418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Te jöttél azzal hogy mennyire modernek számított akkor erre mondtam hogy álmodban igen már rég más munkák zajlottak a háttérben csak te nem bírsz a színfalak mögé látni és a mostani párhuzamot se érted amire írtam de nem baj ennyire telik tőled.
A T-64-et rég kifejlesztették és már rendszeresítették akkor mikor az araboknak oda szórták a "morzsákat" elvault technikájukat és gondolhatod nem bírtak több háborút(Vietnám) is finanszírozni miközben a saját haditermelésükkel is foglalkozni kellett a védelem szempontjából ami elsődleges volt számukra.
Had idézzek csak nem a te soraidból:
"Morozov-tervezőirodában az 1960-as évek első felében kifejlesztett közepes harckocsi"
"Sorozatgyártása 1964-ben kezdődött"
"Rendszeresítésére 1967-ben került sor a Szovjet Hadseregben"
Te keveredsz saját magaddal ellentétbe idáig még modernizált sherman-okról volt szó melyek szerinted képesek képesek HEAT-nélkül simán szétlőni a T ruszki tankokat hát ez magában vicc.
Annyira nagy tudora vagy a dolgoknak hagy kérdezzem már meg mennyi is az átütése az amcsi ágyúknak szerinted?
Az Amcsi 90 mm M32 L/53 ágyújának nincsen 200mm átütése 1km-en se APC se HVAP-vel de a te állításod szerinti M46-nak sincsen de annyira állítod a valótlant pedig ez már tény hogy csak HEAT-el lehetett átlőni a jobb döntöttségű páncélzatot főleg a tornyot.
"US 90mm M304 HVAP 199mm at 1000 yards (913m), 156mm at 2000 yards"
"US 90mm M3A1 (M46 Patton) APBC 119mm at 1000 yards (913m) at 30 degrees from vertical"
"US 90mm M3A1 (M46 Patton) HVAP 157mm at 914m at 30 degrees from vertical"
"There were also two types of HVAP (APCR) rounds, M304 and M332, with impressive potential against vertical armour, but almost useless against better ballistically shaped targets - just like Soviet T-54s. Another HVAP disadvantages were high tube wear and fast velocity drop, which resulted in also fast decrease of penetration when distance rised."
M60-nak is meggyűlt a baja a túl döntött T sorozat tankjaival nem véletlen hogy maradtak a HEAT-nél(300mm távolság független).
"US M-392A2 105mm APDS 260mm at 1km, 250mm at 1.5km, 225mm at 2km (early 1970s) (Rushed into service after M392 problems in 1973 Arab-Israeli war)"
Most már lenyugodhatsz és abbahagyhatod a sok valótlan állítgatást azt meg szépen vésd az eszedbe hogy attól mert te szakbarbárkodsz és lenézed a dolgokat azok nem úgy működnek mert látod nem olyan egyszerű ahogy te elképzelted nem bírod átlátni a dolgokat és egyszerűsítesz és mint valami ovis vissza büfized a jó szádba adott propagandát.
80-as évektől én se azt állítom hogy jobbak lennének de egy szinten voltak mert ha megnézed egy T-72B ERA-t amit akkor fejlesztettek:
"The July 1997 issue of Jane's International Defence Review confirmed that after the collapse of the USSR, US and German analysts had a chance to examine Soviet-made T-72 tanks equipped with Kontakt-5 ERA, and they proved impenetrable to most modern US and German tank projectiles; this sparked the development of more modern Western tank ammunition, such as the M829A2 and M829A3."
Csak intelligens rakétával lehetne kilőni ami a tető lemez felett robban.
-
Van E-75 újra modellezve valamelyik WoT-os oldalon? -
lammaer #160601 A result trackert pont ilyen kérdések megválaszolására tartjuk. Többek közt... -
johnibyg #160600 Köszönöm a kiegészítést, a T-80-as történetéről nem tudtam. A reaktív páncélt Usákok és a zsidók is maguknak tartják , jó kérdés kié vót először. Az aktív védelmet is ők találtak fel, de nem mondják túl jónak (mindig ez van az elsővel)
A korszakba megfelelő T-harckocsi mindig jó volt, csak a kezelő nem volt túlképzett. -
lexlutor #160599 amx50b ennyi? ez igy hogy lesz alternativ a batchathoz kepest?? vagy bmelyik tier10es-hez, foleg az ujakhoz kepest? -
davidbog #160598 Az SU-122-54 (Object 600) lövege. Ránézésre azt amit a D-25T. Nem tűnik nagy kaliberhosszúságúnak, a csőszájfék is a D-25T féle kétkamrás. Az SU-122-54 féle harcjármű kiírása 1948-1949 környékén volt, akkor az volt a célkitűzés, hogy T-54 alvázas gép 122 mm D-25T löveggel. Szóval olyan sokat nem várok tőle.
