418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
1. Prémium játékos +50% ezüst/tapasztalatot kap minden csatába.
Goldot vehet igazi pénzért, goldért tud venni erősebb lőszert ( ez ritka játékos, klán háborún használnak inkább), garázst, sok goldért pedig olyan tankot, amivel remekül lehet hozni ezüstöt.
Tehát ha valaki prémiummal nyomja, lehet akár egy uborka is, nem fog jobban játszani. Csak több pénz és tapasztalat, kevesebb idő alatt tud szerezni nagyobb tankot.
2.A négy nemzetről a fejlécben lévő FAQ, továbbá itt, és itt érdemes csemegézned. Minden nemzetnek meg van a maga előnye és hátránya.
3. Játékmenet átlagba pörgős. Tehát ha csata gombra kattintasz egy tankal, kb. 3-4-5 másodperc alatt de már tölti is be a csatát. 15v15, egy csata úgy átlagba 6-9 perces.
Függ a pályától, játék módtól. TierI-es szintű tankok közt gyorsabban zajlik egy csata mint TierIX-en.
Olvasgasd a linkeket!
-
Szpecnyaz #159961 Biztos sok mindenkinek ismerős ez:
-
Sanyika1994 #159960 Sziasztok!
Már régebben hallottam erről a játékról, de csak most gondolkoztam el azon, hogy regisztrálok. Mielőtt regisztrálok szeretnék némi információt olyanoktól akik már régebb óta játszanak vele. Kérlek válaszoljátok meg néhány kérdésem és adjatok tanácsot.
1. Úgy tudom, hogy van a játékban prémium lehetőség... Én NEM akarok ilyesmire pénzt költeni. Az első kérdésem tehát az, hogy van e értelme prémium nélkül játszani vagy a prémiumosok úgyis akkora előnyben lesznek, hogy prémium nélkül nem lesz esélyem nélküle?
2. Ha jól tudom 4 nemzet tankjai vannak benne a játékban... Ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem. Melyik nemzettel érdemes kezdeni a játékot? És melyik a legjobb nemzet(Miért?)?
3. A játékmenetről nem tudok gyakorlatilag semmit. Mennyire pörgős a játék? Remélem nem az az egy helyben álldogálós fajta...
Mivel nem ismerem a játékot több konkrét kérdést nem tudok feltenni. Ha kihagytam valami fontosat akkor légyszives írjátok meg azt is.
Válaszaitokat előre is köszönöm! Sanyi.
-
lexlutor #159959 ..nekem az tetszett anno, amikor honapokig bizonygattak, h az h olyan rohadt lassan fordult egy patch utan az nem bug. az ugy volt addig is.. ehhe -
lammaer #159958 "csak a németeket lassabban"
PZ4 esetén ugye ez a lassúság abban is megnyílvánul hogy hozzá nyúlnak legkésőbb. Néha jó hogy lassú a WG :) -
lammaer #159957 Hehe ez jó.... tegnap szpecnyazzal meg Tobyval majd minden meccsen tele POZoltuk ,KURWA-ztuk meg SIEMA-ztuk a chatet a csatákban :D
Nemtom miért, de folyamatosan halálra röhögtük magunkat rajta.
Meg állandóan hiatkoztunk a tegnap kártyajátékra, úgyhogy néha kijátszottuk a lemmingkártyát, szpecnyazra nyomtunk 0%-os varázslatot is félmannáért, szóval igy egész élvezhető a játék. -
VanDaal #159956 Szerintetek az mennyire vehető biztosra, hogy az ARL-nél fog kettéválni a francia heavy ág, illetve hogy az AMX 40-ből fog indulni a 2. med ág?
Arra gondoltam, hogy előre dolgozok kicsit...
Azt lehet tudni, hogy ezeknek a tankoknak hány fős lesz majd a személyzete? -
Nazarov77 #159955 biztos hogy szeretni fogom :D
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 15. 15:52:15
Jármű: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 333
Szerzett kredit: 41 947
Csatában elért Achievement: Acélfal -
na látod tökéletes példa, századokba német tankoknak nincs helye...
+találni kell egy csapatot is. -
Nazarov77 #159953 Még mindig stock T-54 :P
Szeretni fogom én ezt úgy látom, és mivel egy csomót typeoztam ezért kiismertem, hogy kell ezt használni :P -
csoszi87 #159952 ezen jót röhögtem:
erlenberg, assault.
A támadók Is8-a a kezdőkör mögött 1 bokorban kempelt (utolsókén, full hp-n).
Beírom közösbe: omg Is8
Erre válaszol: I"m AFK.
Fuckin noob team, no support.
-
rudii #159951 Megoldas: Kozepes szazad!
Teljessen igazad van es ezt mindenki tisztan latja is.
KV minusz 107, SU85 minusz 107, Pz4 minusz L70.
