418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nyilván nem fog 30k-t hozni. Régen a PZ4-KV kombó ugyanúgy hozott...
SU-85 számomra már nulla, a papír páncélja mellé jó volt a bitang löveg, de már nincs, így csak úgy lehet vele játszani véleményem szerint, ahogyan én nem szeretek : kempelni 15 percig rejtve, bízva abban hogy lesz 1500 sebzés -
kv-val meg su85-el miért nem lehet farmolni?
komolyan a kv-nak magasabb az alfája,töb penje mint a pz4-esnnek+jobb a credit szorzója is.
ha a pz4-el eddig tudtál akkor a szétszedett kv-val értelemszerűen jobban lehet. -
a német tankok esetébe tényleg csak dísz, de orosz gépek,acmsi gépeken azért működik a páncél. -
Na hát akkor mindenki prém tankra van ítélve. Elintézték a KV-t(szétszedés) , a shermit(HE sux régebbről), a su-85t(-107mm gun) és most a pz4et is. Tehát farmolni lehetetlen lesz, vegyen mindenki löwét meg t34et! -
a bizalom egy jó dolog egy szintig..de mivel láttuk és tudjuk a wg hozzáálását így ez csak naívság.
én úgy vagyok ezzel mint pl az nfs-ekkel..tök jó bizni h majd jó lesz csak felesleges, mert úgyse lesz jó....és általába ez be szokott vállni, itt miért ne vállna ez be?
elveszik az eggyetlen dolgot tőle ami miatt van értelme..innetől kezdve felőlem kaphat akármilyen tornyot(úgyse fog olyat kapni ami olyan jó lenne).
semmi más erénye nincs a tanknak...és ne kapjon sebesség meg fordulási buffot mert arra ott van a pz3/4...
lesz 2 ugyan arra való tank..felesleges...
csinálnak egy t5-ös értelmetlenségi problémát..t6-on tele van a német tree az olyan tankokkal t9-en is van 1 de még t10-en is.
msot lesz t5-ön is...
-
Kotomicuki #159917 A Pz 35/38 (t)-t TD-ként, szigorúan 100%-s legénységgel használva lehet némi sikerélményt összeszedni (a ROF így lesz elegendő); kérdés: kinek van ehhez türelme! Tény és való, hogy egy "igazi" könnyű páncélosként lópikulát nem érnek - ezt szívja meg nagyon a Pz 38na: MM besorolása a VIII-sok közé is berakja. :(
A Pz IV = Pz III/IV lesz L\70 nélkül, de annak manőverezőképessége nélkül. A T-34-snek legalább elfogadható mozgékonysága is van - ezt kompenzálták a löveggel a németen: evidens, hogy sniper-kedtek vele az egyének, ha egyszer mozogni nem tud.
Az egész lényege: a WG pénzhajhász/Bugatti-gyűjtő irányba tolja el az egész játékot. Idáig lehetett "ingyen" tier VII-VIII-s géped is, mert viszonylag elfogadható módon tudtad a veszteségeit tier V-l fedezni. A tier V farmtank jellegének megszűnésével/gyengítésével már csak a kevesebbet kereső, alacsonyabb besorolású gépek maradnak - a következő ilyen "hadjáratig". -
lexlutor #159916 ..a pancel ebben a jatekban disz. az agyu viszont nagy kerdes. a pz3/4nek 106os az atutese csupan. ahogy nezem a leggyengebb a tierben. ha ez igy marad a pz4en majd, hiba lesz nagyobb alfa sebzes, teljesen hulla lesz, evvel a mozgekonysaggal. -
Oddball29 #159915 Nekem meg elkezdte újabban ontani a Steel Wall-okat. Semmi változást nem vettem észre, sok az SPG. -
Gunslinger #159914 Ehh, na akkor még egyszer. Nem kéne jó előre temetni a tankot, mert nem tudjuk mit fog kapni, amellett hogy ténylegesen mit vesznek el. Simán el tudom képzelni, hogy kap egy über spaced aromoros tornyot, aztán olyan lesz a viszony a Pz III/IV és a Pz IV között, mint amcsiknál t6-ban a két Sherman között. Lehet a 105-ös howitzer is megmarad neki, ami meg a PzIII/IV-en nincs. -
de minek egy t34-es pz4?
