418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Arty+visa tank ajaj...
  • virkir
    Na azt megnézem, hogyan taposol el egy heavy-vel egy francica light-ot ha az nem afk.
  • killbull
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2012. augusztus 9. 11:28:53
    Jármű: Type 59
    Szerzett tapasztalat: 1 359
    Szerzett kredit: 80 332

Nem csak artyzok, íme a bizonyíték.
  • Tono34
    Szinte csak rossz csapatot fogok ki ma, az igazat megvallva nekem se megy ma vmi túl fényesen ..
  • Hell Girl #158360
    Akinek van Super Perhsinge legyen oly kedves és írjon róla egy véleményt !

Legfőképpen az érdekelne, hogy keres-e olyan jól mint egy Type. Mennyi benne a túlélési esély ?

Thy
  • Jacktor
    7. MAGYAR ARANY!
  • mesysil
    kösz
  • eott
    XVM mod
  • mesysil
    Milyen addon van az eff mérésére? Én még semilyen modot nem használtam ezért kérdezem.
  • Attiska
    Én személy szerint várom a fizikát. Megfizethetetlen érzés lesz letaposni a nehezekkel a francia könnyűeket.
  • TDantes
    Van aki a saját arty-jait lövi ki, van aki meg itt morog, van aki tör-úz, mindenki másképp csinálja
  • Desmodromic
    Azzal együtt, hogy általában jogosan van kiakadva TDantes valahogy mindig a hupikék törpikék ugranak be a hozzászólásait olvasva. Néha Mormogi papa, néha meg a főcímdal. "Szegény Hókuszpók mindig melléfog." :)
  • mesysil
    És milyen addon-t használsz hogy bejelöli a tankon festéssel a kritikus pontokat?
  • bujcsik555
    Na, a noobok mellett a másik mai felbasz a sok "énkurvajóvagyoktedögöljmegapicsába" player. Ma már kétszer halok meg olyan miatt hogy 1300+ effes játékos beblokkol, hogy miután megdöglök, legyen fedezéke. fölbasz. A másik meg, lőnek ránk az artyk, ,megyünk 3-an a két ház közé fedezékbe, és persze az amx elősnek odaér, és megáll úgy kerseztbe hogy a más már nehogy elférjen.
  • virkir
    Na de legalább megpróbáltad volna nem?
    Tehát tényleg te voltál a noob nem a gyors medek mert ugye azoknak az a dolga, hogy a félpályát védjék. xD
  • TDantes
    Miért szerinted nehéz tankkal vissza lehet érni pár másodperc alatt a pálya egyik végéből a másikba?
    Vagy tán ez a feladat a jóval gyorsabbak med-eknek való?

De lehet én tévedek, és tényleg nekem kellet volna vissza mennem, igaz fél távig se jutottam volna, de lehet.
  • Fec papa
    Dantes nálad mindig az van hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter. :D
  • Hassel74
    Szerintem "eltűnni az ellenség elől" lenne...
  • kiskami
    Pontosan ez a bajom vele. Ad megint egy plussz "dimenziót" a játékmenethez, ami mindenképpen nehezít a játékon. Tök jól néz ki, meg fun biztos, csak újra kell gondolni jó pár taktikát. Ezzel az átlagos vagy átlag alatti játékosok mindenképpen szívni fognak.
    Az egyéb szülési fájdalmakról nem is beszélnék (fizika nem kicsit hajlamos hülyén működni, még ha nem is bugos).
  • Pluskast
    Ha ez valóban ilyen lesz akkor az e-100-at meg a maus-t nem lesz az a tank ami le tudja tolni illetve amelyik ellent tudna majd állni neki.
  • stoppos
    Engem mindig alulra rak. Fel szoktam menni bal oldalt a dombra, onnan lehet őket püfölni. Felülről nem tudom.
  • Nazarov77
    Igen, én is efelé hajlok, amilyen magasan kvalifikált játékosok vannak..
  • virkir
    Vagy nem.
    Lásd az új játékmódok.
  • TDantes
    Na tessék . Első csatám és már le lettem noob-ozva, mert ST-I-vel nem rohanok vissza bázist védeni. Az nem baj, hogy a med-ek nem mennek vissza...én lassú nehéz tankkal rohanjak vissza. Hát persze...az a dolga a nehéz tanknak hogy szágoldozzon a pályán
  • Nazarov77
    Nektek milyen tapasztalatok vannak Serene Coasttal?
    Én most vagyok rajta 3jára de hatalmas kempek folynak rajta.
  • virkir
    Nagyon szívesen segítenék de ennek fuss neki mégegyszer.
    Mi az, hogy elütni az ellenség elől?
  • stoppos
    Wow, új ramming módszer. :)

Ugratásból a fejéreesek a tanknak. Lehet megtartom 8.0-ig az E-50-et, csakhogy kipróbáljam. :)
  • Nazarov77
    Helyette rád fognak esni a tankok felülről akik le akarnak nézni :D
    Legalábbis az elején én sok ilyenre számítok, azt majd megszokják az új rendszert vagy nem.
  • szabii98
    ugráló betmobilok? ajjajj...
  • stoppos
    Viszont nem lesznek többé hegyről fürtökben lógó tankok. Legalábbis a egyesek nagyon gyorsan a hegy aljában fogják találni magukat.
  • ropi88
    na most arra lennék kiváncsi, hogy Ferdinand vagy inkább Jagdpanther II-t vegyem meg? (inkább Ferdinand)
  • traktoros1
    sziasztok! legyetek szívesek segíteni egy kezdőnek! a kérdés hogy tudnak elütni az ellenség elől és közbe mozognak is!!! de én nem látom őket!!! segítsetek lécci köszönöm!!
  • ropi88
    valami régi fajta Jimbo's crosshair, ha gondolod átküldhetem...
  • Eagle16
    Az már kicsit túl nagy is lesz szerintem. Videóban legalábbis sérült a tank és leesett a lánctalpa is ha túl magasról ugrott le.
  • Adjunktus
    El-Haluf kemping párkányairól,jobbakat lehet ugrasztgatni,nem?:)
  • CharrDen
    Köszönöm!
  • TDantes
    Én félek rohadtul a fizikától. Igen, lesz olyan aki véletlenül leesik. Lesz akinek fel se tűnik hogy jé fizika...ha az új játékmódók nem tűntek fel akkor ez sem fog.

És lesz igen aki viccből lök be.

Lesznek itt bajok.
  • Nazarov77
    Ja már látom is mik lesznek: NOOB! Learn to BREAK!!
  • Eagle16
    J1mB0's Crosshair Mod
  • Tono34
    Már látom is, mint himmelsdorf pályán az összes nehéz tank megy a hegyre ...