418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Tessék, hogy ne érezd magad egyedül :)

Nem az ISUval van gond hanem a dagileóval.
    Esetleg ha 100-as lesz a legénység camo skillje ez még dobhat rajta valamit, de a látótávolsággal nem tudom mit lehet kezdeni.

Amx13-90el meg T50-2-vel olyanokat megcsinálok, hogy egy zojject mellett állok 50 méter körül egy bokorban (pl minesen az átjáróban) és amíg nem lövök nem lát meg.

Replayom van róla 1-2 nappal ezelőttről, a csávó ott harcolt a mi hegyen álló JTnkkel, végig spottoltam. Leadott két lövést, a mi JTnk megszaggatta közben, és amikor 700 HP alá került, két lövéssel kivégeztem.

Gratulált is a csávó a lopakodásért (az én érdemem csak annyi hogy kötélből voltak az idegeim).

Na ezt nem lehet megcsinálni a dagileóval.
  • Master91
    *neki is kilövik
  • Master91
    Valaki írjon aki gyakran rohangál Vk3002 Db-vel, neki is lövik mindig az ágyút? Mai napon 9x lőtték szét.(nem mentem sok csatát, mert szét megy az agyam a sok baromtól) Volt amikor zsinórba 2x.

Gyakorló csatába haverral mentünk új pályákon szét nézni, ELC AMX-el volt. Mondjuk ha 30-at lőtt rám, abból 14x ment el az ágyúm.
  • rahotep
    Látom megint arty téma...
    Ha artyval játszom és 3-nál többen vagyunk akkor én counterezni szoktam,ha nem artyval megyek de 3-nál több arty van a csapatokba írok,hogy 1 arty legyen szíves és counterezzen, és ha van egy gyors kis scout akkor legalább spotoljon neki...Ez is egy megoldás a sok artyra!Továbbá egy jótanács: counter artyval nem állunk "artyfészekbe" mert a másik oldalon is vannak értelmesebb játékosok...:-)
  • GaBenc
    Én egy FPS játékból keveredtem ide. Mert hasonlít rá. Aztán itt ragadtam. De a társak kilövését nem tartom .......(töltsd ki) meg oldásnak. Ő is csak játszik.
  • GaBenc
    Tévedsz. Anyázom én is őket rendesen mikor kiszednek. De elfogadom, hogy benne vannak a játékban.
  • stoppos
    Oldalanként kettő még jól szokott jönni később is. Pláne, ha meddel futsz össze egy heavyvel. De amikor 3-4 folyamatosan rád köpköd, mert te vagy az egyetlen, aki látszik, mert nem akartad végigkempelni a meccset, az fájdalmas tud lenni. Pláne, hogy nem szimplán csak sebeznek, hanem leverik a lánctalpat, tönkremegy az ágyú és kilőttek két embert a tankból. És ez egy lövés volt. Dióhélyban ennyi.
  • FosTalicskaa
    Ez annyira vicces, hogy ezek a kifejezések mindig együtt állnak egy új kommentben: "nem tudom mi bajotok az artikkal" valamint "még nem játszom régóta". :D

Gabenc: Igen, jól érzed, előbb vagy utóbb, de te is rájössz majd... :P
  • GaBenc
    Nem régen játszom de ezt az "arty" problémát nem értem. Nekem jól jönnek mikor segítenek, mert ha "spotolom?" nekik akkor lövik. Mondjuk az ellenfélét nem szeresem mert az engem lő. De ez van, egyszer nekik egyszer nekünk.
    Ki is próbáltam a löveget, hát nem az az egyszerű dolog. Engem idegesít a kevés lőszer meg a védelem hiánya. De tudom, még kezdő vagyok de ha felnövök majd csatlakozom az "arty" utálok táborába. Addig csak olvasgatok meg játszom és szórakozom.
  • Attiska
    virkir,

A modpackodban lévő minimapon miért lilák az ellenséges könnyűek?
  • TiborTamas
    Én nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek,meg utálom is őket,de nekem is feltűnt a patch óta,hogy sokszor a kapott kredithez képest meglepően kevés xp-t ad a játék. Mindenesetre biztosan van rá ésszerűbb magyarázat,mint a titkolt csavargatás. Itt egy példa az eddigiek közül,lehet találgatni :)

• TDantes
    Kétszer voltam ma ott védő. Az első sima győzelem. 3 vagy 4 saját vesztség. Igen, tényleg könnyen támadható...

