418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egy régi van, az újaknak még nem írták oda lehet nem is fogják.
-
Le a kalappal, vezeti a companyt közben követi a fórumot is, és másoknak segít :D -
Scuy #154368 ahh..hat t54 nek nincs:-) -
lammaer #154367 Nem minden tanknál van meg sajnos. Pontosabban, többnél nincs mint amennyinél van :( -
Scuy #154366 na ezt én sehol se találom....vagy csak béna vagyok...nezem..de itt a tch treebe semmi ilyen adat nincs.... -
raktáros #154365 Valaki tudja hogy a wot news-nál mit jelent a kijevi páncél, és mit értékel? -
Kubukli #154364 "Már nem is a JÁTÉK számít? :)"
Az ilyen barmok révén néhény perc alatt nincs JÁTÉK, csak ég a pofámról a bőr. (Nem tartom magam jó játékosnak.)
Azóta volt egy jobb köröm: két TigerII, El Halluf, középső bázis foglalás.
fidifix123
Közel 6k game, 2,2k kill és 535 eff rate. Királytigrissel nem tud senkit ütni aztán elkezd femenni a hegyre stock motorral. Kész b+, kész! -
Scuy #154363 hm...köszönöm...probálkozok...bizony az a täbläzat jó lenne:-) -
lammaer #154362 Jaja, még annyit hogy a nagyob szám a jobb, de hogy pontosan mit jelentenek a számok azt tán még a fejlesztők se tudják, ez csak egyetlen tényező a láthatósági rendszer komplex világában :D -
Szpecnyaz #154361 Én úgy tudom hogy emu nem platoonozik. Szóval nem hiszem hogy az lenne a titka.
Adjunktus: A JT nekem is fos volt a Ferdi ágyúval, nagyon siralmas rajta. 40% volt vele a winrátám. De ugyan ilyen volt a Ferdi is a 105-ös gunnal. Szerintem ez direkt van beállítva hogy free XP váltásra ösztönözze a játékost. -
Szakesz #154360 Online Tech-Tree fejlécnél a More Info résznél a tankok adatlapjánál. -
Adjunktus #154359 Volt régebben egy táblázat a különböző gépek rejtőzködési értékéről.
De a megosztásáért bünti jár!:)
Ott derült ki ugyanis,hogy csak a Ruszki gépeknek jár a ninja style. -
Toweliee #154358 A beállítások menü - grafika - megjelenítés távolsága, az ikont azt látod max az ellen körvonalait nem.
A rejtőzködést nem tudom, talán az online tech tree-ben ami meg fent van. -
Scuy #154357 Bocsi..ismét egy hülye kérdés:-)
Hol lehet megnézni,hogy egy jármünek milyen az alap rejtözködési képessége???
Meg hol lehet beállitani ezt:
"Nagyon fontos, hogy a WoT beállításainál a "Draw Distance" maximális értékre legyen állítva! Enélkül NEM fogod látni az 500 méteren túli tankokat a képernyőn!"
Thx:-) -
Adjunktus #154356 Én még nem nagyon op-oztam egyik tankot sem.Az spg-ket útálom csak.
Ennek ellenére sem mondom,hogy a JT szar.Vannak vele néha jó körök még így stock-ként is.Meg látom,hogy másoknál hogy teljesít.
De,hogy én el vagyok vele átkozva,az biztos.
Majd Lammaer ír nekem valami voodoo rituálét,hátha az segít. -
lammaer #154355 Ez azért igy elég hülyeség... a platoon nem csodafegyver, pláne hogy ezt nem úgy kell nézni hogy platoon vs public, hanem többnyire úgy hogy platoon(s) + public VS platoon(s) + public, mivel mindkét oldalon szoktak leni platoonok.
Sztem gondold át még1x :) -
Szakesz #154354 Ezek után mondja valaki, hogy a Jagdtiger nem UP tank. :) -
hNeo #154353 mondjuk nemrég volt egy ilyen csatám, az ellenfélnél egy túlmagas efficiencys playa volt. szóltam a csapatnak hogy main target, és fél percenként írogattam hogy ŐT lőjék.
aztán belerammoltam 40-el, és meghaltunk. xvm -
Greenscape #154352 A Tiger II-nek a sima tornyara is fel lehet rakni a nagyobb agyukat. Nekem csak a masodik van meg(a tipusat nem tudom fejbol). Mikor megvettem az erosebb tornyot es raraktam az eddig hasznalt agyut eszrevettem, hogy mashogy nez ki. Konkretan nincs a vegen a kompenzator csak egy sima cso az egesz. Lehet csak bekepzelem, de mintha gyengebb is lenne. Mas tankokkal hozom a tobb mint 1 kill/battle-t ezzel meg szopok folyamatosan. -
hNeo #154351 ha meglátok ilyet, a csata elejétől fogva azonnal szidni kezdem...
arra gondolok ilyenkor hogy azért nagy az effje, mert platoonban mennek és csak egyet lőnek ahogy kellene.
de mivel random csatában mindenki össze vissza lövöldöz:) ezért nem fair, ha az ellenfél teamplayezik.
irgalmatlan bannolandó insult megy ilyenkor. persze nem rossz értelemben... -
foxbat88fx #154350 attól még nem legyőzhetetlen ;) -
Adjunktus #154349 Valami WOT-os guru,vagy mi.
