418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• BerserkGuts
    Nézz magadra te vagy a szakbarbár troll itt fröcsögsz összevissza hülyeségeket. Kezdjük ott hogy a t-62 már a 73-as Yom Kippur háborúban elavult volt a HESH lövedékek ellen miközben az oroszok a T-64-et rendszeresítették, és te egyfolytában ilyen hasonló példákon élvezkedsz, hogy a jóval régebbi tervezésű alapmodellek milyen szarok hát jó hogy azok ugyan úgy a leo2A4, M1A1 is az egy modernebb orosz fegyverzet ellen 9M133 vagy a modernebb szegényített urán lövedékek ellen (3VBM-19). Ezt kéne felfognod elsőnek mert ez olyan szintű hsz tőled mint mikor valaki a wot-ban siránkozik a stock tank miatt.

Sok köze nincs számodra annak a mondatnak mert ennyire fogod a dolgokat ezért most már fejezzük is be.
  • Attiska
    Topként nem rossz a T-25. De általában nem ez a jellemző, hanem az, hogy az alsó harmadban vagy.
  • Eagle16
    Ha valaki nem tud mit kezdeni magával...

Itt: link

Random szórnak mindenféle bónuszkódot, van hogy WoWP meghívót ad, van hogy 200 goldot, van olyan ami prém. tankot meg 3 nap prémiumot. Ez a gamescom élő streamje, WG-s moderátorok is írnak be.

Csak ugye ezt kell nézni egész nap, a nyelv meg német :) És akkor sem biztos hogy te leszel a leggyorsabb aki beírja a kódot.

Néha meg ilyen QR kódokat is dobnak be a videóba, amit okostelefonnal le lehet olvastatni, az is bónuszokat ad. Vagy ha nincs ilyen telefonod akkor ez is dekódolja: link
  • mijki
    Nekem azt mondta az egyik haverom, hogy az irakiaknak nem is volt a leghatásosabb páncéltörő lövedékből, a leváló köpenyes nyíllövedékből és ha abból lett volna, esetleg(!!) pár nyugati tank is megszívta volna.
  • johnibyg
    De direkt trollkodsz? Gyakorlott trollnak tűnsz, ide vágsz egy angol félmondatot, aminek nincs sok köze önmagában a témához, hogy megzavarja a másik felet, és rögtön beírod, hogy nem vagy hajlandó elolvasni a másik érveit.
    Nézd, én azokban a hozzászólásokban az Öböl- és az Iraki-háborúról beszéltem.
    Öböl-háború (csak harckocsik): Iraki oldalon: T-54A, T-55, T-62, gárda T-72-esek, Type 59, Type 69, PT-76, Asad Babil és ezek változatai.
    Koalíció: kuvaiti M-84, amcsi M1 Abrams és M60 Patton, angol Challenger 1 és néhány Centurion, francia és katari AMX-30-asok.

Az OFF-olást meg befejezem, inkább WOT-ról írok
  • szabii98
    faszom kivan..a tripla xp vonzza a buzikat.
    Próbálnék egy normális kört menni, de lehetetlen ettől a sok élettelen szarházitól...a kis leó kinyírja a dagi leót... stb...most ez mi? meg elindul a lemming vonat, és nem élik túl?? 10 tankot kinyír 5 mi meg feltartóztatjuk az ellen többi tankját és kikapunk?? istenemmm...
  • Bmsrt
    1500 a teljes ára,tehát most 750 akciósan.
  • Me Ga
    A T25 most mennyibe kerül? A céges gépen nincs fent a kliens, a weboldalon pedig 1500 gold van írva. Az az eredeti ár, vagy az már a felezett?
  • Destydeme
    Új legénységgel lesz:)Le kell még az ELC AMX-et tripláznom,utána eladom(megy a legénység szépen a 1390be:) és lesz garázshelyem.
    Szerszámos ládám is van talonban:)
    Na de mondj pár szót a német med ágról.(Számomra a franciák kifújtak,fullos Lorraine-el semmi kedvem tier 9est játszani 40mm armor-al)Szal elkezdtem a német med ágat.Panternél tartok.Azt mondták kell rá a szívószál..Amúgy jó tank?Na és főleg a PII és e-50 érdekelne.Azok milyenek.
    Sokszor látom(jó kezekben)vágtatnak a pályán és ontják a dmg-t.Nálam a mozgékonyság többet ér,mint a páncél.(E75 van)
  • Destydeme
    Ez olyan is-is dolog.Aranyat bármikor vehetek,egyelőre elrúgta a pöttyöst a WG nálam,régen 100%prém fiókom volt,most 6hónapja,csak figyel az arany a nevemnél..
    A su85 nagy kedvencem(763 csata),de prém nélkül nem sokat hoz.Ez a kis tank meg..majd meglátjuk.Viszont megy 60al,az nálam már Amx 1390beütés:))))Ezért érdekel csak,Churchill-t 25%ért sem vennék:)
    +kissebb tierben elszórakozok,a tier9nél akadok ki,főleg a Jtigert és Object704 húznám,ha a game nem húzna fel,ill.a játékosok:)
    Így meg lehet ez a kis tank visszahoz vmit a kedvemből és 1x veszek újra prémet hosszabb időre:)
  • Tono34
    Szülinapi eventre SPG-t adnak féláron ... ejnye-bejnye WG :)
  • BerserkGuts
    Inkább előbb ezt: http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/row/weg.pdf forgassad mert ilyen blogot összetákolok neked pár perc alatt.
  • TDantes
    Fú. Jót kérdezel. Fejből nem tudom, hónapokkal ezelőtt írtam. Ahogy említettem, hát leginkább ha volt egy adat, teszem azt valami x súlyú, megnéztem több helyen is, többek között ebben is. De konkrétan nem emlékszem.

