418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #157407 Ne higyj a foxinak, a PZ4 marha jó tank. Csak nem az első sorban kell bóklászni vele. Gyorsan elfoglalni a helyed és utána kb TD mód. -
killbull #157406 268 al mikor támadtam himmelsdofon egy panthert HE vel még akkor 150 mm volt a penje. 600 körülit vertem a tornyába. Gondolom lett neki pár modul sérülése.
-
foxbat88fx #157405 én teszten mentem vele.... minden körben 3-4 kill megvolt (regular ammo ofc)
jó a mobilitása.... gunja nagyon jó BL-10 után.... végre amire ránézel azt el is találja.... összességében bejött... de nincs az az isten hogy én 300k-t farmoljak azzal a hulladék 704-el o.O -
Szpecnyaz #157404 Papírforma szerint a 0.33-as pontosság ideális a sniperkedéshez. Meg aztán a papír páncél miatt nem tudom mi mást lehetne kezdeni vele, bár ez majd elválik ha meglesz valamikor. Ha valakinek van 268as az esetleg nyilatkozhatna. -
Szpecnyaz #157403 Nyilván nem tudnak velük játszani. A kedvencem amikor azért panaszkodik a gyerek, hogy a T62ből azért szedik ki, mert nem tud face to face harcolni a heavykkel a papír páncél miatt. Ugye ebből meg egyenesen következik hogy SZAR! :D. -
foxbat88fx #157402 ennyire szar a jpz e-100? miért? 10 emberből 7-8 szidja XD -
killbull #157401 Tornyot és a frontot kell elsősorban megcélozni. Rejtőzködés meg azért van hogy közelről is tudj lőni.Ha pedig közelről lősz akkor könnyebb célozni.Másik meg orosz lövege nem sniperkedésre vannak. Egy tény, ha belelősz egy Tiger2 frontjába és elég akkor egy az egyben fullról tiéd a frag. M64 es löveggel is ugyan úgy lehet láncot lőni meg pattogni. 2 teljes napot áldoztam object 268 ra, kb 10 órát játszottam vele egyhuzamba. -
rudii #157400 :ASD :ASD Fail. :DD
Batmobil uj ugyaju nagyon durvulos! ;)
Mas fordulas modszer miatt manoverezhetosege lett kicsit roszabb.
De ugyan olyan gyors es mobilis.
Szoval sztem me'g mindig egy allategyseg. :P
E50M meg ne ennyire szidjatok mert most azt huzom E50el. :D
E4 es a T62-rol pedig meglepoen jo velemenyeket tapasztalok.
A tobbinel mar eleg vegyes es igen Jgpz E100nal kifejezetten rosszak.
Ahogy eszre vettem tovabbra is Batmobil cw kepes tank. Ugyan vedesnel vittunk mi is T62 meg JgpzE100, de tamadasnal mar nem olyan utokepesek. -
Szpecnyaz #157399 Én nem próbáltam ki, de még vagy 130k és meg lesz. Bár annyira nem érdekel igazából, nem hiszem hogy többet nyújtana az E3-nál. Viszont azt néztem hogy a lövegének a statjai sokkal jobbak a Bl10-nél. Ez az hagyományosan jó ruszki álcázással kombinálva jó kis sniper/ambush TD-vé teszi majd. -
foxbat88fx #157398 nekem is van vele Boelterem.... nem mondom h szar, de ovatosan kell vele -
Tessellia #157397 Egyértelmű mivel 0 armor, de ki kell használni a sebesség adta előnyt. Én ettől független ajánlom továbbra is. 270 csata 511 kill van vele nekem, szóval lehet vele aratni. Valamint elég jól is keres, bár most nerfeltek rajta mert miért ne.. -
foxbat88fx #157396 szerintem sokkal jobb mint az a hulladék 704... 5 méterről lepattan a szar gunja egy kv-1-ről.... pontatlan fos az a BL-10.... obj 268 legalább pontos.... -
foxbat88fx #157395 T49 valóban jó, egészen addig amig nem lő rád valaki HE-vel....
M4 105öse, VK2801 10.5-ese, vagy bármilyen kis arty simán egylövésez.... -
killbull #157394 Nekem is van Object 704 és kipróbáltam teszt szerveren az Object 268 at.
