418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #155289 Tegnap majdnem mindenki varázserdő, én mutattam A2-ben, velem jött két heavy, de elég korán elhaláloztak. Mikor végül engem is megettek, a T-95 egyedül elindult a varázserdőből kifele a maga 12 km/h-s sebességével. Senki nem segített neki. Szerencsétlen olyan ttempóban kapta az artylövedékeket, hogy azt sem tudta hova kuksizzon.
1. Korábban nem lehetett volna jönni? Mondjuk eleve abba az irányba?
2. Ha végül elindul, leszáradna a sok tankos keze, ha segítenének neki? -
Hello hello, a kiírt adatnál 1 km / órával kevesebbet tud minden. Néha felugrik egy pillanatra 13-ra, de amúgy 12 a vége. -
stoppos #155287 Én azt csináltam anno, hogy fraps, aztán windows movie makerrel megvágtam, meg lekicsinyítettem, hogy ne 2 gigát kelljen feltolni. an benne direkt youtube méretű export is. -
Fraps az jó mert ingyenes, fizetősek közül a legjobb az Action! nevezetű progi. -
nemtudommivan #155285 Hello hello, 13Km/h az nem 12 ! :) -
nemtudommivan #155284 Jó jó, csak sokáig tartana lerakni a síneket. Javítás megállna 1,5 millio kreditnél. Töltési idő 20 perc. Csak minden második csatában tudna lőni. -
Az biztos :D Külön csillag jelölné a térképen a helyét :D :D
Amúgy ha replayt akarok felrakni youtube-ra, mivel kéne használnom? fraps?
Főleg hogy csak csatának olyan 2-3 perce kell. -
Oh, a T95 :D
Egy IS-3 átütötte szemből, lánctalpon keresztül...leszedte az egyik lánctalpat és ammo racket is adott egyszerre. Micsoda TD ez.
Amúgy rájöttem hogy muszáj beforgatni különben kicsinálják 3-4 lövésből. Régen mintha erősebb lett volna...
De áh, kell rá a gyenge pont, nem elég a kupola meg az hogy 12 km / órával megy...
37%-os győzelmi aránynál tartok. Kíváncsi vagyok hogy megy-e még lentebb :D Az a helyzet hogy ennyit akkor is elérnék hogy ha minden csatában AFK lennék. -
stoppos #155281 Mondjuk ezt csak prohorovkára lehetne hozni és nagyjából sejteni is lehetne, hogy hol van. :) -
Tier XII tüzér? :D
http://www.masodikvh.hu/haditechnika/tuzerseg-legvedelem/nemet-tuzerseg/849-dora-nehez-gusztav-800-mm-es-vasuti-agyu
-
FosTalicskaa #155279 Hát nem tudom, engem rohadtul idegesítene, ha egyfolytában idő előtt kipattintanának a meccsből. M103-al is mikor 33% körüli volt a túlélésem, majdnem összehajtogattam a monitort mérgemben... -
stoppos #155278 Hát csökkenni eddig soha nem csökkent egyik patch-el sem. :) -
Commandier #155277 Úgy látom, hogy az oroszoknál kint van a patch. Gondolom holnap, vagy holnap után jön a miénk. Aztán meg hosszú szünet, és jön a 8.0. Legalábbis gondolom én. Szerintetek fog nőni a gépigénye? -
ilsalon #155276 Mivel általában elől megyek, ezért mindig kapom a lövést. Nem csoda, ha megdöglök. Viszont cserébe én spottolok, a csata sűrűjében vagyok, ezért löni is szoktam tudni, tehát jön az xp. -
virkir #155275 "megyek az ISU felé, és a top gunt használom,"
Höhö...
És nem érted miért megy szarul.
Gondolom a top gun alatta a D-25S-t érted?
Ha még nem tűnt volna fel az az ágyú egy híg fosch azon a szinten.
