418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Köszi szépen ez kellett :) A "gyáriban" valahogy nem bízok.
  • sagal
    Minden mod nélkül , a játékbeállításoknál megtalálod.
  • mesysil
    Most melyik tankkal érdemes farmolni? Szóval melyik a legjobb farmoló tank a patch után. Már sokan sok félét mondtak. Ja persze arty kivételével.
  • lexlutor
    ..eleg keves koze van a szerencsehez. ha mar 2 vagy tobb arty van, nyugodtan lehet nezelodni a szokasos arty helyeken es egy kis turelemmel szepen latni a tarcert. az esetek donto tobsegeben nem mozognak loves utan igy eleg a csik vegehez celozni es pukk..
  • Metalmilitiakid
    Na igen arty vs arty az inkább szerencse kérdése. Tegnap volt olyanom, hogy a legközelebbi tank 830 méterre volt tőlem és egyszer csak durr szétcsapott az ellen arty, mert gondolom ráért annyira hogy figyelje merről jön a lövés.
  • Nazarov77
    MM változás nagyon jól jött a low tiernek, kellett nekik már. Végre van értelme játszani A-32vel, idáig 2ből 2x T4 csatába rakott, nem T7be ahogy régen szokta.
  • Droughert
    Vagy csak dc-t kapott és nem tud vissza menni. Többen panaszkodtak, hogy ha kidobott, utána nem tudsz vissza lépni a csatába, beragad a betöltő ablaknál. Végig megy a betöltő csík de nem dob be a térképre, de közben a 2oldal tankjait látod, sőt frissül is a lista, a kilőtt tankok szépen lekerülnek a lista aljára. Patch-óta nekem többször volt ilyen.
  • Eagle16
    Olyan jó mikor egy AFK védi a segged...azt hiszed biztonságban vagy erre kiderül hogy csak beállt a szokott helyére és elment kávézni...kapja be az ilyen, ha belép egy csatába akkor játssza végig.
  • TDantes
    Jaja, pontosan
  • I1Q
    azt kihagytad hogy miután megvetted 2 hónapig nem lehetne beloggolni és utána 10 percenként dc-t kapnál... DE nézhetnél fasza kis NEM renderelt videobejátszásokat amiket max egyszer nézel meg évente
  • nemtudommivan
    Vicces ez a hatodik érzék. Mindenki meg akar győzni hogy fejlesszem ki artyra. Mondom jó, majd ha már nem lesz más értelmes dolog akkor esetleg. Kérdezik miért. Mert nincs szükségem egy olyan képességre ami a felderítésem után 4 másodperccel jelzi nekem hogy 2 másodperc múlva halott vagyok.
    Ha felderítő meglát úgyis nekem jön. Tudom hogy lát
    Ha a közelben van egy tank és meglát felém fordul a csővel. Tudom hogy lát
    Ahhoz meg hogy egy másik arty kilőjön még látnia sem kell.
    Biztos van olyan szituáció amikor nagy mázlival el tudsz még ugrani a helyszínről, de ez is inkább alacsony szintű gyors artykkal lehetséges. Vagy franciával...
  • Metalmilitiakid
    Kérdés, ha most még mindig van serverside crosshair mod akkor ez azt jelenti, hogy amit bekapcsolsz a játékban az nem működik rendesen ? Mert akkor kicserélem.
  • TDantes
    Akinek meg rossz az E100 TD, menjen Samu 40-en francia TD-vel, alacsony tier, olyan jó móka lesz. Tényleg...hú...annyira fasza érzés.
  • TDantes
    Pont a Blizzard? Őket nem hoznám fel követendő példaként. Ha ők lennének a WoT fejlesztői, egyrészt havidíj lenne, másrészt kapásból 15 ezer forint...és már tiéd is lehet az új kiegészítő ami tartalmaz három új tankot...

