World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ARL-44 sheetet pls...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Rakjál fel replayt.

vk 3601h, bison.
Eagle16
Az oroszoknál kijött a 0.7.1, 378mb lett.

Most megnézem mik lettek a végleges adatok a franciáknál.

Lehet elmegyek A Tier 2-es franciáig is a közepes ágon, azzal lehet osztani 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az elég sok😊Milyen tank/tankokkal mész?

Venti meg stab van. Célzásgyorsító helyén egyelõre a megnövelt teherbírás equipment van, hogy amíg nincs meg a fejlesztett felfüggesztés, addig is rámenjen a jobb torony meg a hosszú 88as. De így is gyakran lepattanok, engem meg szinte minden átlõ... (bár tudom, ez elég szubjektív, mindenki így érzi, mikor nem megy neki 😊 )

Hamarabb betöltötte a tárat, de a lövések közt kétszer több volt az idõ. Most két másodpercenként lehet lõni, teszt1-ben négy másodpercenként lehetett.
Elõször én sem láttam a statok alapján nagy elõrelépést az AMX-50-120-hoz képest, de a valóságban kipróbálva nagyon is kijön. Az AMX-50B erõsebb tank. Jobb a front páncélja, még errõl a 170mm-rõl is lepattant a BL-10, több a hp-ja, jobban gyorsul és sokkal gyorsabban tölti be az új tárat.
De egyik sem 1 vs 1 harcra való, egy IS-7 simán megesz szemtõl szemben úgy hogy a fél hp-ját sem tudom leszedni, aki így fog kiállni ezzel a tankkal az veszíteni fog, ezzel sunyiskodni kell, amolyan med taktikát kell inkább erõltetni, minél hamarabb elfoglalni a kulcspozíciókat és nem hátul kempelni.

Szerintem az éles szerveren amelyik oldalon több lesz a high tier francia heavy az az oldal fog bukni az esetek többségében, fõleg az elsõ hónapokban.

Fényes kilátások 😊

Igen ezért tetszenek nekem is, nagy távolságból nyílt terepen félelmetesen hatékonyak tudnak lenni. Nagyon durva mikor valakit elkapok vele és szegény próbálna a szokott módon fedezékbe húzódni de mire elérne oda kap még vagy három lövést 😊
30 napig
Koridor
Kissebb csoda történt. Kilenc járgánybol nyolcnál elsöre sikerült a dupla, ráadásul hét win sorban <#wow1>

150-es átlag XP-vel nekem se tûnne fel, ha néha 200-at kapnék - ahogy kirívó esetekben elõtte is. 😊

Nem lenne szabad gondot okoznia pedig.

Van stabod/gun laying drive-od?

50Bt nem akarom már kigrindelni, mert 50 120on ugyanaz az ágyú, de jó pofa tank fullosan bár lehet kevés az a 4 lõszer 1 tárba 😄
Teszt 1ben hamarabb betöltött? ott nem próbáltam, szerintem most elég lassú a 120as töltése

WoT: Nishizumi77

FCH kari
hali.valaki még tapasztalja a ping ugrálását nekem 30 és 70 közöt ugrál folyamatosan ping teszt alapján 19 a pingem

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Ha E-50-ben szembe fog majd jönni egy IS-4, akkor ugyanúgy le fog alázni, mint ahogy az IS-3 teszi jelenleg ugyanezt a Panthereddel.

Nagyon szeretem a P2-õt most megnéztem a stat -ot és valamivel jobb vele az eredményem mint a sima panther el. Azt hiszem teljesen játékos függõ hogy kinek mi fekszik, ezért sajnos akkor derül csak ki ha már megvetted az adott gépet.
Amit Nazorov77(88566hsz)írt megvan?Jobb felsõ sarokban írja,h prémium felhasználó vagy x ideig...

Hehe, AMX-50B-vel elõbb négy killem volt 10 másodpercen belül, frankón ráláttam Karelián a hegyrõl egy brancsra, amik pont 3-400 hp-ra voltak lesebezve, volt köztük egy Object 704 is 510 méterre, de abba az elõzõ tárral is belelõttem kettõt. A másik három tank T34, T-44 és AMX-13-75 voltak. :-)
Igazán kis szenyók lesznek ezek a francia autoloaders tankok tisztes távolból. :-)

hogyhogy?
szabii98
rosszabbul játszol mint akkor 😄

I met God. She's black

ugyanannyit kapok xp-bõl ill. kreditbõl mint a régi oldallal. ezt azért tudom mert összehasonlítottam a régi és új csatákat.
A P2 is fullos a láncot leszámítva, de mégse érzem magam eredményesnek vele. A gyõzelmi arány nyilván be fog állni idõvel 50% környékére, de attól még nem fogom ütõképesnek tartani. A párduc minden tier7-tel fel tudta venni a versenyt, nehéz tankokkal is, P2-ben meg ha szembejön egy IS-3, game over. Márpedig gyakran jön szembe, hála az MM olyan tulajdonságának, hogy elõszeretettel állít párba nehéz tankokat közepesekkel akár top tankként is. Meg az is nonszensz, hogy minden bekapott lövés amo rack. A tier5 Shermannal több az átlag xp-m és a tier4 T-50-nel is majdnem ennyi. Valahogy ez a tank EDDIG nagyon nem jön be.

