418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    én se fizetek! qva anyjukat a WG-seknek!
    Matildát megvettem egyszer, annak volt értelme de prémnek vagy nagyobb prém tanknak semmi értelme sincs.... csak annyi hogy jól járnak ezek a ***********
  • fityusz
    Persze a játék elvileg ingyenes, tehát ne várjon sokat egy olyan looser mint én, aki baszik fizetni ezért a játékért :D
  • fityusz
    Csak arra találták ki ezt a "kárpótlási" rendszert, hogy felbasszák az ember agyát, meg hogy vegyen prém tankot, meg prém accot. Gyakorlatilag lehetetlen pénzt szerezni magas tierben. Mausom is csak rozsdásodik a garázsban, mert egy vesztes kör miatt mehetnék két győztest tier 5-ben, hogy visszaszerezzem az ablakon kidobott 30k ezüstöt. Azt hittem, hogyha meglesz a Maus én leszek az ász meg minden ehelyett még élvezni sem lehet a kemény munka gyümölcsét, mert lassan a javítására sem lenne lóvém...
  • rahotep
    Hozzáteszem: sajnos nincs videó mert 7-8 fps és gyakran 200-300 ping...Ahoz képest isten...Sajna itt Szarvason csak az Inviteles nettel vagyok megáldva és így csak artyzni lehet...(anyukám nem tehet róla...)
  • foxbat88fx
    ez a csapat társ sebzés úgy elvan ba**va mint a q*** isten!
    tegnap le TK-zott a csapat társam csak úgy viccből, kárpótlás 1200 (GW P-vel voltam)
    elötte IS-4-el belevertem egy nyomorékba mert pont akkor ment elém... levonás 13k....
  • rahotep
    Lehet fikázni az artyt! :

• kHares
    Gyönyörű, artykn berohan közelharcba mert az jó, célzom az ellent, a célkereszt legszélébe kicsit belelóg a majom gwpanther és bumm, 400 hp. Nos ez -12060 pénz. Mint a mágnes húzta magához a lövedéket
  • foxbat88fx
    ahahaha +1
    én 2 nap alatt -4% win ratet csináltam GW Pantherrel....
    előtte minden simán ment de most.... o.O
  • TDantes
    Eltűnt amit írtam...

Szóval persze nem ugyanolyan, én a hozzáállásra írtam ,hogy azt hasonlóan kell.

Egyébként egy év múlva is fogunk a Wot-ra emlékezni, egy év múlva azon fogunk sírni ,hogy miért nerfelték a német tankokat, és mennyire OP lett az új olasz és japán tier X.
  • fityusz
    Prokhorovka támadás egy határ szar, ráadásul az esetek 70%-ában ezen a redvás mapon támadóként szopom a faszt, jegelem a játékot 1 hónapra, mert agyhalál ami mostanában itt folyik ebben az elcseszett ótvarban...
  • foxbat88fx
    azért van különbség, egy jó sport alakításra még évtizedek múlva is emlékezni fogsz
    erre a rakás szarra meg lehet 1év múlva sem :)
    Én pl. alig emlékszek vmire COD4ből pedig ott nagy sztár voltam
  • Kubukli
    Ok, peace!
  • TOMSILENT
    Oroszoknál 0.7.5 van ^^ holnap peccs!
  • TDantes
    A sportot azért mondtam, mert ott is, ha az ember eleve úgy áll hozzá, hogy nincs esélye, akkor veszít. Úgy kell hozzá állni, hogy a lehető legtöbbet hozom ki magamból, és van esélyem nyerni.

Ugyanez van a Wo-tban. Ha a csata elekétől kezdve arra gondolok, nem tudok mit tenni, szar a csapat, magas tier-be rakott be, mindenki hülye, akkor tuti vereség, és semmit se érek el. A Wot-hoz is úgy kell hozzáállni, hogy nyerhetünk van esélyem, jól fogom csinálni.

Jó sokszor ez nekem se megy, mert az ember belefásul egy idő után a W-otba, és eleve feladja. Ilyenkor kell pár óra vagy pár nap szünetet tartani egyébként .

Egyébként semmi komoly sport, csak iskolai keretek közt kosaraztam. De az már nagyon rég volt.
  • Kubukli
    TDantes!
    Elkezdtem írni az eff rate statisztikát. Feladom, igazad van nem lehet kalkulálni, hogy a top tank IS 1 perccel a kezdés után le TK-za a csapat AMX13-75-jét. Mondjuk abban nekem van igazam, hogy ugyanez a retardált a maga 690 eff értékével kimegy nyilt mezőre és megáll majd a tornyot forgatva a domb mögötti piros pöttyök mozgását követve megdöglik.
    Azt sem kalkulálja az XVM, hogy a két hummel a csata első 12 percében nem lő egyet sem (biztos drága a lőszer), nem AFK mert egy helyben azért forgolódnak a kiváló 500 körüli eff értékükkel.
    Szóval ezt feladom. Mi a helyzet azzal, hogy Te milyen csapatsportot űztél korábban?
  • Oddball29
    Lefutottam kb. 20 tesztkört az M48-al, és megtaláltam a 7.5 legnagyobb újítását.

