418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ..tier10nek johir, az a csatatier aki megnyerte a tier7eseket meg szopokanyaloka..
  • lammaer
    Cserébe azok az artik amik nem kerülnek be a top csatákba mennek a kisebbekbe.
    Ez csak az artiknak jó hír, kivéve ha az ember kizárólag top csatákba való tankokkal játszik.

Azt hittem tényleg valami jó hír :D
  • Atesz91
    A legalja az volt mikor haverommal paltoonoztunk és ferdi 128-asa lepattant grille belsejéről.
  • I.C.ram
    Pattantam én már SPG-ről JT top ágyújával is. Érdekes.
  • Glo
    88mm L71-el pattantam már Grilléről, oldalról. Na ezt add össze, asszem ez a legalja
  • lammaer
    "mert még válaszra se méltattalak"

Ecsém, azt se tudod mit csinálsz.. tényleg nem méltattál válaszra? Nézd meg jobban... Úgy látszik több dimenzióban mozogsz és néha összekeveredsz bennük :D
  • Greenscape
    * legalja *
  • Greenscape
    Grat haver. Nekem is megvan az AMX 13 90. Eddig a 13 75-ot nyomattam es mikor meglett az elite statusz gondoltam kihuzom meg vele a hatodik erzeket 100%-ra mert gyorsabb ha be van pipalva a minden experience a legenysegre megy. Volt delutan meg egy top gunom is vele, de miutan elite lett 10 csatabol 10 vereseg es 0 azaz NULLA kill! Azt hittem agyversest kapok. 3 vagy 4-szer lottek ki egy lovessel. Igaz szinte mindig tier 10-es csataban voltam a lista legalljan, de maskor sem volt jobb a helyzet. Valahogy mindig abba a csapatba kerultem ahol egy oldalon ment 8-10 tank ami meg nem is lenne baj csak megalltak a marhak mikor egy tank feltunt elottuk. Nem lerohanjak sokan hanem egymas utan meghalnak szepen en meg a kis tankommal megprobaltam bekeriteni oket egyedul. De fasza volt menekulni a tier 9-es lincselos medium csürhe elol.
  • Hassel74
    88-as, L/56 3 lövésből, 20 méteren NULLÁT sebez a KV1-S-en... Kezdek kibukni ezen a játékon.
  • Redmaster
    Az arty témához csak annyit szólnék hozzá hogy reggel kilőttem egy arty-t az meg elhordott minden szemét noob parasztnak hogy akkor lövöm ki miközben a reggelijét csinálja.
  • hellokitty92
    Fogadjuk, hogy úgy is elindulsz majd rajta!:)
  • nemtudommivan
    Bár annak valamivel nagyobb a penje min a 105-ösnek .
  • nemtudommivan
    Rendszeresen látok ferdit stock ágyúval. Mintha egy szívószál lógna ki belőle
  • Hassel74
    Látom, lőszergyárad van.
  • toma77
    végre valami jó is...
  • toma77
  • Eagle16
    Most fejlesztettem ki rá a DCA ágyút, még 58k xp lenne az AC Mle. 1946.
    Nagy a kísértés hogy átugorjam, mert van 85k free xp-m...nem olyan borzalmas, de azért nem is jó.

SPG-s hír:

Storm: After analyzing the statistics, it became clear that the case in the changing distribution of levels of fighting.
    In order to solve the problem, we can take the art-SAU level 7 out of 12 (a top) level of fighting.
    The change will be done server-side patch for the next reboot.

Well, the completion of the action should also help, as Statistics arts in general has become a bit more, even at high levels. Apparently not all read the conditions and stop the action only on reading the title.

Lényeg: a top csatákból kiveszik a Tier 7-es SPG-ket. Tehát csak Tier 8-as kerülhet Tier 12-es csatába. Ezzel talán mérséklődik majd az egy csatába jutó SPG-k száma top csatákban.

Mi is az a Tier 12-es csata: ezekben a csatákban csak ők játszhatnak mostantól: T5 light, T8 light, Tier 10 med, heavy, TD. Tehát top-top csata.

Szerver oldali a frissítés, tehát az EU is megkapja hamar.
  • Ytar
    na, most sikerünt nekem is eljutnom odáig, hogy bekéküljek .. :)
    úgy 10edzserre próbáltam triplázni, erre egy fasszopó T9-es behozott 2 kis T2-3 fost platoonba, én meg kilőttem őket a gecibe. aztán meg jóóól meg voltak sértődve.
    szerencsére a többi tankot már letudtam ..
    faszom ebbe a sok agyhalottba.
    ez ilyenkor 24h? vagy meddig tart?
  • TDantes
    Ma láttam Párduc 2-őt stock 75-ös ágyúval. Szerintetek?
  • kHares
    Végre eladtam az Arlv39-et, uccsó 20k xp ment freeből annyira szörnyű. Viszont a nagytestvére határozottan jópofa, jagdpanther-re emlékeztet, mozgékony és gyorstüzelő ágyú. 12 csata alatt 27 kill, durva gyerek. Szóval aki grindeli az ágat ne adja föl, megéri. Igaz most nerfelik de csak életképes marad.

