418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Valaki próbálta már azt az összeállítást platoonban, hogy 1x tier 8 arty és 2x tier 5 scout?
  • Oddball29
    Ááá, biztos azért vannak ennyien, mert rájöttek, hogy artizás közben legalább az egyik kezük szabad.
  • Kronos79
    Én azt nem értem, hogy miért nem nyom az mm 15 vs. 15 artyparádét? Nyugodtan eljátszhatnak, nem kell félni a felderítőktől és XP-t és pénzt is kereshet a T10-es artyjára. Tankos csatában meg menjen max. 4. :)
  • Szpecnyaz
    Az előző két csatánk is 6 artys volt. Szóval megbeszéltük hogy ha még 1x arty platoont látunk akkor azokat kivégezzük. Erre rögtön beadta ezt. Szépen megbeszéltük hogy ki kit fog kilőni, odamentünk és elintéztük őket .
  • garaib
    Én azt nem értem, hogy miért olyan nehéz azt megcsinálni, hogy meccsenként és oldalanként 2-2 artyt tenne be a játék?! Kb. 3 másodperccel kellene többet várni, szerintem megérné. Bár én személy szerint annak örülnék a legjobban, ha 15 perc alatt töltene be az artyk ágyúja. :) Annyira jók a meccsek, amikor nincs egy sem az adott játékban.
  • Bmsrt
    Amúgy szerintem ez lehet a ludas az arty-invázióban:
    Hello Overlord,

It is true that there will be artillery T10 like T8 ?

We are planning to stretch out the current lines of SPGs, thus the new tier X arties will be approx of the same firepower. It does make sense to make all lines tier 2-10.

Tehát nem biztos hogy a mostani T8-arty lesz a T10-es,csak hasonló lesz a tűzereje...lehet ezért kezdtek gyúrni a pockok?
  • TDantes
    Mi az hogy lopnád? Ezt nem értem, mit és minek hova mi?
  • Oddball29
    Kicsit lusta, de ágyúja az jó. Ja, meg nincs vele hull-down a 90-essel.

Wolverine jobb T5-ben a gépágyúval.
  • Kubukli
    TDantes!
    Lopnám egy korábbi posztodat, lásd lentebb. Lehet?
  • lammaer
    Höhö, látom gondosan meg is szerveztétek hogy senkire ne álljon rá a végén az autobann :)

Na ez a férfias munka, nem az amt a typeban hupákoltatok múltkor :D
  • diegho
    Emberek a Slugger mennyire használható a saját tierjében? Amíg nem cseng le ez a 10es új tank őrület tier6-al játszok, E8-ról át tudnék menni Slugger-re.
  • TDantes
    Nem elég ám ,hogy ekkora szar a S-40 francia csoda. Nem elég hogy KV-1-esek ellem kell ,menni.Az se, hogy STug-al folyton szopat. Nagyon vicces ám tier 7-ben stock-ént. Jól van...80 XP...így gyújtsek össze 4000-ret a jobbik ágyúra...

Erre berak, normál csata. Prokhorovka. S-40 francia TD, és csak tier 4-esek vannak! Hát végre...baszki végre...nem hiszem el, végre valami jó kör...

Nyerhetnénk...simán...nyerhetnénk...de foglalják a bázisunkat...mondom, hogy vissza a bázisra...vissza...ott vagyunk 5-en legalább a bázistól 2 kockányira...és nem mozdulnak meg!
    Név szerint rimánkodok, hogy mozdulj már...de nem. Nem mozognak...minek.
    Két ilyen barmot kapásból kiszedtem. A franc beléjük.

Erre egy nap bann.

De nem fogom fel, nem lehet a W-t megnyomi? Nincs meg a billentyűzeten?
    Legalább volt kill-em ezzel a fostarisznya Samu40-el. Mégha két csapattárs is.

• Kronos79
    Nem tudom mennyit változhatott a dolog, de a 105-össel 7.4-ben is pattantam néhány általad említett hk-ról. Főleg JP-ről szemből.
  • fityusz
    Hello!

Jagdpanzer E100-ra milyen equipmenteket ajánlanátok? A töltésgyorsító alap, de a többi kettő kérdőjel a számomra. Előre is köszönet!
  • Kronos79
    Az artyk átcsoportosítása miben javított szerinted a T6-7-es csatákon?
  • Oddball29
    Annak jó, aki középmezőnyben szeret tanyázni. Nekem is van M48A1 meg T110E4, de sátoros ünnepekkor veszem csak elő, mert prémium nélkül egy kredittemető főleg az előbbi. T110E5-öt még valahogy kihoztam nullszaldóra.
  • TDantes
    Na puff. Ki bann-oltattam magam. Jól van bassza meg..faszom ki van már az egésszel
  • Nikosi
    Amúgy meg mindenki sírt nekik, hogy szar az mm. T6-al t9-10 ellen. Na nesztek adok nektek más mm-et. Igaz nincs t6 t9-10-ben sebaj, de van helyette töméntelen arty. Jó az új mm? Nem egy rakat fos, talán szarabb mint az előző. Mert ugyan frusztráló volt t6-7-ben, de most meg t8-9-ben és t10-ben lett frusztráló.

