A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
killbull #158377 Ha csak ez kell. Volt 107 000 es köröm is. Mellesleg írtam is hogy azért kezdtem el artyzni mert ráuntam hogy Is8 at kilövetni viszem csatába meg maximum pár ezres plusszal legyen vége a csatának. Az összemákolt alig sebeztek körök meg semmitmondóak, azzal nem szokás hencegni.Is8 statisztikája alapján hogy 15 emberből 5 játszik 5 campel másik 5 meg kertészkedik valahol a pálya végében, teljesen feleslegesnek tartom IS7 et kifejleszteni és alap 7,5 milliót elcseszni rá. Object 704 úgyszint, annak még több védelem és támogatás kell mint egy is8 nak. Ez a két top tankom van. Így hát ha játékélményt akarok beülök trollkodni 203 mm es kiságyúmmal AP val lövöldözni és ha sebez mehet a röhögés.