World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hawken
Aha, így már érthetõ hogy (egy gyalogság ellen fejlesztett ágyú, egy olyan játékban ahol nincsen gyalogság LOLOLOL) majdnem 100 méterrõl gyakorlatilag lenullázza a másik tankot, de 40-rõl a maradék 3%-ot nem képes levinni.

T34-el én se féltem már más tanktól. Inkább abba fáradtam bele, hogy folyton dugdosni kell az SPG-ktõl, mert ha csak egy is van a pályán, az kötelességének érzi, hogy végig engem, a könnyû célpontot szívasson.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kész átverés😊

A prémium ellenére a tank még mindig kap találatokat, sõt ki is lövik.
Ha nem jól célzok, akkor mellémegy a lövés, vagy ha talál, akkor néha lepattan. Hát micsoda dolog ez?

Kérem vissza a pénzem!
<#falbav>
mehetnénk együtt 😊

Fullos T34 is olyan lett mint a T32, folyton 1000xp fölött hozok és általában nyerek:

Gyõzelem!
Csata: Mines 2011. december 28. 12:48:42
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 623
Szerzett kredit: 57 720
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Így hamar meglesz az a 120k xp T30ra 😄

WoT: Nishizumi77

Köszönöm a segítségeteket. :-))
Nekem van kv-13 én nagyon szeretem. szerintem nagyon jó kis tank.

Hi.Prém nélkül 2-en,prémmel 3-an lehettek 1 szakaszban.Elég ha a 3-ból az 1ik prémes.

Semmibe. 😊
Köszi. Mibe kerül ez nekem, csatánként?
patchaou
A csata gomb alatt van egy legördülõ menü, ott megtalálod.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ismét egy kezdõ kérdésem lenne: Hogyan tudok szakaszt létrehozni? Prém már van hozzá. Köszönöm elõre is.
Ugy ertettem, hogy gyalogsag nincs. 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

patchaou
"Ebbe a jatekba csak tankok vannak."
Bár úgy lenne.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lassan minden a helyere kerul. A howitzereket a gyalogsag ellen talaltak ki. Ebbe a jatekba csak tankok vannak. 😊

Berakott olyan T8 csatába ahol csapatonként összesen 2 T8 volt ,azok is medek voltak, eredmény:

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2011. december 28. 12:34:25
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 840
Szerzett kredit: 106 552
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

hawken
Mai csata Himmelsdorfon, középen megy a hentelés, egyik sarkon áll egy hetzer és messzebrõl lövöldözi ki a tankjainkat. Én a stuggall odacserdítek neki egyet a 10.5-össel, marad 3 százalék energiája, de behúzza magát a sarok mögé. Rárontok és kb 39 méterrõl HE-vel az oldalába lövök, és... semmi, a lövés mintha nem is lett volna. Aztán ütközéssel végül kinyírom.

És pontosan miféle elõnyöket várnál?😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ha csak simán artit kérdeztél volna, akkor negyven napig kellett volna a város fõterén a hamuban térdelve böjtölnöd, mielõtt kikergetünk a leprások közé.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igazan majd akkor veszed eszre, ha lejar a premiumod. Se xpt se creditet nem kapsz a meccsekert. Addig olyan a premium fiok mint a levego. Csak igy nyugodtan elvagy vele. 😊

"ide köpjetek"
Tessék 😄
<#duhos2>

Én is azt hallottam, hogy a GW panther a legjobb counter arty, de tapasztalatbol meg nem tudom, mert meg csak hummelnel tartok. (ide kopjetek) 😊

+50% credit és xp jön, meg kapsz egy csillogó villogó tiszta garázst.

Hi.A garázs jobb felsõ részén írja,h prémium vagy 1-2-3stb napig?

Én úgy hallottam hogy az apám unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa szerint a GW panther jobb mert 0,38as a pontossága és hamarabb betölt.

Hi.Ez tetszik😊

patchaou
Hogy hogy nem jön semmi elõny?

prémium felhasználói fiókot vásároltam, de nem jön semmi elõny. lehet vmit tenni ez ügyben?
Tudom, itt senki sem artizik, de hátha a szomszéd haverja postásának a kissebbik unokájától meg tudjátok kérdezni.
Arty vadászatra melyik lenne a jobb? Egyik opció az S-51 bazi nagy sebzéssel, a másik a GW Panther kétszer gyorsabb ROF-al, jó lövegkitérítéssel.
Még azt is kérdezzétek meg légyszi, hogy érdemes e AP-t használni ezeken.

