418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PetiPetiHUN
    Még ha így is lenne és felborulna a játékegyesúly a 10-es td-kel akkor is miből gondolod hogy ez így marad örökké. Már elég sok minden felborította a játék egyensúlyát és utánna jött a nerf. Folyamatosan változik minden próbálj alkalmazkodni vagy halj ki mint a dinoszauruszok, mamutok vagy a Mausok.
  • Bebasz
    Igen, csak másold át a 7.5-ös mappába a 7.4-es mappa tartalmát. De van egy egyszerűbb mód is.. letörlöd a 7.5-öst és átírod a 7.4-est.. arra viszont figyelj, hogyha valamelyik nem kompatibilis a patch-el, akkor összeomolhat a játék csatába való csatlakozáskor..
  • lexlutor
    ..nem kell mennie, o megmondta h vege es kesz! nem erted??:D
  • ladista
    Erősek. Mint minden új, bevezetésre kerülő vas. Aztán majd kapja a nerfet. Az az állításod, hogy "Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot" szerinted igaz? Jelenleg CSAK hevik és td-k vannak a játékban?

Mi a wotban a nicked?
  • Eagle16
    "ha megjelenik egy csúcsragadozó kihalnak fajok"

Miii??? Ennek még nézz utána kicsit :D

Amúgy a patch után is az SPG lesz a király...arról fog továbbra is szólni a játék, hogy ki tud jobban bujkálni előlük. A TD-k szép nagy célpontok lesznek, a közepesek már nem annyira, de azokat meg szinte bármi sebzi, mert nem sok páncélzat van rajtuk.

Legalább várd meg azt a nyomorult patchet és játssz le pár csatát, mielőtt végleg eltemeted a játékot.
  • HUNGabor
    Amit innen letöltöttem, azt át kell rakni a 7.5-ös mappába?
  • agrarmacso
    Rábeszéltél!

Inkább vele játszanék, mint KV4-el, bár előbb utóbb rá is be kell ruházni
  • lexlutor
    ..meg szerencse h mindezt az uj td-k agyujnak statisztikajara alapozod, ugy h soha egyetlen metert sem mentel td-vel..
  • Hypo #155480
    :)))))))) de honnan veszed azert mert neked csak a t10 a jatek csucsa hogy mondjuk valaki nem elvezi a td-t vagy mediumot? Szerintem az egosita t10 es heavy playerek tunnek el max de azoknak ugy se vette az ember a hasznat, mert csak sajat magukkal vannak elfoglalva.
  • Adjunktus
    " (nem fényezem magam, de jó játékosnak tartom magam)"

Ha a játékban is master91 a neved,akkor az 659.18-as effi.
    khmm..khmm...
  • mausbattle
    Nagyon egysíkúvá válik a játék, ezek a tizes TD-k irreálisan erősek ! A normál player, aki taktikázva,mozogva szeret játszani nem fogja élvezni ezeket a harckocsikat és nem lesz sikerélménye és elmegy. Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot, végül mivel már csak TD-kmaradnak csak arany lőszerrel lehet használni hiszen ez lesz az egyetlen különbség és végül amikor teljesen elnoobosodik a játék, végűl ők is elunják mert nem lesz kit kilőni azonosak lesznek a harckocsik végűl mindenki elmegy.

Az állatvilágban is kényes az egyensúly, és ha megjelenik egy csúcsragadozó kihalnak fajok, ezzel a játékkal is így lesz, ha marad minden így, végül az egész kihal.
  • Eagle16
    Na felrakta! Alig 43 perc alatt :) Lassan már a telepítéshez is ki kell írni egy gépigényt :DD
  • Toweliee
    Az E-75 baromi jó tank, ne hagyd ki!
  • HUNGabor
    Innen
  • HUNGabor
    Amit letöltöttem még a 7.4-es verzióban innen, azt át kell rakni a 7.5-ös mappába?
  • Toweliee
    Ha meg nem a launchert indítom el hanem a sima exe file-t akkor ezt írja ki amikor az mailcímet és a jelszót kell beírni: "Unable to connect to the network."
  • lammaer
    "A lényeg, hogy a játékmost erőteljesen a noobok irányába megy el. "
    Igen, aki nem heavyt vezet az noob. No comment.

