418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #156005 Felesleges. Ha menni akarok vele úgy is kell javítani. Ha meg nem , akkor meg tök mindegy? -
lexlutor #156004 ..a t95 tenyleg remenytelennek tunik ilyen felallasban. annyira lassu, h nekem sincs lelkierom elekezdeni. a t30 szerintem nem remenytelen. lehet jobban jarsz ha mondjuk a medeket elorebb veszed, ezekkel meg csak dupla. az e50 "majdnem" heavy... -
SU85től elveszik a 107est de a somuának megtartják a rohadt gunját? én ne szedhessem őt ki 1 lövéssel, de ő bármikor kiszedhet 1el? ok -
brasco84 #156002 na jó szerintem nyomok egy xanaxot :D -
brasco84 #156001 mert ostoba egysejtű az összes, az 5677 db arty mellett ez a legjobb, meg amikor a 45. másodpercben 8-1 revezet az ellen, mert életképtelen gyökerekkel vagy körbevéve -
kissd #156000 Hát nagyon remélem, hogy jobb lesz, mert keserves lesz mediumot kihúzni, de nekimegyek. Csak tököm ki van, hogy egy olyan ágat kell tolni amiben nem vagyok annyira top (jó heviben sem, de az más kérdés :D)
TD-m az van 9es, de T95 eddig se volt nagyon sanszos, most még kevésbé :D
T30 is nagyon szopóka, legalábbis tegnapi események alapján.
De mindegy kihúzom a 2 tízes td-t aztán nekimegyek med vonalnak.
R3nton: mindig platoonba megyek maussal randomban, ott egy is7 és egy t110 társaságában szoktuk tolni, de hagyjuk milyen eredménnyel :D Régen pedig ez a 3as nagyon adta :D
-
brasco84 #155999 nem célszerűbb? ha sokat mész egy tankkal.. -
diegho #155998 Az új patch érkeztével egyre több a tier10 afk, de nem értem miért jó ez nekik. -
Így akkor költ rá mikor jónak látja. -
TDantes #155996 Minek lenne? -
brasco84 #155995 neked miért nincs bekapcsolva az automata repair? :D -
stoppos #155994 Köszi, leszedem. -
stoppos #155993 Lehet pont azért, mert mindenki inkább kilép. El fogják érni végül, hogy oldalanként 15 arty lesz és baxtathatják egymást vidáman. -
TDantes #155992 éljenek a magyarok platoon-ban voltak. Remélem haladnak a Tigris felé...
-
ugyan, megszokod..én már úgy kelek fel, hogy kalkulálom hogy érdemes-e egyáltalán gondolkodni rajta hogy elindítsam-e :D -
brasco84 #155990 oké, én befejeztem mára ezt a fasszopó játékot, délelőtt fél 11 van, de már annyira felbaszott, hogy minden kurva csatbában ÖT db top arty van, egyel sem kevesebb, soha. mi az isten van ma?? -
Orpheuslow #155989 http://rghost.net/39437621
2.5.1 a legújabb -
stoppos #155988 Úgy vettem észre, a milbarge slow pc pack simán működik. Az xvm, amit telepítettem hibát ír ki a győzelmi esélyre, ha olyan tankkal találkozik, amit még nem ismer.
Van olyan xvm már, ami ismer mindent, vagy túl türelmetlen vagyok? :) -
Kubukli #155987 Faszagányos E. Cartman skin! -
TDantes #155986 De legalább nem Samu 40-ben vagy a lista legallján, a Mátyáshun kupában 
-
Én már tegnap meguntam, oldalanként 4-5 Tier 8-as SPG-vel marha nagy élvezet játszani tényleg...és akkor még BatChat-el boltam, nem is nehéztankkal. Kb. 5 mp-re voltam látható és egyből kiszedtek egy lövéssel. Helló 27 ezres javítási számla. -
R3nton #155984 még jó hogy én medes vagyok:P Maussal amúgy se menjél sztem randomba. IS-4 IS-7 T110, ezek sztem azért jók még. Most legalább nem Heavy egyeduralom van. Csak ugye idáig mindenki Heavyt fejlesztett, az kellett CW-re is akinek meg se TD se Med az most néz, mint hal a szatyorban. -
lexlutor #155983 ..most nagy a lelkesedes, de par het es lecseng hidd el. jonnek a meretes javaitasi es loszerszamlak, megkopik az ujdonsag csillogasa.. ha masnem a kov patchben biztos nerfet kapnak. platoonban menes meg segithet valamennyit, de egyenlore szerintem a tier10 felejtos. nagyon sok moha es pafrany csak az ujdonsag miatt megy veluk. -
kissd #155982 Hát gyerekek elkenődtem bevallom.
