418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trucker39
    Gondolom, előtte a régit törölted.
  • 3636
    Én a 7.5 patch-et szedtem le és ezt írja telepítésnél:
    Patch is not appropriate to existing version. Installation impossible
  • TheKINGTIGER
    Látom, hogy jön a frissítés a játékba.
    A német nehéz tankok erősödnek valamit?
  • gallhun
    A full 7.5 töltöttem le és telepítettem.
  • Kronos79
    Nem kifejezetten Windows frissítésre gondoltam, hanem valamelyik kiegre. Konkrétan nem tudok példát mondani, de kieg pl. a Flashplayer is. Vannak olyanok köztük, amik nem kérdeznek és frissítenek Windows alatt.
  • Trucker39
    Nálam igen. Csak a teljes újra telepítés segít rajta.
  • Bebasz
    Délben. :)
  • Kronos79
    Szomorúan hallom, hogy Adjunktushoz hasonlóan én is az aranyat nem használó, nem campelő TD noob kategóriába tartozom. A csatáim felét ilyen fajta harckocsiban toltam le. Én sem értem miért ilyen kevés a túlélés százalékom. Ezek szerint nem tudok TD-vel(sem) játszani. Valószínűleg így lehet, mert általában nem egy helyben állok a csata elejétől a végéig. Lehet ezért vagyok csak átlagos játékos eff alapján.

Mindenesetre lehet, hogy igazad van kedves mausbattle, de megjegyzem, hogy csupán cw-ben, vagy companyban igaz az állításod. Randomban az észrevételed nem áll 100%-ban. Igen sokszor előfordul ugyanis, hogy én a TD-vel beállok egy helyre, majd utánam beállnak a többiek is. Senki nem megy előre felderíteni. Legjellemzőbb ez Prokhorovkán normál csatában a bokros oldalon. Ott a sorrend így néz ki: TD, heavy, medium.
  • gallhun
    Sziasztok. "Warning. The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file." Ez van mindenkinek?
  • Nikosi
    Hát te se vagy egy egyszerű eset. Ültél már más járgányban a T10 nehéz tankokon kívül. Szerintem nem.

"Nagyon egysíkúvá válik a játék, ezek a tizes TD-k irreálisan erősek !"

Szerinted, most nem egysíkú. Szerinted most a T10 heavy-k dominálnak. Egy játékot játszunk egyáltalán. Most és a patch után is az arty-k dominálnak. A T8-as amerikai arty aki atombombát lő, a francia aki olyan gyors, hogy még a lightokat is elmaradnak mögötte, és revolver táras forgó tornyos. A német aki a szikla mögé is be tud lőni, mert olyan a kitérés e a lövegnek, az orosz aki credites AP lőszerrel egy lövéssel takarít ki a T10-es heavy tankodból.

Másrészt milyen óriási játék tudást igényel egy T10 heavy. Semmivel sem többet, mint egy med vagy TD. Az artyt nem írom mert az tényleg talán a legegyszerűbben játszató, persze nem profi szinten mert az úgy azért elégé skil-t igénylő.

Temeted a T10 heavy tankokat, de majd nézd meg, ha nem egy Himmelsdorf lesz a pálya meddig fog tartani a te általad, legyőzhetetlennek tartott jpzE100. Megmondjam az 1-2 arty találatig, mert utána vége. Elbújni nem tud, szinte eltéveszthetetlenül nagy célpont.

Az sem hiszem, hogy ez a patch ártana a játéknak, sőt inkább használni fog. Változatosabb csaták, végre minden ág használható lesz. Talán még a klán csaták képe is kicsit megváltozik. Én speciel attól függetlenül, hogy egy t10-es TD-m sem lesz és medből is csak egy az (E50M) nem bánom az új gépek bejövetelét.

Az meg, hogy az új td-k átlehetetlenek. Neked lehet, de amúgy meg simán lőhető mind. Minden van gyenge pont, és nem csak oldalról, meg hátulról. Minő meglepő elölről is átlőheted őket. Ja lehet nem 500 méterről, vaktában autoaim-al.

