World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Most megnézem mik lettek a végleges adatok a franciáknál.
Lehet elmegyek A Tier 2-es franciáig is a közepes ágon, azzal lehet osztani 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Elõször én sem láttam a statok alapján nagy elõrelépést az AMX-50-120-hoz képest, de a valóságban kipróbálva nagyon is kijön. Az AMX-50B erõsebb tank. Jobb a front páncélja, még errõl a 170mm-rõl is lepattant a BL-10, több a hp-ja, jobban gyorsul és sokkal gyorsabban tölti be az új tárat.
De egyik sem 1 vs 1 harcra való, egy IS-7 simán megesz szemtõl szemben úgy hogy a fél hp-ját sem tudom leszedni, aki így fog kiállni ezzel a tankkal az veszíteni fog, ezzel sunyiskodni kell, amolyan med taktikát kell inkább erõltetni, minél hamarabb elfoglalni a kulcspozíciókat és nem hátul kempelni.
Szerintem az éles szerveren amelyik oldalon több lesz a high tier francia heavy az az oldal fog bukni az esetek többségében, fõleg az elsõ hónapokban.
Van stabod/gun laying drive-od?
Teszt 1ben hamarabb betöltött? ott nem próbáltam, szerintem most elég lassú a 120as töltése
WoT: Nishizumi77
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Igazán kis szenyók lesznek ezek a francia autoloaders tankok tisztes távolból. :-)
Írj be 1 gyõztes csatát,kit sebeztél meg,kill,mennyi xp és kreditet kaptál,stb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
PantherII - 20 meccs
Vajon van értelme összehasonlítani a winrátádat a két tankban?
😊Hihetetlen.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mindenki azt mondta, jobb, mint a sima Párduc. Ahhoz képest a Párduccal 62% winrate-em volt, ezzel meg 33%! Peccs elõtt nem játszottam vele az igaz, de úgy látom, jól sikerült a nerfelése. MINDEN csatában ellövik az amo racket, teljesen mindegy, a tank melyik részét érte a találat, tuti amo rack! Aztán elég gyakran pusztul a legénység meg a motor is. Pattogok még egy sima KV-ról is, cserébe engem meg egy tier4 scout is átlõ. Flankelni lomha, szembõl lepattan, könnyen pusztul, viszont horror javítási számla... Igazi rémálom tank 😞

Prém nélkül. Tier IX-VI csatában:
Gyõzelem!
CsataProkhorovka 2011. december 28. 13:28:57
JármûPzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 095
Szerzett kredit: 23 048
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
http://kepkezelo.com/images/l6v32hfqj4nq0hbkr6s.jpg
Mint amikor lepattantam Ferdi 105ösével egy 38Naról.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®