A t6-7-et úgyis túl léped, de eddig a szopó ágról mentél egyre kevésbé szopó ágra. Most egy közepesen szopó ágról mész bele a totális idegbajba. Ez így szerintem szarabb mint régen.
  • diegho
    Tier6 is ilyen, sokszor kap tier 6-7 csatákat, ritkán 8ast.
  • Oddball29
    Amúgy T5-el most kurva jó menni, néha becsúszik egy-két T7-es ellenfél is, de sose vagy használhatatlan.
  • Nikosi
    Amúgy a sok SPG-ért az új MM a hibás, közvetve és közvetlenül is.

Az új mm miatt ugye a t10 csatákba kerül az összes T8-as arty lentebb nem kerülhet. Ergo mikor az mm válogatja be a t10-es tankokat, jó eséllyel küld melléjük egy rakat spg-t. Ez ugye közvetlen. De a T8-as spg-nek is jó, mondjuk 10-10 már nem. De 4-4 oldalanként maga az spg mennyország. Miért is? Ugye a kreditet a sebzésre kapod, T8-as arty nagyot sebez nagyon nagyot. Mi a jó tehát, ha jó nagy életerős tankba lövünk jó nagyot. Ráadásul nincsenek puruttyák. Nincs sok kis tank akikre lőszerpocséklás rálőni. De vannak zsíros falatok, mint maus, e100, top td-k, és persze a többi heavy tank. Mind 2000 hp felett. Sok hp sok sebzés sok kredit, és máris nem veszteséges, vagy csak nagyon enyhén a drága kis csodagépek. Ez közvetett.

De ez elbassza ám a lentebbi tiereket is, mivel oda meg szépen szuszakolja be az összes t7, t6, t5 stb... artykat. Azokat meg tolják mert kell a cw-re vagy kitudja miért a fullos top arty. Meg hát ugye ha sok sebzés sok kredit és t6-ban még a javítás/lőszer sem horrorisztikus árú. Mivel már ugye farmolni nem nagyon lehet (kreditet) se td-vel se tankkal, így előkerülnek a farm spg-k is.

Végül is itt sipítozót az új keletű prófétánk, hogy jaj a t10 TD-k kiirtják a heavyket, jaj mi lesz most. Tessék látom, és más is látja remélem tisztán a t10 TD-k teszik tönkre a játékot, mert annyira op cuccok.

Nem ez a sok retkes arty. Nem a tankokat kéne balanszolni hanem az igazi OP cuccokat az artykat. Mért van splas damage egy járműnek, vagy legyen akkor a tankoknak is lőjek a csóka elé a földbe és hulljon ki vagy négy modulja és dögöljön meg a legénységének fele. Ha egy td-vel, heavy-vel, med-el el kell találni egy tankot. Kelljen eltalálni egy artyval is. Még akkor is OP a cucc a sebzés, a biztos sebzés (itt nincs 0 hites találat, nincs lepattanó (kivéve AP)), és a biztos távolból való atomcsapás képessége miatt.

Vagy maradjon minden a régiben és legyen végre limit, 2-2 oldalanként maximum. Nincs arty platoon. Ha meg nincs csata várjon a sorár majd csak bekerül.

De kár is ötletelni, mert részeg Ivánék nem érteni magyar, nem látogatni sg fórum, meg amúgy is szarni bele. Szerintük ez így van jól ahogy van. Ha lesz ami miatt elhagyják az emberek (tömegesen) a játékot, az a random csatabeli frusztrációk egyik legnagyobb oka az spg miatt lesz.

Mert az spg a kláncsaták fontos kelléke, mondjuk úgy "Ők" döntenek el ütközeteket. De a randomba igenis frusztrálóak. Bár én meglátásom szerint, akár ki is vehetnék a játékból akkor is nagyon jól működne minden.
  • stoppos
    Tegnap egy halom IS-8-cal találkoztam. Szinte alig lehetett átütni őket előlről. Keményebbek lettek a kis dögök.
  • Eagle16
    Obj. 263-nál megerősítette az egyik fejlesztő hogy:

"an update from Storm: yes, 250mm front, 60 km/h max speed for Obj.263"

250mm-es páncélzat, 60 km / óra :D És 14 lőszer lesz hozzá O_o.

