418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• magyi76
    hat igen... ennel a csatanal nem is az az erdekes hogy mennyi penz vagy mennyi XP, hanem hogy ez a csata PREM ACC nelkul lett jatszva es igy lett ennyi.
    Ez egy tier 8-as csata volt ahol lammaer csapatanak zaszlovedes volt a feladat. 3 tankot kilott 2 Tier8-as volt. masik 2 tier 8-ast megpakolt es 1, 7-est, es 2 8 szintut pedig felfedezett.
    Nem volt rosz mecs gratula, de bele se merek gondolni , hogy mi lett volna ha az ellensegbol meg masik 2-3 tankot kicsinalt volna es mondjuk plussz 2 felfedez.
    Ez az eredmeny prem accal ha felszorzom az XP-t 2496XP es akkor meg a kredit is novekszik talan 50%-al.
    A game playt megneztem so nincsen mese, kivancsi vagyok a teoriara.
  • Toweliee
    Nem tudom. Én is csináltam ezt 3 évig tanulás mellett, annyira nem ész munka. De lényegtelen, hogy mivel foglalkozol. Többet ne beszéljünk erről itt, max. privátban.
  • lexlutor
    ..nem tudom mikoriak ezek a replayek, de a legutobbi wg-s financial ujitasoknal vezettek ezt be..
  • diegho
    Ha felnézel mwreplays-es oldalamra, akkor ott van egy KV-1S és egy KV-2 kör, 3650 illetve 3611 sebzéssel, a KV-1S-es körben saját tier környékét sebeztem, KV-2ben főleg nagyobbakat, xp különbség 2304 vs 2694.
  • bujcsik555
    Basszus, én meg egy órája babrálok már a tűzfallal meg a routerrel, h mit kúrtam el h nem megy :DDDDDD
  • Hassel74
    Lehet, szeressem :))
  • lexlutor
    ..mar legalabb egy patch ota nem jar tobb, azert ha nagyobb tankot sebzel. ez a spottolos/arty sebzos dolog lehet a gyanus amugy, mashogy nemigen fog osszejonni az elteres..
  • diegho
    Itt mit is kell figyelni? Szerinted hány szoftver és hardver gyártóval levelezek a munkámhoz kapcsolódóan?
  • Toweliee
    "könyvtárban melózok, itt digitalizálom az állományt" --> <-- "mert én az eszemből élek és ehhez szükséges, hogy több nyelven is jól kommunikáljak"
  • diegho
    Én ugyan nem nézem meg, de ha nálad nagyobb tankot sebzel, azért több xp jár, ha alapból nagyobb a tankok tier-je a csatában, szintén több xp-t kapsz, ha netán spotolsz pár tankot és az arty kikapja őket oneshotból, akkor elég szép xp-t kapsz érte, szóval lehet simán sebzés nélkül sok xp-t szerezni, nekem sokáig egy 2300xp-s kör volt a T-54 rekordom, amiben 8 lövést adtam le és abból 2 talált, viszont sok tankot spotoltam - malinovka- ebből egy rakással a 3 artynk ölt meg, volt köztük 4db tier10, mindegyiket az artynk szedte ki, prémiummal kaptam 70k kreditet és 2300xp-t - nem duplázva.
  • TDantes
    A neten lévő infók nagyrésze tömény hülyeség.
  • Desmodromic
    A fél bagázst Te mutattad a többieknek, nem vágom, hogy mi a beugratós ebben. Egyszer AMX12t-vel 200 sebzésre kaptam 50.000-et prémmel, aminek már nincs meg a replay-e, hogy a fene vinné.

