418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #158564 #158530
tudnál akár erről akár más m48-s menetedről linkelni 1 replay-t?:) (ha pedig már fellelhető vhol, plz csak 1 linket, magára a tankra vagyok kíváncsi h mit lehet kihozni belőle értő kezekben, előre is köszi) -
Megtévesztő volt :D
Így viszont nem ér semmit..egy tájpot kéne venni, de ha jól látom 1000 hufot emeltek rajta? -
Destydeme #158562 Nem érdekes,hanem igaz.:)Ők azt a 150évet,vagy mennyit messze nem megszállókén/hódítóként tudják.Nem számít ki vagy,ha megtudják,h magyar,azonnal körbecsókolnak. -
Nazarov77 #158561 Vk2801 sebzett 300at a kis 105ös ágyújával, amivel egyébként lőttem már 430at is bele egy lóri oldalába. a Type 62 160at sebez és 130as a penje. -
lexlutor #158560 dehogy is!
130/205/43 Average penetration (mm)
160/160/280 Average damage -
Destydeme #158559 Velem kb 1 órája történt,h majdnem megtettem,amit még 1x sem,h kilépjek.
0-9nél én lőttem az 1. frag-et. -
300at sebez ez a szar?? -
Attiska #158557 Érdekes, amit írsz, mármint a törökökkel kapcsolatban. Én is azt tapasztaltam, hogy nagy cimbinek gondolnak minket magyarokat. volt török barátnőm (no igen, a török csajok nagyon nem rosszak
), és amikor a hazájában voltam, és ahová mentünk, egyből előkerült a raki, amint kiderült, hogy magyar vagyok.
-
TDantes #158556 Ilyet. 3-15-re kikapunk. Ja, a 3 kill-t én hoztam össze Stug-al Még mit tegyek hogy nyerjünk? Álljak fejen? Áldozzak kecskét? -
Nazarov77 #158555 Ja tényleg, hátrafelé néz a géppuska a tornyon. Sok palacsintasütő tornyos tank lövi egymást na :D -
Bmsrt #158554 Az Type59,amibe a dagi lő a végén.
De mind1 jól mutatja mekkora a páncél a seggén:) -
Wasp91 #158553 -
Destydeme #158552 Persze,ezt is jól mondod..Hidd el én is sok könyvet elolvastam és sok meg is van a témából.:)Valószínű ezért játszok időnként a wot-al a felidegesít jelenség ellenére.
De azt is tudom,h a németeknek roppant precíz volt a célzókészüléke.A 88mm-es ágyú a teszteken simán vitte 1.5-2km-ről az orosz tankokat,de a többségét tuti.Persze mehet a pro és kontra,mert volt baj a Tigerrel is.
A Kurszk az más...Ott az oroszok tudták,h jönnek a németek.Árkok/tankcsapdák és beállt védelem várta őket.
Ne értsd félre nem a nácikkal szimpatizálok(gyilkosság,holocaust stb),de maga a német sereg akkor a világ legjobbja volt.(sztem)
Más:A mai történem könyvekben megnéznék pl 1 német/orosz/román elbeszélést.Kiváncsi lennék,h a propaganda szerint ki volt a mocsok.
A románt azért írtam,mert tudom ők abban a hitben vannak,h ők már itt voltak az őskorban,mi meg csak úgy jöttünk és nem fordítva.
+a törökök is úgy vannak,h mi országos cimborák vunk.Amikor a meló miatt találkozom velük,ők mindig széles mosollyal jönnek és úgy kezdik:Dear my friends... -
Nazarov77 #158551 Azért a vége felé a Vk2801 belevert egy 300as sebzést a type 62 seggébe :D -
Nazarov77 #158550 Type 62 propaganda videó Mao Ce-tung ajánlásával
-
TDantes #158549 A tank csaták nagy része 500 méteren belül zajlott. Kurszk-nál a szovjetek neki nevezzék a harckocsikat a német harckocsiknak. Lerammolták őket...hogy Wot-nyelven mondjam.
Az ilyen nagy távolságokból leadott lövések ritkák.
-
Destydeme #158548 Szia.Persze ezt nem vitatom,védekeztek.Én mindössze az itt linkelt fehér Tigrisre reagáltam,mint propaganda film:)
Ha jól emlékszem 1.5-2km-ről kiszedte a t34-et.Ezért vicces a film,mármint,h 30m-ről lövöldözte a t34:) -
STOP THIS NONSENSE! -
TDantes #158546 Azért azt is nézni kell, hogy a németek védekeztek, kedvezőbb helyzetben voltak a támadókhoz képest, főleg a német nagy vasakkal.
Továbbá a nyugatiaknak a háború végéig nem volt nehéz harckocsija. -
stoppos #158545 Gratula, az nem egyszerű. :) -
stoppos #158544 Lefordítani most lusta vagyok. A lényeg:
Normandában háromszoros veszteséget szenvedtek a szövetségesek a németekhez képest. Ez a 7-8 kering egy ideje a neten, de nem tudom ki találta ki és honnan jön. Egy ilyen számnak önmagában semmi értelme.
Terep/támadunk, vagy védekezünk/egyéb erők/páncéltörő ágyúk/repülők, stb. Marha sok mindent számításba kell venni, nem csak a tankokat. Prohorovka nem esett meg sűrűn.
Ráadásul a legénység képpzettsége is hatalmas súlyal esik a latba. Átlag Joe, kontra Wittman, vagy Átlag Hans kontra Lafayette Pool. Nagyon nem mindegy.
