418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Én még csak 5 csatát játszottam az Egérkével, ugyan nagyon kiemelkedő meccs nem volt vele, de eddig 2200 az átlag sebzés, és 1,6 a kill ráta.
  • realcsabi
    Kb. minden tanknál megvan az a 90%-os arány, viszont ha nem egy autista ül abban a japán heavyben, akkor azért könnyen gamechanger lehet.
  • Plata
    Én nagyon szeretem az autista japán teheneket,ha van csatában akkor csak őt tüntetem ki a figyelmemmel.
    De ha lehet ne legyen a mi csapatunkban,mert 90%-a agyhalott hülye.
  • MuldR
    Japán heavykre alap a spall liner. Akkor az artyk 9-200-ig sebeznek csak bele. A probléma csak a folyamatos stuntól a töltési iső meghosszabbodik.
    Ja és type5-el szinte folyamatosan csak kemperovkát kapok, hogy nehogy egy rohadt ház vagy szikla legyen ahová el lehet bújni az a(r/u)tisták* ellen.
    * igény szerint artistának vagy autistának olvasandó. :)

tipp: sidescrappelő mauschen oldalának hátsó részét HE-vel megküld, az instant gyullad. :)
  • realcsabi
    Vigyázz mit kívánsz, mert amíg nem tudod magabiztosan lesebezni legalább a saját HP-dnak megfelelő mennyiséget, addig lehet hogy te is rosszabbul járnál.
  • Gyuszopapa
    Lent sem jobb.9-en 0-át sebeztek és társai.Érted 9-en.
    Levehetnék annyira a kreditet a semmi teljesítményért hogy még prémmel se legyen kedvük ezeknek játszani.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.05.30. 09:22:44
  • asolyom
    Kb. lassan kezd elmenni a kedvem a magasabb tierben való játéktól. Azt gondolná az ember, hogy T8-10-ben kicsit értelmesebb játékosok vannak. Hát nem! Majdnem, hogy nagyobb marhák, mint lentebb!
  • Gyuszopapa
    Mindig azt gondolom hogy elég mélyen van a játékosállomány színvonala.De sajnos mindig rá tudnak cáfolni hogy a lejjebbnél is még lejjebb.Pedig már így is közel vagyunk a föld magjához,a békát már nem is látjuk.
  • asolyom
    Észrevettem. Ma még egy értelmes kört nem lehetett menni. És még az EU1 is besz@rt most.
  • Sir Charles
    Tegnap délután Mauschen-el mentem egy durva kört.
    Top tank voltam egy másik egérkével ominózus Erlenberg pályán, normál csata, északi base-ről indultunk.
    Lemmingtrain indul a kastélyba, 11 csapatársam megy oda, csak ketten indultak el a dombokhoz, én ezt látva megálltam védeni a bázist, mert tudtam, hogy a két szerencsétlent azonnal kilövik(így is lett). Na gondoltam, nem baj legalább a kastély a miénk lesz.
    A másik Egérke is beállt mellém és így simán megvédtük a bázist a csomó med-del szemben.
    Csak mire ez lezajlott, látom, hogy a "fantasztikus" támadó csapatból maradtak 4-en. Ez igen.
    A társammal erre fordultunk és a kastély utáni dombokra cammogtunk és levadásztuk 2-en az összes támadót.
    A meccs végére maradtunk 2-en, az ellenél meg maradt egy UDES, meg egy tier 8 kinai light.
    Sajnos-nyilván- döntetlen lett mert ők nem tudtak kilőni, mi meg nem értük utol őket, meg a foglaláshoz sem értem oda.
    4800 dmg 6700 lepattanó meg valami 1000 spot. Sajnáltam, mert ha nyerünk tuti Mastery badge lett volna, mert így is kaptam valami 1100 base XP-t.
    Ja és természetesen egy 500 dmg-es IS-3 végig anyázott minket, hogy kemperek meg noob-k stb-stb vagyunk. HÁt mi a f.szt tudtam volna csinálni??

