418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Commandier
    http://worldoftanks.eu/news/3230-tier-ix-dispatch/
    Végre egy komoly akció tankokra :). Nekem pont jól jön:).
  • Attiska
    Pedig valamelyik WG-s főkancsó azt mondta, hogy ha jönnének a vodkások az EU szerverre, akkor agyon hentelnének mindenkit. Ezek szerint (megint) hazudtak?
  • lammaer
    FAQ, első link :)
  • diegho
    T62A rá akar menni egy IS-7re, de meggondolja magát és konkrétan megfordul előtte, hátat fordít 50m-ről és le se szarja, hogy szétlövi az IS-7, ő ott meggondolta magát és inkább nem megy arra, persze nem lő vissza, inkább fennakad egy házon, mert az úgy jó neki, hiszen a ház fedezéket nyújt. Komolyan ezekből óriási epic fail videókat lehetne csinálni, lehet fel fogom tenni az orosz kliens és feljárok ilyen fail videókat csinálni róluk.
  • Greenscape
    Ember amikor kimasoltam akkor itt volt ugyan igy a forumban semmi link meg hasonlok. Szpecnyaz valasza meg nem volt ott akkor mikor elkezdtem a kommentem csak ugy tunik sokkal kesobb kuldtem el. Elofordul egy-egy nagyobb cigi utan
  • foxbat88fx
    én is sokat szoktam járni orosz teszt szeróra, és hát mit ne mondjak... "érdekes" :DDD
  • diegho
    Ja és számtalanszor voltam olyan csatában lassú tankkal, hogy előrementem és a másik oldalon bementek a bázisunkra, az állás ilyen 10-2 körül nekünk és az az 1 tank nyugodtan befoglalta a bázist, én nem értem vissza a nép meg ment előre hiába villogtam, de se a cap kör közelébe nem ment senki, se pedig vissza, egyszerűen amerre állt a cső, arra ment az első, a többi meg utána, ha az első megállt, megállt mind.
  • lammaer
    Az a jó hogy biztos vagyok benne, az orosz szerverek statisztikái szignifikánsabban számítanak mint az EU, tehát nem csodálkozok hogy néha nem értjük melyik tankon mit miért csinálnak :D
  • TDantes
    Nem is...mindig a németek nerfelik és használhatatlanok mert folyton felgyulladnak amióta elől van a váltó...
  • diegho
    Egy azon csatában vettem ezt észre ST-I-ben ülve:
    -velem szemben T30, T95, Löwe, VK aufsB mind a 4 50 méteren belül sík terepen és az összes a tornyomat lőtte, pedig nem voltam hull down-ban, egyetlen egy lövésük sem sebzett 4 percen keresztül
    -IS-7 vs. IS-7, 13 90, IS-3, O704 az egyedüli IS-7 hp veszteség nélkül ölte meg mindet úgy, hogy 4 irányból mentek rá

Ezeket ha nem magam látom nem hiszem el, ennyire nagyon gyengék nem lehetnek, ezt a szintet egy olyan ember is megüti, aki még egeret sem fogott a kezében soha. Mondjuk fura volt, hogy 52-54% win ráta körül van elég sok ember 800 körüli eff-el, na ilyent nem látni az eu szerveren.
  • foxbat88fx
    az oroszok nagyon idióták (leszámítva a RED klánt)
    kib*** gynegék, komolyan, én is ezt vettem észre hogy az EU szerver sokkal keményebb :)
  • diegho
    Orosz szerveren játszik valaki közületek? Én még nem találkoztam 1800+ effessel orosz szerverről kb 100 tesztszerveres csata alatt. Komolyan ennyire gáz a helyet ott? Olyan dolgokat látok teszten, amiket nem hiszek el, ha nem látom - mármint értve itt az agyatlanokra. Ha tényleg ennyire gáz a helyzet ott, akkor át kéne menni 3-an, platoon-ban és lenne egy laza 85% win ráta meg 4000 eff.
  • lammaer
    "mindig a németeket"