Másodjára vereség, de hát meg volt az oka, low tier, állnak fent a hegyen és még csak nem is lőnek...ez általában némi hátrányt jelent.
  • Attiska
    Régen ugyan nem volt 2801-em, de itt a fórumon jókat olvastam róla. Most meg...
  • TDantes
    Persze, aha.
  • nemtudommivan
    Nekem volt, és szerettem volna ha jó lett volna, de sajnos sem gyorsulni (főleg emelkedőn) sem gyorsan irányt váltani nem tud. Még egy heavyt is kihívás körbetáncolni vele. Nagyjából arra jó hogy azt a 105-ös ágyút gyorsan elvigye A-ból B-be. Meg hogy gyorsan forogjon egy helyben.
    Esetleg kamikaze felderítőnek használható, már aki hajlandó ezért 9000 fizetni javításonként.
  • Kubukli
    "Az volt a baj, nem volt a szeme a pályán, nem tette oda a a vasat. Szarozott, nem tudott lőni , nem kereste a célpontot és nem szórta meg!"
  • TDantes
    Jó, de mit?
  • Kubukli
    Schmittelném az aláírásomba!
  • diegho
    Na látod éppen azt nézegettem, de a célzási idő mennyi rajta? Azt látom, hogy jó a rof, a pen is tetszik, sebzés is, de a célzási idő gondolom botrányos. Orosz oldalon előny, hogy van 6-7 komplett legénységem, amiket tartok pár tankon, de nem megyek velük, bármibe tudok tenni. E2-vel tolom mostanában, de szar, hogy 35 lövés kell egy tigrisbe szemből, mert folyamatosan pattog vagy elnyeli, 144 pen már jó lenne, ha normálisan célozna.
  • stoppos
    Én nem a DB-vel megyek, már rég eladtam. Úgy általában többnek érzem a sérüléseket. Persze lehet, hogy ez csak egy érzés, vagy a T-44, amivel mostanában a legtöbbet mászkálok ilyen lúzer.
  • Attiska
    Akkor minek van a játékban? Persze szovjet oldalon nincs ilyen gond a T5-ös könnyűvel...
  • Tessellia
    Pedig mennyien sírtak, hogy elvették a 100mm-es ágyút és most szar lesz.. Ennek ellenére kipróbáltam tesztszerón, de szerintem is jó vas.
  • nemtudommivan
    Már más is jelezte hogy a vk2801 nem képes rejtőzködni illetve a látótávolságával is gondok vannak..
  • Oddball29
    Az új T-34/85 is jó.
  • nemtudommivan
    Na pont most voltam védő a kedvenc pályádon , és az IS7-es illetve E100-as kolega nem bírta felfogni hogy ne álljanak a töltés mellé a sarok irányába mert kiszedik az artyk, inkább engem noboztak mert én nem állok melléjük. Ahol kb 10 másodpercig éltem volna. Pedig mutattam is nekik honnan-hova lő az arty. Ki is szedték őket mint a szart. Kikaptunk.
  • Attiska
    Az ISU-152 a BL-10-el igazán leszophatna már. Állok a bokorban a 100%-os camo skillel rendelkező legénységgel meg álcahálóval, plusz periszkóppal, a VK2801-emmel, én nem látok senkit, aztán egy ilyen szar egy lövéssel kiszed úgy, hogy nem is látom továbbra sem, a térképen sem villan fel a helye. Ellenséges felderítő a közelben nem volt.
  • lexlutor
    ..hmm.. most gondolkodtam rajta h visszaveszem..
  • stoppos
    Az előző patch óta állandóan ellövik a cuccokat és az embereket a tankjaimon. Általában az ágyút, vagy a tornyot.
  • Master91
    Nem tudom mi lett a vk3002Db-vel, de rendszeresen lövik ki a csövemet ....3 tank volt amivel élveztem a játékot, patch-ről patchre elvették tőlem

