418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Greenscape #154210 Most van egy uj sorozat a vilagegyetemrol az Eden csatornan. Azt azert lehetetlen felulmulni egy konyvvel. Azt a latvanyt nem lehet leirni meg az animaciokat pl. egy csillag belsejerol es az ott lejatszodo folyamatokrol nem lehet ugy atadni irasban megha vannak hozza kepek akkor sem. Persze egy irodalmi konyv vagy akar egy krimi is sokkal jobb ha olvassa az ember. -
TDantes #154209 Ok. bocs. Vissza a wot-hoz.
Miért kellet szénné nerfelni a német tankokat? -
Attiska #154208 Ytarnak is van, a "Részletek"-ben. De az első kettőnek nincs. -
lexlutor #154207 ..es ennek megis mi koze van wot forumhoz? beszeljetek meg privat. -
Attiska #154206 Jaja, szerintem nincs jobb dolog annál, mint egy nehéz nap/WoT által szétbaszott idegrendszer után egy jó kis könyvet olvasni az ágyban. Én eleve régimódi vagyok, szóval a nyomtatott könyvet nálam semmiféle iPad meg hasonló faszság nem fogja kiszorítani. -
TDantes #154205 Az eszedből élsz de nem olvasol? Ez ám az érdekes.
Nekem már csak szakmai alapon is kurva sokat kell olvasnom, én nem éppen árokásó vagyok. -
Greenscape #154204 Az elso replay a 4-nek van es az te vagy :) -
Persze,igazad van,ezért is nem fűztem hozzá kommentet. :)
Lehet hogy öreg vagy régimódi vagyok de igen,én szoktam.Sajnos a WOT miatt kevesebbet mint amennyit szeretnék. :)
A film,video vagy bármi egyéb információforrás soha nem fogja azt az élményt nyújtani mint a könyv.Legyen szó szakirodalomról vagy szépirodalomról vagy akár ponyvaregényekről. -
Greenscape #154202 Akik mostanaban hagytak el az orszagot mert szinte el lettek uldozve igy vagy ugy azok kozott sajnos sok az annyira megkeseredett, hogy ha tehetne meg az allampolgarsagat is kicserelne a befogado orszagera azonnal. En mas okbol vagyok itt es rengeteg szep emlekem van a 10 evvel ezelotti Magyarorszagrol ami sajnos csak emlek lesz lassan az otthoniaknak is.
Raadasul kiderult, hogy egy masik tankos srac innen a forumbol par kilometerre lakik ugyhogy a multheten meg is latogattam oket. Milyen kicsi a vilag
-
Attiska #154201 A harmadikhoz van replay. De azt én is furcsának találom, hogy az első helyezett 1513 XP-jéhez "csak" 30298 ezüst tartozik. -
diegho #154200 Te szoktál?
No comment ;)
mint már mondtam minden éremnek 2 oldala van. -
diegho #154199 Hol tartunk amiatt, hogy nem olvasok, vagy nem olvasnak az emberek? Mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál nem? Ha én nem szeretek olvasni, akkor nem olvasok. -
"Könyvet olvasni pedig nem szoktam még magyarul sem"
No comment! -
demoneye #154197 Greenscape: végre egy hazafi,aki nem fordít hátat annak az országnak ahonnan jött!
Diegho: Elég szomorú,hogy nem olvasol,sajnos ezér tartunk ott ahol tartunk.Az írott sajtó vagy könyv már lassan fikarcnyit sem ér az emberek 80%-ának. A könyv igen is haszon! Ha belegondolok,hogy pl amerikában ki akarják venni az írás oktatást a tantervből és gépírást akarnak berakni el tudnám sírni magam! -
Greenscape #154196 Az eredmeny listaban a PzIV es mezonyben szivesen megneznem az elso harom ember replayet. Az elobb volt egy 9 killes gyozelmem es csak 1149 experiencet kaptam(1723 volt premiummal). Nem kicsit tunik soknak a felbergabor eredmenye foleg a 740-es effijehez kepest.
Volt mar 10 killes csatam is a PzIV-gyel, de akkor is csak 1285-ot kaptam. Mit csinaltatok ti az ennel magasabb pontokert? -
diegho #154195 No látod pont azért nem teszem, mert én az eszemből élek és ehhez szükséges, hogy több nyelven is jól kommunikáljak, miért lennék olyan barom, hogy még ezt a kis nyelvgyakorlási lehetőséget is elvegyem magamtól? Tudod minden éremnek 2 oldala van! -
TDantes #154194 Nagyszerű gratulálok hozzá.
(amúgy azért, mert az a anyanyelved, de hagyjuk nem érted, látom) -
diegho #154193 Miért játszanék magyarul bármivel, ha angolul tökéletesen megértem, ráadásul még a nyelvtudásom is fejlődik?
Könyvet olvasni pedig nem szoktam még magyarul sem, pedig most is közel 40ezer könyv vesz körül. -
Greenscape #154192 En kint elek Skociaban mar tobb mint 6 eve igy valamennyire tudok angolul is, de a jatekot magyarul hasznalom. Ennek ket oka van. Az elso, hogy ez az anyanyelvem es sajnos miota kint elek rengeteget romlott a helyesirasom mert nem nagyon irok magyarul csak itt meg a GT-s fprumokon. A masik meg, hogy eleg sok olyan katonai kifejezes van benne amit meg az angolul anyanyelvi szinten beszelo baratnom sem tudott mit jelent. Ugyhogy maradt a magyar. A legenyseg ugyis angolul nyomja csata kozben. Azt viszont mar nem allitanam az magyarra akkor sem ha lesz ra lehetoseg a kesobbiekben. -
TDantes #154191 Engem is zavar a rossz fordítás, de azt mondtad: ,,semmivel magyarul" Meg vagyok én is fordítás nélkül is, bár használom, de csak megszokásból. Úgy maradt, és már nem állítok rajta.
