418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
a "barátunk" és alregjei :) gyanítom nem teljes a lista
engem is szeret a drága ;) gyere bébi nyomd... (ennyi élvezeted legyen b.zi) ;) :* -
Egy kocsmában láttam egy gépre kiragasztva :) -
Destydeme #158203 Ez mi?"A számítógép processzora füsttel működik, ha kijön belőle, nem működik tovább." De jó:) -
"a demokrácia meg él és virúl"
Ja, le vagy szavazva :) -
killbull #158201 Látom a logikád elég egysíkú.
-Ha nincs scout!
-Sok az arty mindenki félti a tankját és nem mozog, nem látsz semmit amire lőhetsz.
-Pálya végéből nem lehet olyan találati arány mint egy normál tanknak.
-Gondolom tudod hogy az AP az nem HE hogy tök mindegy csak lőj a közelébe jó lesz az.
A témát szeretném lezárni mert nincs kedvem rombolni a közösséget itt fórumon pár ember miatt mert leírtam a véleményem. A fórum ha jól tudom erre van, a demokrácia meg él és virúl.
-
Destydeme #158200 Send River def the base:Írom,dont run..Hát persze,h rohan mindenki...(Azt hittem sima győzelem,aztán nem...)Inkább maradt volna a sima random harc..
Ennek semmi értelme. -
Durván szívat az MM, csapatom top tankjai minden második csatában átlag 750 effivel... kezd elegem lenni -
Destydeme #158198 1 perc sem:El Halluf csata,ütközet.
2percig írom,pingelek,h def the cap tanks és semmi.....1et kilőttem 3at sebeztem...tök jó. -
TDantes #158197 A poén még a végén az arty!! beírta hogy most boldog vagyok, hogy veszítünk? Ez hülye vagy mi van? -
Destydeme #158196 Hi.Amikor én elkezdtem feljöttem ide a fórumra és párhuzamosan a játékkal(verség után)olvastam a fórumot.+legalább 3x elolvastam a FAQ-t.
Aztán 1x véletlen írtam Lammaernak,mire kiderült,h 1 jó részét ő írta..(Jót nevettünk amikor pont neki írtam,h milyen faxa a FAQ és le a kalappal aki csinálta:) -
bornofakone #158195 Ez totál átlagos szitu :) hányszor vágták már a fejemhez h noob vagyok, meg h a camp a gyávák feladata és különben is a támadás a legjobb védekezés, ő a top tank őt kell követni stb :)
Végén mikor tuti a loose, csak annyit szoktam írni h good job mr general v colonel, u n ur tactic were fantastic plz spread ur ideas. -
Destydeme #158194 Persze,lehet arról van szó amit írsz és megpróbálták rush-al megoldani..
Amit én írtam 1 lehetséges opció(nem olvasta csak azt,h támadás,azt nem,h védekezz)olyannyira,h velem történt.
Én spec anno a 7.4es patch után 3nappal abbahagytam kb 2hétre,mert beleuntam,h a csata első 3-4perce arról szólt,h írtam mit kéne csinálni,hova kéne menni,stb. -
TDantes #158193 De oké, PZIV...még kis tier. De ugyanezt tier 8-as tier -9esektől? És még nem is az hogy a templom felé rohantak le, hanem a túloldalt , majd le egyenesen a pálya közepére. Pár perc múlva egy se élt. -
Kotomicuki #158192 De Neked volt rá késztetésed, mert akartad azt, hogy megértsd a dolgok mikéntjét. A minden ok nélkül előreszaladókból ez hiányzik (meg még sok minden más is) - ezt pótolják egóval és pénzzel. -
Sir Charles #158191 Ugyanez a pálya(tier 6 meccs), írom, hogy ne támadjunk, mert védekezni kell.
Erre egy PZIV-es barom el kezdi írni, hogy noob vagyok, meg hogy támadjon mindenki, meg hogy a campelés egyenlő a halállal stb. Lerohant a templom mellett és szerintem lövés nélkül meghalt.
Hálistennek a csapat nem követte és nyertünk.
Nem igazán értem az ilyen öngyilkosjelöltek mit élveznek a játékban. -
stoppos #158190 Egyik haverom, tegnapelőtt -marha jól játszik amúgy-, nekiállt bőszen támadni a hegyen kempirovkán, miközben normál mód volt. Szerencsére nagyon nem tudta elkúrni, mert amúgy is arra mentünk volna, csak nem értettem miért kezd el pocolni a templom magasságában, ahelyett, hogy jönne velem felfele.
-
Van ez igy. A sorsolas ellen nem tudsz tenni semmit, meg a game konpenzation ellen sem, amikor egy golden ammosra ralosz 7 penetration 0 damaget zsinorban egymasutan hetszer.
Ma is volt egy jo kis csatam, ahol szintiszta idiotakkal jatszottam es szinte egyedul lottem ki az ellen fel csapatat es meg ugy sem tudtunk nyerni.