Nem jön be az hogy küzdjek ki 300 000 xp t arra hogy legyen egy olyan tankom aminek kisebb az oldal páncélja és ugyan akkora a front páncélja mint az előző tier 9 es tanknak. Hozzáteszem a lövege se jobb mert 286 mm vagy 303 mm édes mindegy úgy is szinte mindent visz. Sebezni se sebez drasztikusan nagyobbat. Akkor mondtam volna hogy ok az Object 268 és megéri ha olyan marad a lövege mint teszt 1 en hogy 150 mm es penje marad a HE lőszerének. Azzal elég jókat lehetett volna trollkodni. Így szerintem csalódás. -
brasco84 #157393 na akkor lehet USA-zok mégis :D -
Tessellia #157392 T49 nagy fun tank -
stoppos #157391 Elképzelhető, hogy most először nem OP tankokat raktak be újnak, amiket később nerfelni kell, hanem normálisakat? Csak még nem tanultak meg az emberek játszani vele? -
foxbat88fx #157390 fuhh én nagyon rüheltem a pz4-et:S:S:S
kár hogy usa ág szűz :D M4 Sherman 105-össel nagy favorit nálam....
de ott van még az M10 Wolverine is ;) KV-1 122mm-essel, KV-2 152mm-essel is egy állat :D -
Szpecnyaz #157389 Megnéztem az Eagle által is említett "szarozásokat" a hivatalos fórumon.
Eszerint:
E50M: szar, mivel kevés a DPM (bár ez részben jogos, de azért nem szar)
Jgpz E100: ezt mindenki ismeri
T110E3: szar, mivel minden átlövi(?)
T110E4: na, ő az egyetlen akit nem szaroznak le, meglepő
M84A1: szar, mivel nincs páncélja és lassú, különben is az M46 sokkal jobb (nem mintha a lövegen kívül valami változott volna rajta)
Bat Chat: szar, mivel papír és nem elég mobilis(?) sőt, még az új ágyúja is szar
Foch 155: szar, mivel pocsék a lövege és papír(pont most panaszkodott róla Eagle is :D)
T62A: na hát ő is szar, elvégre papír a páncélja
Obj 268: itt megoszlanak a vélemények, egyesek szerint OP (mert ugye minden ruszki tank az), mások szerint meg szar, mert nem jobb a 704-nél és papír a páncélja
Szóval úgy néz ki hogy a T110E4-en kívül kukázni kéne mindent?
-
brasco84 #157388 király, épp most akartam venni egy pz 4 et funolni kicsit.. de akkor felejtős.. más T5-T6 ami még jónak számít? bár sokminden nincs kifejlesztve, amcsi ág szűz, onnan nem kérek tippeket :D -
Thomasovics #157387 [URL=http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/141605-are-they-coming-for-the-panzer-iv/page__fromsearch__1]"are they coming for the panzer IV"[/URL]
-
Szpecnyaz #157386 Nem véletlenül az egyik kedvenc TD-m :D. Messze a legjobb T9es TD, mivel emiatt sokkal nagyobb a túlélési esélye mint a társainak. -
Jaaa, hogy a Foch-ról még a Bl-10 is pattog...aha. És mellé 50-el megy meg úgy fordul mint egy közepes tank. És ez már a nerfelt állapot. Úristen. 50m-ről lőttem rá kétszer és nem lőtte át. -
rahotep #157384 Jó ezt a tank,nem is értem miért nem szerettem.Most elővettem újra,de kell rá a nagymotor és a nagyobb rádió...nameg a legénység is csak 77%-os.
T1HT Siegfried line -
Metontour #157383 Szegény PzIV-ben egyedül az ágyú jó lehet azt veszik el.
Ha jól tudom a PzIII-IV-nek tervezték hogy a fejlettebb torony kötényes lesz nem?
Tegnap miután 3 meccsből 3szor szedett ki az arty JT-ből érdeklődnék egy agilis pontos ágyújú relatíve strapa bíró med tank iránt.PII-m van de az nem agilis.
Az amcsi ág mennyire felelne meg az elvárásomnak? -
stoppos #157382 Csak akkor játszik, ha részeg.