"The greatest deficiency of all was armament. Allied tankers repeatedly complained about the inability of their main armament to punch holes in the opposing armour. The most common gun that Allied tanks possessed, a short 75 mm, simply did not have enough punch to tackle a Panther frontally at anything but point blank range. A new longer and more powerful 76 mm gun that was being introduced was not much better. Neither gun was any comparison to the long 75 mm gun of the Panther, whose higher muzzle velocity gave it not only higher penetrating power, but also a flat trajectory and therefore excellent accuracy. Compounding these difficulties German sights had greater magnification and clearness, and the gunpowder used was lower in flash and smoke. Therefore Panthers and Tigers developed tactics in which they would often sit in open terrain, daring Allied tanks to show up, then knocking them out with accurate long-range gun fire that could not be replied to. Incidents would happen in which Allied tankers bounced numerous rounds off their German counterpart, only to be knocked out immediately if they were hit once.
The net result of all of these deficiencies was that advancing was much slower and more expensive in terms of tanks and infantry than it otherwise would have been. Five hundred burning British tanks at the end of the failed operation Goodwood made dramatic testimony to the disadvantages that inferior tanks brought on to the Allies. Total Allied armour causalities in Normandy were running at three times the German total. The tankers kept fighting but costs were extremely high and the men were losing confidence in their tanks, despite usually having superior numbers." -
Destydeme #158543 Kaptam 1 lopakodó medált,nem is tudtam,h ilyen is van:) -
TDantes #158542 Mármint 80 és 70, Na. -
Destydeme #158541 Én is így tudom. -
TDantes #158540 Ezt légyszi ne már. Ez a hat meg nyolc megy akármennyi kellet egy Tigris ellen...alá írom, ez tény hogy előfordult, hogy csak 6 vagy 8 vagy 10 vagy mégtöbb Sherman vagy T-34-es győzött le egyetlen Tigrist. Az is előfordult, hogy a Tigris 1500-2000 méterről kilőtte az ellenfelét.
De! Nem ez volt az általános. Ez csak a felnagyított legenda. A valóság nem így nézett ki ,hogy teszem azt Saint Buballé francia falunál felbukkan 10 tigris, akkor 800 sherman-t küldtek oda, és abból 700 megsemmisült... -
kruger445 #158539 Ja, ha jól emlékszem 8 Shermant tettek 1 Tigrissel szembe, ebből 7-et alapból veszteséglistára tettek. -
Ez valamivel jobb promó, meg a rendező Karen Shakhnazarov azért nem olyan szar filmeket csinált eddig. Szerintem egyszer simán nézhető, meg ugye tankos.
-
TDantes #158537 Ja, amúgy persze magyar. bicskadavid. Vigyázzatok vele 478 csata, 151 kill.
Hertzer-el, Stug-al 26-27%-osan céloz...vakon lő talán? 457 eff.
Mindegy, az ellenfél csapatánban volt és neki köszönhetően nyertünk...köszi bicskadavid. Legközelebb, ha te a másik csapatban leszek, segítség ismét.Köszi de tényleg. -
Destydeme #158536 EZ vmi propaganda film lehet.Nem néztem végig,csak beletekertem,de,h 1 Tiger menekül a t34 elől...(Minek ment volna 30m-re hozzá?)Volt valami ilyesmi benne,beragadt a tornya..végezd ki:)
A nyugatiak legalább elismerték,h ha jól emlékszem 6-8tankot vettek megsemmisültnek mire 1 Tigert kiszedtek.Vki javítson ki,ha rosszul emlékszem. -
TDantes #158535 Az hogy lehet hogy valaki 4 tankot lő ki és nem kékül be? Kettő után nem lenne ez automatikus? -
Senki nem mondta hogy van köze. -
killbull #158533 http://ipon.hu/hir/nagy_world_of_tanks_frissites_a_lathataron/21820 -
bgabor #158532 Te jó ég, ezt nevezik az oroszok filmkészítésnek? lol
Éppen csak a valódi tankcsatákhoz nincsen semmi köze. -
killbull #158531 8.0 ban választható lesz. -
marchizor #158530
Ennyit a winchanceokról :D -
VanDaal #158529 Egyébként nem tudom, miért esne nehezükre legfeljebb 3-ban limitálni a számukat csatánként. Így még jöhetnének platoonban is, ha akarnak, de ne mondja már senki, hogy az bárkinek is jó, mikor van 6-7 belőlük oldalanként...
Meg igazán választhatóvá tehetnék ezeket a kretén játékmódokat is. Ha már képtelenek voltak tisztességesen megcsinálni őket, legalább ne kényszerítenék rá mindenkire.
Eott: ez a legkevésbé sem szokott visszatartani, mikor méltatom az érdemeiket :) -
Mi a franc? :D Baromira nem ezt írtam.
Na ezt akartam:
Ne rombolja a modulokat, csak max 1 modul + 1 legénység / lövés. Vagy csak 1 valamit romboljon.
ÉS az MM 2-2 arty max.
Nem pedig néha 5-5 vagy 6-6... -
Nickel77 #158527 Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 9. 17:21:07
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 975 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 84)
Szerzett kredit: 14 657 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 12 840)
Az idiótája nem elém ugrót a sarkon. -
Ezeket a sérelmeket írhatnátok inkább a fejlesztőknek mintsem ide ahol max 10 ember olvassa és nem történik semmi. -
van három arti egy csatában, én meg szeretek az élmezőnyben lenni, abból a háromból betalál 2 és már 10% alatt vagyok. úgy lenne ez fair ha az arti inkább rombolna mint sebezne. bassza szét a modulokat aztán majd az igazi játékosok elvégzik a munka oroszlán részét!