Konkretan a vesztes meccsen csinaltam 1252 XP-t es 53314 kreditet es semmit nem ert az egesz.
-
lexlutor #158188 ..mondjuk az is sokat elmond a cegrol, h van ilyen achievement, mint a burda.. -
Emlékszem, hogy amikor elkezdtem az egész játékot volt pár dolog ami nem volt tiszta, ezért szépen végignéztem a tutorial videókat és feljöttem ide a fórumra. Szerintem hasznos volt. -
FosTalicskaa #158186 Nézzétek a pozitív oldalát: 18 tanknak megadatott a lehetőség, hogy Burda medált szerezhessen.... ;)
-
Dehogynem, itt a recept:
Folyamatosan mozogj.
Maradj arty által belőhetetlen helyen.
Védd a saját artykat.
Spottold az enemy artykat.
Mindezt persze egyszerre. -
Kotomicuki #158184 Nem, azt látja, hogy 3 nagy zöld paca van, amit bármi áron meg kell védeni - támadásnál - , ill. hármat is "el lehet foglalni"... , ha jönnének azok a nyavalyás, bozótban camp-elők is - védekezésnél. :D
Nem tudom, hogy egy bemutató/oktató pálya/csata, ahol ezeket az alap dolgokat végig kellene csinálnia - és a miértjét is megmutatnák neki - , mielőtt elkezdhetne játszani az egyén, javítana-e a játékosállomány minőségén. -
lexlutor #158183 ..erre senki nem fog neked recsptet adni. de errol nem is az artystakat kellene kerdezni, hanem a kedves wg-t. -
Én ott még a templomig sem megyek le, csak amikor már komolyabb túlerőben vagyunk, vagy ha már mind elfogytunk és nincs kedvem még perceket végigszenvedni. -
TDantes #158181 De hát azt nem látja hogy van egy nagy zöld paca meg egy nagy zöld zászló ? Hogy azt kéne védeni?
Nem, szerintem csak úgy gondolták , lerohannak kilőnek mindenkit és hurrá. Ja csak nem jött be.
-
Destydeme #158180 Még az ugrott be,h ilyenkor mi a f..rt nem rak be mindkét oldalra 9 Amx-et a 6 arty mellé:) -
Kotomicuki #158179 Igaz, de ha volt rá elég pénze, hogy odáig eljusson, akkor nehogymá'.
Különben is, mi ezt nem érthetjük meg soha sem, mert ez az "életérzés" csak a "kiválasztottaknak" adatik meg. :D
Sz'al: ha a "tudatlanok" elől menekülnék a magasabb tier-ek irányába, akkor ott sem lennék biztonságban tőlük, így, csak ezért nem érdemes feljebb lépni. :) -
Destydeme #158178 "Hát, amíg stock a járgányom és még über béna a legénység is benne -> alacsony hatékonyság; addig a felső harmadba is bedobál az MM. Ha meg már ki van fejlesztve minden, akkor csak a legalja jut osztályrészül, az esetek 90%-ban -> alacsony hatékonyság."
Ismerős...de anno azt hittem,csak beképzelem magamnak,közben tényleg van ilyesmi:)Vagy mindketten képzelődünk:)
-
Destydeme #158177 Hi.Ez sztem azért lehet,mert már nekem is volt ilyen és arra jöttem rá,h sokan csak azt látják nagybetűvel,h TÁMADÁS,alatta már nem,h védd meg a bázist,vagy lődd ki az összes ellenségest...Volt,h írtam,def,erre írta vki,h attack,írtam,h def,írta,h attack...Ez így ment 3-4 alkalommal,aztán írtam,h learn to read...Szal ezért... -
TDantes #158176 De ez tier 9-es csata volt...ott illene ismerni hogy mi a különbség a védekezés és támadás között... -
Destydeme #158175 Szia.Nem vok arty-sta,de elmondom a véleményem.Én ilyenkor keresek valami fedezéket és dekkolok.Ez a legrosszabb mm.
Vagy megunom 1-2perc után és megyek és vége...Persze jön a fórumírás,vagy vhol levezetem az ideget.
Van aki azt szokta ilyenkor,h kilép..én nem szoktam,nem azért játszok(ha 5hp-m van akkor is lövök amíg tudok,ellenben azokkal akik ilyenkor már hátradőlnek,mondván Minek menjek?).Sztem te sem lépsz ki.
Szal talán a leggyorsabban túl kell lenni az ilyen csatán.. -
Nikosi #158174 Ja hát azon a pályán tök jól el lehet mozogni 6 arty tüze elől. Mondjuk egy hósiklóval, nem a t-50-2, hanem a csillagok háborújából való "igazival".
Ilyenkor én speciel megkeresek egy saját artyt beülök mögé/mellé és nézem a mozit. Mondjuk ez egy jpze100, kicsit macerásabb. Ha meg jön az ellen scoutja, vagy átengedem vagy nem az helyzet/kedv válogatja.
