418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Valszeg gyenge a statja, mert mindig az ilyenek mondják hogy a eff nem mutat pontos képet .
  • zsupeti
    Félelmetesen beteg ez a Patton II.90% legénységgel,és a Patton M2 ágyúval is pontosan lő menet közben.Mi lesz ha fennt lesz a fullos gun,ami elég jó adatokkal bír?
    Direkt sem lehet mellélőni? :)
  • Toweliee
    mausbattle, egy hsz erejéig szólok csak bele. AZ IS-7 löveg pontossága 100 m-en 0,4, az IS-4 toplövege 100 m-en 0,38. Nekem van mindkettő, az IS-7 sokmindenre alkalmas de snipernek egyáltalán nem. Ami meglepett, hogy az IS-4 pontossága ugyanakkora, mint az E-75 pontossága. És ez nem csak egy szám, érezhető a különbség / egyformaság a játékban. Az a 0,02 nem elhanyagolható különbség. Persze, az IS-7-el is el lehet találni 500 m távolságra lévő célpontot de lényegesen kevesebbszer, mint az IS-4-el. Ez a saját tapasztalatom.
  • lexlutor
    ..nem kell a hanta, add meg a wotos ingame neved!
  • kerla
    Köszi! Bizony... ilyen szerencsétlen vagyok, hogy nem tudom azt olvasni... Gondoltam Ti itt úgyis előröl hátulról mindent, kényelmesebb így :-)
  • PetiPetiHUN
    dossier-be - A FAQ-ba benne van az elérhetősége.
  • brasco84
    ez a port pálya vmi iszonyat TD szempontból.. a kezdőn kerülgetni az objecttel azokat a fém akadályokat, kész vicc.. gondolom mert fémből van, nem lehet átemenni rajta, nevetséges :D
  • mausbattle
    Előrebocsájtom, hogy a statisztikai adatok nem mutatnak pontos képet egy játékos valódi tudásáról ! Nagyon sok gyenge képességű játékossal hozott össze az élet akinek igen kivál volt a statisztikája, ám egy az egy elleni párharcban alulmaradt azonos képességű tankban űlve, ez két dologra vezethető vissza.

Az egyik az, hogy egyáltalán nem mindegy hogy mennyi pénzt teszel bele a játékba ! Arany lőszerrel könnyű átlőni szinte bármely tankot. Igaz hogy csupán a páncélátütés nő meg a sebzés ugyanannyi, de gondold végig pl a régi KV ágyúja 700-at sebzett átlagosan, most ha abba arany lőszert vettél 2-3-al nagyobb tierszámú harckocsit üthettél át ekkora átlagsebzéssel és még sorolhatnám a példákat ! Énnem tettem bele aranylőszert, mert nem volt szükségem rá sosem, az élményt el tudtam érni nélküle. Barátom nikjében ülve arany lőszerrel az IS 7 szinte mindent átvitt, nem volt lepattanó, ennek ellenére a mai napig arany lőszer nélkül sokkal több killem van mint neki arany lőszerrel. Ugyanez a helyzet az átlag tapasztalat esetében is, sokkal többet ad alapból, ha prémium vagy és most nem a megnövelt százalékúra gondolok, hanem amit a statisztikában nyílvántart.

Másik ilyen jó statisztikát produkáló jelenség, az ha az ember végigcampeli a játékot és gyakorlatilag a csatákban kivár és csak akkor lő ha már alig él az ellenfél, hogy a kill az övé legyen.

Én ezen lehetőségek egyikével sem éltem, ennek ellenére a statisztikám nem rossz egyáltalán, de tudom, hogy akad itt több olyan akinek véleménye szöges ellentéte az általam vázoltaknak és nyílván ezt mondani is fogja, olyan kontextusban, mint a jobb statisztikájú igaza. Ám ez nem állja meg a helyét, így ezen kérdésbe belemenni nem ad releváns konklúziót.

Visszatérek az általam felvetett problémák reakciójának vizsgálatára.

-A Jpz E100 úgy tudom, hogy a tesztszerveren a leggyengébb winrátával büszkélkedő T10es td.
    Tehát akkor annyira azért nem lehet erős.

