418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    már 2 cigit szívok egyszerre....
  • Gunslinger
    Na én oda soha nem megyek, csak ha tetű lassú járgánnyal vagyok, a nagy üres semmin jól el lehet bújni és flankelni a gyorsabb tankokkal.
  • Droughert
    30-29
  • killbull
    Kb 1 hete használom AP val ami kb max 50 kört jelent. Az hogy kutakodsz a statisztikámban, kb megkérdezhetem hogy ki vagy hogy nekem bármit is bizonyítani kéne a játékban egy olyan tankal ami nem közvetett harcal vesz részt a csatában hanem támogat. Nem lehet elhinni hogy ez az előző köröm volt? Esetleg vegyem fel neked külön a következőt? Hihetetlen mennyi pesszimista depressziós ember jár ide....
  • Jacktor
    64:59 Goal ATLASON Arnor (ISL) scores from left 9m (bottom right) ISL 29 - 29 HUN

Agyérgörcs?
  • nemtudommivan
    Sokat nem vesztettél. Egy nagy üres semmi az egyik sarkában némi épülettel ahová mindenki igyekszik bemenni csiki-csukizni és elbújni az artyk elől..
  • Gunslinger
    Kansas stílusú pálya, nagyon hangulatos, nekem nagyon tetszik, a három közül ez jön be a legjobban, Port is bejön amúgy, csak ez az állandó defeat ne lenne... A tavas a Sirene Coast, egy kanadai pálya, picit camper stílusú csaták mennek ott, vegyesek iránta az érzéseim egyenlőre, voltak már jó csatáim ott.
  • Szpecnyaz
    8.0-tól elvileg választható lesz.
  • virkir
    Namost rakd fel a következő hármat is ahol egy kanyit nem sebeztél.
    Értsd meg, hogy csacsiság amit beszélsz és ezt bizonyítja az eredményed is.
    Az 1k alatti átlagsebzés és a 0,5kill/csata az lófütty egy S-51-nek.
  • brasco84
    bizonyára kurva nehéz lett volna megcsinálni, hogy lehessen választani standard assault meg encounter játékmód között. a kutya nem kiváncsi ezekre az elbaszott játékmódokra.
  • Attiska
    Melyik az a Highway pálya? Én még egyszer sem láttam, az új pályák közül csak azt dobta be eddig, ahol a jobb oldalon a tó van.
  • Gunslinger
    Nálam Siegfried Line és Live Oaks van az elmúlt két napban orbitális mennyiségben, tegnapelőtt Live Oaks háromszor egymás után volt, ráadásul ugyanarról az oldalról, rohadtul untam már, főleg hogy ebből kettőt buktunk.
    Ami még érdekes, hogy Highway-en kb. 6-7-szer voltam eddig és az összes victory lett, Port nagyjából ugyanennyiszer volt és ott meg egyszer sem sikerült nyerni, még companyn sem, az a pálya el van átkozva nálam. Mikor látom, hogy elkezdi tölteni Port-ot tök mindegy mivel vagyok, már jó előre felkészítem magam a vereségre, egyszer majdnem becsapott a dolog, 9-4-re vezettünk, én marha meg azt hittem, hogy végre megtörik a jég, hogy meg fogjuk nyerni, kilőttek és viszonylag elégedetten léptem ki, aztán láttam a garázsban néhány perc múlva, hogy defeat...
  • davidbog
    Nálam is, plusz még Karelia és El Halluf. Néha Ensk, Himmelsdorf, a többi elég ritkán.
    Ráadásul a csaták 75%-a az undorító encounter vagy assault.
  • Szpecnyaz
    És még azt mondják hogy a sport egészséges.
  • Tono34
    Nem csak a tiedet ... csak nyerjünk.
  • Adjunktus
    off
    Ez a kézilabda meccs,elpusztítja az idegrendszeremet..
  • Szpecnyaz
    Ja, Murovanka meg Prohorovka is jön. Bár Murovankát azt szeretem, Prohorovka viszont borzasztóan csapat függő.
  • VanDaal
    Siegfried, Erlenberg nálam is, meg Murovanka és Prokhorovka minden mennyiségben :)
  • Oddball29
    A magyar az ilyen, vagy leszarja (mint én, sose nyomok semmit, nem is nézem) vagy csak mínuszolgat.
  • Szpecnyaz
    Ugyan így vélekedek én is. Bár annyit még hozzá tennék hogy Erlenber assault módban egész jóra sikerült. Meg talán ez az egy jó assault map.
  • foxbat88fx
    siegfried line meg mountain pass jó! erl kib* sar :S
  • killbull
    Előző köröm AP lövedékkel, semmi extra. Átlagba ilyenek a körök.

