418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
haflac #157526 Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. augusztus 6. 15:28:56
Jármű: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 360
Szerzett kredit: 53 887
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Javítás:
T-54 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 10 003
Megvásárolva:
A lőszerek T-54 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 20 910
prémmel
eddigi rekordom 75e volt prémmel -
Nikosi #157525 T62 nem tudom. De E50M fostaligával, prémmel az is nagy szó ha pluszos vagy. Prém nélkül meg egy pénztemető, nem néhány ezerrel, hanem jónéhány10 ezerrel. Prémmel is az amúgy. -
csoszi87 #157524 Ezen mekkorát röhögtem.
T50-es kb 400effel kezdés után rögtön előrerohan.
10 mp múlva látom a minimapon, hogy körülötte minden piros.
Nem telt el újjab 5 mp és üvölti, hogy ALTY... ALTY... Mármint, hogy segítsen az ALTY, mert az ellen "ALTY"ját nem spotolta.
1 E75el jót röhögtünk. -
Oddball29 #157523 T110E4 egyesített séma -
Gunslinger #157522 Ha nem halsz ki vele, akkor az iszonyatos DPM fokán tudja ám hozni szépen a lóvét. -
haflac #157521 Prém nélkül sztem kurva nehéz lehet vele hozamot termelni.Ha már a t-54 pénznyelő(prém nélkül,az irreális lőszerköltsége miatt),akkor a t-62 pláne kredit temető. -
Gunslinger #157520 25k körül van, nekem eddig pont 50% vele a túlélésem. :-) -
Ott tamadokent qrvaeros csapatmunka szukseges (ne varjunk ilyet randomban), akkor van esely nyerni ha az ellenfel total noob, valami csoda folytan a csapatod meg nem az (termeszetesen kicsi ennek az eselye, 100-bol egyszer elofordul :) ) -
R3nton #157518 ha jó kört mész igen, de hatalmas mínuszokat termelnek a tier10 medek sokszor. Nem ritka a 45-50k-s fenntartási költség lőszerekkel együtt. Főleg t-62 köpi a töltényeket. -
nem...miért is működött volna, pedig én vk30H-n jódarabig használtam mikor kv-s hangulatba voltam és idegesített h német oldalon nincs olyan troll ágyú ezért beelerőltettem, egy darabig jó volt pl volt egyszer egy sluggert 500+-ról oneshotoltam..de javarészt lófasz volt...(he patch után!!!!, mert előtte is4,e-75 frontját is szedte 120-130-asokkal simán...) -
Zseni csapattal nemrég kaptunk ki ott .. támadóként. -
Scuy #157515 Üdv!
Egy T-62-esnek mennyi a javitási költsége teljes megsemmisülés esetén?
(nem találom a leirását)
Illetve premium fiok nélkül egyáltalán tud pozitiv hozamot termelni?
(eddig egy csatába se láttam túlélö T62-est)
THX:-) -
Gunslinger #157514 Assaultal sztem csak Prokhorovkán van gond, amúgy jellemző a "communityre" vagy legalábbis egy részére, hogy pont aznap nyitnak ilyen topicot szavazással, mikor Overlord a Q&A topicban elhinti, hogy 8.0-tól lehet majd filterezni a battle módokat, tehát ki lehet venni az assaultot és/vagy az encountert, ha úgy tetszik. -
Már működik. -
Szibiriaban varatlanul bekoszontott a nyar, a szerverek hutes hijan tulmelegedtek. -
brown05 #157511 Biztos kevés volt a hűtőfolyadék a szerver mellett.
-
brown05 #157510 Csak jó lenne ha ezt néha a pórnéppel is közölnék. :(
-
Szavazzatok pls hogy vegyek ki ezt a sz@rt: link
Amugy valaki irta (lammaer?) hogy vedokent "lehetetlen "nyerni Kampinovkan. Szerintem tamadokent van oralszex, esetleg Karelian van esely. Kampinovkan, bevagom magam az erdobe, amiket spottolok a mogottem levok ronccsa lovik. -
Ha a forumok is besz@rna:
HI All,
We are currently undergoing maintenance; Servers will be restarted at 14.55 CEST
(12.55 UTC), 6 Aug 2012. Duration: 30 mins.
Sorry for the inconvenience everyone! Your patience is appreciated
Cheers,
Supercharge -
Ja egyszer valamikor eltervezték, hogy majd ha néhanapján a titkárnő beleönti a kávét a gépbe akkor majd karbantartanak... -
Nazarov77 #157506 Ha a 7:00 - 7:30as leállást veszed elsőnek akkor csak 1 szerverhiba volt, mivel a reggeli az tényleg tervezett és már régóta akkor van újraindítás. -
A kommunikacios PR team 3 evesekbol all?
link
Talan a Szovjetunioban ez megszokott. -
Karbantartás..reggel is volt..biztos nerfeltek reggel és rájöttek hogy kell még -
brown05 #157503 A mai nap folyamán ez már a második szerverhiba.:(
-
Ja, megint tervezett karbantartás van? :D -
rudii #157501 Nem jo a szerver.
