418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #157806 Igen így van!
Én is kiraktam 1 artyval elért topgunos körömet, és nem is reagáltak rá.
Ne te lődd fejbe magad, hanem a legénységed. Szerintem így gondolták.
Rakj rá azt, ami szerinted jobbá teszi.
Tinek a pap, kinek a paplan... -
Hassel74 #157805 Most is legalul van. :) A Stuart M5 ilyen még, a kis pöcsköszörűt mindig berakja az acélhegyek közé. -
bobitusz #157804 Ez érdekes, én teljesen normális kérdést tettem fel normális hangnemben, erre azt a választ kaptam, hogy egyek "ciánt és lőjem fejbe magam" csak azért mert artyról mertem kérdezni és még én vagyok a barom. -
Ndre77 #157803 Az hagyján, hogy itt megsokasodtak, mert kellő számú mínusz után eltűnik a bejegyzésük. Az szerintem sokkal nagyobb baj, hogy a WOT-ban is elburjánoztak. Ott viszont sorozatban cseszik szét a csatákat, s veszik el a normális játékosok kedvét, döntik romokba családok meghittségét, hanyatlásba taszítják az országot, ...
(Na jó, talán picit kezdem eltúlozni! :) ) -
ilsalon #157802 A tierjében erős. Inkább heavy, mint med. A végsebessége és a fordulékonysága sem medes, cserébe viszont tudnak pattani a páncéljáról.
A puska lényegében jó, tierjében visz mindent, jó ROF-al és jó pontossággal.
Egy baja van, mint minden tier hatnak. Szinte mindig legalul vagy. Bár remélem most éppen kegyesebb már az MM. -
ilsalon #157801 Visszasírom az 1 -1,5 évvel ezellőtti időket, amikor még csak elvétve tévedt ide troll. Akkor még csak infók, érdekességek jöttek (köszi Nazarov és többiek) és néha vitatkoztunk valamin, na meg egy kis e-pénisz mutogatás is volt. Alig-alig kaptunk össze valamin.
Most meg számos troll ostromolja az oldalt és a sok hsz meg csak arról szól, hogy meg kell magyarázni nekik, miért hülyék.
Kedves és mélyen tisztelt Trollok! Kérem, hogy segítsétek a kommunikációt konstruktív és kultúrált hozzászólásokkal. Add meg a tiszteletet másoknak és mi is megadjuk neked. Szólj hozzá, kérdezz, véleményezz meghallgatjuk, ha te is képes leszel meghallgatni az ellenvéleményeket, a tiédtől eltérő meglátásokat. Fogadd el, hogy másnak is lehet igaza, más is tudhat tényeket, más esetleg jobb játékos, mint te. Köszi. -
Pilutika #157800 VK3601 nemet medium tankrol irna valaki egy tank ismertetot vagy egy bovebb tank beszamolot? Koszonom.
-
Droughert #157799 storekeeper ha jól emlékszem, korábban már megadta itt a fórumon. -
lexlutor #157798 ..ebbe hogy fertek el legalabb harman?? :) -
lexlutor #157797 ..ingame nevet irjal kispajtas, az szokas szerint elfelejtodott, csak a pofa nagy :) -
SZU #157796 Éles harchelyzetben simán lelőhetnek a bajtársaid, ha nagy a kavalkád. Egy harckocsiban kicsit több esélyed lehet a túlélésre, mint a parázs szobaharcokban gyalogosként. -
Ndre77 #157795 Azért a zsákmányolt harckocsiban fenn áll a veszély, hogy baráti tüzet kapsz, mert csak a körvonalait látják, s a felségjelzést nem. Igaz, adott esetben pedig pont elkerüli az ember az ellenséges tüzet (amíg jól oda nem pörkölünk nekik).
Szóval, kétszer is meggondolnám, beüljek-e egy ilyenbe.
Szerencsére a játékban aki "piros", azt lőni kell, akármilyen nemzetiségű a harckocsija. (igaz, van aki még a "zöldet" is lövi!
)
-
bobitusz #157794 Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. -
stoppos #157793 Kicsit olyan, mint a koreai katonák esete Normandiában. :) -
bgabor #157792 Hosszú kerülő úton jött ide. :D
Én a múltkor döbbenten olvastam a Regimentben, hogy a magyar 40M Nimród légvédelmi tank 40mm-es gépágyúja pontosan ugyanaz a fegyver, ami az angolok révén Bofors 40 mm néven világhírűvé vált(pl: a Company of Heroes játékban is szerepelt).