Nincs átütése, de legalább pontatlan. Nekem egy kör erejéig volt fent aztán amikor egy Aladárt nem voltam képes szemből átlőni 5 lövésből sem ment is vissza a troll. Az legalább bármilyen irányból odaveri a 400-at bármire. -
FosTalicskaa #155274 Akkor valamit rosszul nagyon rosszul csinálsz ha támadsz és meg is halsz elég nagy arányban... -
TDantes #155273 Erlenberg-ről volt szó. Ott nincs semmilyen töltés -
MALZrt #155272 Most vettem észre, hogy te Erlenbergről beszélsz. Az más eset. Ott van lehetőség a támadásra. -
MALZrt #155271 Sajnos az a tapasztalatom, hogyha elindulok azon a pályán egyedül a töltésen át, akkor nem jönnek velem a többiek. Inkább megpróbálják messziről kilőni a spottolt ellenséget. Így pedig csak másodpercekig húzom.
T8-ban csinálom ezt, mert próbálom a Lorraine 40t-t nyerségesen üzemeltetni prémium nélkül.
T5-ben nyugodtan megyek előre a Pz III-IV-el, mert ott nem jelentős a javítási költség. -
TDantes #155270 Ez így van. Csak sokan féltik a tankjukat. -
ilsalon #155269 Én mindig támadok, még artyval is helyezkedem ahogy tolódik a frontvonal. Vesztes kilátásoknál is megyek és próbálom a legtöbbet sebezni és kilőni. Nyilván így a túlélési rátám nem jó, viszont sokszor megfordult már így a csata, vagy éppen a vesztes csatára is kaptam éppen elég pénztet, hogy ne legyen bukós. Ha ülsz a bokorban, vagy a pálya sarkán egy épület mögött, abból nem lesz zsetony és zkszpé. -
Én TÖBBSZÖR le lettem hurrogva, amikor TÉNYNEK állítottam fel pár qurvára érdekes "eseményt". Most meg felfedezitek a spanyol viaszt! 
TÉNY (!!!), hogy az MM igenis KÉPES befolyásolni az eseményeket, és FIGYELI, mit csinálsz, próbál akár KEMÉNYEN is arra ösztökélni, hogy prém tag legyél. A leg szembe tűnőbb akkor tud lenni, amikor kezd elfogyni a prém tagságod, vagy 1-2-3 napra veszel csak prémet, főleg akkor, ha előtte folyamatosan prémes voltál.
Persze lehetnek ellen példák, nálam is VOLT/VAN (!!!) folyamatosan ilyen, főleg mert kb 40 tankom van a garázsba, és váltogatom. Ha a "rendszer" úgy akarja, veszel egy új tankot, de az nem illik bele a GW elképzelésébe, akkor már azonnal az első köröktől kezdve berak szivatóra. Ha meg bele illik a tervbe, mondjuk több russzki TD-t akar látni, nagyobb tierbe, és Te épp kedvezel neki, "Ő" is kedvezni fog Neked! Nagyon sokáig pl az SU-152-vel a win rátióm 80% feletti volt. Igaz, mostanra ez lecsökkent, de TÉNY, hogy eleinte a troll csővel szinte MINDEN lövést, amit tank irányába csináltam, betalált, és qrva nagyon sebzett is (mondjuk 700-t). Most, amikor már megyek az ISU felé, és a top gunt használom, jelentősen vissza vett. Hasonló eset más tankkal is megvan, pl Hummel-l pl első 5 kört nyertem. Persze, ez nem lehetne mérvadó, de ha az ember jobban bele kombinál, BÁRMI lehetséges ilyen téren!

Ezért szoktam mondani, ha szívat egy tankkal az MM, menj mással, más nemzet, más féle tankjával. Pl ha német heawy-vel nyomtad, de szopat, menj russzki light/meddel, vagy ami tetszik. USA med pl erősen ajánlott még a mai napig is, szerintem, ideg nyugtatónak (sherman csoport).
-
fityusz #155267 "Erlenberg, normál csata..." -
ilsalon #155266 Elképzeltem, hogy a második világháborúban ülnek Szergejék a rádió nélküli is tartályban és próbálják követni a csata eseményeit. Lehetnek utolsó mondatok is:
- Most támadunk főnök?
- Azok ott a mieink?
- Most bementek az erdőbe és nem jöttek ki. Akkor nyertünk és továbbmentek, vagy vesztettünk és mind ottmaradtak?