Hallomásból ismerem csak.Állítólag,meg a statjai alapján nagyon jó játékos. -
foxbat88fx #154348 jah már látom, 2806 effi, majd ha találkozok vele akkor veszek fel pelenkát ;) -
foxbat88fx #154347 Mert? Ki ő? -
Adjunktus #154346 Na ha már itt vagyok.Nemrég volt szó az Emu srácról.Mostanság futottunk össze.Páran biztos feleségül is mentek volna hozzá,olyan seggnyalás kezdődött a chat-en,mindkét csapat részéről.
De ő sem halhatatlan...
-
berobi #154345 jöhet a peccs, megvan az amx 13 90 :) -
Adjunktus #154344 Na én már itt vagyok a játék kezdete óta.Részese voltam már elég sok elképesztő dolognak,amit ez a játék produkált.De wot-os pályafutásom során,ekkora horror még soha nem történt velem.
Csatánként egyszer tuti,hogy kigyulladok,de elég sűrű hogy akár 2x is.
Ennyi lepattanót még a BL-10 meg a többi Ruszki krumplipuska sem produkált még.Érdekes módon amíg ugyan ez a löveg a Ferdin volt,kifogástalanul teljesített.
ok,hogy még stock a gép,meg tohonya stb,de ez azért mégiscsak túlzás!
Íme!
-
foxbat88fx #154343 nyugodtan szólj ha zavar, nem kell magadban tartani...
bocsánat! OFFOLOM MAGAM! -
bgabor #154342 Biztos vagy benne hogy ez a "stílus" kell ide? Elhatároztam, hogy nem szólok meg ilyesmiért másokat, pláne manapság amikor sajnos nem szokás/divat kultúrált ember módjára beszélni, de ez nagyon szúrja a szemem. Szerintem nem csak nekem. -
foxbat88fx #154341 gondolom arra amire te, a gyorsabb fejlődésre....
pénzért nem veszel skillt.... sok mindent vehetsz pénzért, de skillt és igaz barátságot nem, :))) -
Kronos79 #154340 Inkább a másik tank előtt való elvonulásról kellene leszokni, pláne ha jól láthatóan abból a pozícióból már tüzelt. Szinte minden nap eltrafálok így valakit. Ezek nem tudják, hogy a tanknak az eleje a veszélyes? -
lammaer #154339 Igazából aki fizet az CSAK annyit kap előnyként hogy könnyebben jön neki az XP meg a credit.
Ettől eltekintve semmilyen előnye nincs a nem fizetőknek (goldammo randomban felejtős).
Innentől kezdve nem tudom mire gondolsz amikor azt írtad amit....
-
lammaer #154338 No, örülük hogy többen arra a következtetésre jutottak mint én (este azéért fél órám elment rá) - igaz hogy közvetlenül csak 4470 sebzést vittem be, de mivel a 7. perctől kezdve én spottoltam a mögöttem lebzselő 2 typenak meg KTnek az ellenséges KTkat, T34et, T20-at és KV5öt, igy minden sebzés feléért amit ők vagy az arty vittek be nekik rewardot kaptam.
Ahogy elnéztem a csapattársaim cirka 4500 sebzést osztottak le, ennek a fele 2250 amennyiért nekem járt a jutalom.
Igy végelszámolásban 4470 (saját sebzés)+ 2250 (csapattársak sebzésének fele) = 6720 sebzésért kaptam a jutalmat. És valóban ez több mint a 2. és 3. helyezetté, és kb arányosan ennyivel is nagyobb a realXp és real credit.
Az egészet csak azért hoztam fel, mert a jövőben ha lesznek az eredményekkel kapcsolatban kritikák (miért béla az első amikor kevesebb sebzése van - biztos hazudik) akkor be kell látni, vannak nem triviális tényezők az XPben.
------
Diegho: tudtommal a nagyobb tierért járó bónuszt 2-3 patchel ezelőtt megszűnteték: miközben mindenki azzal volt elfoglalva hogy X tank bevételén nerfeltek 5%-ot meg 10%ot (akkoriban volt a nagy gazdasági rebalance, állandóan ilyen táblázatokat kaptunk), a többség globálisan ott bukja a sok bevételt, hogy egy petákkal sem ér többet ha 500HPt egy Mausról lősz le mint egy KV1-ről.
Állandóan
-----
-
lexlutor #154337 ..majd ezen akkor gondolkozz elé ha egy iylen gyoker lesz nalatoka top tank, es ez instant vesztes csata.. -
Hassel74 #154336 Tényleg ennyire lényeg ez az eff? :) Már nem is a JÁTÉK számít? :) -
foxbat88fx #154335 szokj hozzá barátom! :)
ilyen lett a színvonal.....
"Ne féljetek míg engem láttok!"
mondta a színvonal majd elsüllyedt... -
Kubukli #154334 Ezt a zuzmót látni kell játékban:
Hawysz
4,5k battle 393(!) eff rate, 787 kill.
IS-sel a segge alatt epic. Bár jobb lenne a seggében! -
foxbat88fx #154333 mert? -
lexlutor #154332 ..szerinted.. -
rahotep #154331 Tarts farmtankot a free kategóriából! Én is így tartom el a nagyobbakat...persze még nincs tier10-es haevym...de tuti el lehet tartani őket egy kis perverzióval(S-51) és pz4+su-85...