418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    http://wotarmory.com/article-galleries/super-pershing-frontal-armor/
  • lexlutor
    ..errol van valakinek sema rajza hol lehet szembol loni?
  • Master91
    Kap 100Hp-t azt még kezet csókolhatunk WG-nek
  • mijki
    Yeah, meglett tegnap az E-75 összefarmoltam vele 27k XP-t, még kell a legjobb ágyú, motor és mehetek az E100-ra. Jaj de jó, hogy buffolják. :)
  • Eagle16
    "Statistics in collected.
    In short, it will be up to 0.8.0 you next high-level machines:

Buff:

- IS-6
    - Lorraine 40t
    - AMX 50B
    - E-100
    - JagdPz E-100

And nerf:
    - T30
    - AMX50 Foch
    - T110E3
    - T110E4
    - M48A1

Buffs and nerf will be on different scales. Where we are strong, where we are weak."

A lényeg érthető.
  • bgabor
    Sajnos nem, pedig sokan nagyon sokat fizetnénk ilyen opcióért.
    Így sajnos el kell viselnünk az ocsmány pofájukat.
  • darki81
    #159669 az lehetséges, köszi! :)
    #159670 :)
    #159672 oké thx :)
  • fityusz
    Olyat nem lehet venni aranyért, hogy "arti mentes játék"? Gondolok itt arra, hogy egy fix ideig ne rakjon be olyan csatákba ahol van arti.
  • bgabor
    Ne irigyeld tőle, a frontján lévő spaced armor az egyetlen előnye annak a tanknak. Ettől függetlenül vannak a frontján is pontok ahol gond nélkül át lehet lőni. Cserébe tetűlassú, és nevetséges átütésű gunja van a tierjében. Nem lehet túl vicces vezetni. :D
  • Sippie
    alapjáraton nem gondolnám hogy van olyan tank amelynek a teknője nem vihető át ebben a játékban.
  • VanDaal
    Igen, én is ezeket a felszereléseket ajánlanám rá.
  • Random work
    Még a modellen is látható a többrétegű páncélzat. Te valószínűleg csak az első réteget ütötted át.
  • Nazarov77
    Nálam is ez szokott lenni általában, én búcsú körnek hívom :D
    T-44nél lassan esedékes lesz, már csak 3k xp kell a T-54hez.
  • Master91
    Valószínű minden tankot öltél már szovjet ágon.
  • darki81
    bírom hogy mielőtt eladok egy tankot mindég az utolsó kör durván jó :D
    gondoltam megyek még 1 utcsó kört az s-51-el hogy ne keljen hozzányúlni a szabad xp-hez, és nem csak pontszámban volt jó, hanem kaptam valami szovjetulio kitüntetést is :) Tudja vki hogy azt mire adta? a játékban nem találtam meg.

más: megvettem a T110 heavyt, és abba töltésgyorsító - függőleges stab. és venti a legjobb ugyi? :)
  • ratgab
    Annyit tudni kell, hogy ez steamgifts formájában kapható!
  • ratgab
    Miért nem szólsz nekem ember? Tudok neked Dawnguardot szerezni külföldről. Igaz elég borsos ára van 20 dollár!
  • Szakesz
    Lemaradtál az elmúlt fél év eseményeiről? Már rég tudni lehetett, hogy SP spaced armoros lesz. A frontján található spaced armor miatt veszélyes tank ez, nem a mozgékonysága vagy a tűzereje miatt. :)
  • Sippie
    Komolyan képesek voltak egy közismert front gyengepontra bekúrni spaced armort? Fantörpikus. Utána még egy T34 is belelőtt szemből ugyanúgy a teknőjébe, és azt is szépen elnyelte.
    Azért az én is-eim oldalai 5 lövésenként ha elnyelnek egyet, ez meg az összeset szemből, finom.
  • Tono34
    WG :)
  • Szakesz
    Milyen hack ez? :)
  • Szpecnyaz
    Csak a virágboltos verziót xd. Csak olyan játékot veszek meg aminek van értelmes multis része.
  • Nazarov77
    Spaced armornak hívják, ilyen csalás van az IS-3,7,8 oldalában is.
  • Sippie
    Egyébként ezt a fajta hacket hogy hívják?

