418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
haflac #155128 tudom nekem is van :)
szoktam tibivel szakaszba menni -
foxbat88fx #155127 dupla bevétel + prem -
Szakesz #155126 Arra a gondolatmenetre is kíváncsi lennék, ami alapján be mert lőni 4 tank közé. Ha az ellenfélnél állnak így a tankok, akkor általában örömujjongásban törnek ki az artyk, mert biztosan egynél többet tudnak sebezni, viszont ilyenkor mit remélnek? Azt gondolják, hogy most csak azt az egy tankot fogja megsebezni, amit céloz, és a közvetlenül mellette álló csapattársai sértetlenül megússzák? :) -
haflac #155125 Mi a faszt csináltál???Megerőszakoltál mindenkit!!!???104e!!!
szép
:) -
foxbat88fx #155124 mi az ingame nick-ed? :D
csak hogy tisztába legyek az erőviszonyokkal XD -
foxbat88fx #155123 popcorn ON
-
Ezt idáig se kérte senki tőled
Valami eltévedt álom világban lehetsz ahol te vagy a láma isten amúgy meg rájöhettél már tegnap hogy én kb szarok a véleményedre mert még válaszra se méltattalak annyira nagy képű troll vagy.
-
foxbat88fx #155121 IS-4et sorra buffolják a peccsekkel :D nem német tank :) -
R3nton #155120 de látod itt többen szidják a t110et, pedig mekkora király cucc:D -
lammaer #155119 Nemrég a legszarabb heavynek nevezted a T110et, szted heavy ügyben figyelembe veszem még a véleményed? :) -
foxbat88fx #155118 ah de faya! statisztika és öcsi buzi vagyok :D:D -
setchoo #155117 Na egy kis Arty flame:
Bár hétvégén már megosztottam veletek eme röpke pillanat örömét, de elrettentő példának ismét.
Egy szokásos kis GangBang. Mindenki tolja.
De látja ezt Betula, akkor már ő is betolja!
https://dl.dropbox.com/u/22491424/WorldOfTanks%202012-07-30%2015-38-49-34.jpg
Locsolta amerre csak tudta!
Kb. ebben a jelenetben mindet elmondtam az Arty játékstílusról. -
HUNGabor #155116 Van itt valaki, aki be akar lépni a Hungarian War Machine-be/aki a Hungarian War Machine tagja?
Nem én vagyok a főnök ott -
TDantes #155115 Ja nagyon fasza. Csak épp nem értem az ékírás jeleket...
-
HA vissza akarja venni
Jó vicc volt le vagy maradva a fejlődésben akkor érné meg ha jönnének új heavyk vagy valami nagyon nagy buffot kapna de mostani pályán csak nyelni fogja az 1000-es lövéseket mint kacsa a nokedlit.
Nagy változások lesznek majd meglátod és 1 hónap múlva visszatérünk a témára hogy mennyit is használod akkor tájt az IS4-ed
-
R3nton #155113 mondjuk sztem az IS-4 brutál jó az IS-7es gyakorlatilag használhatatlan CW-n kívűl. szar gun, és nem lehet forgatni. -
Ja és lehet látni hogy részletesebb lesz a csata utáni elemzés is. -
R3nton #155111 amúgy nem, nagyon skat számít neki, mint "vérmedes" a t110 nagyon nehéz ellenfél. -
TDantes #155110 De. Jobban érzem magam tőle. -
A 8.0-s verzióban ilyen szép részletes lesz a játékon belüli statisztikánk: link -
raktáros #155108 Már hogyne oldaná meg az arty kérdést!
A gyengébb eredménnyel, és képességgel rendelkezők olvassák mire köpködnek a "menők" és rájönnek, aha, akkor arra álok rá.
És így lesz egyre több és több, és a siker hozza a 7-8-9 tier arty-at. -
Tegnap zsinórban kétszer egylövéseztek ki az E-50-ből, mindezek ellenére nem szidtam egyiket sem, első alkalommal beírtam, hogy "Lucky bastard :)", a másodikat nem kommentáltam, csak kiléptem a csatából és "beültem" másik tankba. Nameg az nem old meg semmit, hogy itt elküldöd a k.anyjukba azokat, akik artyt használnak. -
Inkább úgy mondanám hogy az lesz előnyben akinek jobb ágyúja van ÉS kisebb gyenge pontok a tankján. (persze a mozgékonyság is sokat számít) Mivel az új ágyúk sem mindenhatóak, még a Tier 10-es TD ágyúk sem. -
Hát milyen dolog ez :P A klánoknak szüksége van az erősítésre, tessék csatlakozni :D -
Lehet ő sem jár CW-re, ahogy én sem. A játékosoknak csak egy nagyon kis része klánharcol, és igen van olyan aki csak randomra visz Tier 10-est...megkövezni!! :) -
akkor is igaza van, nálunk rendszeres probléma a fagyasztás, kár így elpazarolni egy tier10-est. -
Jó igaz, mert írta hogy a kredit miatt adnál el főleg...de szerintem ő is tudja hogy ezzel bukik 3 milliót, ha még újra vissza is veszi akkor 9 milliót...azért ennyit nem lehet hipp-hopp farmolni semmivel.
