418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
P2 azzal a célzás idővel
nem lehet pontos nekem is van de ez nem egy medhez való ágyú ilyen E75 célzásidővel szólni kell az ellenek előre hogy ne mozogjon lehetőleg 3-4másodpercig mert ha már ráhúzod láthatod szerver célkeresztel hogy szétugrott
-
A képlet értékelése
Értékelés Armor helyszínen kerül kiszámításra az alábbi képlet:
Formula Armor hitelminősítő oldalról
ahol:
B - összesen A játékok csaták;
HP - az átlagos élmény egy harc;
k LE - átlagos súlya tapasztalatok értékelése;
D - átlagos kár (sérülés) egy csatában;
n - számos funkció, hogy szerepelnek a számításban;
P i - az értéke az i-edik jellemző;
K i - súlya az i-edik teljesítményt a rangsorban.
Között a P i veszik figyelembe jellemzői:
P i K i
Az átlagos száma 1 győzelem harc 2,0
Az átlagos száma ölés 1 küzdelemben 0,9
Az észlelt átlagos száma egy-egy csata 0,5
Az átlagos száma Capture pontot egy csatában 0,5
Az átlagos pontszámot védelme egy csata 0,5
k = 1 LE
NABAZMEG, egyszerűbben nem lehet? :D -
Attiska #154408 Kiev Armor Rating -
lexlutor #154407 "már csak a fizika hiányzik és a sok csüngős malac/t50-2 "elbasztama kanyartbáááz" halál :-)" - felsirtam rajta a rohogestol :DDDDDD -
Lamank baratnojenek nepes klanjaban van egy-ket abnormalis elem: egy, ketto.
-
raktáros #154405 Nyugi nem csak te jártál így, velem is hasonló történt. 
30% körüli win-rate mellet 1750 effi és közel 2000-es átlagsebzésem volt is-7-el.
A játékban található összes top: béna gyerek, totál részeg, vak öregember, velem volt
-
Miért másolod be? Fenn ott a csomó link, elérhető mindig! Direkt oda készültek ezek az ismertetők. -
Halál pontos német lövegek. Nagy lóf@szt. A lentebb látható eredményt a PantherII top lövegével hoztam össze, pedig minden lövésnél teljesen hagytam összeszűkülni a célkört. Már 3 hete szívat a játék a P2-vel. 1 hete, 1 kört sem mentem, annyira tele lett a tököm a WoT-tal. Azt hittem vége a rossz sorozatnak, ere tessék. Érdekes, AMX12t meg 1390-sel kb. 1700 xpket csinálok duplával, prem nélkül. Type-pal és T29-cel úgy szint nagyon jó köröket futok. Miért érdemlem én ezt a P2-vel, nem tudom. Az előbb egy 76%-os meccset buktunk el és ez van hetek óta. Alig tudom leduplázni ezt az ócskavasat.
-
Renegade #154402 
abban az esetben, ha ez így lesz, akkor ez a very best of rulez patch
bálintka, pufancs marad
pzIV/V: t5-6
már csak a fizika hiányzik és a sok csüngős malac/t50-2 "elbasztama kanyartbáááz" halál :-) -
Amugy kedvenc Valentinank visszakapta a besorolasat (na meg a B2): link. Ez az uj MM eleg esszeru megoldas, fekete pontok melle johet egy jo nagy piros (nekem a 7.5 peccs ujitasai is tetszenek, reg ota megoldatlan problemakat tesznek rendbe. Vegre). -
lammaer #154400 Ember, azt tudod hogy ez az egész fenn van ITT ?
Az URLt mentsd el, ne a szöveget :)
Ráadásul pont szpecnyaz ismertetőjét lökted be, aki rögtön válaszolt is már a kérdésre :D -
A jenki szerveren kepesek voltak napokkal a peccs elott kijonni egy desktop-crash hotfixel: link. Ez valami elkesett aprilisi trefa akar lenni?
SerB-eknek elgurult a suti meg a vodkasuveg. -
Jah csak benéztem a sötét rész miatt is meg közbe tolták ezt az IS tankokat is ami kicsit bezavart hozzá hasonlítottam az első részészt olyan laposnak tűnt 
-
Greenscape #154397 Ez egy itteni srac gepelte be. Ha jol tudom sajat tapasztalat. Elmentettem es utolagos engedelmevel bemasolnam ide. Szoval nem az en erdemem az iras.
PzKpfw VIB Tiger II
Ismertető:
A német tank fanok No.2 harckocsija. Aki viszont már képes is lesz beváltani a hozzá fűzött reményeket, a Tigrissel ellentétben.
A Királytigris páncélzata fényévekkel jobb az Tigrisénél. A test felső része megfelelő védettséget nyújt még néha a T9-es tankok ellen is. A fejlesztett torony páncélzata szintén jóra sikerült, csak az igazán erős lövegek fogják szemből átütni. Az egyetlen gyenge pontja az a frontpáncél alsó része, a „hasa”. Ezt facet to face harcban minden át fogja vinni. Ez ellen érdemes kísérletezgetni a megfelelő test forgatási szögekkel, ha eltaláljuk a megfelelőt, akkor sokat fog javulni a védettségünk. Sajnos elől van elhelyezve a váltó, így a hasba bekapott lövések képesek lesznek felgyújtani a tankunkat.