De egy ilyen csatában max meghalni lehet értelmetlenül, bármit is teszel. Volt olyan, hogy egy pálya (talán live oaks és vagy 7-9 arty per oldal) egyetlen tuti arty biztos fedezékében jól elbeszélgetem egy másik is-4 (én is abban voltam). Mi onnan ki nem mentünk, meg is mondtuk artyknak. Counterezék ki az ellen artyk 50% minimum akkor meg mozdulunk addig nem oldják meg maguk. Balfaszok voltak nem tették meg mi túléltük a csatát, még ha el is buktunk, Ők nem. -
Kotomicuki #158173 Sajnos, csak odáig terjed a képességük, hogy harcolni akarnak, a mikéntjével már nincsenek tisztában, a jó szándékú iránymutatás meg sérti az egójukat.
Sokan csak azért játszanak, mert szeretnének lövöldözni, egy kicsit - és milyen szépen mutat közben az új álcázófestés a gépükön... - és a legkisebb mértékben sincsenek "tekintettel" a statisztikájukat (is) építőkre.
Meg különben is, nem azért fizettek, hogy kiokítsák őket...
...
Hát, amíg stock a járgányom és még über béna a legénység is benne -> alacsony hatékonyság; addig a felső harmadba is bedobál az MM. Ha meg már ki van fejlesztve minden, akkor csak a legalja jut osztályrészül, az esetek 90%-ban -> alacsony hatékonyság.
Nagyon "jól" kitalálták ezt a "játékot": finoman tolva van a fejlesztési kényszer a játékos arcába, miközben a lehető legnagyobb akadályokat gördíti a játék ennek útjába. Ha belemegy ebbe a játékba, akkor rá kell ébrednie, hogy csak a pénzét akarják, hiszen a csúcson (és az oda vezető úton) - ahol már végre csúcsragadozhat, vége az örökös menekülésnek... elméletben - csak úgy tud/éri meg megmaradni.
(Érdekes még a járgányok besorolása is: pl. francia "könnyű" tank (a H-35 vonulat), amit egy tierrel följebbről sem nagyon tudok átütni a német panzerekkel... viszont ha én ülök benne... :D)
Lassan belátom, hogy a legjobb farmtank a loltraltor (3,7 cm-s löveggel: ingyen lőszer és javítás is) és a legütősebb az MS-1 (45mm-s ágyúval a tier II-III-ra is "veszélyes") - igaz, így soha nem lesz "statisztikám" (hiszen csak a "demo-val" játszok), amire verhetném az epéniszemet, de legalább "nyugis" meccseket vívhatok, a kellemetlen "mellékhatások" nélkül. :D -
Szpecnyaz #158172 Valamelyik artysta elmagyarázhatná nekem hogy mégis mi a francot kéne ilyenkor csinálnom? Mert amikor panaszkodni mertem csata elején, akkor azt a választ kaptam, hogy tanuljak meg jól mozogni. Kíváncsi vagyok hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni?
-
Egyetértek.
Hány ilyen csatám volt már... -
Nikosi #158170 " Teljesen mindegy milyen kört megyek vele mert csak akkor minuszos ha nem sebzek semmit és vesztünk. Ha sebzek egyet már plusszos. "
Igen de a csapattársaidnak nem mindegy mennyire tudod Őket supportolni. Mert egy arty aki egy sebzést visz be egy csatában, az csak fölöslegesen vesz el egy értékes helyet a csapattól. Mivel ez akármennyire is szobanövényekkel teletömött játék, azért mégis csapat játék, és nem céllövölde.
Remélem az ellenfelet boldogítod, majd ha egy csatába kerülünk ezzel a mentalitással. -
TDantes #158169 Jaj ugyan. Miért lenne baj az arty-kal? Mert még tier 5-ben is szaros tetves nyomorék Grille kilő kapásból? Hogy emiatt megint alig kapok XP-t és nem haladok a tier 5-ös TD-mel, pedig TD tehát elvileg jobban rejtőzik, és bokrokban voltam...de csak kiszedett?
Mi itt a gond? -
Megnézhetjük majd.
Ritkán rak be ilyen top-top csatákba vele, de múltkor 200m-ről egy Obj. 704 + AMX 50/155 páros nem bírt vele. Egy E4 lőtt ki közelről :( -
Oddball29 #158167 Jó hasonlat a melegfelvonulás. -
Nikosi #158166 Na most bunkó mód ON
"-Élvezetes vele a játék mert odasóz és ha átüti akkor lehet borulni a röhögéstől mit kapott."
Ezért fog minden artista a pokolban égni, évezredeken át, miközben az ördögök forró vasvillával abuzálják a feneküket :)
" Még írták is milyen fun volt mikor T32 t egyhiteltem(pozitívum ha nem értenéd). "
Ezt kérdezzük meg a t32-től is szerintem, Ő lehet más véleményen lenne.
Magam részéről, nem szeretem azt, ha itt valaki az artyzásra élvezkedik. Ahogy nem szeretem azt se ha a melegek felvonulgatnak.
Bunkó mód off