A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #158552 Persze,ezt is jól mondod..Hidd el én is sok könyvet elolvastam és sok meg is van a témából.:)Valószínű ezért játszok időnként a wot-al a felidegesít jelenség ellenére.
De azt is tudom,h a németeknek roppant precíz volt a célzókészüléke.A 88mm-es ágyú a teszteken simán vitte 1.5-2km-ről az orosz tankokat,de a többségét tuti.Persze mehet a pro és kontra,mert volt baj a Tigerrel is.
A Kurszk az más...Ott az oroszok tudták,h jönnek a németek.Árkok/tankcsapdák és beállt védelem várta őket.
Ne értsd félre nem a nácikkal szimpatizálok(gyilkosság,holocaust stb),de maga a német sereg akkor a világ legjobbja volt.(sztem)
Más:A mai történem könyvekben megnéznék pl 1 német/orosz/román elbeszélést.Kiváncsi lennék,h a propaganda szerint ki volt a mocsok.
A románt azért írtam,mert tudom ők abban a hitben vannak,h ők már itt voltak az őskorban,mi meg csak úgy jöttünk és nem fordítva.
+a törökök is úgy vannak,h mi országos cimborák vunk.Amikor a meló miatt találkozom velük,ők mindig széles mosollyal jönnek és úgy kezdik:Dear my friends...