A sebzésnél mit jelent ez 4470/4800?
    A 4470 a valós sebzés, a maradék meg az égésből adódik hozzá?
  • diegho
    Tankokról elég sok infót találni neten, ott szoktam utánanézni, nem könyvben, tudod lévén, hogy könyvtárban dolgozom elég nehéz hozzáférnem a könyvekhez :D - komolyan könyvtárban melózok, itt digitalizálom az állományt, nos pár száz ezer oldal után a rossebnek van kedve hobbi szinten könyvet olvasni, viszont párom, aki egyben munkatársam szokott olvasni, egyetlen könyvet akartam vele meghozatni magamnak, de már nem kapni itthon újonnan, így azt sem fogom elolvasni.
  • lammaer
    Csend van főnök :)
  • lammaer
    Várok egy kicsit még... kimegyek picit gyomlálni hátha addig lesz vkinek kedve megnézni :) Jó lenne ha tőlem függetlenül mások is ugyanarra a következtetésre jutnának, hiszen mint a tool gazdája nem szeretnék én az első hiteltelen csaló lenni :D
  • TVelvet
    600 üzi, valami érdemleges?
  • lammaer
    Nem vagy egyedül, az XVM szervere van ledögölve (nekem bad gateway-t dob, de ez most lényegtelen).
  • demoneye
    ez így van. Különben is az írok90%-a csak elbeszélésből hallja és nem átéli.Nem tóm nekem lenen e annyi lelkierőm,hogy ha egyszer átélem és el akarnám felejteni,mert ezeket a történeteket senki nem akarja megjegyezni,ha ő maga látta,akkor megírnám ilyen élethűen.De ez már maradjon a könyvkritikusok dolga.Azért kapják a fizujukat.
  • Attiska
    Mivel eddig tipp nem érkezed, szerinted mi okozta?
  • Kronos79
    Én is így jártam. Nekem sem megy.
  • Gottfried
    Én is olvastam Hasselről sok mindent de igazából nem érdekel hogy járt e a fronton.A könyvei szórakoztatóak nem dokumentumok.Tény hogy sok helyen bele lehet kötni a részletekbe de mivel nem szakirodalom hanem ponyvaregények,így nem hiszem hogy annyira fontos lenne hogy minden passzoljon bennük.
    Szerintem a háború borzalmait és brutalitását nagyon szemléletesen leírja és már csak ezért is érdemes tőle olvasni.Aki ezeket a dolgokat olvassa és csak egy kicsit is beleéli magát,soha nem akar majd háborúzni,annyira megrázóak a leírásai.(aztán hogy átélte e ezeket vagy csak mások elbeszéléseit írta le,azt hiszem az nem olyan fontos)
  • Greenscape
    Ja, latom mar, de nem is az o eredmenyet parositottam gyenge effihez hanem az elso sracet. Ytar 1490 effije rendben van nagyon is
  • Greenscape
    Akkor ha IMAX mozi kozeleben jarsz mindenkepp nezd meg a Hubble-t. Olyan 3D-s vilagba csoppensz, hogy az agyad fel sem tudja fogni. Beszaras komolyan mondom. (egy joint elotte kotelezo)
  • HUNGabor
  • demoneye
    tény hogy gyanus a sztori,de nem az a lényeg hogy mivel,hanem hogy élethűen mondja el a közkatona sorsát.Nayon ritka az,aki 39-től végig harcolta a háborút.De akár lehetséges is. Elvileg regényeket ír,így van benne tupír bőven,De szerintem a lényeget kell meglátni benne. Régen a töritanárom azt mondta ,hogy hamárígy belemerültem a dolgokba akkor érdemes mind a 3 nemzet(amcsi,orosz,német) könyveit olvasni és ami egyezik az az igaz,mert 90 előtt kis hazánkban erősen "nerfelték" :), a könyveket.Ami nekik tetszett az jelenhett meg.
    De ami jó benne és idevág nagyon: Ő is azt írja,hogy a tigris nem legyőzhetetlen! Őt is nemegyszer száműzték belőle!:)
  • Adjunktus
    Én minden Hassel könyvet elolvastam.
    De csak akkor szórakoztat,ha eleve úgy kezelem,mint könnyű,kitalált történeteket.
    Iszonyatos butaságok vannak bennük.:)
  • TDantes
    Annyira OP-k az orosz tankok, hogy előtték az ágyúmat, és mivel már nem volt javítócsomagom, hát...a cél kor akkora lett hogy három masu belefért volna. Ám de ennek ellenére még akkor se találnám teleibe ha az orrom előtt állna...