A 122 mm D-49 lövegre nem találtam átütési értékeket. Feltételezem az ami D-25T-nek. Volt egy későbbi APBCHE lövedék BR-472 jelű, ami kb azt nyújtotta mint a Kwk43 APCBC-vel. De azt az L/53-as D-74-hez használták. (Állítólag az IS-3-ashoz is volt ilyen, de csak egy forrás említi.) -
demoneye #160597 a 105-ös eszembe sem jutott!A pantherrel is elvoltam a nagyíok között a 88as szívószállal(asszem88as:) ) ,így szerintem most is elleszek vele.
Holnap megveszem a kicsit és ki is próbálom majd.Remélem nem úgy fog alakulni majd hogy vereség vereség hátán,mert ma katasztrófa volt.
10vereségre 2győzelem jutott.Ki is léptem a francba. -
bgabor #160596 Amíg nem teszed fel rá a totál felesleges 105mm-est, addig még profitot is termelhetsz vele. Ha jól játszol, egész jól. 105mm-essel a nagyobb sebzésért(viszont kissebb tűzgyorsaságért) négyszeres lőszerárat fizetsz, onnantól már 1000 kredit egy lövedék. Felejtős. 88-as L/71 teljesen jó végig. -
Eldarion #160595 Elnézést,nem akarok beleszólni nagyon az eszmecserétekbe,csak annyit jegyeznék meg,hogy az NDK megszűnése után,az Amerikaiak azonnal elvitték az egykori NDK harckocsikat próbalövészetre.Gondolom a Németek "önként" oda adták. :-) Az egykori NDK területen,mivel az volt az ütköző zóna,mindig első vonalbeli fegyverek voltak,ők megkapták a modern technikát.A T-80 reaktív páncéllal felszerelt verziója volt akkor a legmodernebb náluk,az M1A1 120mm-es ágyúja nem tudta kilőni....
Csak néztek bután az Amcsik....az oroszoknak sok tankos fejlesztése van,ami elsőként jelent meg a harckocsi technikában,lásd reaktív páncél és aktív védelem (Drozd 1030M 1983).
A jelenlegi Arena aktív páncél már a felülről támadó rakéták ellen is véd,az Abramson semmi hasonló sincs,irakban sima vállról indítható rakétákkal kiszedték őket,hiába a szegényített urán páncél az M1A2-n.Nem véletlenül kellett kifejleszteniük kapkodva a városi védő készletet vagy mit,de valami ilyan neve van a cuccnak.Az oroszok igazából sosem harcoltak a modern tankjaikkal sehol,de mivel kellett a pénz,ezért mindent eladtak mindenkinek,ami náluk már kicsit lerúgottnak számított.Pl. T-64-et senkinek sem adtak el soha.Azért,mert az arabokat minden háborúban halomra lőtték,nem kell arra következtetni,hogy a technika rossz.Elavult tankok,ostoba kezelőkkel,rossz hadvezetés.Meg azt sem árt tudni,hogy az Izraeli harckocsizók a világ jelenleg legeredményesebb harckocsizói,a kilövési arány alapján.Nekik mindenki csak szalutálhat. -
a gamescom még megy egy ideig sztem
amúgy a repcsis gémet is tesztelik -
Attiska #160593 Holnap is lesznek ilyen ingyenfragek? Talán lesz időm egy kicsit leülni játszani. -
csoszi87 #160592 Találkoztam is ma pont elég zoknival.
WG_(valami) nevekkel 9es tankokban ülve top tierként megnyomták a W-t, és át a nyílt mezőn. (valószínűleg életük 1. csatája)
Csodaszámba ment, ha valamelyik túlélte a második percet.
Én meg irkáltam folyamatosan angolul, hogy ez mekkora szar játék, eltalálom, bemondja hogy sebzés, és nem vesz le az életéből, stb...
Remélem valaki állt mögöttük, a WG-sek közül aki értette mit írok, és elmagyarázta.
-
demoneye #160591 A jagdpanther stockként eltartja magát prém nélkül?Vagy egy kör bokorbetyárkodás egy kör aprítás chöccsel,azaz churchal -
kdezso30 #160590 Fossa ám rendesen a pénzt ez a Tigris az utóbbi időben, jó ez az akció:
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. augusztus 17. 20:47:17
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 545
Szerzett kredit: 62 230
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun -
Igen, az korrekt volt :) azt hiszem az egyik játékban ez meg is van örökítve asszem a Rush for Berlin-be. -
bgabor #160588 Persze hogy szar volt!