Ha a játékban is ikarus44 néven játszol, akkor elhiszem, hogy nem tûnt fel semmi változás.

Akko csak most tûntek fel nekem.

Mibõl gondolod,h nem kapsz több xp-t?(Gondolom van találatod és killed is,ha kilõnek ki kell fizetned a javítást)
Írj be 1 gyõztes csatát,kit sebeztél meg,kill,mennyi xp és kreditet kaptál,stb.

Jobban kell teljesíteni csatában, ilyenre még senki se panaszkodott.

Pales27
Én az ugráló békákat, szaladgáló kutyákat és a nyávogó macskákat hiányolom😊

be van aktiválva a fiók, de nem kapok semmivel-se több xp-t és kreditet.
Eagle16
Lepkék már nagyon régóta vannak 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A lepkék már a bétában is lazán repkedtek a csatamezõkön.

azok eddig is voltak

Az nekem új, hogy a madarak mellett megjelentek a lepkék is? <#guluszem1>

(azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy T7-T8-nél még mindíg értelmetlennek tartom a winrátára való hivatkozást, hiszen NEM vagy bennük állandóan top tank, ezért inkább a csapaton mint a te egyéni teljesítményeden múlik a gyõzelem).

Panther - 188 meccs
PantherII - 20 meccs

Vajon van értelme összehasonlítani a winrátádat a két tankban?

Ha csillogó villogó tiszta garázsod van és ki van írva a jobb felsõ sarokba hogy Prémium felhasználói fiók: x nap akkor be van aktiválva és több XP és pénz jön, az már rajtad múlik hogy mennyi xp és pénz jön egy csatában.

nem
Nem kapsz többet prémiummal, mint normál accouttal?

amit írnak: +50% XP és credit csatánként
<#taps><#hehe>

Érdeklõdnék,h 6 csilingelõs crit(egymás után) 0 damage,befér vmiféle Top 5-be,vagy gyakoroljak még?(Is,és KV13 volt a célpont)
😊Hihetetlen.

Sima Párducot nagyon szerettem én is! Viszont azzal meg csak peccs elõtt mentem... Nem tudom, azóta mennyit romlott a használhatósága.

Mighty
Az normális, hogy ház mögött, takarásban állok IS-4-emmel, az arty lövi a háztetõt és én sebzõdök, meghalok?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Már csak párezer xp kell a p2höz, azért a biztonság kedvéért megtartom a p1et, bár így a credit jóval késöbb lesz meg rá.
Ez a Panther2 nekem eddig a játék legnagyobb csalódása!
Mindenki azt mondta, jobb, mint a sima Párduc. Ahhoz képest a Párduccal 62% winrate-em volt, ezzel meg 33%! Peccs elõtt nem játszottam vele az igaz, de úgy látom, jól sikerült a nerfelése. MINDEN csatában ellövik az amo racket, teljesen mindegy, a tank melyik részét érte a találat, tuti amo rack! Aztán elég gyakran pusztul a legénység meg a motor is. Pattogok még egy sima KV-ról is, cserébe engem meg egy tier4 scout is átlõ. Flankelni lomha, szembõl lepattan, könnyen pusztul, viszont horror javítási számla... Igazi rémálom tank 😞

Mikor T8volt akkor is kategóriája legjobbja volt szerintem és most se panaszkodhat. Csak furán néz ki szívószállal, ha jön a historical battle elsõ dolgom lesz venni egy panthert.

Ki mondta, hogy rossz a Panther? Eddig ezzel a tankkal a legnagyobb fun menni. Legalábbis nekem.
Prém nélkül. Tier IX-VI csatában:

Gyõzelem!
CsataProkhorovka 2011. december 28. 13:28:57
JármûPzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 095
Szerzett kredit: 23 048
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

http://kepkezelo.com/images/l6v32hfqj4nq0hbkr6s.jpg
Az ilyen "shit happens" kategória volt.
Mint amikor lepattantam Ferdi 105ösével egy 38Naról.

tigrincses
nagyon jó ez a steel beats gold szimulátor! nem játék!😊 bárcsak megovlna a pro -pe változat de hát mint minden jóért" fizetni kell a világban !!!

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®