De mondjad nyugodtan amit gondolsz, csak annyi hogy szerintem vagy privátban, vagy a blog-on, mert megint rám szólnak, hogy ez nem a Wot -hoz tartozik.
    Nyugodtan lehet kijavítani, - ahogy kell valamivel alátámasztva- csak a németelleneség dologtól kapok kiütést, de attól nagyon.
  • BerserkGuts
    Te rakd takarékba a hülyeséged látszik milyen nagy szakértő vagy azt se tudod milyen típusok voltak akkor és hogy mivel lövöldöztek ilyen tudatlannal a továbbiakban nem foglalkozom de vegyed szépen a fáradtságot és olvass utána mert elég műveletlen vagy ebben a témában arról meg fogalmad sincsen hogy milyen változatai vannak de jártatod a szádat.

" a computer-controlled tactical monitoring system similar to systems found on the M-1A2 Abrams and Challenger 2 tanks, and inertial navigation."
  • johnibyg
    Nézd, én sem vagyok szakértő benne, de szeretném javítani az emberek hozzáállását a témában.
    A Tankok világenciklopédiájából azt szerettem volna kérdezni, hogy mely adatokat használtál fel. Amúgy itt van mellettem a könyv.

Direkt leírtam, hogy csak annak néz ki, de a hozzáírtak alapján inkább félretájékozódottság a hibás.

Régebben volt egy nagyon jó honlap, ami sajnos megszűnt, a penzerkeil.dre.hu, de szerencsére még néhány anyag elérhető belőle:
    http://www.freedom.hu/IIvh/Fegyverek/Nemet/Pancelosok/Tank/Pancelosok/Panzerkeil.dre.hu_PZVIAus.htm
    Ha kell, segítek javítani neked :-)
  • Toweliee
    Nekem venti+távcső (10%)+ célzásgyorsító van rajta. De ha csak amiatt akarod megvenni mert sok az aranyad és nem tudsz vele mit kezdeni akkor inkább tartogasd xp átváltásra.
  • VanDaal
    Ventit, célzásgyorsítót és periszkópot. De én az E-50 fullos legénységével használom, szóval ha új legénységgel fogod inkább használni, akkor talán hasznosabb lenne a szerszámosláda a periszkóp helyett.

Eddig csak ez az egy csatám volt vele, szóval nincs nagy tapasztalatom az MM besorolásával kapcsolatban. Egyelőre csak a triplázó köreimet próbálom lenyomni. De ebben a körben top tank voltam.
  • Destydeme
    +1:Átlag milyen tier csatákban megy?:)
  • Destydeme
    Na és miket tettél fel a tankra?
  • Destydeme
    Ezt tényleg jól sikerült.:)Nincs lelkierőm a havi prémhez,így elköltöm másra(akár free xp/kis prém tank).Majd kiderül átlag mennyit hoz.Akkor belevágok én is:)
  • VanDaal
    Hát, a minden az nagyjából stimmel, de inkább csak 2-3 darabokat :)
    25 tankom van a garázsban, szóval lesz helye a felszerelésnek, és az sem baj, ha van pár tartalék, kitudja mikor jöhet még jól.
  • Destydeme
    Hi.Mit vettél?Mindenből 5-öt?
  • PetiPetiHUN
    Ha javítani akarnák az effemen akkor visszavenném a Pershinget mert azzal 2000 eff fölött fejeztem be. De nem szoktam visszavenni csak akcióknál a tankokat. Viszont vittem egy pár új ágat hogy menjek kicsikkel is. A Pz38nA az egyik kedvenc tankom lett 1500 fölötti effel és 57% win rátával. Nagyon sokat tud dobni a tankokon a teleszkóp, álcaháló, szláda hármas főleg a kezdőkhöz képest. A marder is brutális a maga 1700 fölötti effjével. A Hetzer nem volt ilyen jó eff-ben viszont azzal a legjobb a kill átlagom 1,9 körüli. "SamanApo"
  • Merces
    pedig az nA brutális jószág a saját kategóriájában, és scoutnak se olyan rossz
  • VanDaal
    Reggel be is vásároltam egyből. Egy T-25-tel és 10 millió kredit értékű equipmenttel gazdagodtam (5 millióért).
  • VanDaal
    Ennyire :)
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=160366]#160366[/URL]
    Nyilván volt benne egy adag szerencse is, de az már kiderült, hogy nem lehetetlen vele jó köröket menni.
  • bgabor
    Mostani event:

