418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Megnyugtatlak a T-44 nagyon megéri.
    Ezt meg sajnos megszívtad, meg akik most tartanak itt mert arra a tankra azért már nagyon kéne legalább a d10t pen-je.
  • virkir
    Ezt most nem értem.
    Soha nem voltam a HPTS-ben bár hívtak.
  • killbull
    Az a baj hogy ti kitaláljátok mindenkire sőt alap hogy ügyetlen taktikátlan játszani nem tudó ember lehet aki artyzik. Mint írtam nem akarok századozni és CW zni így nincs kényszer hogy tier 10 ezzek. Nekem ez a játék csak kikapcsolódás nem életcél hogy a legjobb akarok lenni. Nem tud izgatni ha egyhitel egy arty vagy béna a csapatom vagy 0 hitet lövök. Ez csak egy játék. Csak magatokat fárasztjátok azzal hogy kötekedtek velem mert artyzok.
  • traktoros1
    köszi átnézem
  • kissd
    Na. Azért feldobnék egy témát ha már itt mindenki vergődik.
    Szóval a csodálatos, elképesztő, borzalmasan jól játszható T-43-al mit kellene csinálni? Amit eddig tapasztaltam:
    Lassú (medhez képest), rakás fos ágyú (mert a d10 nagyon op volt ám...), állandóan ammo rack és csatt bumm, flenkelni jó lehet vele, de csak ha nincs ott egy hevi a környéken, vagy type.
    Szóval nagyon nagy szívás, klántárs T20-a ezerszer jobb.
    Felraktam skillnek a safe stowage-t és wet ammo rack így már nem lövik el, de nagyon vergődök vele. Vagy csak nyugtassatok meg, hogy a t44 máár jó lesz. (ja természetesen freeből rárakom a tracket meg a tornyot, mert rohadjon meg még egy kört ezzel a gunnal nem)
    De még az akkor is 30k xp... Útisten ha rágondolok....
  • Kotomicuki
    Hhmm, ha sikerül a beillesztés, akkor vmi WoT-s is lesz a fórumban. ;)

Közvetlen link - biztos, ami biztos. :)
  • Oddball29
    Tele van a YouTube taktikai útmutatókkal, a web meg leírásokkal. Tanulj, próbálkozz.

Mert ez így pont a leglenézettebb kaszt, aki azért SPG-zik, hogy legyen magasabb szinten is némi sikerélménye.
  • killbull
    Megy a játék csak ráuntam 378 kör alatt. Is7 et kipróbáltam teszt szerveren és nem jött be a pontatlan lövege. Visszalépésnek érzem M62 es löveg után. A több páncél meg annyit jelent hogy később lőne ki vele. CW zni meg századozni se akarok. A kötekedésre meg nem válaszolok.
  • Oddball29
    Kár volt. A HPTS óta tudom, hogy veled egy csapatban nekem nem megy.
  • Nikosi
    "...Vagy szóljak megint Moderátornak..."

Te kisgyerekezel le másokat. Akkora egy óvódás vagy öcsém. Óvónénin óvónéni pistike meghúzta a fülemet, brühühühü...

"...Nem ellentmondás, tegnap szólnom kellett moderátornak mert kultúráltan írogattam és sorra buziztak..."

Istene de egy mimóza egy emberke vagy. Ki a fene buzizot téged. Amúgy az artistákat sokszor buzizák, de ez nem személyeknek szokott szólni. Amúgy hány éves vagy ezzel az óvodás viselkedéssel. Másrészt tudod aki kiáll a sarokra miniszoknyába, alig topba az ne csodálkozzon ha lekurvázzák.

