418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #154330 én se fizetek! qva anyjukat a WG-seknek!
Matildát megvettem egyszer, annak volt értelme de prémnek vagy nagyobb prém tanknak semmi értelme sincs.... csak annyi hogy jól járnak ezek a *********** -
fityusz #154329 Persze a játék elvileg ingyenes, tehát ne várjon sokat egy olyan looser mint én, aki baszik fizetni ezért a játékért :D -
fityusz #154328 Csak arra találták ki ezt a "kárpótlási" rendszert, hogy felbasszák az ember agyát, meg hogy vegyen prém tankot, meg prém accot. Gyakorlatilag lehetetlen pénzt szerezni magas tierben. Mausom is csak rozsdásodik a garázsban, mert egy vesztes kör miatt mehetnék két győztest tier 5-ben, hogy visszaszerezzem az ablakon kidobott 30k ezüstöt. Azt hittem, hogyha meglesz a Maus én leszek az ász meg minden ehelyett még élvezni sem lehet a kemény munka gyümölcsét, mert lassan a javítására sem lenne lóvém... -
rahotep #154327 Hozzáteszem: sajnos nincs videó mert 7-8 fps és gyakran 200-300 ping...Ahoz képest isten...Sajna itt Szarvason csak az Inviteles nettel vagyok megáldva és így csak artyzni lehet...(anyukám nem tehet róla...)
-
foxbat88fx #154326 ez a csapat társ sebzés úgy elvan ba**va mint a q*** isten!
tegnap le TK-zott a csapat társam csak úgy viccből, kárpótlás 1200 (GW P-vel voltam)
elötte IS-4-el belevertem egy nyomorékba mert pont akkor ment elém... levonás 13k.... -
rahotep #154325 Lehet fikázni az artyt! :
-
kHares #154324 Gyönyörű, artykn berohan közelharcba mert az jó, célzom az ellent, a célkereszt legszélébe kicsit belelóg a majom gwpanther és bumm, 400 hp. Nos ez -12060 pénz. Mint a mágnes húzta magához a lövedéket -
foxbat88fx #154323 ahahaha +1
én 2 nap alatt -4% win ratet csináltam GW Pantherrel....
előtte minden simán ment de most.... o.O -
TDantes #154322 Eltűnt amit írtam...
Szóval persze nem ugyanolyan, én a hozzáállásra írtam ,hogy azt hasonlóan kell.
Egyébként egy év múlva is fogunk a Wot-ra emlékezni, egy év múlva azon fogunk sírni ,hogy miért nerfelték a német tankokat, és mennyire OP lett az új olasz és japán tier X. -
fityusz #154321 Prokhorovka támadás egy határ szar, ráadásul az esetek 70%-ában ezen a redvás mapon támadóként szopom a faszt, jegelem a játékot 1 hónapra, mert agyhalál ami mostanában itt folyik ebben az elcseszett ótvarban... -
foxbat88fx #154320 azért van különbség, egy jó sport alakításra még évtizedek múlva is emlékezni fogsz
erre a rakás szarra meg lehet 1év múlva sem :)
Én pl. alig emlékszek vmire COD4ből pedig ott nagy sztár voltam -
Kubukli #154319 Ok, peace! -
Oroszoknál 0.7.5 van ^^ holnap peccs! -
TDantes #154317 A sportot azért mondtam, mert ott is, ha az ember eleve úgy áll hozzá, hogy nincs esélye, akkor veszít. Úgy kell hozzá állni, hogy a lehető legtöbbet hozom ki magamból, és van esélyem nyerni.
Ugyanez van a Wo-tban. Ha a csata elekétől kezdve arra gondolok, nem tudok mit tenni, szar a csapat, magas tier-be rakott be, mindenki hülye, akkor tuti vereség, és semmit se érek el. A Wot-hoz is úgy kell hozzáállni, hogy nyerhetünk van esélyem, jól fogom csinálni.
Jó sokszor ez nekem se megy, mert az ember belefásul egy idő után a W-otba, és eleve feladja. Ilyenkor kell pár óra vagy pár nap szünetet tartani egyébként .
Egyébként semmi komoly sport, csak iskolai keretek közt kosaraztam. De az már nagyon rég volt. -
Kubukli #154316 TDantes!
Elkezdtem írni az eff rate statisztikát. Feladom, igazad van nem lehet kalkulálni, hogy a top tank IS 1 perccel a kezdés után le TK-za a csapat AMX13-75-jét. Mondjuk abban nekem van igazam, hogy ugyanez a retardált a maga 690 eff értékével kimegy nyilt mezőre és megáll majd a tornyot forgatva a domb mögötti piros pöttyök mozgását követve megdöglik.