Tegnap is ezt jatszottak.
-
TDantes #157500 Most nerfelik a német tankokat -
A szerver nincs mostanában a helyzet magaslatán. Csata végén kidobott. -
Sokra nem menne vele, nem hiszem van benne súly :)
Kicsit lemaradtam, mi ez a karbantartás és meddig tart? -
nemtudommivan #157497 Ekkora sebességgel egy maust is lerammol. -
nemtudommivan #157496 Na jönnek az új artyk .Tessék. A csata indulása után 3 másodperccel már foglal. A franciák elbújhatnak. :)
-
Akit zavar a franciák revolvertára az kezdjen el E8-al játszani :) Amikor a franciából kifogy a skuló még akkor is ~3 másodpercenként lövöldöz :D Jó pár francia csodafegyvert beszopattam már vele. -
A 3601 számomra egy rakás hulladék, hiába a 88-as alig volt vele sikerem. A 3001H már okés azt imádtam. A 3001P kínszenvedés, de azért vannak vele jó pillanatok.
Ha a csiki-csuki és nagyot harapás kell, akkor nekem a favorit a KV-1S. Mozgékonyabb mint a KV-3 és ugyanazt a 122-es ágyút rápakolhatod. Sajnos mostanság szopóágra pakol a gép és ritkán pakol városi pályára, pedig ott lehet igazán szopatni vele. -
Szpecnyaz #157493 Szerintem hiába írod, úgy is csak az lesz hogy "jaj, revolvertáruk van uramisten, kilőhetetlenek!" :D. -
Szpecnyaz #157492 Az ha 1v1-ben nem bírsz velük az egyéni szocprobléma. Szóval csak egy dolgot kérdeznék. Kilőhetőek? Elpusztíthatóak? Mert szerintem igen. Az a 40mm-es furnér lemez ami páncél helyett van rajtuk, nem véd semmi ellen. Még csak bujkálni se szoktak különösebben, hogy ezt megnehezítsék. Amint kitáraznak nekik annyi, utánuk mennek és kitapossák belőlük a híg fost is. Másrészt gondolom sose figyelsz oda hogy mi hol helyezkedik, ha olyan jól meg tudnak lepni. Mert egy felkészült tank ellen kb semmit se tudnak elérni. -
Gunslinger #157491 Sőt, ha lenne duda a játékba még rád is dudálna kettőt miután kilőtt, hogy bi-bip. :-DDD
Ugyan gyerekek, tessék leszokni a forever alone harcmodorról és nem fog szopatni egy francia sem. Némelyik nem is tud hatot lőni, pl. AMX-50-120 top ágyúval vagy AMX-50B 1 vs 1-ben mindig alul marad egy azonos szintű heavyvel szemben a vacak kis 4 lövésével, amiből az már sikerélmény, ha kettő sebez is. -
nemtudommivan #157490 Engem sokkal jobban idegesít ha egy francia lő ki mint egy arty. Ha az arty kilő oké nem látod. Ha egy francia akkor azt még mutatja is neked, ráadásul úgy néz ki a tornyuk mintha még vigyorognának is. :) -
ratgab #157489 Arty ellen vagy a bujkálás segít, vagy ha valaki megszabadít a jelenlététől.
Egyébként kell nekem ilyen pisztolyhős francia tank nekem is, már csak a próba kedvéért is lesz. -
Szakesz #157488 Még mindig nem világos, hogy a francia miért nem ölhet meg engem, ha egyedül maradok ellene a végén. :) -
ratgab #157487 Igaz, hogy gyorsabb, mint a többi med?
És igen, tényleg nem próbáltam, de ellenük játszottam nem 1x és nem 1x lőttek ki azért, mert neki 6 lőszer volt betárazva, míg nekem a német tankommal csak 1.
Fair ez így? Sokak szerint az, szerintem nem. Érdekes lett volna ha egy párbajban ez egyik lőhetett volna hagyományos egylövetű pisztollyal a másik meg kapott volna egy forgótáras Colt-ot 6 db lőszerrel töltve.
Lehet, hogy nehéz velük játszani, de 1v1-ben iszonyat előnnyel indulnak, ezt azért szerintem te sem vitatod. És hiába vagytok 3-an ellene, ha ő fedezék mögül kioszt 1-1 találat senki nem fog kapásból utánarohanni, hanem visszavonul, ergó megint csak előnye van....