418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Thomasovics #159004 saját email fiókodnak nem tudod a jelszavát? kicsit ciki.. -
ejaystar17 #159003 De ha nemtudom azt a rohadt e-mail jelszót, nemtudom visszakérni érted.. Azért köszönöm a válaszokat. -
Magyar virtus a kéregetés?
Simán vissza tudod kérni a jelszavad. -
ejaystar17 #159001 elmondom neked, hogy az accountom neve: ejayy17 volt, tessék itt a link: http://worldoftanks.eu/community/accounts/500386606-ejayy17/ Nem vagyok nyomorék, próbáltam már párszor kérni, csak egy kis segítséget akartam, de ne haragudj:) Magyar virtus. -
TDantes #159000 A bankszámlám nem kéne? -
face007 #158999 http://worldoftanks.eu/community/accounts/500384507-Maxykaaa17/
LOLb+ két T2es TD van az accodon összesen 37 csatával. Kérj új jelszót vagy kezdj úgy accot nem vesztesz semmit se. Azért kell pofa ahhoz, hogy egy T2es acc elvesztése okán valaki T6os accot kunyeráljon.... -
ejaystar17 #158998 Sziasztok,
Annyit szeretnék kérdezni, hogy esetleg valaki nem-e tudna adni nekem egy accountot, 5-6körüli tank is jó lenne rá, csak mert a sajátomba nemtudok belépni, igaz elg régen játszottam vele.. lehet,hogy csak a bétában volt nem emlékszem. Megköszönném nagyon!
e-mail: [email protected] vagy skype: martiniximo!
Előre is köszönöm! -
Iflow #158997 Sziasztok !
Melyiket érdemesebb előbb felrakni a T-50-re ?
Periszkóp vagy ventilátor ? -
TDantes #158996 Biztos jó kör volt, főleg abban a fostaliga TD-ben -
Kicsit sem nevetséges ám az egy csatára jutó KV-1S mennyiség.
-
Nazarov77 #158994 Baromi jó kör volt csak sajnos túl sok hülye volt nálunk és sokan csak a kör legvégén jöttek vissza segíteni a bázisban. Izgalmas védés volt, csomó ellenség állt a foglaló körben de egész sokáig vissza tudtam tartani őket, meg az artynk is jól csinálta.
-
kruger445 #158993 Az új XVM kivitelben hogy kell aktiválni azt, hogy mutassa meccs előtt a játékosok alapadatait? (csataszám, hatékonyság, győzelmi arány?) -
lexlutor #158992 ..van valakinek megoldasa arra, hogyha csata kozbe megszakad a jatek, utana az eredmenyjelzon tul lehessen jutni? mert ez meg szarabb , mint amikor csata vegen megszakad mindig.. -
lexlutor #158991 t28 protoval ment mostanaban valaki huzamosabban? mar csak 4k xp es megvan. regen elegge lehuztak a teljesitmenyet. ha nincs javulas inkabb kihagyom, meg ugye az a 2,6 millio sem mindegy. meg aztan a t25/2vel elegge jol osszebaratkoztam idokozben. -
Toweliee #158990 Jagdpanther II, ismertető:
Tegnap megvettem a Jagdpanther II-őt. Annyi előnyöm volt, hogy free xp-ből meglett a lánctalp meg kb. 10000 xp hiányzott a toplövegéhez. A többi ki volt már fejlesztve.
23 eddigi lejátszott csata után: ha szeretted az elődjét a Jagdpanthert akkor ezt mégjobban fogod. Agilis, egy meccs alatt az egész pályát be lehet játszani vele, egyszer mindenképp tudsz oldalt váltani. A legtöbb terepen megfutja a 30 km/h-t. Fordulékony, gyengébbek ellen lehet vele csikicsukizni. Stratégiailag fontos pozíció elfoglalására alkalmas.
A frontpáncél döntöttsége több, mint megfelelő. A páncélozottság a mozgékonyság rovására megy, de nem hülyeségekbe belemenve ez egyáltalán nem zavaró. Átlagban 5 bekapott találatnyi játékidő van egy meccsben. 4-5-6 találatnál határeset, hogy életben maradsz-e vagy nem.
A toplöveg néha produkál érdekes dolgokat (eltűnik a lövés). Tudom, hogy ez előfordul minden járgánynál, de ennél gyakrabban tapasztalom. Modulsérülés: 23 meccs alatt két legénységi tagot lőttek ki (1 meccsen mindkettőt egy lövéssel egy T30). A lövegkitérésre rosszabra számítottam, jól el lehet vele boldogulni
A láthatóság: Jagdpantherhez képest jobbnak tapasztalom. Vagy azért mert jobb, vagy azért, mert sokan nem látják a II-est és nem foglalkoznak velem. Érzésre mindenesetre jobb.
Nincs tapasztalatom a T8-as td-k közt, ez az első. Ez a td szemtelen játékmódú embereknek való, td módban.
Kiegészítők: venti, 10%-os távcső, töltésgyorsító.
Legénység:
parancsnok: 6. érzék (kötelező), mentor (108%)
Lövész: Halálos szem, Javítás (129%)
Vezető: Kuplung égető, Irányított ütközés (137%)
Rádiós: Javítás (95%)
Töltő: Javítás 100%, a másodikat még nem döntöttem el
Előnyök: mozgékony, döntött frontpáncél
Hátrányok: gyakrabban produkál érdekeseket a toplöveg
Értékelés:
Védettség: Megfelelő
Tűzerő: Nagyon fain
Mozgékonyság: Remek
Rejtőzködés: Megfelelő -
virkir #158989 A win8 se megy (hányósszmájli) nemhogy a dokan xD -
Win 8- alatt megy valakinek a Dokan? -
TDantes #158987 Miért? Jagdpanzerek szoktak 105-össel is szaladgálni. Na annak aztán mennyi értelme van? -
bekescsaba #158986 Hát akkor tartsák meg.
