418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #154928 az az egész tank egy gyenge pont XD -
R3nton #154927 eltalálnak de azért ne állítsd már be a t110et ammorackes tanknak, mint pl a T-44 vagy a Panthert, mert nem igaz. Az meg a te bajod ha olyan tankkal próbálsz arctámadozni, amelyiknek csomó gyenge pont van a tornyán ráadásul ezáltal elveszti a mozgékonyságából eredő előnyét is. -
Okés téma lezárva te vagy a szellem gósztwarrior téged nem találnak el sose. -
R3nton #154925 semmilyen kupolázgatás nincs mozogni kell a tankkal, mint egy pattonel kb, beszoktam menni másik heavy mellé, oldalba lőni pörögni forogni körülötte. Jó kis agilis agresszív tank, én nagyon szeretem, nekem nem érzékeny ammora se. -
Ammorack a narancssárga gyengébbek kedvéért.
Ammorack ellövése nem csak azt jelenti hogy bumm felrobbant a tankod hanem hogy megduplázódik az újratöltési időd. -
R3nton #154923 szted hazudok? :D Van IS-7 E-100 meg IS-4 is T110 mellett, ezek közül sztem T110 a legjobb, bár IS-4 se rossz -
Hát tényleg érdekes mert alapból pont ott lövik mert máshol nem nagyon lehet sebezni így max az van hogy nincs ilyen tankod vagy hátul sunnyogsz vagy mindig arctámadózol de akkor meg a kupolánál a parancsnokot lövik ki és megint esik a rofod.
-
foxbat88fx #154921 Tudom, :D de mellé marha lassan szűkült... a test papír, nem beszélve a low hp-ról...
most kap több hp-t meg azt a gagyi 85mm-est :D na azzal meg nem sürün csinálok Oskint... -
bgabor #154920 Hangyányit túl erős volt az a 100mm-es ágyú abban a tierben. 175-ös átütés amikor az amcsi medek 128, a németek 132-ös átütéssel mennek ott. -
R3nton #154919 még van 2 napod -
kHares #154918 Úgy tűnik nem lesz meg a lóvé a t54-re, ma nem szeret a random. T34 uccsó 5 csatában 70%-ba mellé teljes beszűkülve, object 704 szintén félre, láncol majd slusszpoén: szembejön másik object "ding". Mit lehet erre mondani? -
Orpheuslow #154917 jagdpanther 3 tulajdonképp már most benne van a játékban amx FoSh néven,a franciák gondolom frankón lenyulták a tervrajzokat a háború végén,már ha voltak eredeti tervrajzai ennek a tanknak, a panther 3 pedig szép,de ahogy valahol olvastam az teljes mértékben kitalált tank a licenszei egy másik játék tulajdonába tartoznak,és a wg természetesen nemfognak érte egy petákot sem fizetni,egyébbként majd valamikor ottlesz a leopard 1,az jó lesz csak kikéne várni. -
R3nton #154916 érdekes nekem szinte soha nem lövik el a t110 ammoját, legalábbis nem többet, mint bármelyik másiknál:D -
foxbat88fx #154915 +380k ;) stockként...
majdnem eltaláltad :D
nos akkor lehet megveszem, de előtte meg kell szabadulnom szegény T-34-85-től :(
szemetek elveszik a 100mm-esét XD -
kHares #154914 3.450.000 lesz az új ár -
foxbat88fx #154913 jah de nekem nem kb.-ra hanem 100%-ra kell, de akkor kiszámolom :)
csak mert el kellene adnom 1 tankot h megvegyem ezt a szutykot -
diegho #154912 Ha benne ülsz a jobb első görgő mögött is szokott kapni ammo sérülést, én már KV-1S-el lőttem el ott maxról 1 lövéssel T110-et. -
diegho #154911 Kb erre számítottam, amerikai dominancia mindkét típusnál, teszten is egyértelmű volt, hogy az E3 E4 a legjobb TD-k, valamint az M48 kiemelkedik a med mezőnyből. -
Szakesz #154910 A T110-en akkor sérül, ha a torony oldalát találják el, ütik át és sebzik meg. Különben az ammo rack nem nagyon sárgul be. -
Miért lenne selejt? -
Az a 12.5% nem sokat ér a perknél amúgy is vizes lőszertartóval együtt ajánlják.
Alapból ami szar tank azon sajnos a wotban amúgy se lehet sokat javítani nekem T110-en mind a kettő fent van a vizes is meg a loaderes perk is de most annyival jobb hogy nem minden körben lövik el a rekkem hanem minden második.
