418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na foglalkozz velük itt le írtad a véleményed ennyi fórumon vagy bármilyen szabályzatban nincsen olyan, hogy csak akkor írhatsz ide ha xy ilyen meg olyan stattal rendelkezik mert ez a hülyeség, ha meg nem tetszik nekik a véleményed lehet róla kulturálisan vitatkozni,
de azt meg úgyse tudnak mert csak személyeskedés lesz belőle ezért inkább ott van az a felső lécben lévő piros kiírás Moderátor figyelmébe szóval nyugodtan használd
Kedves óvodások!
Értsétek már meg hogy nem mindenki egyformán gondolkodik lehetnek más nézetek is és amit csináltok az már autizmus komolyan, mert az autista gondolja azt hogy mindenki úgy látja a világot ahogy ő.
-
virkir #155567 A mondatszerkesztése és gondolatai alapján tuti nem a matyi.
Tőle ennyire összeszedett értelmes hsz-t még nem láttam. -
nobodyattis #155566 nem érdekel mekkora milyen lassú meg az se hogy szar akkor is megveszem csak jönne már az a kurva pöcs -
Csak azért gyanús mert az a hülye is mindig valami királytigrises nicket használt, meg ő is közel van az E-100-hoz...
De ha tényleg nem ő az akkor bocs. Csak sok minden egybevágott. -
PetiPetiHUN #155564 Nem nem tévedsz! De egy tökéletes világban nem szabadna lenniük medeknek td-knek meg artyknak. Vagy ha lennének nem lenne szabad átütniük a tökéletes beforgatott heavyk páncélját. A td-k néha átüthetnék de nem lenne szabad félelemérzetet plántálni a hős heavy sofőrök érzékeny lelkébe. Az artysok meg kpják be ..... a saját skulójukat hátulról mint a gyerekek a végbélkúpot. De ők mondjuk kellenek mert akkor nem lenne kiket szidni. -
Kronos79 #155563 Egy legyőzhetetlen tank ász. Neki voltak tigrises felhasználónevei. Sajnos ezért szerencsétlen részedről a névválasztás. :) -
agrarmacso #155562 Azért én tennék rá egy kisebb összeget, hogy neki is ha a szeme a pályán, akkor oda teszi keményen a vasat és nem szarozik
-
Szpecnyaz #155561 Szerintem kár foglalkozni ezzel az alakkal mert láthatóan egy idióta. Akármit is mondtok neki, csak itt fog sírni hogy "jaj szegény heavyket a porba taszítják a TD-k" Kb ilyen "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" stílusban nyomja"
-
Add meg a játékbeli nevedet és akkor nem fognak többet összetéveszteni mással. -
Szpecnyaz #155559 Halkan megsúgom hogy ő nem Mátyás! Csak a neve miatt szegényt mindenki összetéveszti vele
.
-
Adjunktus #155558 A JgpZ E-100 akkora böhöm nagy szar,hogy még lőnie sem kell ahoz,hogy a map másik végéből is lássák.
Ha csak tüzelési pozícióba akar gurulni,már észreveszik és már kapja is az ívet.Mivel ráadásul iszonyat lomha is,ezért aztán még arra sem nagyon marad ideje,hogy visszahúzódjon a fedezékbe lövés után.
És akkor még nem beszéltünk arról,hogy a lepattanó lövések azt is ugyan úgy sújtják mint bármely más tank lövegét.Azzal a különbséggel,hogy ha ez nem talál,akkor mire újratölt,addigra a nyakán van a fél város.
Nehogy azt hidd,hogy azzal fenékig tejfel az élet!
A látóhatár szélén mozogva kell vele supportolni,a lehető legnagyobb távolságból.Minden más esetben felfedezik és az összes med ráront,minden SPG-nek megindul a nyálkiválasztása és az összes light tank odarepül idegesíteni,mert az olyan jó móka.A hevy-ktől meg kapod az össztüzet,mert fosnak tőle.
Van rajta egy nagyot ütő löveg és ebben ki is merült minden előnye. -
TheKINGTIGER #155557 Könyörgöm szakadjatok már le a matyizásról/mátyásozásról meg valami Földes Palizásról.
Két hónapja regisztráltam, akkor az első alkalommal amikor írtam, ugyanezt csináltátok, meg elkezdtetek lebarmozni.
Azóta csak olvastam a fórumot.
Erre ma írok, és megint én vagyok a Mátyás.