203 mm
  • Szpecnyaz
    Nálam Siegfried Line, Erlenberg, Mountain Pass az ami állandóan jön napok óta.
  • VanDaal
    Másnak nem tűnt fel, hogy az MM-nek mintha megint lenne pár kedvenc pályája, a többit meg mintha hanyagolná?

Pl az elmúlt 3 napban egyszer sem játszottam South coaston, Mountain passen, Lakevillen, Mineson, és az egyik új pályán sem, aminek nem ugrik be a neve.
    Viszont minden mennyiségben jönnek az encounteres és assaultos pályák.
  • Szakesz
    Azóta kapom a mínuszokat, mióta tudjuk, hogy a T110 egy fostalicska, mert minden ellövi a lőszerrekeszét stb. Biztos beletelt egy napba, hogy beregisztráljon 20 accountot és nyomkodhassa a vörös mínuszokat. Kivívtam magam ellen az internet haragját. :)
  • Attiska
    Egyelőre nincs páncéltörő, a 17 centishez csak repeszromboló van. És nem is nagyon emlékszem ezren felüli sebzésre, amióta a GwTiger megvan.
  • stoppos
    Lehet, amikor tegnap mondtad, hogy jössz majd trollkodni, ha vége a ligának, az nem tetszett valakinek. Régóta gyanítom, hogy valaki ül a háttérben, mindennemű humorérzék híján és nyomkodja a minusz gombot. :)
  • killbull
    210 mm es német ágúnyak is van AP ja, 1600 valamennyi az ára. Tessék tesztelgetni.Hasonló az átütése is. Medeket nehezeket csak seggbe had szokják.
  • Szpecnyaz
    Szerintem ezeket a német lövegeket megberhelték. Igaz hogy csak CW-n szoktam artyzni, de ott rendre ilyen 600at sebez csak a GW Type. Régen amikor még megvettem simán csinált 1000-es sebzést is többször is egy meccsen.
    Mondjuk olyan nagyon nem bánom, legalább randomban kevesebbet szopok miattuk .
  • killbull
    Tudom javasolni ha van hozzá türelmes éd van elég ismereted fejben melyik tanknak mekkora a páncélja, hogy vigyél csatába 2 db AP t és az legyen az első 2 lövésed. Ez alapján tudod mérlegelni jobb e. Nekem azért jobb mert ismerem a tankok páncélját mekkora, és mikor HE vel használtam nem jött be hogy ott az adatlapján hogy 2000 valamennyi max sebzés és jó ha hozza átlagba az 1/3 át. Raktam bele AP t azóta TROLOLOLOLOLOLOLO és fetrengés a röhögéstől minden csata vele.
  • Attiska
    Én is dobtam pluszt, de szerintem emiatt aztán nehogy felidegesítsd magad.
  • Tono34
    Dobtam egy kis +-t nehogy gond legyen :)
  • Attiska
    Az úgy elég OP-nak tűnik. Én örülök, hogy ha valamibe belevágok a GwTiger-el úgy 600-700 körül, nemhogy két meccsenként ezres sebzés, az pedig egy osztállyal feljebb van. Igaz még az alaplöveg van rajta, gondolom a 21 centis a páncéltörő lőszerrel már komolyabb lesz.
  • Szakesz
    Ahogy látom valakinek nem kimondottan szimpatikusak a hozzászólásaim, mert egy nap alatt kaptam -15 szavazatot, pedig hozzá se szóltam tegnap. :)
  • killbull
    Nem tudom valamiért így kódolta a you tube, nekem normálisan 1 perc körülibe van meg a videó a gépemen.
  • killbull
    Nem folytatom az artys témát mert pár emberkét irritál. 2 körönként összejön ilyen 1000 es sebzés. Ettől olyan élvezetes GÉPÁLLAT. Ha pedig kilövik max 4000 a javítás.
  • Szakesz
    Ez jó kör volt. Megkérdezhetem, hogy körülbelül a felénél miért kezdted el elölről az egészet? Olyan deja vo érzésem volt a második T32 killnél... :)
  • Szpecnyaz
    Szerintem visszalépés. Nincs rajta hosszú 105-ös, ami a legfájóbb pont. Másrészt a páncélja is jóval gyengébb. De ettől függetlenül van akinek bejött, de szerintem a leggyengébb T8as heavy.
  • Attiska
    Lassan meglesz a pénz a VK4502A-ra. Mit várjak tőle? KT-hez képest milyen?
  • Szpecnyaz
    Igazából erre az artys hencegésre a kutya se kíváncsi szerintem. Olyat mutogass ahol mondjuk meddel csinálsz 3500 sebzést, az már valami.