Egyetlen biztos megoldás van hogy elkerüljed a sérülést ha nem találnak el ehhez a legjobb ha nem is használod az ilyen selejt tankokat
-
kHares #154907 Ha most veszed olyan 400k profittal lehet eladni -
A töltő ammos perkje elérte t44en a 100%ot, de szinte minden körben sérül az ammo.
Sokszor 2x is. Ez is csak a felrobbanás ellen véd? -
+1Q -
foxbat88fx #154904 vki tudja fejből h mennyibe fog kerülni a lorraine 40t 7.5-ben?
vki kiszámolta mennyit lehet vele nyerni ha most megveszem késöbb eladom??? :D ty -
ebr-75 armoured car -
badnewz #154902 Proharovka a legjobban támadható map szerintem, spg-k felhúzódnak a2-be ha nem agyhalottak és kezdőn talpalnak egy bokorban...:) Az alsó részen minden védőt tudnak lőni a töltések mellett a1-2 környékéről, az usa T széria meg töltésen enyhén felgurulva tornyot kidugva tudják lőni hegyen kempelő noobokat és spotolni. HA a védő spg a hegyen marad csak pár bokorban bújhat, hogy ne spotolódjon... counterezni sem nehéz, ha meg legurul akkor csak a map felső részén egy bokrokban gubbaszthat ami nincs túl sok. Persze rengetegszer megállnak az spg-k kezdőn ahonnan töltés mögé nem tudnak lőni, a gyors medek nem képesek a töltés védett oldalán szaladgálva kispotolni a védőket, hamar átrohannak meghalni nem várják meg míg az spg leamortizálja őket stb..:) -
Los Anthes #154901 LOL, erre nem gondoltam, de jogos. XD
De probléma megoldva: max. 1 arty :D -
R3nton #154900 én az ebay-en is láttam elég sokat -
nemtudommivan #154899 5 arty... Ez szívmelengető volt... :) -
TDantes #154898 Hm. Azért ez nagyon vicces. gyakorikerdesek.hu -n, szinte naponta van egy kérdés hogy melyik tank a jobb?
Egyre népszerűbb a Wot...minden Pistikének felkell tennie emiatt egy kérdést. -
Los Anthes #154897 De örülnék, ha a WG a saját ötletét meg is valósítaná:
5-ös platoon, de úgy, hogy oldalanként 3-3 ilyenből alkot egy meccset. Egy jó balansszal még egy kifejezetten jó módja is lehetne a játéknak. (Úgyis a szobanövények többnyire nem társasági életet folytató élőlények, akik csak a random csatákban lelhetőek fel... XD) -
raktáros #154896 pardon! Úgy értem aki normálisan játszik, annak tök, hogy a sok ezerből, egy hülyével több vagy kevesebb. -
Los Anthes #154895 Én is kíváncsi lennék, de nagyon semmit se lehet tenni ellene.
Habár az account eladás illegális, de mivel a felhasználónév nem látszik, a képen lévő adatok megváltoztathatóak (értem azt, hogy ezen adatok alapján nem lehet visszakeresni az illetőt, mert ha csak egy meccset megy utána, akkor sok adat változik), és valószínűleg egy legálisan bejegyzett cég üzemelteti ezt az oldalt és működik közre ebben, így nincs mit tenni.
Ugyebár az account eladás csak szabályellenes, de nem törvényellenes.
Bár legszívesebben én is töröltetném a T10 szobanövényeket... -
raktáros #154894 Ez megnyugtató!
Tudom téged nem érdekel, de nincs itt elég, a játékmenethez abszolút hülye szobanövény?
Igaz +1 mit számít az a temérdek alapokat sem ismerő aranyhal értelmi képességgel rendelkező tier X-ben csapattársnak sorsolt lóvé van idő nincs hülyének. -
Attiska #154893 Ehhez az oldalhoz vajon mit szól a WG? -
Los Anthes #154892 http://www.playerauctions.com/wot-account/
Csak egy példa. (Bár kíváncsi lennék, hogy sikerül-e eladni itt valamit is >:D) -
nemtudommivan #154891 Ez a játék nem ismer ma más pályát csak a wideparkot? Minden második vagy harmadik az. Már a könyökömön jön ki. -
Etelkozi Vata #154890 Az enyémnek is tudja a klánvezető a jelszót, de ha a vevő megváltoztatja, akkor már nem fogja tudni, meg én sem.
Természetesen a bizniszt személyes jelenét mellett gondoltam.
Kapom a lóvét, jelszót azonnal változtatjuk. -
raktáros #154889 Akkor vegye.
Nekem tök.
Csak azért mondom mert az enyémhez pl. rajtam kívül ketten hozzá férnének ha akarnának. "a prémem feltöltés miatt"