Vegyel prem tank, vegyel premet. Erre megy ki minden.
Nekem mar egy ideje farm tankom a "kozepes". Sok szazad 90%-ba
me'g kezdo jatekosokkal konnyu kredit lehetoseg. Emellet
jo buli, csapatepito is szerintem es jo statisztika javitas.
Illetve ott a Bajnok szazad. Ami talan me'gjobb, de sajnos en es
a csapatom nincs olyan szinten, hogy eredmenyesek legyunk benne.
Igy marad a kozepes. Megfeloen osszallitott teammel minden 10-15.
csatara jut kb egy bukta.
Megfelelo csapat meg, hogy mindenki TS3 feljon. 3arty
(lehetoleg grille), 2db futo (m18 preferalom) es 6 vas (ami altba
KV-1S szokott lenni, de ugyvan M6, SU-100 is odafer vagy egy
ugyes T50 aki nem hal meg az elso par percbe.) -
na mond mi a hátránya a kv1-nek mondjuk egy pz3/4-el szembe?
lassú torony forgás?
hát nagyon limitált helyen ki lehet használni amúgy nem jellemző...
cserébe sokszor még oldalról is problémás sebezni azzal az ágyúval.. -
Purchased:
'T110E5' purchased successfully. You have spent credits: 6 100 000.
Bár az első csata nem igazán sikerült vele, bár 3 kill összejött:
1 is4, + 2 T8
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. augusztus 15. 13:42:06
Vehicle: T110E5
Experience received: 544
Credits received: 34 876
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter
1 napos prémnek hála full T34 nap van, osztja is a kreditet rendesen:
Victory!
Battle: Ensk 2012. augusztus 15. 14:21:55
Vehicle: T34
Experience received: 1 765
Credits received: 123 664
Battle Achievements: Sniper
ictory!
Battle: Redshire 2012. augusztus 15. 14:01:50
Vehicle: T34
Experience received: 1 230
Credits received: 83 452 (győztes körnél ennél kevesebb nem nagyon van)
-
ilsalon #159948 Ez így azért nem teljesen igaz, mert mégiscsak egy medről beszélünk, aminek szerintem nem is dolga szemből heavyket lövöldözgetni. Várjuk ki a végét.
Biztos van/lesz egy-két gép, ami tierjében kiemelkedő páncélozottságú, pl. KV1, viszont van neki hátránya is bőven. Szerintem ellensúlyozva lesz a pz4 valamiképpen. Idővel rendbeteszik a gépeket, csak a németeket lassabban.
-
Mindent elsopro lemming tamadassal osszezavartuk az ellenfelet:
-
t6-on nem nagyon visz semmit szemből, de kv1-et se nagyon..
messziről meg el is felejtheted a dolgot. -
(reggeli standart csata)
-
történelmileg pontatlan...majd remélem ennél is jön a méret növelés mert eggyételmű h ez jóval magasabb volt mint amilyen játékba...
ja hogy az csak német tankoknál számít...
legjobb mikor jött az E széria modnogatták bőszen, hogy igen mert itt már hátul van a váltó és történelmileg pontos...
aztán valahogy mégis megvilágosultak és rájöttek, hogy hát az nem fért volna bele oda ezért előre került...
kérdés van e még lejjebb ettől a szintől a wg-nél...persze hogy van majd jön a jpz100 buff 5% acc növekedés +100 hp és 1.1+ reload time...
ez a tippem.. -
ilsalon #159943 Én bízom benne, hogy használható marad a pz4. Végeredményben a KV1 és a SU85 is a normál fegyverzetét kapta vissza, ha így nézzük akkor nem nerf, csak kiigazítás történt. (most nem vizsgálnám pénztárca jellegű háttérdolgokat)
A Schmalturmmal amúgy is randa volt a járgány, legalább visszanyeri eredeti formáját. Ráadásul sokkal közelebb lesz a történelmi megfelelőjéhez. Az L48-as ágyú végeredményben nem volt rossz fegyver, vitt mindent, amivel találkozhatott a gép. A játékban meg tier 5-6-ban megintcsak vinni fog szinte mindent.
Reményeim szerint javítani fognak vagy a menettulajdonságokon, vagy a páncélján, hogy jobban hasonlítson medre vagy heavyre. És máris jó gép lesz. -
VanDaal #159942 A testét eddig is jó eséllyel átlőtték az azonos vagy magasabb szintű tankok. Viszont eddig kevesebb ilyennel találkozott, és több volt az easy frag.