Lovak meg kecskék... majd besírtam, amikor meghallottam egy falu közepén azt a mekegést.
  • kHares
    Beelőztél, gratula :)
    A sok xp nyílván azért van mert az arty miattad tudta lőni őket, sok a másodlagos sebzés.
  • Tessellia
    na 3 különböző lehetőség ami ugyanazt takarja kb. xd
  • bgabor
    IGC = In Game Currency, azaz játékbeli fizetőeszköz. Kredit, a lehető legsznobobbul megfogalmazva.
  • kruger445
    In-Game Cash.
  • foxbat88fx
    hát majdnem ugyanaz :)))
  • Tessellia
    in-game credit szerintem
  • foxbat88fx
    Ingyen Guberálható Credit?
  • foxbat88fx
    IGC?
  • kruger445
    De. Majd ha jönnek a britek, IGC-ért is elérhető lesz.
  • Me Ga
    A Churchill nem prém?
  • nemtudommivan
    Én nem néztem meg a videot, de azt észrevettem hogy ha olyan tankot lövök / kilövök amit én derítettem fel akkor lényegesen több xp-t kapok kevesebb találatért, mintha hátulról osztanám őket.
    Na de lehet nem ezért.
  • Attiska
    Nem tudom, lehet, hogy igazad van. De szerintem a WoT-ban lévő no respawn játékmenet azért új alapokra helyezhetné a dolgot. Ügyesen és okosan valahogy meg lehetne oldani szerintem a a legtöbb problémát, csak kérdés, hogy akarják-e.
  • foxbat88fx
    nah én meg E8-at rüheltem....
    M4 Sherman-t 105ös HE-vel használom, 61% win rate
    576 csata :)))
  • bornofakone
    Hát az összekötött játék kb arról szólna: beülök csatahajóba/repülőbe és kész (pár hardcore mazochista gamer meg tank v még rosszabb gyalogság). Kezdődik a menet, csatahajók betöltenek, sortűz....szárazföldön minden elpusztul kb. hacsak nem 1 atombunkerban vannak, utána nézelődnek, repülők meg halomra lövik őket (bénábbja elhull, a jobbak meg szétbombázzák a hajókat)...

a játék végén meg 1 "that's all folks" várna:)

Ne vedd bántásnak de ez olyan nagy ötlet mint a fizika...csak több a baj vele.
  • garaib
    Lesz ilyen játék a neve: DCS: Combined Arms
    http://www.digitalcombatsimulator.com/en/series/combined_arms/
  • badnewz
    Nekem a Sherminátor nem jött be és szerencsétlenkedtem is vele, e8-al meg számomra hihetetlen köröket futottam. A két tank ennyire különbözne egymástól?:D
  • Attiska
    Az lenne kemény, ha össze lehetne kötni a három játékot. Kellene még gyalogság, és kész lenne az összfegyvernemi online játék.
  • foxbat88fx
    Nah 3× EXP-nek örülök :)
    és újra előveszem a hőn imádott Sherman-emet :)))))
    ahh de imádom azt a dögöt :D:D:D
  • Greenscape
    PzIV-gyel tier 6-os csataban 15 loves, 15 talalat, 3 sebzes es nulla kill. Lepattantam meg a Pz35nA oldalarol is. Igy nagyon nehez megnyerni egy csatat.
  • Attiska
    Hát most sem eresztették el magukat, továbbra sincs félárú felszerelés.
  • Eagle16
    Harmadik rész. Beletettek a MechWarrior Online-ból egy gameplay részletet is, kemény :)

• pett3rson
    ott még tudnak írni tollal az emberek?? degáááz....
  • diegho
    Mindegyik 7.4-es replay.
  • hNeo
    itt a holnapi event:

Hi all,

More details about tomorrow's special: Stalingrad Battle:

Start time: 27.07.2012 (7:00 - 7:30 CEST)
    End time: 31.07.2012 (7:00 - 7:30 CEST)

Bonus:

3 x exp for the first battle
    50% discount on:

MT V Matilda
    HT V Churchil

200% increased credits on the following tanks:

MT IV PzKpfw III
    MT V T-34
    MT V M4 Sherman

csak még nem értek rá kitenni sztem weboldalra...