még csak Is3, Ferdinand a 2 top tankom, de nem árt tudni most már a Tier X gyenge pontjait. Azért érdeklődök itt nagy erőkkel a képek / weak spotok után :D
  • Pluskast
    Erre csak ezt tudom válaszolni

• foxbat88fx

• Tessellia
    Szerintem is hülyeség.. Ráadásul nincs semmi közös a kettő játékban azon kívül, hogy mindegyik MMO.. Én szerintem. Sőt úgy olvastam elég nagy gépigénye lesz az MWO-nak tehát ha akarnék se tudnék vele játszani.
  • rudii
    Miota igerik mar a fizikat. :D Tavaly nyaron voltak mar videok azota se sehol semmi, de hat hatha mostmar telleg jon. :)
  • TDantes
    Egy túrót. Persze, ezt már sokadjára halljuk, hogy jön X játék majd sokan elpártolnak. És erre puff neki, mégsem teszik.
  • foxbat88fx
    nem a gun felett van egy szar lemez ami szerintem megvédi a gunt az esőtől hogy ne rohadjon meg rozsdásodjon...
  • Pluskast
    Szóval akkor ez tényleg csak egy újabb felesleges ruszki kacat:) Na igen. LOL.
  • Master91
    kép
  • Pluskast
    Az nem lesz :) Az az érzésem ha kijön a mech warior online sokan el fognak pártolni a játéktól. Nem is baj. Ráfér már az elvtársakra egy jó nagy nyakleves, hogy visszabillenjen az agyuk a normális állapotba.