Itt segít a minimap, a chat, TS és mégis követünk el hibákat. -
TDantes #155265 Na látod...baszki. A döntetlen semmivel se rosszabb mint a vereség. És ha támadsz, talán ki is lőhetsz valakit. Sőt, lehet még nyerünk is, mert hát ha kilőjjük a pirosakat, akkor általában lehet nyerni.
Aki nem mozog, mert jaj nehogy találatok kapjak mert akkor mínuszos kör...az vereség lesz, egész biztos. -
MALZrt #155264 Illetve vereség. (Abban a játékmódban nem lehet döntetlen) -
MALZrt #155263 Én sem támadok ilyen esetben. Nem fogok mínusz kredites kört csinálni magamnak. A halálozási arányomat sem rontom ilyesmivel.
Inkább legyen döntetlen. -
TDantes #155262 Azért lőttem ki őket, mert mi már az ,hogy 10 percig kempingeznek mert féltik a tankjukat, pedig csak egy arty van? Nesze nekik, akkor se ússzák meg épp tankban.
Próbáltak volna meg ezt a világháborúban...az NKVD kapásból adott volna nekik
-
nono55 #155261 Akkor nuku xp? Csak credit jár? pffff -
Feltunt tesztszeron hogy a Lori lassabban fordul menet kozben :( -
nono55 #155259 Ok, köszi...mindenesetre furcsa, hogy kifejlesztek 2 motort, erre elveszik őket és megkapom helyettük a stockot... -
Elvileg csak a veteli arat kapod vissza. -
ilsalon #155257 Egyetértek, hogy vannak gyengébb értelmi képességű/éppen kajáló/vagy kiugrott hugyozni játékosok. Felesleges az idegeid szaggatni rajta, vagy éppen büntetni magad bannal és egyébbel.
Én ilyenkor megyek, támadok egyet, majd másik tankkal megyek megyek tovább. -
Kronos79 #155256 Nem nagyon fognak adni kompenzációt, mert a 90mm-est a heavyk is használják, a motorokat pedig a heavyk és az artyk is. Ilyen esetben nincs kompenzáció. A ruszki ágon is elveszik egyes medektől a D10T ágyút, de mivel a heavyk is használják, ezért nincs kompenzáció. -
MALZrt #155255 A forgási sebességet valószínűleg az álló helyzeti forgásra kell érteni, ugyanis menet közben ez drasztikusan megváltozik. A legjobb példa erre a T-50 és a VK 2801 esete. Papíron egyforma jó a forgási sebességük (48), de menet közben a T-50 a legjobban forduló tank, a VK 2801 pedig az egyik legrosszabb! Kb a T95 forgási sebességével fordul!!
A Lorraine 40t a 7.4-be kb 2-3 szor jobban fordul menet közben, mint a BatChat! A 7.5-ben viszont majdnem a BatCat szintjére rontják a forgási sebességét.
Ebből látszik, hogy a forgási sebesség adat semmire sem használható információ. -
Túl komolyan veszitek ezt a játékot. :) -
TDantes #155253 Na. Már be is kékültem mára. Erlenberg, normál csata...2 perc van hátra...támadhatnánk...de nem...a csapatunk áll középen és nem mozdul. Biztos nincs meg a W a billentyűzeten. Rimánkodok hogy mozgás már...2 kibaszott perc...ne legyen döntetlen esélyes helytetből...de nem mozognak, nem lőnek, lesnek csak.
Akkor nesztek. Nem vagytok hajlandók mozogni? Féltitek a rohadt tankotokat? Kettőt kilőttem a francba. Akkor veszítsünk! Nem lesz döntetlen mert nem tudnak még egy métert se előre mozogni! A faszom az ilyenekbe. -
E-100 a legjobb. Tegnap 2x kigyullasztottam 2 lövésből Is3-masommal ^^ 1x se tudott belém lőni, pedig test-test küzdelem volt. -
setchoo #155251 Betoltam egy snikerst és tisztára megnyugodtam. Csak érekesség képen vetettem fel a témát.
Inkább az van, hogy jobban vigyázok az E50-re. 7.4-óta jobban elhasználódik a vas. (gyullad, kifinganak a dolgok az arty szellentéstől)
De ez bárkire is igaz lehet. -
nono55 #155250 #155240 valaki? :)