• kerla
    Huhh, ez meredek volt. Panther II-vel utolsó tank voltam, alattam csak két arty figyelt...
  • FosTalicskaa
    Helyes, nehogy fizess ezeknek a majmoknak, nem érdemlik meg... kár, hogy nincs mindenki ezen a véleményen. Ki tudja, ha a sok idióta nem tolná folyamatosan a pénzt a játékba a sok mocskos posztkummonista féreg, már rég érzékelhette volna, hogy óriási baj van a játék minden egyes részével és azóta már lehet rég kijavították volna mindet és lenne egy jó kis gém.

Komolyan mondom, nem is tudok olyanról, hogy valami nagy játékfejlesztő cég (pl: Blizzard), aki ad valamit is a hírnevére, ki merne jelenteni olyan nyilatkozatokat, hogy "Tudjuk, hogy ezzel baj van, de nem fogjuk javítani." ld: ugráló célkereszt jelenség, láthatósági rendszer, no dmg -pen bullet stb.
  • lexlutor
    ..spg-vel lassu szep nagy kover celpont :)
  • R3nton
    Továbbá abban is biztos vagyok ha most egyszerűen az obj268at átraknák németnek tudom én jgdpanther3 néven más skinnel de ugyanazzal az adatokkal, akkor az lenne a probléma, hogy papír szar még a t-34-es is átlövi
  • nobodyattis
    Nem csak magával a tankkal van probléma hanem a láthatóságával Prokhorovka támadás támadó oldal el se indulok már világít a villanykörte a hatodik érzék nézem batchat a sin másik oldalán 570 méterre van ő spotol na ez vicces senki más nem kap találatot csak én
    de van pozitívum is amikor tegnap CW -n előröl 1470 lőttem a t110 ba na akkor nem ríttam :) eladni úgyse fogom majd megtanulok vele játszani pont olyan mint a JT kúrva jó löveg szar test de ez az én véleményem
  • TDantes
    Csak ellenfélként láttam a E100TD-t, de valahogy nem azt láttam hogy könnyen elhullanának. Igaz, egyet elég könnyen kiszedtem ST-I-vel, de hát oldalt állt nekem, nem volt nehéz.
  • R3nton
    De most idáig a JT volt szara többihez képest, mert kis alfája volt, most az E-100 szar, mert lassan tölt be meg minden baja van. Én az összes nemzet tankjával játszok, és tényleg nem akarom bántani a német tank rajongókat, de abban biztos vagyok legtöbjüknek csak az felelne meg ha kapnának egy olyan tier10 cuccot ami felülemelkedik az összes többi tankon a játékban, körönként biztosított lenne a min 7kill de inkább több.
  • foxbat88fx
    teszt szerón nem próbáltad ki előtte?
  • csaba90
    Igen minden! De többféle variáció van... attól függ mekkorát adnak neki...
  • lammaer
    Azért annyira nem temetném az az E100as JPZ-teket... páncélvédettsége igen kellemesre sikeredett, legalábbis a többi - nem német (!!!) - Tier10 heavihez és TDhez képest.
    Azokat minden további nélkül kinyírom ha sikerül a seggükbe kerülni félelmetes revolvertáras AMXemmel. Ennél a seggéről pattantam 6-ból 3x :D
    Úgyhogy a végén annyit tudtam tenni, hogy mellésimultam hogy ne tudjon forogni amíg a saját E75 elrobogott keresztben előtt és blokkoltam hogy kivégezhesség.

Persze egy Tier10es med valószinű azért hátulról is átüti, de a többi nemzet high tier cuccához képest mindenképpen van némi előnye.
  • nobodyattis
    Teljesen egyet értek mintha én írtam volna
    meg se közelíti a teszt szeron volt TD-t csak az ágyúja semmi más
  • R3nton
    napokban tett valaki ide be videót egy sráctól, hogy kell használni jgdpz e-100-at. Keress rá youtubon ezekre, lehet tanulgatni belőle.
  • bgabor
    Én ugyanezért tettem le a Mausról/E-100ról, jellegüknél fogva azoknál se megy másként. Plusz ugye azoknak még szar ágyújuk is van mellé.
  • Tono34
    Most jött rá, hogy más tankkal is lehet menni ;)
  • Gottfried
    Újabb 15 csata után csak megerősödött a lehangoló véleményem a JgpzE100-ról.Ez nem egyszerűen egy rakás fos,amivel szar játszani.Ez a TD-nek nevezett ócskavashalom mindenre alkalmatlan.A pálya túlsó végéről is meglátni.Még el sem indulok,már világít is a 6. érzék lámpa és az első percben kapom is az áldást az artyktól.A csatáim majdnem felében már a kezdőkörben vesztettem HP-t ezzel a lomha foskupaccal.