-
Nazarov77 #157381 Azt mondjuk nem bánnám ha átdolgoznák, vegyék el tőle a nevetséges schmalturmot és nézzen ki úgy mint igazából. De akkor legyen agilisebb. -
Nazarov77 #157380 Szépen végigmennek az összes jó pénzfarmoló T5ön és gyengítik.
Teljesen fölösleges volt hozzányúlni, fordulása nem valami jó, a nehéz torony miatt nem éri el a top sebességet csak leejtővel, páncélja se nagy szám, akkor meg mi a baj vele? Biztos az hogy ki tudja lőni a dicsőségdobozt. ( KV ) -
hmm nálam nemjeleníti meg...no mind1 :D -
Ennyit játszik akkor mikor dolgozik? Ezért beszél mindig annyi hülyeséget? -
ha túl sok az arty... -
Hassel74 #157376 A kis kedvencem :( -
Tessellia #157375 Nem igazán tudom mit lehet rajta nerfelni.. Elveszik tőle a schmalturmot? Tényleg nem tudom milyen nerf lehet. -
lammaer #157374 Ecsém.. én egész éjjel toltam, egy csomót scouttal (dagileó, T50-2 meg amx13-90) de a legtöbb amit láttam az 3 arty volt. Az pont nem scouttal :(
De egy csomó olyan volt, hogy oldalanként volt 3 scout is, arty meg egy se (vagy egy pöcsköszörű grille).
Asszem platóónoznom kell vmi JPZE100 tulajjal hogy élvezkedhessek az artikon. -
Höhö, Pz. IV-et nerfelik...
"The PzIV will be toned back a bit in 8.0. We'll announce the changes soon."
Szerintem teljesen jó ahogy most van. -
Szpecnyaz #157372 Én a napi duplákhoz is undorodva fogtam hozzá, nem hogy 2000 csatát mentem volna vele :D. Amíg nem volt bejelentve hogy lesz 10es TD, addig életem értékes óráinak az elpocsékolásának számított nálam ennek a tanknak a kihúzása. -
TDantes #157371 Pedig valamit tehetnének a német tier X-es nehéz tankokkal. Bár a páncélzatuk elmegy, a Maus-é is, de nem kompenzálja a lassúságukat, és hogy az ágyújuk átütése kevés a többi tier X-eshez képest.
Így nincs értelme ezeket használni.
Azért nem temetném őket, valamelyik nap, a Maus-t alig tudtam átlőni ST-I-vel, pedig top ágyú van rajta, de mégis pattogott. A Maus ki is végzett végül. Lőttem a gyenge pontjait,de pattant, háromból kétszer.
De valamit kéne kitalálni az ágyújukra, ennyi átütés kevés.
-
bgabor #157370 Lehet, beismerem, én még nem tudom, hol érdemes lőni a két új amcsi TX TD-t. :) Én a TigerII-vel megpróbáltam volna az oldalába kerülni amíg az E-100ra figyel, mert más esélyük úgyse lett volna.
Szerintem rátehetnék, mert a JT csak Tier9. Nem példa nélküli, hogy az adott tier TDinek top lövegét a következő tier heavyjei megkapják picit gyengített formában. -
Szpecnyaz #157369 Na akkor nézzünk pár vicces véleményt az E3-ról, a hivatalos fórumról szemezgetve :D
"T95 should be tier 10. Enough said." (ez a kedvencem, mazoizmus level 100?)
"If I was grinding my T95 just to be replaced by THIS sh*t... cmon, just put something in between T25 and T28 which would prepare players for the low mobility and huge armor and make T95 tier 10. "
A maradék meg szépen hosszan fejtegeti hogy mennyire szar ez a tank, mert a hasa nem 300mm, meg hogy mennyire használhatatlan.
De egy vicces fórumozó így foglalta össze a siránkozók bajait.
"OMG I have driven in front of 5 T10 tanks and died, this tank is useless!".
"I want to have T95 armor, much better gun and much better mobility, otherwise this tank is useless!".
-
stoppos #157368 Az a vicces, hogy az E-50M-nek 270 az átütése. A mausnak meg valami 246.