De ! Egyébként nagyon erős, az hogy mennyire az majd kierűl számotokra is. Én nem látok bele a Jpz E 100-as statisztikai adataiba, mert ez a teszt szerveren nem elérhető, de le kell szögeznem, hogy azt is vegyétek figyelembe, hogy ez egy új harckocsi ! Még nem ismerik a játékosok, nyílván pl lehet jobb a statisztikája egy olyan tanknak aki teszt szerveren másodhegedűs, de ismert, mertsokat játszottak vele, így azonkevés csatában amikor kevés TD jutott a csatába igen jó eredményeket értek el vele, mint én is a heavyjeimmel. Az hogy milyenlesz a TD reélis statisztikája azt nem egy nem tétremenő mindent bele teszt szerver fogja eldönteni. Ezt majd megtanulják jobban játszani.

Tank nem hiszem hogy sebezné ezeket a medeket. Nekem IS 4-es arany lőszerrel néha sebződött előről egyik másik,máskor közelebbről ugyanott nem, pedig annak 400-as páncéláttörő lövedéke van.

Valójában a TD-ket artyk és másik TD-k tudják kiszedni.

"-még 1 dolog idáig ha megnézted CW-n az volt a felállás 3 db arty + 1 db med + 11 heavy. Kb ez egy általános felállás, ettől kisebb nagyobb mértékben néha eltér. Az addig oké, hogy te heavy párti vagy, de akkor aki a TD-t vagy a Medet szereti mit csináljon???? :D

Én azt remélem, most már színesebb lesz a játék ez által akár CW-n is. Egyébként én a T10 Medeket erősebbnek tartom, mint a TD-ket. Nem a páncél vastagság a lényeg, hanem az ágyú és a mozgékonyság. Egyébként a T110, IS-4, IS-7 ugyanúgy menni fog CW-n és jók is lesznek. A másik 3 heavy kicsit bajban lesz szerintem. "

Igen. Ez volt a CW felállás, de most ez meg fog változni és eléggé el fog tolódni a TD-k irányába. Szerintem most picit több arty lesz és tizes medek fognak scoutolni, ellenben TD-k fognak harcolni.

A t110-es teljesen el fog tűnni a játékból, de nagyon gyorsan, ha nem haragszol,most nem keresem meg azt a hosszú hozzászólásomat amelyben ezt kifejtettem, de egy korábbiban ezt megtettem kérlek olvass utána. Nem régen volt és hosszú (ezzel sem növelem mondanivalóm hosszát). Is 4-est kifejtettem hogy használhatatlan lesz, egy T62-es gyorsabban megkerüli mint ahogyan az a tornyát forgatná !

-A JgpZ E-100 akkora böhöm nagy szar,hogy még lőnie sem kell ahoz,hogy a map másik végéből is lássák.
    Ha csak tüzelési pozícióba akar gurulni,már észreveszik és már kapja is az ívet

Az a probléma, hogy igaz hogy nagy, de azért elbújni ellehet a pályánolyanhelyre hogy az arty ne tudjon lőni rá és ugyanakkor rálásson a pálya lényeges részére. Ha ez megvan 2 lövésből szedi ki az összes tizes heavyt. A jpz E 100-as 1050-es átlagos sebzést produkál, ami ennél jóval több is lehet mert átlagos számról beszélünk ! engem egszer 70-75%-ról lőtt ki egy ilyen IS 7-esemből.

Egyébként ezzela noob jelzővel senkit nem szerettem volna megbántani, csupán azért használtam ezt mert a játékszituációt és bizonyos felhasználói réteget ezzel a kifejezéssel illetnek és így számotokra így könnyebb beazonosítani az általam vázólt probléma lényegét.

Elmondtam, hogy a tizes TD-k túl erősek a játkban a jelenlegi fromájukban. Nem lett volna szabad így játékba engedni vagy ha ez megtőrténik kellett volna magasabb tierszámú tankot is betenni hozzá, heavyt. Az is igaz, hogy akkor sem lett volna szabad 10-es TD-t, 10-es heavy vagy meddel összetenni, csak a magasabb tierű Heavyvel.