arra ott a pz3/4...oroszoknak van heavyjük a néemtekenk nicns..cserébe 2 mediumuk..
eddig volt köztük használhatósági különbség mostantól nem lesz..
vagyis semmi értelme nem lesz..farmolni sem mert arra kevés lesz az alfája.. -
VanDaal #159912 A 7.4-ben hivatalosan csökkentették a RoF-ját és a mozgékonyságát. A 7.5-től kezdve pedig az új MM és a megszaporodott tier10 állomány miatt folyamatason közép vagy alsó mezőnybe kerül...
De szerintem lehetett valami rejtett nerf is, mert 5%-ot romlott a győzelmi arányom, és 300-at csökkent az átlagsebzésem, pedig ez majdnem 260 csatánál azért nem változik olyan könnyen. A hajdan volt 2 egész feletti kill átlagomról meg már ne is beszéljek...
Az ágyú sem úgy teljesít, mint korábban, és a tornyomat is átlövi lassan minden sz*r.
Szóval igen, szerintem sajnos belepiszkáltak valamit, pedig nagy kedvenc volt. Korábban meg is akartam tartani, most meg már azt fontolgatom, hogy a T110-hez hiányzó 20k xp-t inkább beleteszem freeből... -
Gunslinger #159911 Nem értem miért kell már jó előre temetni. Simán tudják olyanra balanszolni, hogy über legyen.
De komolyan nem értem ezt a sírást, ott a T-34, vígan meg lehetett vele lenni über L/70-es ágyúhoz hasonló alkalmatosság nélkül is, a Pz IV-énél sokkalta fosabb páncéllal. -
csoszi87 #159910
Itt van a statom is hozzá.
Legénység képességei szerinted jók? -
és mi értelem lesz benthagyni?
semmi.
mozgékonysága gyengébb mint a pz3/4-nek.csak egy újabb teljesen értelmetlen tank lesz a játékba mint pl t6-on vannak a német medek.
mozgékonyságot meg mienk adni neki?
akkor mi értelme lesz a 3/4-nek?
szintén semmi.
így volt értelme mert eggyik snperkedett a másik meg mozgékonyan tudott flankelni..de ez után semmi értelme nem lesz eggyiknek sem.
mivel a németek nem kapnak heavyt t5-ön így meg aztán duplán baromság az egész.
-
lammaer #159908 PZ4 után amúgy is a vk3601 felé kellett menni, szóval a 3001Pt ne számold a med ág fejlesztésnél.
A PZ4 ág meg sztem amúgy is szopó volt azokkal a nyamvad scoutak nevezett viccekkel. Hála égnek nekem kimaradt az ott teljesen.... -
Kotomicuki #159907 Hhmm, akkor viszont totális bukás lesz a német ágról fejleszteni közepes tankot, mert ezzel az alacsonyabb tier-ekben nem marad értelmes járgány. Eddig legalább volt hajtóerő: a jó Pz IV; ha ezt elveszik, akkor semmi "értelme" nem marad a kínlódásnak - 1-2 gyengus lépcsőt még elvisel az egyén, de 5-t... egymás után... :( -
lammaer #159906 Milyen tippet vársz a 0%-os sebzésekre meg arra hogy a lövedék a célkörön belül bárhova becsapódhat?
Ez van, randomság éppen ellened döntött. Ennyi. -
Oddball29 #159905 Azt azért ugye senki nem gondolta komolyan, hogy egy t5-ös meden rajtahagynak egy olyan ágyút, amivel gond nélkül viszi gyenge pontoknál szemből is az összes két számmal nagyobb hevit?