Amúgy nem értem mi a bajod az is-8-al a legjobb t9-es heavy szerintem. Bár inkább egy átmenet egy heavy és egy médium között. Azzal a tankkal nagyon jó köröket lehet futni, én pl. a legjobban azt szeretem t9-ben. Meg persze az is-4-et amíg nem vitték fel. Ha azzal neked nem megy akkor jobb ha abba hagyod az egészet, mert ez nem a te játékod akkor. Az eddig leírtak alapján leszűrt mentalitásod, és hozzáállásoddal csak jót tennél mindenkinek ha így tennél. Főleg a leendő csapattársaidnak.
  • Gunslinger
    Számomra két felettébb idegesítő bug van, egyik a sok nullás krit, a másik a beszorulások két fűcsomóba egy 60 tonnás tankkal, utóbbin remélhetőleg sokat javít az új fizika, szerintem rosszabb nem lesz tőle a játék csak más, gyakorlatilag egy teljesen új játékra kell majd ráállni, minden pályát meg kell tanulni újra, kivéve a majdnem teljesen síkokat, pl. Malinovka, Steppes, azokon túl sok új stratégiai lehetőség ezután sem lesz.
  • virkir
    "De a játék elejétől meglévő,alapvető és nyilvánvaló bugokat azt valahogy nem sikerül megoldani."
    Minek is?
    Azért fizetne vérpisti ha nem akadna el a kavicsokon? Na ugyehogy nem.
    Azért fizetne vérpisti ha lenne egy normális MM amibe még véletlenül bekerülne egy arty limit. Lásd mint fent.
    Azért fizetne vérpisti ha javítanák a sebzésmodellt Biztos, hogy nem hanem akkor ha mégjobban szétcseszik aztán megunja és veszi a goldammo-t.
  • killbull
    Nem fogom etetni a trollokat. Újabb 35 feletti okostojás. :)
  • Maala
    Én a Jagdpanther II-t fogom választani, de csak azért, hogy ha utána továbbmegyek jagdtigerrel, és később behozzák a 2. német TD-ágat, akkor az újról csak 2 tankot kelljen húzni, ne 3-at.
  • Hassel74
    Én Paypal Fightereknek hívom őket :)
  • killbull
    Hagyd, ezek kb nyugdíjas szintű beszólások hogy mindenbe okosak akarnak lenni, és mindenre van idejük mert ráérnek egész nap. Amikor másiknak van igaza akkor hallgatnak mint a sír. Mindről az jön le hogy megvan szomorodva és valahol ki kell adni haragot.
  • Adjunktus
    Egyre csicsásabb új mapok,meg még több pitypang,nyerítő ló,csicsergő madarak,leszálló repülők,kilőtt tankok roncsain gubbasztó dögkeselyűk.Lassan a városi pályákon lesz hot-dog stand,ahol benyomnak a búvónyíláson egy kis mustárt,meg a cukrászdánál raknak marcipán angyalkát az antenna végére.
    Ezek a RAM zabáló pályák,nagyon szépek!De a játék elejétől meglévő,alapvető és nyilvánvaló bugokat azt valahogy nem sikerül megoldani.
  • virkir
    Javaslom a bannerben lévő "A láthatósági / álcázási rendszer magyarázata" című link tanulmányozását elsőre.
    Az alapnak jó miért nem látod aki lát.
    Aztán meg lesznek még anomáliák amikre sokszor nincs igazán magyarázat.
  • Droughert
    FAQ-t olvastad már? Lehet azzal kellene kezdened, sok dolgot segít tisztázni.
  • traktoros1
    szia először is köszi h írtál! olyan gondom van h becélzom az ellenséget és el is tűnik a távcsőből és nem is látom sehol aztán pityeg és már ott is van 10m-re elöltem olyan mintha láthatatlanná tenné magát ez viccnek halazik de így van!!!!
  • barkov6
    De azt azért lehet tudni, hogy a te szíved kb. gömbölyű... :))))
  • szabii98
    nem érzem, kérlek, magyarázd el ;)
  • killbull
    Nem ellentmondás, tegnap szólnom kellett moderátornak mert kultúráltan írogattam és sorra buziztak. Vegyétek már észre hogy nem hat rám a öreges puffogásotok az arty miatt. Beállni meg nem fogok a sorba hogy napi 20 HSZ t csináljak sírásból, mert ez a fórum kb abból áll.
  • Jacktor
    "12 éves gyerek szinten" vs "Vagy szóljak megint Moderátornak"