Baromira érdekes a HP-ja.

• bgabor
    Így van. És valahogy Skyrim/Fallot3/Oblivion stb közben úgy szórakozik remekül az ember, hogy közben nem idegeskedi szét magát.

A Dawnguard DLC-t eredetiben nyomod? Még nem láttam sehol boltiatlan verziót belőle. Pedig keresem, elhiheted. :D
  • Hell Girl #159657
    Szegénynek nem tetszett hogy kilőttem. Hogy lehetek ilyen pofátlan és pont artyval. Le is mondok rögtön.

Azért a klán is odavág ... FURIK. Bádogtalicska Bt. :D
  • Sippie
    mármint az arty noobot? :P
  • Hell Girl #159655
    Napi ,,magyar" játékos ! :D Kellene 1 ilyen külön fül nekik, a végén pontozni is lehetne őket. :)

szocska14
    http://worldoftanks.eu/community/accounts/502088775-szocska14/

• Ndre77
    Na, akkor rosszul tudtam. :) Ezért (is) érdemes a fórumot olvasgatni.
  • Szpecnyaz
    reuiem for the Capital Wasteland
    Szépen le van írva a telepítés menete, nem igen lehet elrontani. Néhány küldetés bug előfordult, de amúgy semmi vészes, tökéletesen működik a Fallout 3 része a dolognak.
  • Jacktor
    Az egy Akadémia ikon/piktogram akar lenni, elit tankoknál azt jelöli, hogy melyik legénységi tag kapja a dupla XP-t (amelyiknek a legkevesebb XP-je van).
  • Ndre77
    Tudomásom szerint azt jelzi, hogy az adott emberkének kell a legkevesebb xp, hogy a köv. fejlettségi szinthez (%-hoz).
  • VanDaal
    Azt jelzi, hogy amikor be van kapcsolva az elit státuszú tankon a gyorsított legénységi képzés, akkor a következő csatában a legénység adott tagja fogja kapni a csatáért járó tapasztalati pont dupláját.
  • FosTalicskaa
    Jajj ezen az idiótán én is röhögtem. Az persze nem zavarta, ha felderítetlen tankokra tudott rálőni, mert azok egy hegy árnyékában véletlenül kidöntöttek kerítést vagy fát vagy bármit megrongáltak, de ha már neki is vásárra kell vinni a bőrét az már unfair. Arty logic....
  • Ndre77
    A logójuk alapján , tervezik a tankos és a csatahajós változatot is, ugyanúgy, mint a WG-nél.
    Gondolom, látják, h a tankos szekcióban már nagy a WG előnye, ezért megpróbálják beelőzni őket a levegőben.
    Jó volna, ha nem csak beharangoznák 1-1 videóval (mint pl world of warplanes, world of battleships), s éveket kelljen várni, mire kézhet kapjuk!
  • tenkenorman
    hali. már sokszor kérdeztem, de mindig eltűnt a fórum mélyén, szóval a legénység % ja mellet mi az a kis házikó vagy mi:D ilyen görög épület:D
  • bornofakone

Elolvastam a linkelt cikket, és utána a kommenteken jót derültem, főleg ezen:D

"Az is elég vicces h felülnézetből látod a kidőlő fákat a lövéseket" igen én is ezért hagytam abba az artyzást.GW Type E volt nekem de amint vissza rakták ezt a baromságot "tracer" adtam is el egy pár csata után.Eléggé felhúzott az hogy lövök egyet és már halott is vagyok anélkül hogy felderítettek volna."

Bárcsak mind így tenne:) De azért eléggé sok effje lehet szegénynek:)
  • VanDaal
    Köszi!
  • kiskami
    A bohócskin mellé is azért javasolják rakni, hogy az látható maradjon, úgyhogy szerintem nem tünteti el a spec skineket.
  • VanDaal
    Valaki meg tudná mondani, hogy ha felteszem azt a modot, ami eltünteti a játékban vásárolható álcafestéseket, akkor az el fogja tüntetni az én utólag berakott skinjeimet is?