Ha adnak mellé némi extra mozgékonyságot, akkor az a tanulási görbének is jót tesz. Végre közepes tankként fogja a sok Henschel-line noob használni, nem pedig tornyos TD-ként. -
ericardo #159904 Tudom, hogy a HE gránátok csinálják, hozzászoktam hogy az artyk splash damage szétveri a modulokat, csak ilyen hosszú "lánctalplerepülős" szériám még nem nagyon volt. -
lammaer #159903 Akkor ez megint titokos orosz játékosok irányába történő húzás volt. Ezekszerint logika sincs, mint oly gyakran. -
stoppos #159902 Az M103-mat gyengítették? Mostanában figyeltem fel rá, hogy elég sok van a játékban és ha szembe jön, mindig az az első gondolatom, hogy ehh, M103. Lőjük át ott ahol éppen akarjuk. -
ezért baromság az egész..pont az l/70-el van a pz4 és a pz3/4 között egyensúly...
enélkül nem lesz egyensúly és egyenlő értelem a 2 tank között..ha meg zis4-hez viszoynítják majd a rebalancot az l/48-nál hát...rip t5 german mediums -
ericardo #159900 Semmi gond 
Csak érdekelt, mert olyan mintha óriási mágnesek lennének a lánctalpban...
Max sebességgel száguldozva a 300 méterre lévő kv3 is lekapja róla
De biztos csak szerencséje volt, más tankkal ilyen gondom nincs, és nem is volt.
-
Kotomicuki #159899 105-s - meg a nagyobbaké, főleg :) - HE gránátok sajátossága az, hogy a modulok sérülnek, leggyakrabban a lánc ugrik le, egy oldalról bekapott/láncra célzott találatkor.
Ha ekkor a javító csomaghoz nyúl a delikvens - helyből 3k mínusz, kreditben - , akkor a következő ilyen találat már maradandó károkat okoz(hat) a berendezéseiben - ha nem is válik üzemképtelenné, akkor is romlani fog a hatékonysága az adott elemnek. -
Gunslinger #159898 Szerintem a Zis-4-hez viszonyítva lesz nagyobb alfa és kisebb ROF, nem a mostanihoz képest. A mondat elejét is le kéne fordítani, nem csak a végét. -
VanDaal #159897 Remélem nem haragszol az elszenvedett sérelemért :)
Én direkt trackeltelek, viszont a többi csatában nem tudom, hogy ők is készakarva lőtték-e le, vagy csak úgy sikerült. -
Kotomicuki #159896 A "though with slightly higher alpha and slightly slower rate of fire (approximately equal DPM), and at least equal accuracy"-ra nekem a fordítóm is ezt adta válaszul, nem csak a saját angoltudásom: "bár kissé magasabb alfa és kissé lassabb tűzgyorsaság (körülbelül egyenlő DPM), és legalább azonos pontossággal".
Szóval nem a ROF-ja lesz magasabb, hanem az alfa sebzése, pont csökkentett ROF-al, hogy kijöjjön a közel azonos DPM, de a pontossága javulni fog, a mostani L\70-hez hasonlatosra.
Ha csökken az átütése, akkor eléggé erős nerf lesz ez. Lassan csak TD-l lesz érdemes és lehetséges nehéz tankra lőni, azzal összeakaszkodni. :( -
ericardo #159895 VanDaal épp most lőtted le az e8-as shermanem láncát airfielden. Elmondanád, hogy szánt szándékkal arra céloztál, vagy csak véletlen volt?
Csak azért kérdem, mert immár ez volt a 9. csata egyhuzamban, amikor az első bekapott találattól elszállt a lánctalpam és kicsit idegesít
-
Győzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 15. 11:24:08
Jármű: T20
Szerzett tapasztalat: 1 926 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 735
nem is ez a lényeg, de egyszerűen imádom ezt a tankot! nagyon hasznos és jó tank :P -
csoszi87 #159893 Valaki árulja már el nekem, hogy az AMX Foch 155-el hogy kellene játszanom, illetve céloznom, mert rohadtul idegesít már.