-Na figyelj kérlek ad már meg a wot-os nicked. Szeretném látni a statod is-7-el. Mert az is-7-et sniper tanknak használni nettó baromság. Arra ott a t110 vagy az is-4 pontosabb és gyorsabb ágyúval szerelt tankok.

Az a probléma, hogy ez egyáltalán nemigaz ! Az IS 7-es tökéletes sniperkedésre.Onnan tudom hogy kipróbáltam és bevált ! Sőt ismerőseim is ezen a véleményen vannak. Az a gond, hogy szerintem te nem is próbáltad ki, csak a játék numerikus adataiból vonsz le következtetéseket és azt a játékot fogod játszani ami abba belefér ! A játék több mint ezen numerikus számok halmaza. Én tudtam sniperkedni az IS 7-essel. Amit te leírtál az IS 4-esről az egyáltalán nem igaz. Azt írtad az ágyúja pontosabb mint az IS 7-esé és sniperkedésre való, hát ez egyáltalán nem igaz, mert éppenhogy az IS 7-esé pontosabb. Az igaz, hogy ha megnézed a wikiben a tank leírásánál hogy az ágyú pontossága übereli az IS 7-esét, de az a szám, az alap puskája ami csak 8-as szintű és ha téged az IS 4-est tizes tanknak sorol be akkor olyan tankokkal kerülsz szembe amikkel szemben nem lehet egy 8-as ágyúval sniperkedni, csak egy tizessel. De ha megnézed, a tizes ágyúja véletlenűl pontatlanabb, az IS 7-esé pontosabb mint ez az ágyú,amivel te sniperkedtél, míg IS 7-essel nem. Na hogyan van ez ?! :LOL. Az hogy mennyi idő alatt ér célba a lövedék nem számít mert nem mozgó célpontokra használtam.

• Metalmilitiakid
    Engem hogy megszopatott ez az ECL AMX, nézem kis fürge dög, berontok vele a városba, majd az első szembejövő tanknál konstatáltam, hogy te vazzeg ennek nem fordul csak vagy 30 fokot a tornya és FUUUUUU majd kilőttek.
  • nobodyattis
    na lehet eladni nevetséges batchatrol lorirol pattan le a 170 ágyú ez meg mi? szinte sejtettem hogy elbasszák
  • Zegi Norbi HUN
    Az nem világos, hogy az ilyenekért minden tankot ki kell fejleszteni az adott nemzetből, vagy még elitre is kell fejleszteni az összeset?
  • Sunsetjoy
    Erről jut eszembe, mi van akkor, ha annyira tele van egy tank, hogy a vickers/christie felfüggesztésterhelés növelőt sem tudod felrakni? :DD

...bár szerintem ilyen nem valószínű.
  • brasco84
    na megvan a 100 mmes fegyó lórihoz, így azért egész más.. + ez a stock engine is egész jó.. kéne a lánctalp mondjuk, mert egy ventit se tudok feltenni, annyira fullon van :D
  • Sunsetjoy
    Azt hiszem a slow pc pack az olyasmi, mint néhány beállítás alkalmazása wot tweakerrel, csak persze annak használata helyett.

A textúra csomag az hatásosabb, de mindkét megoldás egyszerre szerintem kihozza az elérhető maximumot. Bár jó lenne pár dologra (mert ugye anno úgy csináltam, hogy a kevésbé fontosak mentek 12%-al, a fontosabbak meg 25%-al) a kisebb 12%-os, régi változat, de azt már nem gyártsák xD
  • lexlutor
    ..a tarackok he lovedekenek sebzese, amihez nem kell kozvetlen talalat.
  • Ndre77
    És ha kilövik a parancsnokot, akkor egyúttal oda a lövész, a rádiós ás a töltő is. Szerencsére a sofőr megmarad, s rallyzni még jó.
    Egyébként próbálta már vki, h mennyire hasznos kis jószág?
  • FosTalicskaa
    Ezt hogy kell érteni? Milyen belső modul, milyen sérülés? Most így hirtelen nem tudom elképzelni a szituációt...