De ettől még egyre több ember hozzáállása az, hogy a magyar nyelv az neki semmi.
Egyébként meg azt szoktam mondani, aki annyira oda van az eredeti nyelvért, olvasson Shakespeare-t eredeti nyelven, és én fejet hajtok előtte. Érdekes, mondjuk erre soha nem vállalkozik senki... -
diegho #154190 Senki nem mondta, hogy utálja az anyanyelvét, csak mi szimplán elfogadjuk azt, ha valami angolul van és nem nyihogunk azonnal a magyarításért. Mellesleg filmből is van pár, amit magyarul megnézve abszolút nem azt kapod, mint eredeti nyelven, hanem sokkal kevesebbet, persze akad példa a fordítottjára is. Engem az zavar, hogy mindenféle következetesség nélkül vannak lefordítva dolgok és ez megfelel sokaknak, ezt hívják igénytelenségnek. -
demoneye #154189 ebben teljesen igazat adok Neked! Magyarországon élünk beszéljünk és olvassunk magyarul.Ha már egyszer a világ eme segglukában élünk,akkor ápoljuk már a hagyományainkat és a nyelvet.Így is ha idejön egy külföldi elvárják,hogy min angolul szólj hozzá,de ha mi kimegyünk vhova,akkor ki szól hozzánk magyarul??? (kiv akik innen mentek ki!) -
TDantes #154188 Nem érdekel hogy jött ki, de én hülyét kapok attól hogy egyre több ember allergiás a saját anyanyelvére. Jaj, magyarul nem nézem, nem olvasom , nem játszok...csak eredeti...
Az egy dolog ha egy fordítás szar. Az is igaz hogy fontos a nyelvtanulás, és nem vagyok egy magyarkodó sem.
A fene egye már-és nem akarok senkit megsérteni, akinek nem inge...- de ne utáljuk már a saját nyelvünket! -
demoneye #154187 napi statisztikát hol lehet megnézni?
-
Köszi a gyors válaszokat! -
Np:) -
VanDaal #154184 Az általános szabály vonatkozik rá, vagyis a +/- 2 tier. Így tier3 és 7 közötti ellenfelekkel találkozhat csak, 8-asokkal már nem. Ennyiben lesz kedvezőbb a helyzete. -
diegho #154183 Nem minden tankra igaz, de a legtöbb esetben az lesz, hogy a csata legkisebb és legnagyobb tankja között 2 tier eltérés lesz, persze artyra és scoutra ez nem vonatkozik. Teszten talán nem is futottam olyan kört ahol pl egy tier6 heavy szakasz nélkül tier10 csatába került volna. -
Oddball29 #154182 Dióhéjban: Tier3-tól +/-2 Tier amivel találkozhatsz. -
Egy kérdésem lenne a 7.5-el kapcsolatban mert nem találtam sehol pontos infot. Valaki írta itt tegnap hogy a PzIV jó farm tank lesz megint(pontosabban jobb mint eddig) mert kedvezőbb lesz az MM besorolása. Az MM változásairól mit lehet tudni pontosan ? -
Scuy #154180 THX...ez tökéletes:-) -
VanDaal #154179 Ami azt illeti, szerintem is kritikán aluli néhány helyen a fordítás minősége...
Pl kapásból a menüben a 'Help' helyén Segítrsg vagy valami hasonló, a 'Recruit' mint újonc a klánban hónapokon keresztül volt 'Újratoboroz'.
De ami végképp betette a kaput, az az volt, mikor a szerver oldali célkereszt engedélyezésénél az 'Enable server side reticle'-t sikerült nemes egyszerűséggel 'Tároló'-nak fordítani.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de ez nem más, mint tiszta igénytelenség. -
lexlutor #154178 ..ezt nem tudom hol irja vagy mire. en sem jatszom magyarul, csak angolul. -
demoneye #154177 tudom ezerszer belinkeltétek már ,de vki meg tudná adni annak a lapnak a címét ahol meg lehet nézni a napi csatáim eredényét? -
Scuy #154176 ok..tehát semmi változás.
Csak mert az vagyon irva:
"Képességeknek és Képzettségeknek megszünik a hatása,ha a személyzet más..."és itt felvannak sorolva ugyebár a választhatók...
csak mert ez igy ugy tünik ..mintha ..
Nemde? -
Ezen sok infót találsz:)
legénység skillek -
diegho #154174 Nem látom, hogy bármit is írtam volna neked, vagy tévedek? - persze ezt a hozzászólást nem számítva. -
Renegade #154173 szoktad használni a szerver oldali retikült? :-) -
Scuy #154172 ok...ezen kivül tudsz értelmesen is ehez hozzáfüzni valamit???--nem pedig nyelvészkedni???:-)
Bocs hogy magyarra van állitva a magamfajtáknak a játék!! -
lexlutor #154171 na meg ha kivan fejlesztve már javitás-álca..akkor egy halálos szem kifejlesztés esetén ,az érvényteleniti a másik kettöt??? - nem, nem ervenyteliniti.
Vagy összeadodnak?? - ez harom telejesen kulonbozo kepesseg. nem adodnak ossze. kulon-kulon ervenyesulnek.