280 méternyire egy Ferdi-t képtelen voltam eltalálni.

Német ágyúval, még ha sérült is, csak-csak eltaláltam volna legalább egyszer, ezzel egyszer se.

Hát így OP-k ruszkik.
  • Attiska
    Már van rá lehetőség, hogy ha változik a dossier file, automatikusan töltődik is fel.
  • Szpecnyaz
    Akkor csak én vagyok az akit nem nyűgöztek le a Sven Hassel könyvek? Stílusra nem rosszak, de valahogy olyan hihetetlenek az egészek. Ha már háborús könyvsorozat akkor nekem sokkal jobban bejönnek a Sharpe sorozat könyvei (bár ez nem II.vh hanem Napóleoni háborúk). Abban sokkal de sokkal jobban le vannak írva a csaták.
  • lammaer
    Csak felületesen ismerem, de a vbaddict nem olyan ahova gyak neked kell naponta felraknod a dossier fájlt és akkor tud napi statokat adni?

(talán van valami telepíthető kliens)
  • MitsuMishi
    Köszi szépen :)
  • lammaer
    Azért vannak igen érdekes bakik, mint az hogy Tigriseket adtak a büntetőszázadban szolgálók alá...

Na mindegy, erre írtam amit írtam, hogy élvezetes, olvasható, de gyanús :)
  • lammaer
    Igazából ezt többen vitatják és Hasselről van egy olyan álláspont is mely szerint soha nem hagyta el Dániát, hanem ott szolgált az elnyomó náziknak és a frontot megjárt német alakulatok történeteit (akiket átvezényeltek a keleti frontról Dániába) adta el sajátként...
  • Attiska
    Nem, mert nemrég kibővült a vbaddict is. De napi statra a WoT Logger a legjobb szerintem.
  • demoneye
    ott volt.Onnan gondolom,hogy más író vissza emlékezésében is említést tesz róla.Olyan aki tényleg ott volt. Valszeg tényleg van benne egy kis tupír,de ez ilyenkor már szerintem elnézhető neki.Aztán végülis egyikünk sem volt még igazi háborúban....
  • lammaer
    Szerintem ha napi statot akar akkor a http://www.planetwot.com/ -kellett volna :)
  • demoneye
    nekem sok megvan tőle. az élvezhető mellett azért tényleg szerepet játszik az hogy ott is volt.Azért nem mindenki tudja azt leírni élethűen ahogy egy golyó úgy felhasítja a belsőd,hogy kifolyik vagy leviszi a kezed,stb. Meg azt a sok szenvedést amit átéltek ott a fronton kaja és pia nélkül. Tény ,hogy nem volt egyszerű.
  • lammaer
    Szinte mindet megvettem, nagyon tetszettek, de szinte mindegyik félúton átcsap scifibe és sokszor hiteltelenné válik (kb REjtői magasságokba emelkedik).

Ettől persze nagyon jók, csak sosem tudtam eldönteni hogy tényleg léteztek ezek a személyek és Hassel ott volt a háborúban, vagy csak Lords of The rings az egész :)
  • Attiska
    Nincs kedvem most itt egyesével linkelgetni, itt van ömlesztve.

http://wot-dossier.appspot.com/
    http://www.vbaddict.net/wot.php
    http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu
    http://wot.ctocopok.ru/load_cache_e.php
    http://jts.kapsi.fi/planetwot/playerStats/
  • lammaer
    hogy ne legyen pártatlan vélemény -> hogy pártatlan legyen a vélemény :)