Mai poén: kv2-met lerohanta egy kt akit arcbalőttem trollágyúval. Villant aztán nem sérült semmit.
  • Gunslinger
    Thx. Az pont a heavy ágon van, ami jelenleg nem érdekel, de majd meglátjuk.
  • Eagle16
    Az nekem is feltűnt :) először azt hittem T110, de nem, az ott a Conqueror Tier 9-es brit nehéztank ikonképe.

WoT kép:
  • davidbog
    Úgy tudom a 7.4 előtt volt 8° és a 7.4 patchben állították vissza a régi 10°-ra.
  • hellokitty92
    Conqueror
  • Eagle16
    Nem 8 fok az? A sima AP-nek. 7.4-ben mintha változott volna, tesztszerveren akkor teszteltünk is és feltűnő volt. Aztán hogy mi került be az élesbe...kitudja.

Sokat mondjuk nem ad hozzá, úgy 202mm lenne.
  • Gunslinger
    Az első képen bal oldalt az milyen tank? Valami magas szintű brit vasnak nézem, talán a t10 med? Mindenesetre rohadt jól néz ki.
  • davidbog
    Nem kell múlt időben írni róla, most is adja.
    A jelenlegi 10°-os lövedék kompenzációval számolva 196 mm az effektív védelme a homlokpáncélnak, szóval +46 mm-t ad. De nem minden lövedéknek ennyi a kompenzációja az APCR-eknek nagyobb, a HEAT lövedékeknek pedig nincs is. És szerintem a kisebb lövegek AP lövedékének sincs 10°.
  • Eagle16
    Kicsivel 200mm fölött van effektív. Tehát kb. 50-60mm ad hozzá.
  • Hassel74

Ma Így néz ki a szobanövény támadás...Bekempel a kezdőn, és pofáznak egyfolytában, hogy vissza! :DD Kezdem azt hinni, hogy itt sokan tényleg nem értik, mit kell csinálni...
  • Ok5
    tudja vki tiger2 frontjának a döntöttsége mennyi plusz mm-t adott a 150hez képest?
  • lexlutor
    ..tenyleg megoszthatnad a ingame neved, hadd tanuljunk picit ...
  • Gunslinger
    Egy próbát megér, én az E-75-re raktam anno, mert hasonlóan artymágnesnek találtam és a kiváló frontpáncél miatt gyakran lőttek HE-vel és a spall liner felrakása után felére-harmadára csökkent a bevitt HE sebzés, ahhoz képest hogy papíron csak 15%-al csökkenti meglepően durva bónuszt adott.
    Ez még 7.0 előtt volt, azóta persze ezen is csavargathattak, a HE is már máshogy működik, akkoriban azért ennyi modulsérülés nem volt.
  • lexlutor
    .. eza terkep mod engem is erdekelne. megtudnad mondani a nevet?
  • TDantes
    Minden lehet, de kevésbé tűnik ellenállónak az arty találatoktól , jó a többi tank se, de az ST-I kevésbé.

De hát tudja milyen értéktől függ hogy mennyit sebez és mennyi modult üt ki az arty? Hogy állítják ezt be?

Azon gondolkodom cseréljek-e modult, és valamelyik helyére repeszpáncélt, de nem vagyok biztos benne, érne-e valamit.
  • Master91
    Mi ez a térkép? :O
  • Szpecnyaz
    Szerintem direkt vadásznak rá a Tank Master medál miatt, mivel elég ritka jószág.
  • Koridor
    Neki azért több esze volt mint az amx-nek, ö legalább magát nem sebezte
  • TDantes
    Akinek van ST-I-je, másnak is ilyen kibaszott arty-mágnes? Nem értem. Minden arty lövés megtalál, és azonnal megpusztul a legénység, mennek szét a modulok.

Rosszabb mintha Maus-ban ülnék. A legkisebb arty-k is 500-akat + legénységet+modult sebeznek.

Sokkal rosszabbul bírja mint más tank.
  • Solten
    Koszonom ;) Igen, tangoztam Lorainne-el ejjel-nappal. Meg gyujtogettem kis free xp-t ha untam a banant.
  • foxbat88fx
    jah ok, nem tudtam :)
    csak gondoltam hátha egy újonc kérdezi :D