Kicsit vadul hangzik.

És tényleg az Is-8-at fogják kicsinyíteni...nem az Obj. 268-ast nagyítani.

"IS-8 will be reduced."
  • lexlutor
    ..es repulot lattal az egen?
  • Metalmilitiakid
    Nemtom mit műveltek msot a T25 AT val de igencsak felidegelt. 105mm es ágyúval 24 lövést adtam le 17 találat. Ebből kb 7 sebzett, a maradék 10 nem ütötte át Löwe oldalát, Vk4502A oldalát, T25 AT oldalát, illetve a jgpanthert szemből. Mindegyik szép lövés meg mint a kés a vajon és 0 sebzés, a maradék 7 ami mellément abból 3 teljes becélzottság mellett úgy, hogy láttam a szememmel, hogy tökeletesen oldalba kapja a lövedék a tankot, csak úgy eltűnt mint ha ki sem lőttem volna a lövedéket. Mondjuk ez az utóbbi dolog a patch óta egyre többször fordul elő, hogy csak úgy eltűnik a lövedék minden nélkül. Nagyon nehéz lenne egyszer kiadni egy olyan patchat ami nem hogy javít azt már nem várom el, de legalább nem ront a játékon ?
  • foxbat88fx
    Győzelem!
    Csata: Airfield 2012. augusztus 3. 14:43:21
    Jármű: T29
    Szerzett tapasztalat: 3 030 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 38 191
    Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

ahhh végre megvan a tank ász T29-re..... marha nehezen jött össze :))
  • Eagle16
    Jé pont ezt raktam be :D Nem is vettem észre hogy benne voltál...
  • Szpecnyaz
    Ja, EU.
  • Toweliee
    Aztamindenit. Oddball, Szpecnyaz, EU szerveren játszotok? Ez már tényleg rohadt beteg dolog. Klasszikust idézve: "ez á"!
  • Szpecnyaz
    Én amúgy azt vártam hogy a patch után csökkenni fog a számuk a sok med miatt, mivel általános az oldalankénti 5 med. De valami számomra érthetetlen okból csak még több lett. Állandóan 4 arty/oldalas csatákat megyek. Jellemző, hogy tegnap az egyik platoon társam öröm ittasan kiáltott fel hogy "Csak 1 arty van!".
  • setchoo
    Soha nem tennék ilyet, bármennyire is egyetértek az alapgondolattal. :)
  • Oddball29

Fighting in a shade...

Egyébként nyertünk, egész csata alatt nem láttam egy darab SPG-t sem. Tankok elvoltak egymás között a városban. Játszatok magatokkal, tetvek!
  • FosTalicskaa
    Mit is szoktak ilyenkor mondani...? GJ XDXDXD
  • Szpecnyaz
    Igaz hogy én már betettem tegnap, de mivel ide illik berakom megint. Íme az én megoldásom az arty problémára. Ha többen csinálnák ezt biztos kevesebb lenne :).

• mesysil
    A 88 L/71 tényleg remek löveg, nagyon pontos, és nem kerül sokba a lőszer bele.
  • setchoo
    Örülök, hogy ilyen jó élményeket szerzek a Tigrissel.
    Tulajdonképpen a jó lövegének köszönhetően kompenzálni tudod a tank hátrányait. Szerintem a 88 L/71 egy remek löveg a játékban.
    Ha a Tigris nem okoz csalódást, mert helyén tudod kezelni a tényeket, akkor bármelyik német páncélos roppant kellemes játékórákat fog okozni.
  • stoppos
    Lehet, hogy csak jó napom volt tegnap, de 100-zal több lett az átlag XP-m, mint a patch előtt.
  • bornofakone
    sztem mini derp-el már játszható kategória:) főleg ha még szerencséd is van, pz4, jpz4, m4, e8, m7 stb. nyelik rendesen, 3-400 hp-kat lehet lekapni, lényegében 1 tolókocsis hetzer, akinek van 1 bazi nagy púp a hátán.
  • TDantes
    Én is sajnálom rá az XP-t, és már lassan a 2/3-ada meg van a tier 5-ösnek. Most már csak kibírom. De ez valami rémes.
  • kHares
    Srácok, valakinek feltünt az xp lecsavarása? Mintha 20%-al kevesebbet kapnék a patch óta. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de tényleg ez az érzésem. Vagy csak magas tier? Volt pár bölteres csatám ahol rendesen sebeztem és alig kapom