418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Ja pont most védtem ott, nem mentem le a dombról mert a szélső bokrokat már figyelik, tudják hogy oda állnak az spg-k. Egy lövést sem adtam le és szétcsapnak. Nézem, hát a húgyagyú object mögöttem áll és lövöldözik. Őt mérték be és engem kaptak telibe.
  • TDantes
    Most magyarázzam el bazd meg, ha mutatod a célpontot téged is látnak és téged is szétlő az arty? Vagy neked van láthatatlan köpenyed?
  • Mighty
    Mint mondtam, elég ritkán lépek ki egy csatából már az elején. Malinovka a kitüntetett map ebből a szempontból. Onnan is csak akkor lépek ki, ha kb 20 csatából 5 oda dob (kb annyi az esélye, mint hogy 10 csatából 5x low tier tank vagy) és az aranyos MM úgy gondolja, hogy oda kell még oldalanként 2-3-4 arty. Kösz, de kösz nem. Ha ez antiszociális, akkor gondoljátok azt, hogy éppen vendég érkezett/telefonon keresnek/rámjött a szarás :)
  • nemtudommivan
    Most magyarázom hogy nem kell átmenni mert az arty átlő a töltésen.
    Neked csak mutatni kell a célpontot. De azt sem szélre kihúzódva ,mert oda meg a dombról lát rád az arty.
  • Ry0K3N
    Volt már hogy beálltak. Prohorovkán valóban a védőnek nagy előnye van de hulldown képes tankkal amelyik tudja spottolni a hegyen lévőket nem lehetetlen. Ez volt az egyik hogy nyertem ott a másik meg hogy az északi felén egy rushal betörni és ha tartja magát a csapat onnan meg van nyerve.
  • TDantes
    Én még ilyen hülyeséget eddig nem halottam hogy Prokhorovkán támadni könnyű. Ti miről beszéltek? Ha csak a védők nem balfaszok lehetetlen.

A töltésen nem lehet átmenni, mert hatszor szétlőnek mire átérne a tank.

Ilyen ökörséget összehordani...
  • diegho
    Minek átmenni? Mindenki le szokott menni töltés mellé, elég ha a túloldalon megállsz, máris spotolod, arty meg kilövi mindet, a legjobb, ha mindketten egy oldalra koncentrálnak és ahogy egyik átjáró kipucolva lehet szépen átmenni tankkal, volt már nem egy 15-0 win támadásom azon a pályán.
  • Ry0K3N
    Már hogy ne rakott volna be patch előtt. Egy rakat csatám volt tier 10-ben.
  • Ry0K3N

további véleményedre nem vagyok kíváncsi innentől
  • nemtudommivan
    Ha van arty akkor tényleg a legkönnyebbek egyike.
    Kimegy szélre az arty és simán átlő a túloldalon a vasúti töltés mellett tollászkodó tankokra. Ha középen megállnak az nem jó, akkor még nem értik a csíziót.
    A dombtetőn krempelő tankok világítanak főleg a német TD-k. Én ott védeni nem szeretek.
    A többieknek csak várni kell míg kiesik a java és már mehetnek is.
    Ha nincs arty akkor más a helyzet.
  • Gerifinuccsi
    Super Pershingért megéri kiadni annyi goldot? Jól hozza a pénzt?
  • lexlutor
    ..akkor te valamit nagyon rosszul csinalsz, ha 99%. de az biztos h konnyebb behisztizni..
  • FosTalicskaa
    Nekem a T49 nagyon bejött, ajánlom. Gyorsan megy, lő. Viszont papír, legalábbis eddig rólam egy darab lövedék nem pattant le, aki meglőtt az hp-t vett le, de ezzel együtt is nagyon szórakoztató tud lenni vele a játék. Igazi felüdülés 60-al szaggatni a pályán.
  • Jacktor
    Ha a két arty beáll a két sarokba, a tankok meg a töltésnél spotolnak, az artyk simán kilőnek bárkit azokból a pozíciókból. Randomban persze nem, mert nem állnak a sarkokba.
  • TDantes
    Te miről beszélsz? Prokhorovka? Legkönnyebben támadható? Mire átkapaszkodik egy tank a töltésen már szét lövik. Ne beszélj már hülyeséget.
  • diegho
    Legkönnyebben támadható pálya, ha van legalább 2 arty a csapatodban, ugyanis bárhová be tudnak lőni a védő oldalra.
  • Eagle16
    Tier 10 közé nem rak be Tier 7-tel, csak ha SPG-vel vagy vagy könnyű tankkal.

9 közé berakhat, de hát ne várjuk már el hogy mindig mi vagyunk legfelül...

Amúgy nem arról volt szó hogy akkor lép ki ha nem tetszik neki a tier beosztás, ha nem akkor lép ki ha nem tetszik neki a pálya...kicsit más.

Beáll egy olyan helyre ahol nem lövik ki ha nyer a csapat, ő meg elmegy enni közben, mert úúúú ez rossz pálya...
  • diegho
    Platoon-ban jönnek a 800 alatti effes tier10-ek, már az csoda, hogy lélegezni tudnak ennyi aggyal, de baszki egymásra is találnak. Olyan jó érzés amikor artyval megkapom himmelsdorfot és az IS-7-ünk 38 másodperc után meghal, mert leég, nincs poroltója és persze egy T110-el van platoon-ban, aki a 200hp-s JagdE100-ra nem mer kinézni, pedig mellé lőtt a TD és van fél perce lelőni róla 200-at, de a T110 inkább elmenekül onnan.
  • Ndre77
    Ha T7-esként szerinted semmit sem tudsz csinálni T-9-esek ellen, akkor jobb is ha kilépsz! ...esetleg teljesen!
  • ilsalon
    Én csak artyn használom és főleg a kisebb pályákon van értelme. A kör kezdetén el kell menned egy pozicióba, akkor jó látni, hogy vajon felfedeztek-e menet közben. Főleg Lakewill, Sand River pályákon nagyon sokszor megmentette az irhámat.
  • hellokitty92
    Az arty potenciálisan a legnagyobb veszedelem. Ha az egyik csapat elveszti az artyait, akkor szinte biztos a bukó. Nem véletlenül rád vadásznak.