Ezzel az új peccsel 10es hevikkel nagyon küzdős lett.
Általában 6-9 medium van ellenünk és esélytelen vagyok :D
Valaki tud még jókat menni nagy hevivel?
Mert tegnap 5 kört mentem maussal és inkább kiléptem utána, mert következő történt: egyszercsak áttört a rengeteg med és máris 5 irányból lőttek :D
T95 megintcsak felejtős, t30 is. Hogy fogom kiküzdeni a t10 td-ket?
Vagy felejtsem el az összes ilyen hulladékot és húzzak medet?
Mert az csak 1 van, mert mindig is a nehéztankokat szerettem, de t43, ahogy néztem nagy szívás lesz. T44 is, talán az lb1 miatt játszható, de félek attól, t54 nagy ágyúig szívás, és most 600k xp kell a t62a-hoz.
Vagy lecsitul ez a nagy med hullám? mert ha nem inkább abbahagyom, mert randomban télleg nagyon szar hevivel küzdeni nagy tirben.
Ja és mire odaérek maussal a frontra már kinyírták a medjeinket :D
Megoldás heviseknek? Valami? Adjam el az összes hevim? Mert cw azé kevés van :D
Kesergés off :) -
Jacktor #155981 Ez k**vajó :D lopom ;) -
virkir #155980 Itt egy mod pakk tesztelve a 0.7.5-re
Óra a garázsban
Crosshair normál, sniper és arty-hoz
Szerver oldali célkereszt pirossal
DamagePanel
Invisible_Camouflage (eltünteti a beépített álcafestéseket)
Klánikonok eltüntetve
Scope Shadow (eltünteti a fekete keretet sniper módban)
Minimap ikonok megnövelve 1,75x
Zoom mod (tank és arty)
Icon pack (HARD ikon)
Prémium garázs állandóra
Módosított prémium garázs
OTM (külön szerkeszthető konfig fájlal)
XVM ( 4 szinnel jelölve a kategóriák) -
brasco84 #155979 mindenképp.. én pár napja vettem meg, még csak olyan 40 kört mentem vele, de van 80 killem :D ugye azért a +600 hp sokat számít, 120 as armor nem sok, de több mint az isun.. -
lammaer #155978 Szinte mindennap lelövik reggel olyan 20-25 percre, mivel nem volt külön bejelentve ez csak a szokásos karbantartás.
link -
nemtudommivan #155977 Meddig nem lesz elérhető a szerver? -
Ninju #155976 A frissített magyar nyelvi csomagot próbálja letölteni.
Vagy tanuld meg azt a kb. 60 szót ami az angolhoz kell, vagy kapcsold ki a torrent használatát a launcherben. -
Hassel74 #155975 Köszönöm, hogy reagáltál! -
pett3rson #155974 Erre nem tudok mit mondani, nem használom a magyart. -
Hassel74 #155973 Köszi! Most ott tartok, hogy leszedtem manuálisan a 7.5-öt, működik, csak angol. ha indítom, és átállítom, magyarra, akkor újból frissíteni akar, "torrent kliens indítása", és ennyi...keres-keres, és ebbe is marad. -
pett3rson #155972 Ez jó kérdés, mert a launcher-el ha indítod, akkor ugye bejön a kis ablak ami ellenőrzi, hogy friss verzió van-e fönt és ha nem akkor automatikusan elkezdi letölteni és stb. Nézd meg mit indítasz! Lehet csak a wot.exe-t.
Ha launcher-t, akkor meg leszeded az egészet torrentről és úgy rakod újra. Kicsit tovább tart, de legalább működik. -
Hassel74 #155971 Sziasztok. Ismét kérdezem, hogy csak nálam nem akar automatikusan frissülni? Kell valamit állítani ezen a szaron? -
:D -
Madi92 #155969 O_O
-
lord nihilus #155968 Lassan elit lesz az isu-152-m... Szerintetek érdemes az Object 704-be pénzt ölni? -
R3nton #155967 E4 nekem is lesz majd, mondjuk inkább medes vagyok én, TD nem az én stílusom. -
Oddball29 #155966 E4 van, Eagle-vel leteszteltük az E3-at egy hete tesztszerón, csak nincs aki külön megrajzolja jövő hétig.