Másrészt az is sokat mond nekem, hogy te is-7-el sniper-kedni szoktál. Egészségedre, az az s-70 pont nem egy sniper ágyú sok sikerélményed nem lehetett vele eddig sem.
  • agrarmacso
    A szerver mikor is fog indulni? 10 órakor vagy délkor? Sose tudtam észben tartani, hogy a hírekben szereplő 2 időzónából melyik is érvényes ránk :$
  • Adjunktus
    Na ja!Olyan mint a Skynet.Öntudatra ébred néha és a legalkalmatlanabb pillanatokban fog hozzá valamilyen szar művelethez.Marha idegesítő tud lenni.
    Most szedtem le a patch-et de vagy 10 percet kellett várni a végén,mert a köcsög vírusirtómnak is pont most jutott eszébe magát frissítgetni..
  • Eagle16
    Ki van kapcsolva a frissítés, szóval az biztos nem :)

Régen felraktam mindent hozzá, de egyszer jött a Win 7-re egy olyan jó frissítés hogy utána nem akart betölteni a Windows. Azóta inkább nem kell több. Alig tudtam helyreállítani.
  • Kronos79
    Elő szokott fordulni, hogy valamihez frissítést szed le a kedves Windows a megkérdezésed nélkül és azt telepítgette.
  • Eagle16
    25-40 mb /s-el másolgatott valamit a háttérben, azért volt lassú a telepítés...de most már rendbe jött.
  • Tono34
    Volt olyan vírus ami ezen néven futott ..... persze alapból windows folyamatnak álcázva :)
  • Eagle16
    Újraindítottam, most bekussolt...nincs vírus fent, van Avast is meg amúgy sem nézegetek megbízhatatlan oldalakat. Szerintem ez a Windows hülyesége. Néha bekattan.
  • Orpheuslow
    1 éve még azt hazudták hogy a 7.0ban jön az új fizika,nem mérvadó épp mit hazudnak össze:) jelen pillanatban az új fizika a 8.0ban érkeik szeptemberben,addig még tudsz várni.
  • Nazarov77
    Decemberben kaptuk meg a 7.0 patchet. Most épp 7.5ös patch jön.
    Fizika elég régóta csúszik már, és elvileg 8.0ban jön, tehát a 7.5 utáni patchben.
  • HUNGabor
    Mikor jön meg a 7.0 patch?
    Nagyon tetszik ez a videó
  • Orpheuslow
    sajnos az vírusos jelenlét is lehet ha az svchost sok memóriát visz el,régen volt ilyen problémám még xp alatt,vírusírtóval átkell nézni a windows mappáját,főleg a system32 mappában szoktak lenni a szarok.
  • Eagle16
    Ez a rohadt svc-host.exe a háttérben leterhelte a vinyót...most keresem hogy mi a francért tekeri folyamatosan.
  • Toweliee
    Ja értem. Akkor a hiba nem az én készülékemben van.
  • vhooper
    Szerintem még nem megy.
  • agrarmacso
    Az nem gond :D csak a napi duplázókat tervezem majd vele lenyomni, meg ha nagyon elhúzódnak az új med ág előtti peccsek, akkor még a panther-t is kifejleszteném vele, a mostani német med ág is tetszetős, de az új jobban megmozgatja a fantáziámat :D
  • Bebasz
    Mivel még nincs server, nem tudjuk.. :)
  • Toweliee
    Aki felrakta ezt a 396mb-os filet annak működik rendesen a játék?
  • Pluskast
    Igen meg az elvileg forgatható lövegű német waffentrager td ág is jön előtte.
  • lexlutor
    ..ez azert meg szerintem nagyon messze lesz. itt van meg az angol full ag, aztan orosz ketets td ag amikrol szo volt mar a nemet med ketets ag elott...
  • Pluskast
    Igen lesz Leopard 1. Az egy teljesen új medium ág lesz.
  • vhooper
    Érdekes, nekem felrakta 4-5 perc alatt :D , pedig tök átlag gépem van.
  • kerla
    Köszönöm!

Megszoktam, hoyg ezt magától megtalálja midnig, most nem értem miért nem.. De máűr szedem és minnyá telepítem is felfelé!!
  • agrarmacso
    http://worldoftanks.eu/dcont/fb/media/art/tank_trees/germany_tree_full%28eu%29-2.jpg

ennyi...én erre alapozom, hogy tenni kell zikszpét a 3002 db-be :D
  • Pluskast
    Ilyen baromságot beszélni már ne is haragudj..... Az oroszlán szerinted mi? Növényevő? Érdekes, hogy elég kb 100000 év óta létezik és még mindig van mit ennie. A többire meg kár is reagálni mert ha egy kicsit is játszottál az új td-el a tesztszerón akkor nem ez lenne a véleményed. Úgy van ahogy Eagle kolléga mondja. Arty mindent visz. De megsúgom Neked az új td-et is ki lehet lőni simán.
  • Bebasz
    Nekem 2 perc alatt felrakta.. :D
  • Bebasz
    #155436 ;)
  • zserrbo
    Az új német ágról valami konkrétum van már?
  • Eagle16
    link

Valami nagyon tekeri a vinyót a háttérben, lehet hogy azért volt lassú a telepítés...
  • ladista
    edit:

"Az az állításod, hogy, "Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot", szerinted igaz?
  • kerla
    Miről beszéltek? Nálam nem frissít 7.5-re és a honlapon sem érhető el az update.