150% credit income with the following tanks:

French tier V heavy tank BDR G1B
    German tier VII heavy tank PzKpfw VI Tiger
    French tier VII heavy tank AMX M4 (1945)
    American tier VII medium tank T20
    Soviet tier VII heavy tank IS
    Trying to save up enough credits to advance to tier VIII? Here’s your chance!

50% discount on premium consumables

Treat your crew to chocolate and coffee for less!

50% discount on purchase of the following premium vehicles:

German tier V medium tank T-25
    Soviet tier V medium tank Matilda
    Start earning credits at a faster rate with these premium vehicles.

x3 experience in the first victory of the day

We know you always love this bonus! Can you beat your personal high score?

50% on all equipment!
  • Destydeme
    Hi.Van vkinek T25 prém tankja?Mennyire lehet vele szaladgálni/játszani?
    Prémet már nem veszek hónapok óta,kivétel múlt héten 1 nap(kollégám tankját húztuk).Havi prémet meg végképp nem,mert 1-2óra támadás/védekezés és az uninstall gondolat jön.Viszont kéne költeni az aranyaimat..Szal mennyire jó/nem?
  • Oddball29
    Tigrises szakdolgozat (angol)
  • bgabor
    Én is mostanában veszem elő a kicsiket, amikkel rossz volt az effem. Hát brutális, mennyire fájdalmasan szar 75%-os legénységgel játszani. :D

"Kedvencem" a H35, hát annál szarabb tankot én még nem láttam. Az a lassúság és azok a "lövegek", hát szörnyű volt.
  • Attiska
    Ez így igaz, én is időnként előveszem azokat a hk-kat, amivel még az elején béna voltam. Bár a Pz38nA-től meg a PzIII Ausf. A-tól még mindig írtózom.
  • szabii98
    Hát......egyel sem :D:D csak elmélet
  • ladista
    Azzal a tankkal nem. De valld be őszintén, mennyi ilyennel találkozunk?
  • bgabor
    Ha jól tolja, idővel felmegy az effje. És ugye nem tilos utólag elővenni a kis tankokat amivel szar az effünk, hogy egy kicsit kijavítsuk.
  • csoszi87
    Nem kapsz aranyat, mert ezek nem a WG emberei, hanem akik a gamescomon kipróbálják a játékot.
    Első csatás noobok 9es tankokban.
    JAJ DE FINOM!
  • szabii98
    Ha valaki úgy ráérez az újonnan vásárolt ktjára, vagy is-3ra, hogy durván tolja, de mégis, a többi kicsi tankkal szar volt és gagyi az effije, akkor ő egy szar player mégha 10 killt is csinál is-3al?
  • ladista
    Szerintem az utolsó mondatod nem feltétlen igaz. De ettől függetlenül elég jó képet mutat valóban az effi.
  • bgabor
    Hát pedig még mindig ez a legalkalmasabb módszer egy játékos képességeinek megmutatására, és tényleg nagyon látványosak a különbségek egy piros, egy sárga és egy zöld nevű játékos között. Szerintem egy zöld felér négy sárgával, vagy nyolc pirossal, harcértékét tekintve.
  • VanDaal
    Most nézem, a T-25-tel 11732 az effem :D
    Igaz, csak egy csata után, ami pont nagyon jól sikerült, de azért vicces ezt így leírva látni.
  • barkov6
    Eddig olyan közömbösen viseltettem az eff érték iránt... viszont most hogy letöltöttem nemrég a WOT Statistics nevű programot, és fut már egy ideje... hááát...

Ez a program ugye csatánként, tanktípusként kiírja az éppen aktuális eff értéket... ez alapján világosan látszik, hogy lehetek én nagy király egy csatában, ha nem foglalok, szar leszek.

Persze, ha csinálok 4-5 ezer sebzést meccsenként, akkor megint jó lesz, de az kb. 21 foglalási ponttal egyenértékű, és nem is általános... főleg minden tankommal...