"Az eddig ötletes játékon alapuló tizes heavyk elértéktelenednek"

Loál... heavy játék minden csak nem ötletes. Ugyan mutasd már meg hogy pl a batár lassú heavykkel miféle ötletes játékot tudsz bemutatni azon kívül hogy elkúszol a kedvenc szikládig/házadig, beforgatod a frontot és lövöldözöl?

"A T62-es egy az egy ellen úgy kiszedi az IS 4-est "

Miért ne szedhetné? Mindkettő Tier10es, ha jó a balance akkor igen is legyen képes kiszedni egy megfelelően használt med egy azonis tierű heavit. Különben mitől lenne azonos tierű? :)

• Hypo #155471
  • agrarmacso
    Na srácok! :D egyrészt így reggelre besírtam a "kabalaállatkánk" legújabb agymenésén, másrészt eszembe is juttatott valamit...Ugyebár ha elindul a szerver, és el tudom végre adni a sok csigazabáló tierben megpumpált tankom, lesz úgy 5 millió kredtitem. Ebből a VK3002 db-t mindenképp megveszem mert már elkezdeném belerakni az xp-t, készülve az új német med ágra. Na a maradékból vagy E-75 bácsit veszem, amit nagyon szeretnék, de őt erősen bedobálná T10-be és lehet hanyagolni kellene a top tier meccseket, mert azért a friss vasak általában picivel többet szoktak tudni, mint illene. aztán egy stock E-75 +10,5 L68 felállással lehet nem most kellene nekiállni grindelni a láncot,tornyot,128 millis ágyút :D

Szerintetek? várjak egy picit, míg megkapják az új vasak a szokásos indulás utáni nerfeket vagy tesztszerós tapasztalatok alapján simán játszhatóak lesznek a T9 tankok?
  • lexlutor
    .. istenem.. "ki tud játszani, az heavyket fejlesztett".. ne haragudj, te szoktal jatszani evvel a jatekkal????? gondolom a te jatekodba soha nem jelennek meg t10es heavyben 800as effel...
  • ladista
    Na most már légyszi mondj egy wot nicket, iszonyatosan kíváncsi vagyok rád :)
  • nemtudommivan
    Már bezártam. Úgyis át akartam rakni a játékot a C-ről a D-re , úgy hogy most meg is teszem, majd újra megpróbálom.
  • Adjunktus
    Én főleg TD noob vagyok.Vagy legalább is azokkal szeretek legjobban játszani.
    Sajnos nincs sok pénzem,ezért aztán gold ammo-s noob kategóriába már nem férek be.:(
    De azért jó érzéssel tölt el a tudat,hogy én vagyok a "mező királya"!:)
    Persze csak azért mert kemper noob is vagyok közben.
    Olyan jó,hogy mindent átviszek szemből célzás nélkül is és elég 2 lövés bármihez!
    Persze csak mosolygok azokon a szánalmas erőlködéseken,amikor a szemétre való T10 heavyk megpróbálnak kilőni,hiszen sehol nem tudnak átlőni szemből.Kis csecsemők!
    Most már csak arra kellene valahogy rájönnöm,hogy miért csak 30akárhány % a túlélési rátám és hogy,miért nem 15 killel zárok minden csatát?
  • Toweliee
    Nekem pikkpakk feltelepítődött, de amikor elindítottam a launchert megjelent egy új ablak "delete unused file" felirattal. Egy ideig csinált valamit, majd ez az ablak eltűnt és megjelent egy új ablak ezzel a felirattal:
    "Warning. The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file.".
  • HUNGabor
    Amit letöltöttem még a 7.4-es verzióban innen, azt át kell rakni a 7.5-ös mappába?
  • zsupeti
    Sry,T-72.Nem mindegy.
    http://www.zanka.hu/fotok.ws?album=haditechnikaipark
  • zsupeti
    Nap mint nap látom őket és most indulok melózni,úgy döntöttem,h a Pattonnal fogok menni és 1v1be lenyomom azt a taligát. :)
    Zánkán nem voltál?Mert ott is van T-55 eredetiben a hadi parkban.
  • Orpheuslow
    a tálcán látod ahogy mozog a csík?( ha win 7 van fenn a gépen)
    amugy ha nem reagál lődd ki a feladatkezelőből és probáld telepíteni újra,ha nemjön össze a launcherből ugyis felfogod tudni telepíteni
  • Hypo #155461
    Egy dolgot szerintem elfelejtesz, ez a game arrol szol azon kivul hogy esetleg mi szorakozzunk hogy profitot termeljen. Azok a "fizetos" jatekosok akiknek tobbsege mediumokkal es td-kel nyomja igazan orul ezeknek, A t10 es heavykben levo emberek meg nem altalanositok de mennek a sajat fejuk utan mert hat hiszen ok t10 heavyk ok mindenkinel jobbak:)