Látom szemellenző megint fenn van :D
  • Gunslinger
    A többit is nerfelik, T-54-et a legkevésbé, de most az a leggyenguszabb a négy t9 med közül.
  • Attiska
    Hát most mondd meg... De az is biztos, hogy T3-ban a T-46 rohadtul ópé... Legelső csatámon teljesen alapként csak úgy 4 kill.
  • TDantes
    Lemertem volna fogadni hogy az E50-et nerfelik...mindig a németeket...hajaj
  • Gunslinger
    De nem csak az E-50, az összes többi t9 med drágább lesz, ahhoz képest hogy nerfelik őket, az E-50-et ráadásul elég durván.
  • charlie0930
    Na most döntöttem úgy hogy eladom az e-100-at. Szépen begurultam a mezőről a házak közé na mondom mázlim van nem löttek rám az arty-k még csodálkoztam is .Egy löwe-t kilőttek tőlünk erre a nyomorult arty "ob.261" aki kilötte elkezdte nooobozni és fikázni mert oneshootolta.Na mondom milyen paraszt egy köcsög én ha kilövök valakit nem kárönvendek rajta söt ha nálam kisseb akkor még megeresztek egy sorry-t is.A kővetkező találat engem lött telibe kigyuladtam rányomtam a porolto szutykot maradt a full hp-bol 47 hp és a rádios meg az egyik tőltő.Ezért döntöttem úgy hogy nem fogok többet e-100-zal menni mert tele a tököm hogy egy kis buzi egy lövéssel szétbassza a tankomat amiért honapokig játszottam még meglett a pálya másik végéből és utána még a pofámba is röhögjön.

• Oddball29
    Valamit nem értek. Holnaptól megveszem kétmilliáért. Jövő szerdától kerülne kerülne akkor olyan 3 millió négyszázezerbe, eladva egymillió-hét. Miért is nyertem én ezen?
  • Eagle16
    Jah nem, ezt elnéztem :D 1.725.000-ért lehet majd eladni, de most ugye 1.991.000-be fog kerülni. Szóval nem jó üzlet. De a Lorraine-es a Tier lépés miatt jó.
  • Eagle16
    Igen, 460k-val lesz drágább. Ha leértékelve megveszed holnap akkor 734k kreditet lehet vele nyerni! Ha eladod a patch után.
  • Oddball29
    E-50 drágul 7.5-ben?
  • R3nton
    igen úgy gondoltam... de azért köszi!
  • Eagle16
    Persze. Megveszed leértékelve 1.345.000-ért, patch után Tier 9-es lesz és eladod a teljes ár feléért, ami 1.725.000.

Plusz én így lehet hogy visszaveszem az Object 704-est meg a T95-öst, spórolok 2 milliót. Zsír.
  • mordawn
    Nehogy most vedd meg, várj holnap reggelig.
  • R3nton
    ez tuti, mert akkor meg is veszem most lorrainet
  • diegho
    Ezt nem hiszitek el, a pz4 aki spotolta a fedezékben álló 1db tankot és noobozta az egész csapatot miután ignore-ra tettem még a wot.eu-n is írt nekem privátot, hogy elmondja én mekkora balfasz gyökér noob vagyok és attól, hogy tudok lőni még semmi közöm nincs a játékhoz, lehet bármilyen jó statom én akkor is csak egy balfasz leszek és miattam veszíteni fog mindig a csapatom. No ezentúl így hallgassatok rám! Ha mondok valamit csináljátok az ellenkezőjét, mert miattam mindig veszítenétek! eme csodálatos élőlény volt az elkövető
  • Eagle16
    Ja ezen gondolkoztam én is, azzal extra 400k ingyen :)
  • virkir
    Aki most veszi meg az igen jól járhat vele, majd 400k-t nyer ha eladja a patch után.
  • Gottfried
    Végre egy jó akció!
    A Lorraine már rég ki van fejlesztve de eddig valahogy mindig másra kellett a kredit.Érdemes volt várni vele. :)
  • mordawn
    380ezret :)
  • Los Anthes
    Ugyanaz vár rá, mint most a KV-5-re: kiveszik az in-game shopból.
    Más változás nem lesz vele (azaz a "szovjet" Churchill megmarad prémiumnak).
  • Szakesz
    Mondjuk így még a Lorraine-en is profitálhatunk. :)
  • R3nton
    hát én tuti megvárom míg visszamegy eredeti árra.
  • Oddball29
    M48A1
  • Ytar
  • Los Anthes
    Esetleg, ha valaki tud még a válasz mellé még egy replay-t is tud küldeni, az nagyon jó lenne. :D
  • Los Anthes
    Az új médiumok közül melyik a legjobb? (Csak a jövőbeli terveim miatt... XD).
  • Desmodromic
    Tuti kijön kedden a patch, hogy néhányan beszopják ezt az eladás dolgot!
    Nekem is úgy van kiszámolva a lovettám, hogy a T9-eket eladva tudjam megvenni a T-62, E-50M párost.
  • Szpecnyaz
    Nyilván úgy fogom eladni, nem ejtettek a fejemre. Csak gondolom így nem lesz patch szerdáig.