Azt sem kalkulálja az XVM, hogy a két hummel a csata első 12 percében nem lő egyet sem (biztos drága a lőszer), nem AFK mert egy helyben azért forgolódnak a kiváló 500 körüli eff értékükkel.
Szóval ezt feladom. Mi a helyzet azzal, hogy Te milyen csapatsportot űztél korábban? -
Oddball29 #154315 Lefutottam kb. 20 tesztkört az M48-al, és megtaláltam a 7.5 legnagyobb újítását.
Lovak meg kecskék... majd besírtam, amikor meghallottam egy falu közepén azt a mekegést. -
kHares #154314 Beelőztél, gratula :)
A sok xp nyílván azért van mert az arty miattad tudta lőni őket, sok a másodlagos sebzés. -
Tessellia #154313 na 3 különböző lehetőség ami ugyanazt takarja kb. xd -
bgabor #154312 IGC = In Game Currency, azaz játékbeli fizetőeszköz. Kredit, a lehető legsznobobbul megfogalmazva.
-
kruger445 #154311 In-Game Cash. -
foxbat88fx #154310 hát majdnem ugyanaz :))) -
Tessellia #154309 in-game credit szerintem -
foxbat88fx #154308 Ingyen Guberálható Credit? -
foxbat88fx #154307 IGC? -
kruger445 #154306 De. Majd ha jönnek a britek, IGC-ért is elérhető lesz. -
Me Ga #154305 A Churchill nem prém? -
nemtudommivan #154304 Én nem néztem meg a videot, de azt észrevettem hogy ha olyan tankot lövök / kilövök amit én derítettem fel akkor lényegesen több xp-t kapok kevesebb találatért, mintha hátulról osztanám őket.
Na de lehet nem ezért. -
Attiska #154303 Nem tudom, lehet, hogy igazad van. De szerintem a WoT-ban lévő no respawn játékmenet azért új alapokra helyezhetné a dolgot. Ügyesen és okosan valahogy meg lehetne oldani szerintem a a legtöbb problémát, csak kérdés, hogy akarják-e. -
foxbat88fx #154302 nah én meg E8-at rüheltem....
M4 Sherman-t 105ös HE-vel használom, 61% win rate
576 csata :))) -
bornofakone #154301 Hát az összekötött játék kb arról szólna: beülök csatahajóba/repülőbe és kész (pár hardcore mazochista gamer meg tank v még rosszabb gyalogság). Kezdődik a menet, csatahajók betöltenek, sortűz....szárazföldön minden elpusztul kb. hacsak nem 1 atombunkerban vannak, utána nézelődnek, repülők meg halomra lövik őket (bénábbja elhull, a jobbak meg szétbombázzák a hajókat)...
a játék végén meg 1 "that's all folks" várna:)
Ne vedd bántásnak de ez olyan nagy ötlet mint a fizika...csak több a baj vele. -
garaib #154300 Lesz ilyen játék a neve: DCS: Combined Arms
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/series/combined_arms/ -
badnewz #154299 Nekem a Sherminátor nem jött be és szerencsétlenkedtem is vele, e8-al meg számomra hihetetlen köröket futottam. A két tank ennyire különbözne egymástól?:D -
Attiska #154298 Az lenne kemény, ha össze lehetne kötni a három játékot. Kellene még gyalogság, és kész lenne az összfegyvernemi online játék. -
foxbat88fx #154297 Nah 3× EXP-nek örülök :)
és újra előveszem a hőn imádott Sherman-emet :)))))
ahh de imádom azt a dögöt :D:D:D -
Greenscape #154296 PzIV-gyel tier 6-os csataban 15 loves, 15 talalat, 3 sebzes es nulla kill. Lepattantam meg a Pz35nA oldalarol is. Igy nagyon nehez megnyerni egy csatat. -
Attiska #154295 Hát most sem eresztették el magukat, továbbra sincs félárú felszerelés. -
Harmadik rész. Beletettek a MechWarrior Online-ból egy gameplay részletet is, kemény :)
-
pett3rson #154293 ott még tudnak írni tollal az emberek?? degáááz.... -
diegho #154292 Mindegyik 7.4-es replay. -
hNeo #154291 itt a holnapi event:
Hi all,
More details about tomorrow's special: Stalingrad Battle:
Start time: 27.07.2012 (7:00 - 7:30 CEST)
End time: 31.07.2012 (7:00 - 7:30 CEST)
Bonus:
3 x exp for the first battle
50% discount on:
MT V Matilda
HT V Churchil
200% increased credits on the following tanks:
MT IV PzKpfw III
MT V T-34
MT V M4 Sherman
csak még nem értek rá kitenni sztem weboldalra...