De ha nem akarja visszavenni és Tier 9-esként vette akkor alig bukik rajta 450k kreditet. Ha nem szereti a tankot és inkább TD-s, akkor ennyit megér. -
Szerintem nagyon nem számít az a kicsi mozgékonyság többlet, ami a t110-nek van. Egy med így is körbe hugyozza. -
R3nton #155100 még sokan a páncélzat bűvöletében élnek, de most már biztosan csak a hét közepéig:D Egyértelműen az lesz előnyben akinek jobb ágyúja van és/vagy mozgékonyabb... -
Köszi -
Madmano #155098 Igen,T9-ként vettem annó.És a TD fekszik jobban nekem,úgy érzem.Meg a TD jobban fenntartható magasabb tierben is,mint akár egy heavy szerintem... -
lammaer #155097 Nos, ha vissza akarja venni később akkor tökmindegy mennyi volt az ára....
Erre mondtam hogy csak akkor adja el ha nem akar többet játszani vele. -
Nem egészen, mert ha Tier 9-esként már megvolt neki, akkor lényegében nem bukik rajta semmit :) Max. kb. 450k kredit. Asszem 3,5 millió volt a Tier 9-es Is-4.
Ezért is inkább azt adom el mint az Is-7-est, pedig azt se szeretem igazán. -
lammaer #155095 Én csak azért SOHA nem adtam el tankot mert kell a pénz. Egyszerűen az a legnagyobb pénzkidobás az 50%-os ár miatt - tehát lényegében 3.000.000 creditet dobsz ki.
Tehát: ha nem akarsz többet IS4-el menni illetve nem baj hogy így a klánok szemében csökken az értéket (CW képes tankot dobsz ki) csak akkor add el.
-
Én tesztszerveren nem mentem vele, csak teszteltük a T110E3-ast.
A páncélzat adatokat itt megtalálod: link
A második érték a T110E3-é, az első az E4-é, és azt jelenti hogy azon a részen az adott átütésű ágyúval nem sikerült átlőni a páncélzatot egymás után többször sem. tehát amire 220 van írva, azt a részt 220-as átütéssel nem lehet átlőni, de 225-el is csak nagyon ritkán.
Nagyon masszív egy szerkezet és használható sebessége van, oda ér ahova kell, 26 km / óra. 875 lóerő jut kb. 65 tonnára. 850-et sebez elég jó ROF-al, és pontosnak is mondható, gyorsan is céloz. Az ágyúra nem lehet panasz :) Mindenképp jelentős előrelépés a T95 után, ami szerintem egy hulladék.
Javítás elég drága mivel Tier 10-es, a lőszer is 1600 kredit, de mivel TD, és nagyokat is sebez, még így is ki lehet vele jönni kreditben. -
foxbat88fx #155093 adj el mindent bakker :) azt veszel egy marder 2-őt! -
Madmano #155092 Sziasztok.Én gondolkodom az IS4 eladásán.Főleg,mert kéne a lé a T95 utódjára....Mit is mondtatok,milyen az a gép?Ahogy hallottam,a T95 gyengeségeit(sebesség) javították rajta.Aztán lehet,eladom a T95-öt is.És veszek valami T5 körüli közepest vagy heavyt,lóvét farmolni. 
-
107mm ZiS-6S (Su-85) --> 14400 xp
és
85mm F-30 (T-28, KV-1) --> 4250 xp
Amúgy frissülget az online tech-tree, csak még kicsit zavaros, de bent vannak az új tankok. -
Su85 107mm-s ágyúja tuti , most akarom én is gyorsan ki fejleszteni, 14k free exp-et meg érte nekem a 200k ezüst, jó lesz a Ferdi meggy mag lövőjére :D -
Valaki be tudná rakni, hogy melyik ruszki cuccok kifejlesztése után jár free xp a patchben?