Német Type XXI U-Boot, aminek a formatervén az összes hidegháborús tengeralattjáró alapult. -
johnibyg #160587 Optikai éjjellátó, olyan 40 Párducot szereltek fel vele. Egy-két éjszakai harcot vívtak vele, egyszer egy 30-40 Shermanre támadtak este. Szegények azt sem tudták jóideig, hogy merről lőnek... -
Orpheuslow #160586 eddig a legjobb a starwarsos kávé5 után:) -
L0L -
-
Wasp91 #160583 -
Fincsi :) -
Orpheuslow #160581 már rég igy használom az e100at:) -
Így lenne fasza az E-100, persze oroszok szerint ez is Op lenne...
-
Orpheuslow #160579 de miért nem e50 mre csináltak nagyon odabaszós átalakítás.. -
Orpheuslow #160578 ok már megvan..a drongó labon
http://drongo-lab.ru/archives/34292 -
mekkora szar volt ja... köcsög nácik....:D köcsög buzi oroszok voltak a szarok ^^ -
Orpheuslow #160576 hogylett csinálva ez az ingame kép? -
wooooow..
ja bocs, a német haditechnika szar volt mi?:D
-
Vampire IR Night Vision -
Korabeli éjjellátó, a 2. VH végény egyes párducokon volt. -
az mi az elején? -
E-50M helyett berakhatták volna ezt...jaj op lett volna Serbnek keci...
-
Oddball29 #160570 A T54E2-nek nem tudom így mi értelme van, paraméterre nem nagyon különbözik az M48-tól. Jobban néz ki, de ennyi. -
Oddball29 #160569 Biztos veszik a gold ammo-t az E-100-hoz, azért nem kap a büdös életben rendes ágyút. -
bgabor #160568 Annyira durva nem lesz, a francia T8 TD már most is 267 átütést tud, 400-as sebzéssel. -
johnibyg #160567 „Te meg valami propaganda szöveget tanultál be amit kis papagáj módján hajtogatsz” – észérvekből kifogytál már mi? Előbb sikerült 1 hsz-emmel 2 kommented alól kihúzni a talajt, most már ennyire futja gondolom…
„Mostani jelenlegi haditechnika se éppen publikus és az a leo2 1700mm RHA” – 5 másodperc alatt ellentmondásba kerülsz önmagaddal… Amúgy is, hunnan veszed, hogy mennyi is az annyi? Egyik szagértő ezt mondja, a másik azt, és van egy valóság, amit nem tudunk.
A T-sorozat akkoriban csak annyira volt elavulva, mint az összes többi kortárs (M48, M60, AMX30, Centurion stb.), hiszen egyszer a páncélzat, egyszer a lőszer fejlődik. „Te egyfolytában ilyen hasonló példákon élvezkedsz, hogy a jóval régebbi tervezésű alapmodellek milyen szarok” – kitől is idézem? Kezdesz rendesen belekeveredni a dolgokba lassan. A HESH lövedékek hatását gyorsan csökkenteni tudták, ami miatt hamar, a 70-évek végére ki ment a divatból a használata. Addigra meg megjelentek a mostani modern tankok első képviselői is (Leo2, Merkava), amitől kezdve kiviláglott a nyugati és az orosz harckocsi-doktrína különbsége.
Tudom, hogy mit jelentenek az alap lőszernevek, te eddig a jármű-platformokon hintáztál inkább. De ha már ennyire kioktatási versennyé akarod tenni a vitát, elmagyarázzam milyen az APC lövedék? Ez a hozzászólásod eléggé izzadságszagú volt…
Legyen végül az utolsó szó a tied, megadom azt, ha már kifogytál az észérvekből, de szokj le cserébe a trollkodásból kérlek.
bgabor: sztem nem fogják kivenni, igérik, igérik, de a fizikát is igérik kb. tavaly november óta. Azért nem veszik ki vszeg, amit írtál, alig játszanának vele. Mert az eléggé idegesítő, ha az ember egy T95-el vagy hasonlóval támad malinovkán...
A jgpzE100 buff ennyivel csak nesze neked, fogd meg jól. A lövedék átütésével és pattanásával kellene foglalkoznimert az nem lehet igaz, hogy az ember 4 lövésből 2* láncolja a Bat.chatet a másik 2 pedig oldalról lepattan róla... Jah és kicsit gyorsíthatnák a töltését mondjuk 2,8 lövedék/percre alapból -
-
Nazarov77 #160565 Én is így látom. Egyedül csak Erlenberg assault módját szeretem támadó félről, az jobb mint az alap erlenberg, de hát 1 map miatt biztos hogy nem fogom ezt a módot játszani. -
bgabor #160564 8.0 után szerintem senki sem fog Assault módot játszani. Akkora szar, hogy mindenki csak kényszerből csinálja.