Basszák meg a jó kurva anyjukat ezek a mocskos ruszkik hogy top TD-nek egy ilyen szart csináltak!Már rég óta játszom de ennyire szar talán néhány kis tierű francia tank volt.Persze nem 6 milla kreditért.....Prém nélkül hónapok óta gyűjtöttem rá,erre kaptam egy kreditzabáló szarravaló használhatatlan fost a pénzemért.Rohadjon meg az a mocskos buzi aki ezt így megcsinálta,meg még legyen más baja is!
    Prém tankon gondolkodtam már hetek óta de ezeknek a szarháziaknak egy büdös fillért nem fogok adni,hogy rohadnának meg ahányan vannak!

Sorry az érzékenyebb lelkűektől a hangnemért de még finoman is fogalmaztam ahhoz képest amit gondolok. :)
  • Gottfried
    A Dicker Maxot próbálta már valaki? Jól lehet keresni vele,vagy csak fun tank,mint a kisebb prém tankok?
  • darki81
    elég hatékony ez a gógle :D
    ;P
  • Szpecnyaz
    A result tracker nem ismeri fel az új tankokat? Mert akartam betenni 2 M48-as eredményt mwreplayről, de nem ismerte fel.
  • Master91
    És ilyenkor 0-zódik az eredményei is ?
  • csaba90
    nem biztos.. mert van amcsi heavy 8-as M6-osa, amit még a játék indulásánál tudott megvenni.. lehet kapott valami büntetést és törölték a profilját de a premium tankok megmaradtak!
  • lammaer
    Hiányoltalak már :D
  • davidbog
    Úgy tudom nem. Az IS-7 mellé felesleges lett volna még egy nehéz 55-60 tonnás páncélvadász.
    Voltak más páncélvadász tervek: Object 108 (SU-152G) és Object 116 (SU-152P). Mindkettő prototípusa elkészült 1949-re, de egyik se IS-7 alvázas. 25-30 tonnás gépek 55-65 km/h végsebességgel, 152 mm D-1 és 152 mm M-54 löveggel. De nagyon vékony, 25-30 mm-es páncélzattal.

Az Object 261 és Object 263 önjáró tüzérségi löveg lett volna. A 263-nál ráadásul a löveg felett egy darabig nyitott a felépítmény. Nyilván azért, hogy a nagyobb szögállásba is kitéríthető legyen a löveg. TD-ként annak semmi értelme.
    A 261-es a tervek szerint 68 tonnás 152 mm M-30 löveggel.
    A 263-as 60 tonna és 130 mm S-70A löveggel, amivel 1-1,5 lövés/perc lett volna a tűzgyorsasága. Na most ilyen tűzgyorsaság nulla egy TD-nek. Pláne úgy, hogy az IS-7-ben a 130 mm S-70 a félautomata töltőberendezéssel 6-8 lövés/percet produkált.
    Páncélzatra egyiknél sincs adat.
  • DasIsFuck
    ez bot vagy csak hülye?XD
  • Master91
    Ezeknek mi értelme?Persze ő volt a kis Kv-5-el a top tank nálunk.....
    Meg veszi a prém tankokat, össze szed X milliót, és akkor indul el rendes tankért?

• csoszi87
    Srácok, a célzó "snap shoot" képessége jó a td-knek, és az artyknak is?
  • Szpecnyaz
    Az egyik fele gratulált, a másik meg nem :D.