Köszi!
Amúgy gyorsan utána számolva T34re veszélyesebb a 105, 128asnak a DPMje 2146, a 105nek meg 2400.

Akkor lehet a szolgáltató kínlódik vmit. Engem ma simán beszélgetés közben is lefagyasztott.
patchaou
Nálam fut gond nélkül.

Hát a 105ös HE ( nem az L/28 ) képtelen volt megkarcolni a 64HPs IS-4et úgyhogy azóta óvatos vagyok az ilyen kivégzésekkel.
Amúgy ha 128as lett volna akkor is meghalt volna mert sokszor nem talált el, meg ostoba volt és az oldalával támadott.

9HP-t csak sebez a HE lõszer. 😊
Mákod volt,h nem volt Maus gun az E75ön.

ne is mondd ráadásul a 704 reloadja kb mint egy közepes artyé..szal ha a tetves lag miatt elhibázod, akkor ált bukó van.
Lehetetlen így játszani vele mire be célzol valakit meg rá lõsz már rég nincs is ott
igen, szinte folyamatosan. Roppant idegesítõ.
Nálatok is szaggat?
Mai legjobb köröm az obj 704-el. Sajnos defeat:

Hát nem, viszont azt örömmel látom hogy a 120as ágyú HEje még alkalmas kivégzésekre 😄

ellenséges E75 nem igazán volt toppon :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sikerült kifejlesztni a 120-ast a T34-re. Hát az valami álom! Teljesen más tank lett belõlle. Egyre másra kapom az acélfalakat is vele mióta lecseréltem a fegyvert addig meg egyet se. Az új motort meg sec-perc alatt kifarmoltam, olyan robbanékony meg fordulékony lett hogy egy álom. Amilyen szenvedés volt eddig olyan öröm vele most a játék. <#szeret>-em a T34-em.
Átlagon felüli, de annyira nem nagy szám kör volt. Jó ez a T34 a 120assal, és egymás után 3x kerültem vele himmelsdorfra, ez a replay a 3. körrõl van 😛

replay

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. december 28. 10:54:55
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 524
Szerzett kredit: 66 999
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

És akkor én mit szóljak megvettem a t-25-t és csomószor vagyok vele tier8ba, szegény typeosok, úgy sajnálom õket😄
Szerintem ezzel még jobban is járnak mert több pénz jön, az hogy kap +1 battle tiert nem jelenti azt hogy többé nem kerül be T8 csatába.

Hát... érdekes ez a szitu, mert ugye real life olyan nincs hogy te megveszel valamit aztán utólag rontanak rajta (extrém nerfnek azért én sem nevezném).

Másfelöl: a számítógépes MMO játékok arról szólnak, hogy függetlenül attól hogy fizettél érte, SEMMI sem a tied, és a tulaj azt csinál vele amit akar.

Szóval: csókolják meg Overlord seggét hogy kap még 5% credit buffot.

az új orosz ág==>

úgynézem elég sokat fog változni az orosz ág pl:KV-3 tier 7-be kerül,IS-4 meg tier 10 be, új heavy-k <#wow1>
Overlord, any chances for a full gold refund for Type-59 due to extreme nerf it will receive? (one tier higher MM bracket is a extreme nerf)
// fú tényleg rohadt nagy nerf a többi T8 med MM besorolására felvinni a szintjét.

1. No, since we are not touching the tank itself. 5% profitability buff should help maintain the same income.

Ezt azért furcsállom, mert a KV-13 legnagyobb lövege, a 85mm BM az egyik legpontosabb orosz löveg a játékban(0.32m). Jól gondolom, hogy azt te ki se fejlesztetted?

Amúgy én pont ezért meg se próbálkoztam soha a KV-13al vagy a T-43al, én az orosz 100mm-es löveget és a 85mmes BM löveget már Tier6ra sem éreztem elegendõnek a T-34/85ön. Nem tudom hogy tudnak mások 100.000+ XPt kigindelni a T-43al.