Viszont a tornyát régebben pattogósabbnak éreztem, és az M103 ritkábban pattant az ellenfeleiről, mint mostanában... -
Oddball29 #159941 Tegnap cikk. Holnap jubilálunk. -
Tessellia #159940 Az a vicces, hogy gyorsabban tölt újra mint, hogy a célkereszt összeszűkülne. -
lord nihilus #159939 Kipróbáltam az 57 milist a KV-1-en...jelmondat ez lett: "who needs premium rounds when you got SWAG" -
stoppos #159938 Köbö egy med védettségű heavynek tűnik nekem. -
Tessellia #159937 "Petőfi Sándor" szégyen ,hogy elírtam.. -
Tessellia #159936 Így van de már Petőf is megírta, hogy: Jegyezd vele az égre. Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! -
Kotomicuki #159935 No, de ha egy Bugatti megvétele függ attól, akkor lesz az 5k is - sebzés nélküli elhalálozással most is annyi a max. 
Azután, ha ki fogja mutatni egy belső felmérés, hogy a tier IV "megreformálásával" újabb Bugatti állhat a garázsba, akkor nem fog habozni a vodkavedelő bagázs azt is megkurtítani, és így tovább, és így tovább...
Ha a kapzsiság elkapja a humanoidot, akkor a környezetét és saját magát is a vesztébe viszi. -
Tessellia #159934 Ha annyira eldurvulna a helyzet, hogy már 10-15k pluszt se fog hozni T5 bármelyik tankja (amit én kétlek) akkor lejebb megyek egy tiert. Nekem személy szerint úgy sincsenek nagyratörő vágyaim ebben a játékban egyedül annyi, hogy amit magam elé kitűzök célt azt mindig teljesítsem. -
Kotomicuki #159933 A credit-nerf/"reballance" miatt mennyire elterjednek mostanság a TD-k, a maguk +1-2 tier-es ágyújukkal: ezekkel lehet már csak annyi sebzést bevinni, hogy még elfogadható összeg/pozitív mérleg jöjjön ki a kör végére. Lassan halálra van ítélve a közepes harckocsi, ha így folytatják a megnyírbálását - prémmel, apuci/anyuci bankkártyájával ez nyilván nem gond, csak eddig lehetett olcsóbban is jól - és jót - játszani.
Nem hinném, hogy a WG-nak értékelhető szinten emelkedik a bevétele ettől. Részemről inkább arra voksolnék, hogy az ingyenélők ledarálásával, akik azért számosságukkal nagy lökést adtak a játéknak (pl. nincs több perces várakozás a csatákra), egyre inkább feledésbe fog merülni a játék, ahogy egyre többen hagyják abba az egyre nyilvánvalóbb, az egyén pénztárcájában egyre gátlástalanabbul kotorászó menedzsment(értsd: rablólovagok, a szó negatív értelmében) miatt. -
VanDaal #159932 Brofist kurwa :D -
Tessellia #159931 XD hát ez kész.. -
Scharnhorst #159930 Egy kis lengyel nyelvlecke :) :)
Link -
Tessellia #159929 akkor ajánlom, ahogy már sokszor a t49 - s35ca párost, ezekkel gyerekjáték a 20k feletti hozam (még). -
VanDaal #159928 Na ezt a lehetőséget máris hihetőbbnek látom :) -
asszem sehol nem mondtam, hogy annyit kellene hoznia, hanem hogy annyit hozott ;) én is meg vagyok elégedve azzal, hogy a su-85 20 körül hoz.. de azért a tudat, hogy már nehezebb elérni azt a 20k-t, rossz látva a régi 'szép' időket -
Tessellia #159926 Ha neked a farm a 30k pluszt jelenti csatánként akkor tényleg sajnállak. Én megelégszek azzal is ha csak 18-20k pluszt hoz, valahogy nekem az is elég. -
Oddball29 #159925 Megharagítottad a szellemeket, nem áldoztál kakast éjfélkor. -
VanDaal #159924 Illetve marad még az, hogy elfelejtettem, hogy kell játszani. De azt is furcsálnám, hogy ilyen hirtelen, és csak egy tankkal. Mert pillanatnyilag mással nem okoz problémát a statom tartása. -
VanDaal #159923 Pedig ilyen mértékű stat romlás mellett nem csak bebeszélem magamnak a dolgot.
Az ágyúja sem olyan nálam, mint volt. Pár napja 4 lövésből nem tudtam sebezni egy mozdulatlan Type-ot, ami kb 200 méterre volt. És folyamatosan lövöm a criticalokat a scoutokba is. A sebző lövéseim pedig rendszeresen 3-assal kezdődő sebzést visznek csak be. A német tankok tornyára pedig mostanában képtelen vagyok sebző lövést bevinni. Legyen szó akár csak egy VK A-ról...
Ehhez még hozzájönnek ezek a debil új játékmódok, a rengeteg arty és a tier10 TD-k. És el is jutottunk odáig, hogy már szinte nincs is olyan terep, ahol azt tudnám vele játszani, mint régebben.