• Plata
    Most rengeteg agyhalott van.
    Vk28 bázisunkon 3 td-t ölt meg.
    St emil,T25/2 és E25-öt.
  • asolyom
    Tegnap a T-10-ben ülve találkoztam egy másik T-10-el, ami stock toronnyal volt, és nem a top ágyú volt rajta. Ez lelkesen lődözte a tornyomat arannyal, és fel sem tűnt neki, hogy esélye sincs belőni. 1560-at pattintottam csak ettől a zöld moszattól.
  • Sir Charles
    Én nem tudom, hogy a WG hogy számolta ki ezt az 5% csak a lövéseknek gold ammo, de ma reggel nyomtam két meccset Obj 416-al, aminek konkrétan nincs páncélja, a két meccs alatt(direkt néztem)14 lövés talált el, ebből konkrétan 8 gold volt. Ismétlem, egy olyan tankot lövöldöznek golddal, aminek semmi páncélja nincs.
  • Gyuszopapa
    Persze mikor túl sok gyökér van a csapatban akkor én sem tudok mit tenni.1-2 lövés mert 10-en jönnek.
  • Angelus1991ster
    Nem az volt az ígéretük, hogy két tieres csata után nem jöhet két tieres csata?

Tegnap ilyen leosztásos csatában voltam, néztem is, hogy emmeg mi?:
    2 db t10, 2 db t9 és 11 db t8-as.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.29. 23:42:59
  • Gyuszopapa
    Azért elég sok tank megszívta ezt az új MM-et.Chi-he,Chi-nu folyamatosan +2-ben játszik.Saját tiernél kisebb tankot nem láttam még velük.
    Vagy csupa 4-es csata és 6-os a 4-essel.Vagy csupa 5-ös és 6-7-es csata az 5-össel.
    Szedem be velük a Levasaló medált illetve csatát hozok le velük.Pedig nem egy powercreepek.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.05.29. 23:37:32
  • HTS s3rg1nh00
    nincs kizárva,ha valami -2 tieres meggymagköpködő beáll lőni szembe... :)
  • barret
    Pár napja írtam,hogy acélfalat csináltam vele :)
  • asolyom
    Nekem éppen a T-10-el mentem egy egész jó csatát Mannerheim Line-on, 3500 dmg mellé meggyilkoltam két másik T-10-et, egy Revot, meg két TD-t (T95&FV215(183)). Első lettem xp-t illetően.
  • kigyi
    Full retard ma a banda :D Beállok foglalni, mert csesztem az egészre na mondom mindjárt kiszednek aztán abbahagyom a játékot. Hát persze, hogy nem, sőt nézem a térképet az ellenfél meg se moccan felém.... Senki sem jött még csak véletlenül se foglalkoztak velem így meg is lett a kitüntetés amikor egymagam foglalom el a bázist és nem fedeznek fel a csata során, de ilyen hülyéket mint ma. Az előbb meg 1455-öt pattintott a KV1S igen ez amit szinte minden átüt... Ott áll velem szemben 8 tank és lőnek veszettül persze nem tudtam mit tenni hiába kértem segítséget senki sem segített csak pucoltak....
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.29. 21:08:40
  • asolyom
    Kedvencem, mikor Murovankán encounter módban az egész csapat indul a varázserdő felé, az ellenfél összes tankja beáll a cap körbe, és mivel senki nem ér oda a foglalást megszakítani 1.5 perc alatt veszítünk.
  • joe662
    Egyéni szoc probléma:-DDD
    Làtod én elörelàtó voltam:-D és van 2 orosz,1 amcsi,és 1 svéd nöcim.
    De meg ne kérdezd,hogyan sikerült:-))
  • Sherman0070
    Jókor... full nő legénységem van csak.... már nincs értelme keverni
  • Plata
    Az nagyon jó.
    Is-7 nálam felemás.
    Hülyeségem miatt 1 lány hiányzik belőle.
  • Rammsch31n
    ...nekem már mind1 egyelőre... :D mondjuk így is van 2 nőcim talonba... na majd az újakkal... mert elvileg jönnek a 2. IM-ek majd valamikor (remélem hamar + a régi is bent marad)...
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.29. 19:10:26
  • Kryon
    "In 9.19, Brothers in Arms will work together with Sisterhood of Steel;"