"Now a hit to an internal module will still deal damage even if the armour wasn’t penetrated."
  • rudii
    Bazz volt am henteles 2csapat egymasnak kozepen. :D[IMG]http://[/IMG]
  • Toweliee
    A laptopon a kettőt együtt használom. De így is kb minden 3-4 meccs után pihentetnem kell a gépet mert túlmelegszik és leesik az fps 1-9 közé.
  • pointer4
    Szóval a szokásos kérdés :D
    Fullos kliensre link ? :D
  • agrarmacso
    Na az első meccs tanulsága:

Minden maradt a régiben batmobillal T100E4 oldalába egy lövés kellett volna de nulla sebzés és ez az életembe került XD
  • diegho
    Service Record:
    Technical Engineer, U.S.S.R..

A lényeg már megvan.
  • Kronos79
    WOT dossier-n.
  • lammaer
    Nem volt még T9/T10es tankod? :) Ott ez normál :)
  • csoszi87
    1000 hála.
    Berakta 1 almappába.
    Még1x 1000 hála!
  • hellokitty92
    Nem, csak keresd meg ezt a fájlt (valahol ott lesz a környéken) és másold be abba a mappába. Vagy a teszt klienséből is kimásolhatod, ha jól emlékszem azzal is működik, de nem 100%.
  • nobodyattis
    Megvásárolva:
    A lőszerre költöttél: kredit: 48 480.
    na bazd ez a nem gyenge 50 k löszerre
  • berobi
    azt tesztelte már valaki, hogy melyik ér többet? a Millbarge féle slow pc pack vagy a tömörített textúracsomag (25%)?
  • Adjunktus
    A tankokra lebontott effit hol lehet megnézni?
  • peter9228
    Családias még a légkör:

De aratni azért lehet:
  • csoszi87
    Wááá! ugye nem kell leszednem újra a teljes játékot?
    Critical error.
    Game resource path does not exist:
    res/packages/misc.pkg
  • lexlutor
    ..nekem teszten nem tunt rossznak. jobban gyorsult mint az amx12t. akinek az amx12t tetszett, annak szerintem ez is be fog jonni..
  • nobodyattis
    ááá csak napi 5 tankot lehet eladni e 50 M csak holnap lesz meg
  • PetiPetiHUN
    Tegnap megnéztem a tankonkénti effemet és érdekes volt nagyon.
    A T110-en 1500 fölötti effel rendelkezem meg 41% győzelmi aránnyal. Mindig egyedül megyek és randomba de ez nem lehet probláma mert a Pershingel is és ott 2000eff és 60% win. Kérdés hogy a T110-es effem kevés-e és nektek mennyi? Ha kevés akkor értem hogy miért vesztek mindig ha nem akkor miért szív ez a tankom mindig? Heavykkel szinte mindig nagyon szar wint hozok össze de fogalmam sincs miért. T30-al annak idején csak szenvedtem azután átnevezték td-nek és megtáltosodott.
  • lammaer
    Abból a tankból csak a garázshely ér vmit :D
  • nobodyattis
    Megvásárolva:
    JagdPz E-100' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
  • Eagle16
    Wow, ELC AMX-be csak 2 ember van :D Azt hittem legalább kapok vagy 3-at, ennyi tuti nem lesz elég az AMX-30-ba :D
  • Nikosi
    Szerintem senki nem sértette meg. Az nem sértés ha kérünk egy nick nevet, hogy ugyan lássuk már, hogy 10 lefutott csata után jelent -e ki axiómákat. Másrészt Ő noobozot, és gold noobozot le mindenki aki nem t10 heavy-vel játszik. Ő mondat, hogy csak és kizárólag a t10 heavy-vel játszó emberek tudnak játszani. Mindenki más kétbalkezes, barom, egy gold lőszerrel lövöldöző senki...
  • rudii
    Ja igen varom nap vegere velemenyed rola! :) Elony, hatrany stb.
  • rudii
    Grat! :DDD