A fejlesztok azt szeretnek ha tobben fizetnenek elo ennyi. Az is fontos hogy aki mar egyszer fizetett az legalabb meg parszor fizessen ( ezert adnak celokat, meg hogy majd jo lesz...stb)

Ez nem tortenelem, ez nem valosag, ez szin tiszta uzlet ennyi. Es amig USA ban veszik es az oroszok is addig lexarjak hogy mondjuk te nem fogod elofizetni.

Ez van sajnos ha nem tetszik elmesz...ne hidd hogy ennek orulok csak ez a teny.
  • nemtudommivan
    A feladatkezelő szerint nem válaszol és ha bezárom a mozillát akkor annak egy képrészlete látható a helyén. Nem baj.
  • Orpheuslow
    na akkor tényleg lassú a géped:)
  • Eagle16
    Biztos lefagyott? Mert nekem még mindig telepíti, kb. már 30 perce :D Nagyon lassan, de halad...már a végénél jár.

Elég komolyan be lehetnek csomagolva a fájlok, hogy 390mb-ot ennyi ideig tart neki felrakni.
  • Orpheuslow
    nem fagyott le csak úgy tünik,közben a háttérben csinálja a dolgát,várni kell rá
  • nemtudommivan
    Nekem lefagyott a telepítő a végéhez közel. Ilyenkor mi van?
  • Bebasz
    Te mit szívtál .. ?
  • nemtudommivan
    Ne felejtkezzünk el a bátor, hősies, önfeláldozó artykról, akik ezeket a krempelő TD-ket úgy kivégzik hogy csak pislogni fognak. Szóval semmi gond ,minden a régi.
  • zserrbo
    Remélem meghosszabbítják a tier IX eseményt, mert ha nem írják ki hogy 6tól karbantartás miközben 8tól lehetett volna csak, akkor fent maradok és játszom kivételesen :/
  • Orpheuslow
    eé azthittem be is fagyott,mert elő sem lehetett hozni az ablakát a tálcáról de végül telepítette úgyhogy csak türelem kell hozzá :)
  • mausbattle
    "Ezt a mondatodat értelmezd kérlek, valahogy "nem jött át"."

Pedig bőven, tőmondatokban kifejtettem ! A pénzes noobok az arany lőszereikkel kilövik a normál playereket akiknek nincsen arany lőszerük, rajtuk keresztűl van sikerélményük

"Kezdem érezni, hogy te valóban Matyink vagy, ezért nem kívánok mély vitába szállni veled, de azért azt megkérdőjelezném, hogy akinek van (illetve lesz) t10-es td-je, medje, az gold ammós noob"

Te skizofrén paranoiás vagy, Én nem vagyok matyid.

Azért fejlesztenek ki bizonyos tankokat, mert egy játékstílus van mögötte. Aki tud játszani, az heavyket fejlesztett, most a nooboknak a TD-k fognak kedvezni mert ott csak campelni kell és ott az is a jó, de egy jó player nem tud TD-kel játszani, mert elunná a sok campelést.

Az semigaz, hogy nem rögtön jelennek meg a tizes TD-k, mert mint ahogyan a francia tankos patchban, rögtön a patch után jöttek a francia tankok, úgy itt is a szabad tapasztalatot a noobok átkonvertálják és lőn most akciós volt a 9-es TD minő véletlen !

Lényeg az, hogy most teljesen értéktelenek lesznek a heívyk, szóval akinek kilences hevije van annak már teljesen felesleges kifejlesztenie és megvennie a tizes hevijét, mert értéktelen vacakot vesz rengeteg kreditért.

• Eagle16
    Lehet hogy az én gépem nagyon béna, de már 25 perce telepíti a patchet :D 390mb...nem tudom mi tart neki ennyi ideig.