Végre...
  • Rammsch31n
    ...hmm... akkor is fog vmi 2 másodpercenként lőni, ha ráteszek 1 ilyet. :D
  • Angelus1991ster
    E-25 kimaxolva csoki nélkül:
    http://tanks.gg/v0919ct/tank/e-25?e=44.45.48&k=0.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11
    Csokival:
    http://tanks.gg/v0919ct/tank/e-25?c=-1.-1.9&e=44.45.48&k=0.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11
  • yossarianHUN
    Kempelés ellen a tüzérség, mint hatásos eszköz. Mesélj még kérlek.
  • Rammsch31n
    ...hát ha ezek behozzák a kövi patchbe ezeket az improved equipmenteket... itt bolondok háza lesz... most gondoljatok bele... réteszek mondjuk az E25-re... egy improved ventillationt... (nem számoltam ki, de befog tölteni 1,5 perc alatt mondjuk) :DD + még ott van a crewra vehető izék.... és ezzel be lehet menni randomba... :"D bármekkora tierre rá lehet rakni. wtf. ...hovatovább, ez is mélyíti majd a szakadékot a prok meg egyáltalán a normal userek közt...
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.29. 18:05:10
  • xotyi
    Jó érzés mikor artyval tiszta célpontot mutat a játék, csak épp azt nem veszi számításba hogy előtted csapattárs áll, ellövöd magad, majd a játék közli, hogy "That was one of ours" aztán meg magyarázkodhatsz! :D
  • Plata
    Én ezt úgy módosítanám hogy a hídra ne egyszerre akarjon mindenki felmenni.
    Ciki amikor minusz 2 gyökérrel kezdjük a csatát mert egyszerre akarnak átmenni.
  • Kotomicuki
    Megjelenésekor is a "ne kelj át a folyón" volt a nyerő(bb) stratégia, igaz, akkor még 90 fokkal odébb, pont a camp-telepeken kezdett a két csapat!
    Hiába, bárhogy is variálják, csak-csak visszatér a camping, mint nyerő megoldás - ami ellen csak a jó tüzérség volt hatásos, nem a mostani szar...
    Persze, ha ezt is "csövessé" tennék, mint a map-ok többségét, akkor - mehetne a lamming-train is és - azzal sem lenne "gond"!
  • joe662
    Szerintem azért piros mert mindjárt elfogy a goldlöszer
  • Plata
    Jaa,azé ződ pötty mert át tudod ütni,világos.
    De a lőszer száma felett az a kék meg piros jel mi?
    Egyébként most öltem meg egy artyt úgy hogy belehajtott a vízbe eltaláltam és láncoltam,majd kis idő múlva kiírta hogy vízbe fojtottam.
    Jah meg találkoztam egy idióta magyar cromwellel,aki engem nézett ellenségnek,csabuci vagy mi a rosseb volt a neve,a marhája seggbe lőtte a svéd medem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.29. 16:44:44
  • joe662
    Átütés indikátor azt hiszem,aslain modpack ban van,a célkereszthez járt ha jól emlékszem.
  • Plata
    Hú de fura mod-od van,mi a bánat az a zöld meg fekete pötty?

És mi a fenét jelent a lőszer felett a kék meg piros jel?
  • joe662
    Fuu Mt15 és ne legyek idegbeteg 2 db 1 lövéses tankot nem bírtam megölni,vagyis inkább ez a sz@rhalmaz
    Az strv-t 2x is meglőttem ugyanonnan,a 3. persze hogy nem adta be
  • xotyi
    Egyetértek, a dont cross the bridge stratégia feltalálása óta unalmas, elhúzódó, heavykkel egyenesen idegesítő lett a gameplay azon a mapon.
  • Plata
    Bakker nagyon fura dolog volt most csatában,szaros kis svéd prémmel voltam,a csata végén két homár skorpió meg 2 arty maradt,előre mentem felderíteni meg is lettek,az egyik homi skorpió szikla mögött volt,odaértem a sziklához akkor kurva lagom lett mint állat,vagy 10 másodperc fagyi,egyet tudtam lőni homárra többet nem mert a pingem 800 felett és fagyi folyamatosan.
    Lol végül is nyertünk,de engem megölt homi.viszont a jelentés szerint 3 lövést toltam be neki,én egyre emlékszem,de igaz hogy fagyi közben nyomkodtam az egeret mint örült.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.29. 16:23:31