<3 WG
  • diegho
    Su100-at már visszavettem, pénz nem kell, 54 millió van jelenleg pedig megvettem a sok tier10-est most.
  • Kronos79
    Valószínűleg én nem értem a problémát. Ez előtt ha T6-os tankkal mentél, találkoztál T9-es tankokkal és T6-7 SPG-kkel. T7-es tankkal T10-es tankokkal és T8-as artyval is. Az artyk mm beosztásának meghagyása érdemben nem változtatott volna a dolgokon szerintem.
  • mesysil
    a 88-as ágyúval sokkal jobb ;)
  • Metalmilitiakid
    Pedig már a 7.4 re ígérték, hogy drasztikusan fog csökkenni az elnyelések száma, hát ezek aztán semmit nem tesznek meg, csak hitegetik az embert.
  • Oddball29
    Legjobb 6-os TD az a Su-100.

Egyébként a VK 3001H az 7,5 cm-essel meglepően jó mobile sniper/gerillatank. Viszont kell rá ammorack-védelem. Rendesen keres is.
  • Kronos79
    Tudom, hogy más tészta, de kb. egy órája nyomtam egy olyan csatát KV-3-mal, hogy nem vitte át szemből az M6-ost, majd pattant a T-44 frontjáról, aztán a seggéről. Tudom, hogy a D-25T pattogós, de hogy ennyire.
  • Nikosi
    Haha nem pattantál még papír amx-ről, artyról pl. Su-8-ról 200+ pen-ű ágyúval. Mert én már igen, és 7.4 előtt is. Nem rendszeres, de elő elő fordul, a random genrátor mindent megold.
  • TDantes
    Lee-be bounced off-ot, majd rögtön sebzés nélküli penetration-t lőni?! Na!
  • diegho
    Valami olyant keresek, ami mozgékonyabb, mint az E2, a páncélja kicsit gyengébb, de nem papír, mint a Hellcat és jó löveg van hozzá, ami pontos és gyorsan céloz. Elsőre a Slugger ugrott be, bár az M6-ot is szerettem.
  • Metalmilitiakid
    Na jó de azért a Löwe oldaláról amit Pz4 el is kettélövök háromból 3x lepattanni, azért nemár.
  • Nikosi
    Nem az artyk átcsoportosítása segített a t6-7-en. De ha nem csoportosítják át azt atrykat. Most mindenki itt rinyálna, hogy dögöljön meg a wg mert splas-ből egy lövésből full hp-ról lőtt ki egy Type-e/t92 a faszájos kis IS/Tigris tankomból.

Amúgy szerény véleményem szerint mindenki élvezze ki t5-6-7-ben a helyzetet, mert ez nem sokáig lesz így. Emlékezzen mindenki arra meddig húzta az, hogy stock tankkal első 10 csata top tank mindenki. Nem sokáig.

A WG-sek lusták, de nem komplet bolondok. Nem fogják hagyni azt ami most kialakulóban van. Várnak hátha elmúlik, ha nem, márpedig nem fog változtatni fognak. Gondolom, mindenki tudja, hogy a fiúk/lányok odaát a WG-nél nem szeretik az agysejteket túlzottan igénybe vevő munkát/megoldásokat. Mindent inkább erőből szeretnek gyorsan megoldani.

Egro megoldják például:

1. Vissza teszi a régi mm-et. Nem nagy munka, majd kiírják bocsi megpróbáltuk nem ment, később majd valamivel újra próbálkozunk. Lefordítva soha nem lesz megváltoztatva ennyi, csak időnként majd böfögünk valamit a hőbörgés csillapítására.

2. Megszüntetik az arty tier limitjét. Aztán majd egy lövésből rakja splasből partvonalra a t7-es tankokat a 8-as arty. Élvezetes lesz majd meglátjátok.

3. Be nem jelentet sutyi nerf, 3-ból 2 lövés majd pályán kívül csapódik be vagy valami ilyesmi.

4. Használják a fejüket, és kitalálnak valami kompromisszumos megoldást. Például csatánkénti arty limit, vagy valami. De ez szinte biztos nem mert ehhez gondolkozni kellene.