Komolyan mondom, hogy ez az a tank, ahol a revolvertár hátrányára van a tanknak.
Hiába 78% a találati arányom, ennyiszer még a sima Foch-al sem pattogtam.
Most is áll előttem 1 T-54 50-mre. direkt a hasát célzom.
1. lövés a TORNYÁT találja el (100%os legénység)
2. lövés LÁNC, sebzés nélkül
3. lövés talál -800 hp
Ezután mellém áll és kivégez.
Komolyan mondom minden videót, illetve észrevételt szívesen fogadok. (felszerelés: venti, célzásgyorsító, álcaháló
Legénység:
parancsonk: 6. érzék, álca 88%
Lövész: álca, fegyverkovács 93% (az előző 3 tanknak minden második körben ellőtték az ágyúját
Sofőr: álca, cruise master 86% (mozgás közbeni pontosság növelő, nem tudom a magyar nevét)
Töltő: álca, safe storage 96% (elég sűrű az ammorack)
A sima Fochal elég támadó szellemben játszottam, mivel T9ben ki tudtam használni a frontpáncélt, és az ellenfél lövése után gyors célzás, és lövés. Utána ismét beforgatás.
-
bgabor #159892 Egyetértek, az új MM óta nagyon jó az M6-al menni. Végre érvényeül a tierjebelieknél jobb fegyverzete és sebessége. -
mivel gamescom van, ezért olyan játékosok mint a múltkori lengyel tankos napon -
PetiPetiHUN #159890 Akkor most már értem miért lett kedvencem a Jagdpz IV. Eddig csak szenvedtem vele pláne a fejlesztésekkel. Mióta meglett rá minden cucc meg az MM is kegyes lett hozzá, élvezet vele játszani. Elég sok tanknál pozitív változás következett be de van pár prém ami szív. Pl: a T-127-et utálom 5. tier ellen vinni. -
Madi92 #159889 Type-62 vel találkoztam aminek WG_gamescom volt a neve, akkor az valami tesztert jelent? -
Nazarov77 #159888 Igen az új MM nagyon kellett már a tier 6nak, mert az volt a legpocsékabb. Utáltam ezzel a tierrel játszani mert valamelyik barom a WGnél anno kitalálta hogy milyen fun T9-10ek ellen menni. -
VanDaal #159887 Azért vannak pozitív hozadékai is az új MM rendszernek...
Régen kínomban már eladtam az ARL 44-et, mert egyszerűen nem bírtam, hogy folyton t9-10 csatákba pakolt, és az esetek túlnyomó többségében sebző lövés leadása nélkül pusztultam. Aztán nemrég visszavettem az egyik féláras eventkor. De újra használni csak az MM besorolása megváltozása után kezdtem vele.
Hát mit ne mondjak, ami hajdan az egyik legutáltabb tankom volt, szépen lassan kezdi felülírni bennem a szörnyű emlékeket. Olyan élvezetes köreim vannak vele, hogy még én is meglepődök rajta. A 90-es löveg helyett feltttem rá a 105-öst, mert a mostani helyzetében nincs szüksége akkora penre. Így kaptam helyette egy elfogadhatóbb DPM-et és egy nagyobb alfa sebzést, ami alkalmassá teszi a csiki-csukizásra és a klasszikus heavy szerepkörre.
A statom kb olyan tempóban javul vele, amilyenben az M103-mal romlik... Szóval egész szerethető kis dög lett. Csak halkan mondom, egy röpke pillanatra még az is átvillant az agyamon, hogy megtartom
-
Nazarov77 #159886 azt kérdezte -
sima szorzója van.A kredit faktora nagyobb.. -
Nazarov77 #159884 Változó, T8aknak van a legnagyobb szorzója de nem tudom mekkora sose jártam utána. -
Nazarov77 #159883 E-25be is 75mm L/70 lesz.