World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A prémium ellenére a tank még mindig kap találatokat, sõt ki is lövik.
Ha nem jól célzok, akkor mellémegy a lövés, vagy ha talál, akkor néha lepattan. Hát micsoda dolog ez?
Kérem vissza a pénzem!
<#falbav>#falbav>
Gyõzelem!
Csata: Mines 2011. december 28. 12:48:42
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 623
Szerzett kredit: 57 720
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Így hamar meglesz az a 120k xp T30ra 😄
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Bár úgy lenne.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2011. december 28. 12:34:25
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 840
Szerzett kredit: 106 552
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tessék 😄
<#duhos2>#duhos2>
Arty vadászatra melyik lenne a jobb? Egyik opció az S-51 bazi nagy sebzéssel, a másik a GW Panther kétszer gyorsabb ROF-al, jó lövegkitérítéssel.
Még azt is kérdezzétek meg légyszi, hogy érdemes e AP-t használni ezeken.
Köszi!
Amúgy ha 128as lett volna akkor is meghalt volna mert sokszor nem talált el, meg ostoba volt és az oldalával támadott.
Mákod volt,h nem volt Maus gun az E75ön.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
replay
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. december 28. 10:54:55
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 524
Szerzett kredit: 66 999
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Másfelöl: a számítógépes MMO játékok arról szólnak, hogy függetlenül attól hogy fizettél érte, SEMMI sem a tied, és a tulaj azt csinál vele amit akar.
Szóval: csókolják meg Overlord seggét hogy kap még 5% credit buffot.
úgynézem elég sokat fog változni az orosz ág pl:KV-3 tier 7-be kerül,IS-4 meg tier 10 be, új heavy-k <#wow1>#wow1>
// fú tényleg rohadt nagy nerf a többi T8 med MM besorolására felvinni a szintjét.
1. No, since we are not touching the tank itself. 5% profitability buff should help maintain the same income.
Amúgy én pont ezért meg se próbálkoztam soha a KV-13al vagy a T-43al, én az orosz 100mm-es löveget és a 85mmes BM löveget már Tier6ra sem éreztem elegendõnek a T-34/85ön. Nem tudom hogy tudnak mások 100.000+ XPt kigindelni a T-43al.