Ugye érzed az önellentmondást ;)
  • virkir
    Nem vagy a szívem csücske de ezért adtam egy +. :)
  • killbull
    Magyarázd már el hogy randomban 15 ismeretlennel ahol 60% minimum kezdő tankos mit lehet alakítani egy maximum 120 mm es páncélzatú tankal. Is8 is meg object 704 is ennyi. Annyira bírom ezt a sok pesszimistát hogy egy játékon kell velük állandóan vitatkozni 12 éves gyerek szinten, és mint te is felnőtt ember vagy. Szégyen. Vagy szóljak megint Moderátornak akkor majd hagytok fórumba írni?
  • Oddball29
    Hát ha mással nem megy ugye.
  • killbull
    Ha csak ez kell. Volt 107 000 es köröm is. Mellesleg írtam is hogy azért kezdtem el artyzni mert ráuntam hogy Is8 at kilövetni viszem csatába meg maximum pár ezres plusszal legyen vége a csatának. Az összemákolt alig sebeztek körök meg semmitmondóak, azzal nem szokás hencegni.Is8 statisztikája alapján hogy 15 emberből 5 játszik 5 campel másik 5 meg kertészkedik valahol a pálya végében, teljesen feleslegesnek tartom IS7 et kifejleszteni és alap 7,5 milliót elcseszni rá. Object 704 úgyszint, annak még több védelem és támogatás kell mint egy is8 nak. Ez a két top tankom van. Így hát ha játékélményt akarok beülök trollkodni 203 mm es kiságyúmmal AP val lövöldözni és ha sebez mehet a röhögés.
  • patchaou
    Ezt a statot látván bekerültél azon artysták kis számú csoportjába akikkel semmi bajom :)
  • Nazarov77
    Laptopom: amd athlon dual core 2,1Ghz, 4giga ram, VGA: radeon HD mobility 5145

Szerintem nem a VGA miatt futott gyengén, mert más játékokat rendesen futtat jó beállításokkal.