Az eredetileg svéd gépágyút nálunk a diósgyőri MÁVAG gyártotta licencben 1936M néven, jóval a háború előtt kezdték a termelést, és a háború végéig legalább 1300 darabot gyártottak le, jó részét exportra. Ebből a háború előtt kb 110 darab ment Nagy Britanniába exportra. A háború alatt meg a németeknek exportáltuk. Örülhettek a német pilóták Anglia felett 41-ben, hogy könnyen lehet hogy magyar gyártmányú gépágyúval lövöldöznek rájuk.
Nem semmi hogy valaha milyen komoly hadiipara volt ennek az országnak, remek export termékekkel. Magyarország, mint európai szinten jelentős fegyverexportőr. Megmosolyogtató gondolat.
Bofors 40mm / 1936M
40M Nimród -
bgabor #157791 Engem a múltkor közepes tankszázadban meg is szóltak, hogy ha nekem is ki van fejlesztve a KV-1S, és mindenki azzal megy, akkor én miért viszek M6-ost, amikor a szovjet 122mm-es "csoda" 390-et sebez. Mondtam hogy azért, mert én az M6os 90mm-esével leadok négy lövést, amíg te azzal kettőt, továbbá ezzel oda is megy a gránát, ahová célzok, és a gyors célzási idő miatt tudok csípőből lőni. Csakhát sokan nem látnak tovább a sebzésnél és átütésnél.
Hát az a század mondjuk olyan is volt. -
Nazarov77 #157790 Én se. -
Nazarov77 #157789 Ez meg egy Magyar kézen lévő stuart amit az oroszoktól zsákmányoltunk, amit az amcsik adtak az oroszoknak. :D
-
hellokitty92 #157788 Ki van csukva.
Az ilyen, haverom mondta tipusú wot-os infók kb olyanok mint a falusi pletyka. Valaki mond valami baromságot, továbbadja, az is hozzá teszi a saját baromságát, majd ő is továbbadja 10 másiknak, és mindegyik hozzá teszi a saját hülyeségét. Így a baromságból mégnagyobb baromság lesz.:D
Kb csak azt lehet elhinni, amit a hivatalos oldalon egy dev megerősit. -
bgabor #157787 Valóban nem rossz darab, de azért az oroszos jegyeket magán viseli az is. Mindenesetre az amcsi T9-10 heavyk gyorsan célzó M58-as csodalövegét nem cserélném el érte. -
Srácok, van már 7.5-ös OTM?
-
bgabor #157785 Hagyd, kár belé az energia.
-
Nazarov77 #157784 igaz, de kis javítás: Tier 9ig gyengék nem 10ig, a 122es M62 az már egy nagyon jó löveg :P -
bgabor #157783 Nekem is az a meglátásom, hogy a német tankoknak egészen TierXig jobb a páncélzatuk. Nyilván a sima Tigernek nem annyira, de a Tiger P brutális, a KT-t 30 fokkal beforgatva szinte semmi nem lövi át T8-ból(csak a TDk)(az IS-3 szemből az orrán alul lévő gyenge ponton stabilan sebezhető a Pershing 180-as penű ágyújával, de szerintem már a 160 is vinné, eldugni se tudja, nem ellenfél). Ha beforgatod, az alján lévő weak spotot a lower hullnál is nagyon nehéz megsebezni. VK4502A-ról megfelelően beforgatva pattannak a 200-220as étütésű lövegek is. Tier9-en az E-75 páncélzatban lemossa a SüTI-t és az IS-8ast is a színről.
Plusz ugye a német ágyúk gyorsan céloznak és pontosak, a szovjetek meg lassan céloznak, pontatlanok és extrém hosszan töltenek. Emiatt ha egy német és egy szovjet heavy találkozik, nagyon nem ugyanakkora hatékonysággal lövik majd egymás weak spotjait.
A szovjet tankok és ágyúik tényleg nagyon gyengék, egészen TierXig. -
TDantes #157782 Eléggé szűk látókörű vagy.Végig vitted volna tier X-ig mind a német mind az orosz ágat kicsit másképp látnád.