Ki a fasz az a Mátyás? -
Kronos79 #155556 Azért azzal ugye tisztában vagy, hogy mi itt, úgy mint te is, azért vagyunk, mert az ember tud alkalmazkodni. Egészen néhány patchel ezelőttig a medek tűntek el. az utóbbi időben kerültek újra előtérbe. Most pedig még inkább. Akik anno meddel nyomták nem hagyták el a játékot, hanem mentek másik ágra. Alkalmazkodás. Nem kihalás. -
Helló Mátyás. Látom nem bírod ki sokáig az sg fórum nélkül. -
Toweliee #155554 Már most sokkal élvezetesebb volt a játék, hogy sokan grindelték a medeket. -
zsupeti #155553 Azt hittem h,csak a reggel éhgyomorra bedobott törkölypálinka ütős.
De nem :)
Visszagondolva közel 2 éve,hasonló stattal rendelkeztem még én is.
Akkor az első ezer lejátszott csatámban csak HE lövedékkel lőttem.
Sok sikert a srácoknak! -
nobodyattis #155552 jó hogy körberöhögöd de aki td vel egyedül áll a semmi közepén az meg is érdemli.A td ket védeni kell akkor pusztító fegyver amugy meg egy nagy rakás ócskavas , és teljesen mindegy melyik /német orosz ancsi francia) ha nincs támogatva semmit se ér -
R3nton #155551 még 1 dolog idáig ha megnézted CW-n az volt a felállás 3 db arty + 1 db med + 11 heavy. Kb ez egy általános felállás, ettől kisebb nagyobb mértékben néha eltér. Az addig oké, hogy te heavy párti vagy, de akkor aki a TD-t vagy a Medet szereti mit csináljon???? :D
Én azt remélem, most már színesebb lesz a játék ez által akár CW-n is. Egyébként én a T10 Medeket erősebbnek tartom, mint a TD-ket. Nem a páncél vastagság a lényeg, hanem az ágyú és a mozgékonyság. Egyébként a T110, IS-4, IS-7 ugyanúgy menni fog CW-n és jók is lesznek. A másik 3 heavy kicsit bajban lesz szerintem. -
Jah, mikor 8 SPG van egy rohadt csatában akkor biztos azért nem támadnak a hülyék mert jobban szeretnek kempelni. Istenem...inkább menjél aludni.
Majd ha egy lövéssel nem veszi le a HP-m 50-100%-át az a sok szar akkor én sem bujkálok majd egy ház mögött. -
TheKINGTIGER #155549 Én látok logikát a mondanivalódban. -
A lövege üt. Ennyi és nem több. De lassú az újratöltés és ha felfedezik akkor nagyrészt annyi neki. A teszt szeró elején még használható volt. Utána jó wg fejlesztős stílushoz híven szarrá nerfelték és a végére lett belőle a szokásos német fostalicska. -
ladista #155547 Még egyszer megkérlek, a wot nickedet tedd már közzé.
No meg észrevettem, hogy jövőbelátó is vagy...az ötöslottó nyerőszámait is...
és a jpz e100-at ki fogja lőni más is. Hevis vagyok, de el tudom képzelni, hogy talán OLDARRÓL vagy HÁTULRÓL is el lehet kapni őt, akár egy t7-es, t8-as meddel, francia tankkal...vagy tévedek? :) -
diegho #155546 Írsz ám pár elég nagy hülyeséget is, egy wot nicket tolhatnál, hogy lássuk ki írja ezeket. -
"A Jpz E 100-ast mint írtam, az arty és másik TD-k tudják csak kilőni és te sem írtál mást."
Ez nem igaz. Medium simán körbeautózza, másrészt meg az egy vs egy csaták minimálisak. Ha egy jp E-100-at felfedeznek minden arty rálő. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy az E100 csak szemből kemény oldalról illetve hátulról puha mint a vaj.
-
R3nton #155544 körberöhögöm bármelyik meddel a jpz e-100at :D -
csoszi87 #155543 A Jpz E100 úgy tudom, hogy a tesztszerveren a leggyengébb winrátával büszkélkedő T10es td.
Tehát akkor annyira azért nem lehet erős. -
Commandier #155542 Akkor ne tedd fel ezt a patchet, és a világ jobb hely lesz. -
Bebasz #155541 Könyörgöm írj egy in-game nicket !:D -
akdestroyer #155540 Mausbattle teljesen egyetértek veled.
Felvennélek barátnak a játékban is, mi a nicked? Mehetnénk heavy platoonokat, miközben megszívatjuk a köcsög noob TDket. -
mausbattle #155539 "Egy dolgot szerintem elfelejtesz, ez a game arrol szol azon kivul hogy esetleg mi szorakozzunk hogy profitot termeljen. Azok a "fizetos" jatekosok akiknek tobbsege mediumokkal es td-kel nyomja igazan orul ezeknek, A t10 es heavykben levo emberek meg nem altalanositok de mennek a sajat fejuk utan mert hat hiszen ok t10 heavyk ok mindenkinel jobbak:) "
Most nem ismétlem önnmagamat, de már korábbanleírtam, hogy ez a játék egyensúlyban van a különböző szintű és típusú játékosokban akik szimbiózisban élnek. A tizes heviben a jó játékos aki nem tett pl pénzt a játékba kilövi a noobot, még a TD-kből is eddig ez volt, cserébe az 5-ös tanjából kiszedik arany lőszerrel ugyanazok. Ne egy játékost gondolj egy tankba, mert egy típus több tankkal is játszik.