Marad a T49 ( Tetrach helyett) fun tanknak. -
lexlutor #158985 ..most mentem vele egyet, es a tuloldalon ugyanugy marder2 volt :)
.. lassu, a panvelja mar annyira nerfelt h minden atlovi..e s marha lassu.. -
Jgpz HE-vel lövi a KV-1S-t 88-as ágyúval...úgy kell azt. Majd ha belelő így 45x 80-as sebzést biztos megdöglik. -
badnewz #158983 utálok dombon maradni, ha felengedjük őket elveszik a védő előny, egyszerre tudnak mind lőni és az arty is ha kinéz valaki, márpedig ki kell nézni mert a bázist sem lehet onnan látni anélkül. -
Ry0K3N #158982
Egy gyönyörű magyar díszpéldány top tierként IS3-ban. De azért kurvaanyázik szidja a csapatát hogy ők a balfaszok. Isten mentesen hogy a saját csapatodba kerüljön. -
TDantes #158981 Fura. Eltűnt amit írtam. Mindegy, szóval a tier 6-os francia TD-t szerintem feladom. Nem tudok túljutni rajta, nagyon nagyon vacak.
Csak azt találom el, aki meg áll messze előttem. Mozgó tankot nem lehet, olyan lassú TD, hogy mire ráfordulnék...már késő.
És t8-as csatákba rak be...sok sanszot ad így. Azt hiszem nem lesz meg a francia TD ág. -
bekescsaba #158980 Sziasztok!
Néztem, újra lehet kapni a Tier II-es német prémium tankot.
Eddig Tetrachot használtam feszültséglevezetés gyanánt, de gondoltam kipróbálom/kipróbálnám ezt is, mivel a meguntam, hogy a Tetrachot 30 csata óta nem tette be csak tier 3-asok közé, és hála az új MM-nek, nagyon frusztráró Marder II-esek ellen harcolni, meg M2MT-k ellen. Mindegyiknek 1 lövés vagyok.
Szóval ugyan olyan hálás dög maradt, mint volt?
-
lammaer #158979 Jogos :) -
VanDaal #158978 14 killből 13-at az artyk csináltak, úgyhogy azért nekik is volt némi ráhatásuk a csata kimenetelére :)
A medek annyiban okozták a problémát, hogy spottoltak, a pálya annyiban, hogy nem volt arty safe, az artyk felelőssége pedig, hogy galád módon ki is lőttek szinte mindenkit.
Egyébként a történethez hozzá tartozik, hogy a kép készülte előtti csatákban 2 körön át szintén védő voltam heavyvel, csak épp Sand Riveren (szintén 0 fedezék...), ott is rogyásig voltak a csaták artyval, és az idegeim már annyira a végét járták tőlük, hogy minden erőmre szükség volt már ahhoz is, hogy le ne TK-zam őket... -
lammaer #158977 Persze szitufüggő, de akkor itt nem igazán az artik döntötték el a meccset (az ellenséges medekre hivatkozol mint fő probléma).
Amúgy isten tudja igazad van e, én még KV3-al is leérek minden probléma nélkül az erdőbe, sose volt olyan hogy ne tudtam volna beásni magam mire megjelent az első piros pötty a térképen délen. -
Tud valaki olyan promokódot, ami új regisztrációhoz jó? -
VanDaal #158975 Lehetséges, hogy lent jobban jártunk volna, bár jelen esetben szerintem nem sokkal.
Ha megnézed a képet, láthatod, hogy nekünk csak 2 medünk volt, az ellennek pedig 5, köztük egy Bat és egy T-62 is. Hamarabb be lettem volna spotolva, mint beértem volna az erdőbe. És továbbra is tartom, hogy ilyen leosztásban ott sem húztuk volna tovább, mert a sok medjük ott is pespottolt volna, az arty ott is tudott volna lőni, pluszban ott már a tankjaiktól is kaptuk volna az áldást.
És mindez még csak abban az ideális esetben, ha egyáltalán leérek a dombról... -
Oddball29 #158974 Tegnapi cikk.Félmillió oldalletöltésnél jubileumi poszt. -
Bmsrt #158973 Ok köszi erre voltam kíváncsi,hogy akkor nem a sebzésén variáltak. -
TDantes #158972 Igaza van. Növény. 1800 csata alatt 400 kill? Hát mit csinál az ilyen? Inkább tologasson egy fakockát. -
lexlutor #158971 2000 nem eleg?? majd ha mar ment 10000et es mausban is ugyanezt nyujta majd akkor?? ez egy remenytelen tehetsegtelen idiota. nem szabadna jatszani engedni. -
Akkor addig szopjak a stock löveggel?Nem baj,nem adom fel,ennek legalább van átütése,még ha minimális alfa sebzése is van. -
Nazarov77 #158969 Nem emlékszek már a statjára, de gyorsabban töltött be, sokkal pontosabb volt, és a célzás idő is aszem 1,1 volt csak. -
Nazarov77 #158968 Hogy ne érje meg használni. Az csak gold ammoval jó. -
Bmsrt #158967 Kredit löszer:
125-209 Armor penetration
49-81 Damage
Gold lőszer:
169-281 Armor penetration
124-206 Damage
És úgy tudom régen OP-abb volt,ha valaki tudja ez miben merült ki,annak megköszönöm. -
Jó tudni,hogy gold ammóra lett kitalálva.Na hogy kapnák be... -
Bmsrt #158965 Talán mivel 49-81 között sebez,kredites Ap-val?
Az az ágyú direkt gold-amóra van belőve...