Az alsó frontpáncél gyengesége miatt a kárpótlásunk egy kivételesen jó löveg lesz. Ez a hosszú 105mm-es löveg. Igaz hogy a Tigrisről hozott 88-as löveggel kezdünk, de ezt érdemes lecserélni először a rövid 105mm-es lövegre, majd abból kigrindelni ennek a hosszabb változatát. Néha találkozni lusta játékosokkal, akik ezt nem teszik meg, viszont ők „elnyerik” majd a büntetésüket emiatt az E-75 esetében (egy T9-es tank borzasztó gyenge lesz azzal a löveggel), szóval legyetek csak türelmesek a grindelés során.
A KT esetében is érdemes a Tiger esetében alkalmazott taktikát alkalmazni. A pontos sniper lövegünk szinte adja magát ehhez. Viszont a megerősített páncélzatunkkal már a fronton is jó esélyekkel indulunk, főleg ha mi vagyunk a top tank. Szóval én azt mondom, hogy T9+ csaták esetén hátulról támogassunk, T8- csaták esetében pedig bátran vezessük a támadást. Persze mindenki próbálkozzon a test forgatással, megfelelő terep esetében pedig annak az elrejtésével. Ha ügyesen játszunk, akkor a KT képében talán a legjobb T8-as heavy tank kerül a kezünkbe.
Ajánlott felszerelés: rammer, ventilátor, célzásgyorsító, + felfüggesztés (ha nem akarjuk kihúzni a lánctalpat)
Előnyök: jó löveg (gyors, pontos, nagy átütés), megfelelő használat esetében jó páncél
Hátrányok: szemből kigyújtható, kicsi alfa sebzés
Értékelés:
Védettség: Jó
Tűzerő: Jó
Mozgékonyság: Átlagos
-
hellokitty92 #154396 Is-3, csak a rossz minőségű kép miatt nem látszik rendesen a pike nose, de azért kivehető.:) -
Szpecnyaz #154395 Nekem valami IS3 verziónak tűnik. -
lammaer #154394 Ezt érti bárki is? :) -
Ez milyen tank is? Talán IS6 akar lenni?
-
jocyd #154392 Victory!
Battle: Ruinberg 2012. július 27. 0:50:30
Vehicle: T29
Experience received: 4 064 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 41 206
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
legjobb T29-es köröm:-) -
Ez már rég elavult 
WoT spotting ranges table
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Camouflage
-
Szpecnyaz #154390 Khmmmmm, mondasz valamit :D. -
lammaer #154389 Erről az jut eszembe,még lógsz úgy 30 tankismertetővel... -
Szpecnyaz #154388 Klikk! -
Ok5 #154387 lehet túl fáradt vagyok már hozzá kaphatnék egy konkrét linket mert nem találom:) -
Szpecnyaz #154386 Én írtam az ismertetőjét, személyes tapasztalatok alapján :). -
Ok5 #154385 gondoltam csak másabb valakitől szeméyles tapasztalatok.. -
Szpecnyaz #154384 FAQ és tankismertetők. -
Ok5 #154383 valaki ismertetné nagyon röviden a tiger2 negatívuamit? megköszönöm:) -
hellokitty92 #154382 Olyan tankkal szerezte, amivel 4 kill a legtöbb kilőtt egy csatában.
Egy védésnél egyedül maradhatott és letelhetett az idő.:D Én legutóbb így kaptam kampinovkán t34-el egyet, legnagyobb meglepetésemre. Csak mázlija volt, akár el is bújhatott valahova és kill nélkül is megkaphatta.
A retardált csodateamnek természetesen támadni kellett védés helyett. Lenyomtak egy klasszikus lemmingrusht a varázserdőben és rövid idő alatt megdöglöttek. Ketten próbáltuk védeni a másik oldalt, majd a srác megunta és öngyilkos rohamot nyomott, miközben én visszamentem a másik oldalra. A malomhoz kellett visszabújnom, mert a templom felől már felértek a dombra, a varázserdő felől sem kellett már sok és persze arty is volt. Az volt a mázlim, hogy nem cappeltek, mohók voltak. -
Scuy #154381 2KV-1 el:-))Imádom a KV-1 et..:-) -
Scuy #154380 az nekem is van:-)) -
Scuy #154379 Nagyon köszönöm:-) -
Ry0K3N #154378 Hülyéknek áll a szerencse mindig. -
Greenscape #154377 Es van egy Kolobanovja. -
Volt már arról szó, hogy mennyire utáljuk az artykat?
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. július 26. 23:25:48
Jármű: Hummel
Szerzett tapasztalat: 2 160 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 576
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
7 kill
Replayos eredményt feltöltöm majd az eredmények közé. -
Ry0K3N #154375 Néda, vajon miért mehetett tigerre?
-
Hassel74 #154374 Hát, a jó játékostól én is nagyon messze állok, kezdő révén. :)(ami nem jelenti, hogy sokkal jobb leszek) De valahogy engem mindig a személyes eredményem érdekelt, még ha vesztettünk is. Egyelőre még leköt, szórakoztat, nem azt lesem, ki mekkora "pro", vagy láma. :) -
Ry0K3N #154373 Majdnem olyan szar a kezdésed jagdtigerrel mint nekem a tier 9 T34-el volt. :D -
Atesz91 #154372
Gyöngyszemet találtam, így már érthető mért bújt el egy házba Wideparkon, 330 eff 4k meccs alatt :) -
Rue East #154371 mennyi xp kell (majd) a T110E3ra? én 240k-t olvastam
és csak T95ről lehet oda menni? mert valami borzalmas szeméthalom ez a gép, a játszhatatlanság határát súrolja