"A fejlesztok azt szeretnek ha tobben fizetnenek elo ennyi. Az is fontos hogy aki mar egyszer fizetett az legalabb meg parszor fizessen ( ezert adnak celokat, meg hogy majd jo lesz...stb)"
Hosszú távon a játék el fog halni, mert elhagyják a különböző típusú játékosok.
"Amúgy a patch után is az SPG lesz a király...arról fog továbbra is szólni a játék, hogy ki tud jobban bujkálni előlük. A TD-k szép nagy célpontok lesznek, a közepesek már nem annyira, de azokat meg szinte bármi sebzi, mert nem sok páncélzat van rajtuk."
Szép dolog hogy a csatákat végig campelő noobsereg az artykra fogja azt hogy gyakorlatilag a csatába csakakkor kapcsolódik be, amikor már eldőlt és kényszercselekvésre van ítélve :D.
""Az az állításod, hogy, "Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot", szerinted igaz? "
Gyakorlatilag el fog tűnni a hevi a játékból egyre inkább az idő előrehaladtával, mert kilövik, nem lesz sikerélmény. Gyakorlatilag TD-k fogják megvívni a csatákat, most megmondom, hog yha nem lesz erőteljes nerf, ez lesz a vége.
"Másrészt milyen óriási játék tudást igényel egy T10 heavy. "
Jó, hát sokmindent, nagyon sokat. Többet mint az arty, aki egyáltalán nem a csúcs ! Minden tizes heavy más stílussal játszható, de mindegyiket ismerni kell hogy jól tudj vele játszani, nagyon ötletesen használva igen sok sikerélményed lehet vele. Ha szerinted az arty a csúcs, akkor megkérdezem, hogy tudtál vele csatákat megfordítani ? Sniperkedni ? Dominálni egymás után különböző kisebb csatákban ? Ugye nem !
A Jpz E 100-ast mint írtam, az arty és másik TD-k tudják csak kilőni és te sem írtál mást.
Az IS 7-essel kiválóan lehet sniperkedni. legfeljebb te nem tudtál vele, ez egyéni hiba.
Lényeg az, hogy ez a változtatás felborítja a játékos típusok egyensúlyát, ami végül azt eredményezi, hogy elhagyják a játékot, mint amikor egy csúcsragadozót beengedünk egy egyensúlyi ökoszisztémába, végűl fajok tűnnek el. Itt is így lesz. Nem kell sok idő és a heavyk és játékos csoportok eltűnnek teljesen.
Ezt a patchet feltenni sem érdemes :D.
-
Most őszintén, mit akartok 12.00 előtt. Vagy már olvasni nem tanítanak az iskolában?
Server maintenance begins at 06:00 CEST (04:00 GMT)
Server opens to players at 12:00 CEST (10:00 GMT). -
Igen, de azért azok se tekerik a vinyót folyamatosan...
Most kiszedtem pár fölösleges dolgot az induló programok közül, remélem többet nem jön vissza az a valami. Volt vagy 4 olyan folyamat, ami csak azért indult el hogy frissítést keressen...vicc. Nem szeretem azokat a programokat amik ennyire teleszemetelik a gépet. (Apple, java stb.) -
Commandier #155536 Ha esetleg van itt tag, akkor utólagos elnézését kérem, de ezt ki kell tennem.
Ez a kemény nem a gyémántvágó :D : http://worldoftanks.eu/community/clans/500006102-IPU/ -
TheKINGTIGER #155535 HÚÚÚÚ dejó!
Köszi a választ.
Alig várom már, hogy meglegyen az E100. -
Adjunktus #155534 "Patch is not appropriate to existing version.
Installation impossible."
Erről lenne szó? -
gallhun #155533 köszi. valami ilyesmire gondoltam én is. -
Kronos79 #155532 Feltételezem az a probléma, hogy a szerver nem fut és ha jön is onnan info, a szerint 7.4 van. Türelem. -
Bishop1978 #155531 Az adat amit a frissítőszolgáltatástól kapott hibás. Részletekért nézze meg a naplófájlt. -
gallhun #155530 Hát persze. -
Nazarov77 #155529 E-100: +100Hp és +10mm a torony frontjához. ( 240 helyett 250 lesz )
Maus: +200Hp és +20mm a torony frontjához. ( 220 helyett 240 lesz )