Annyira bírom amikor megmagyarázzák, az orosz ágyú nagyot üt...a 122 D25T-nél szarabb fosabb vacakabb nincs. Semmit nem üt át, egy Maus-t képes elhibázni mikor 5 méterre áll előtted, lassú, szar a kitéríthetőség. És milyen klassz, ez a vacak ágyút nagyon sokáig nem lehet eldobni, marha sokáig kell használni.
A Tiger meg lőhet a 88-asal, ami sokkal jobb.
A Tiger II pedig továbbra is a legerősebb Tier 8-as. Legkeményebb front, legjobb ágyú.
A BL9 az IS3+on megint csak lassú és pontatlan. Ha nem tudod beforgatni meg elrejteni az a te bajod. Más megtudja csinálni.
Basszus, az op orosz tankom op BL9-esével mit szívtam Tiger 2-esek ellen, ha jól helyezkedtek. -
virkir #157781 Nem nagyon akarok belefolyni de a hozzászólásaid színvonalát elnézve nem lehetsz sokkal komolyabb értelmi szinten mint amit a nicked-ben lévő tevékenység megkövetel.
Érveid értelmesek nincsenek, fröcsögni viszont felsőfokon tudsz.
Ja és a játékbeli teljesítményedet sem mered vállalni de ordas nagy baromságokat képes vagy megmásíthatatlan tényként előadni. -
bgabor #157780 És Tarczay Ervin százados a Pantherjében. Nem semmi hogy ilyen is volt.
-
Skyline0021 #157779 ezt de jó volt így reggel ébredés után megnézni:)))) -
"magyar" PZ IV
-
bgabor #157777 Látom azért a saját játékbeli profilnevedet megintcsak "elfelejtetted" megadni. Leszólod az én 1420 effes profilomat, miközben a sajátodat nem mered megadni.
Szerintem te egy gyáva, hazug ember vagy. Néhány hónapja jelentél meg itt, szerintem jobb lesz ha visszamászol oda ahonnan előbújtál.
Gondolom egy Mátyáshun osztályú 800 effes amatőr vagy te is. Az a fajta, akit hátulról ki lehet lőni 100% HP-ról a heavyjéből, mire észreveszi mi történik és fordulni kezd.
Pont annyi figyelmet is érdemelsz, mint Mátyáshun, ezt majd észben tartom mostantól. -
rahotep #157776 Én nem olvastam sehol ilyet...
Valaki más hallot róla?Mert akkor megveszem még most!
-
Ezt néztem pont én is, ugyanezen gondolatokkal ;) -
hellokitty92 #157774 26 september 1944
hungarian stug "700" was commanded by Lt Köszeghy.
stug "700"was hit and started to burn, continued to fight and destroyed 2 T34.
Before the fire killed the entire crew.
Ez az igazi hősiesség és önfeládozás. -
lammaer #157773 Én megértem hogy lopakodni akarsz, de akkor rossz tankot választottál arra a T50 vagy a light AMX sorozat való.
Kis túlzással ez kb olyan, hogy én meg a pálya túloldalára szeretnék lövöldözni, de ehhez nem SPGt fejlesztek, mert én az IS4emmel akarok úgy csinálni. Megfelelő célra a megfelelő tankot.
Vannak persze szituációk amikor jól jön (pl kempinoka assaultban), de normál esetben egy med alapvetően nem abból él hogy nem látják. Sebességből és páncélzatból meg az ágyúból, ezekben az E50 nem rossz. -
VanDaal #157772 Fuuu a rohadékok!
Már csak 2-szeres szorzó van! Még jó, hogy 8-ig lenne az akció... Ehhez képest már kb fél7-kor vége lett... Ezért keltem fel hajnalban...
Szemét hazug ruszki banda
-
Vuhhuu, mit talaltam :) -
Tankevo #157770 Az alap :D mint tudjuk az orosz öntött vas rugalmasabb mint a német acél :D -
Elfelejtetted a velejáró német nerfet. :/ -
Én is pár gyors reggeli kört akartam tolni. -
VanDaal #157767 Erre most csúnyán rácsesztem én is... Direkt felkeltem fél7-kor, hogy gyorsan megcsinálok még pár triplát 8-ig, erre tessék.