Neked intel procid van azok jobbak az amdknél meg kicsit erősebb is szóval az úgy néz ki elég hogy fusson.
    Pont ez volt Guild Wars 2 BWE3nál, haveroméknál voltunk 1 hétig és nekem meg egyik haverom laptopjának szinte ugyan az a configja, és kb ugyanolyan szarul futott a GW2 low beállításon, olyan diavetítés szintjén futott mikor sok játékos volt egy helyen. De a másik haveromnak laptopjában 2,3Ghz intel proci volt és nála már játszhatóan futott a játék és nála nem is teljesen lowon volt. És a GW2 is elsősorban CPU igényes játék.
  • bornofakone
    Na a sok zsebnáci most biztos dörzsöli a tenyerét h ez az lökdösni fogjuk majd a rohadt op ruszki tankokat, meg persze a francia és amcsi tankokat is.
    Biztos lesz 1-2 mosoly az arcukon:) Én mondjuk konkrétan attól félek h mindig az én csapatomba lesznek azok akik leesnek majd a sziklákról, a szakadékba, tóba zuhannak v csak szimpla retard módjára saját maga amortizálja le a tankját....
    Ami mondjuk a legjobban zavar h ez új fajta "hogyan basszunk ki a csapattársal" kaliberű hvcs-ket szül majd...és ugyan olyan "jó" lesz majd a kompenzáció az elszenvedett károkért....
    Mondjuk azért vicc h még mindig annyira szarul van megcsinálva ez a büntetés-kárpótlás része a játéknak, addig oké h ha belelövök vkibe véletlen v szánt szándékkal, nagy büntetést kapok...de amikor fordítva történik, azért annyit megtehetnének h annyival kárpótolnak ami fedezi a javítást....(természetesen hp-ra lebontva)...pl. t8 tanknál 1 600 hp-s loss cirka 6k kárpótlással érjen fel v ilyesmi...
  • Droughert
    Mednek van nevezve, de ez nam az, úgy kell vele menni mint egy hevy-vel. Nekem most lesz 100%-os a legénység. Jól páncélozott, de néha történnek furcsaságok. Van amikor minden pattan róla, nem tudják sebezni, de volt, hogy egy M6-os hevy átlőtte a tornyot szemből mint a szart. Ugyan ezt megcsinálta egy kv5 is, nagy távolságból 2x egymás után (lehet gold lőszer volt). Tegnap 22bekapott találat után 70%hp-val megúsztam, tulajdonképpen egyedül fogtam vele egy háztömböt, IS3, 2db tiger, panther, meg valami német td lőttek rá, de a bekapott arty taálett vette le a legtöbbet. Amit gyengébbnek érzek az az ágyú.Sokszor pattan, többször pontatlannak éreztem, bár majd 100%-os legénységgel meglátom mire képes. Tegnapi 18meccsen már megvolt a közel 67%-os győzelmi arány. Viszont pénzt az alacsony sebzés, sok lepattani miatt még visszafogottabban hozza, de már volt többször 90k fölötti köröm vele.
  • Attiska
    Erre biztos lesz valami, hogy ne lehessen olyan egyszerűen kivitelezni.
  • Commandier
    Ne csodálkozz rudii. Youtubon nézz meg pár orosz tankos videót. Úgy ugratják a t72-est meg a t90-et, mint egy rallyautót.
  • Commandier
    Ezzekkel a belassulásokkal amiket emlegettek, nekem sok bajom volt. Nazarov nem értem mit magyarázott korábban . A laptopjában nem a hiányzó 900mhz a probléma valszeg, hanem a szar vga. Én laptopról tolom: 2,3ghz core i5, turboboost-al 2,9ghz. 4 giga ram, nvidia gt525m vga. A crysis 2 high-on futott dx11-ben, stabilan 25 fps felett... Erre a wot megy stabil 60 fps-el, ami random módon le-le zuhan 15-re, effektektől függetlenül. Szóval remélem az új motor szépen fog nekem muzsikálni.
  • Nazarov77
    Inkább az lesz a megfizethetetlen mikor a jó nehéz német heavykkel belököd az árokba a matchbox méretű orosz heavyket.
  • virkir
    Úgy most is sokszor elpukkannak ebben semmi új nem lesz de lagalább ha csapattárs követi el majd lehet jól fizetni a büntit.
  • Nazarov77
    Annyit hoz gondolom mint a többi T8 prém. Teszt szerveres tapasztalataim vele az, hogy ez egy heavy tank mednek álcázva. Egyenes úton kb 25km/hval megy. Az erőssége a spaced fornt és torony páncél, nagyon nagyon szívós szemből, még a lower hullja is benyelt 2 löwést kb 4ből amit T-44ből adtam le kb 30 méterről.
    Ennek is tier korlátja van mint a typenak szóval max csak T9esek közé kerül be, viszont nekem nagyon nem jött be a sebessége miatt, Löwe mozgékonyabb nála ( ami egyébként nem olyan lassú mint azt egyesek hiszik, általában 26-27el megy, egy kis leejtőtől meg már 35re pörög ).

Viszont az tény hogy ez a legolcsóbb T8 prém tank. Mivel a KV-5öt kivették a boltból ezért elég nagy az ár hézag e között és a többi prém között. Prém JT a másik legolcsóbb de az is 10k fölött van már.
  • killbull
    Hihetetlen itt a pesszimista emberek száma!

• Attiska
    Mondjuk úgy, hogy véletlenül nekem jön.