Az meg külön gáz, hogy sokan még most sem képesek megnyomni a w billentyűt egy-egy lövés után artyval és odébb gurulni 5m-t. Biztos mission impossible.:D
  • TDantes
    Én egy pályán nem vagyok hajlandó menni. Prokhorovka, támadó oldal. Nem érdekel, senki nyafogása, de az akkora szar, és 99% -ban vereség. Nem szenvedek ott 10 percet, mikor szinte biztos a vereség. Sajnálom de ez van.Ott nincs értelme menni.
  • Ry0K3N
    Ha engem betesz tier 7-et 9-10 közé vagy balfasz a tierelosztás van hogy nem játszom végig mert ugyan minek? Sebezni nem tudok semmit ha olyan a pálya kempfeszt az egész. Van 24 másik tank a garázsba, felhasználom azt az időt hasznosabban is és általában bejön. Exit to garage -> tankváltás -> csata -> jó kör. Ez a felállás ilyen esetekben, eddig nekem mindig megérte otthagyni.
    Bár a mostani MM eloszlással eddig még nem került sor ilyenre.
  • Toweliee
    Pl. azért maradj mert rajtad kívül még 29 másik is azon a pályán van. Ez antiszociális magatartás.
  • virkir
    Patch után nem tankolok mert tele van idiótákkal. Tapasztalat.
    Egy hét tíz nap, lecseng az újdonság varázsa és minden visszaáll a megszokott kreténmennyiségre.
  • Ry0K3N
    És ez sem elég ha a top tier banda retardáltakból áll.
  • Eagle16
    Pff :D Te vagy a legjobb. Nehéz lenne alkalmazkodni igaz? Inkább hagyjuk ott a fenébe, úgy van. Végülis a többi hülye majd csak nyer egyel kevesebb emberrel is...
  • kerla
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, itt biztos tudja vki a választ:
    netről leszedett skinnekkel akarom pár tankom képét megváltoztatni, de sehogy sem sikerült. régen ugye más kiterjesztése volt a fájlnak, betettem a vehicles mappába és annyi. Most viszont vmi dds kiterjesztéssel a res mods mappában a vehicles almappába teszem leírás szerint de semmi. Mi itt a turpisság?
  • diegho
    Egy ingame nevet léci, sok a hely az ignore listámon és szeretem tudni, ha olyan van a csapatomban, akire biztosan nem számíthatok.
  • virkir
    Ami egy rakat kaki.
    Szaggat, darabos, nem látod az eltérést a normálhoz képest.
    Próbáld ki és rájössz, hogy sokkal használhatóbb amikor egyszerre látod a kettőt.
  • Mighty
    Elég ritkán csinálom, de ha pl sorozatban malinovka jön, akkor eldurran az agyam és kilépek a francba.
  • mesysil
    nem prémium tank érdekel, én egy garast nem adok a játékra
  • lexlutor
    .. ilyen jatekosoktol aztan varhat az ember csapatjatokot. gratulalok.
  • pointer4
    Type59, Löwe
  • Mighty
    Ezzel nem értek egyet. Ez egy olyan játék, hogy véletlen szerűen dobálja a pályákat. Mindenkinek vannak kedvenc illetve utált pályái. Az utált pályán miért töltsek egy percnél is többet, mikor az én időm sokkal drágább annál, hogy bosszankodjak emiatt? Inkább bevállalom az esetleges vereséget és credit veszteséget, de olyan pályán nem maradok, amit nem szeretek.
  • diegho
    Kapott ma már valaki olyan csatát ahol:
    - nincs legalább 2 afk
    - van nem piros tier10 a csapatában
    - nem a tier10-ek halnak meg először

én nem.
  • FosTalicskaa
    A WoW az akkor készült amikor a cégek a havidíjas üzleti modellt követték , de azóta ez megváltozott, mert rájöttek a mikrotranzakciókkal sokkal többet ki tudnak húzni a játékosok zsebéből.
    Az meg, hogy vannak hibák? Na és akkor mivan, mindenben vannak, a különbség csak az, hogy egyesek javítják őket, mások (WG) meg nagyívben tesz az egészre, a pénz jön és semmi más nem számít.
  • Kronos79
    S-35 a franciáknál és T49 az amcsiknál. Többit megnyirbálták.
  • Metalmilitiakid
    persze ez oké, én arra mondom a szerencsét, hogy az arty a 8 kispottolt t8-t10 tank helyett engem fog lőni.
  • Kronos79
    Bizony. Elkezdtem az amcsi forgótornyos TD ágat és az M8-cal többször is top tank vagyok.

Mindenesetre gratulálnék a WG-nek azért is, hogy T7-ben a T20-szal kénytelen vagyok 30k XP-t összegrindelni a T6-ban is gyenge M1A2-es ágyúval, mire felrakhatom a top ágyút. Ez is jellemfejlesztő, mint a kis Soma T4-ben.